- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #2.681
kızlar sonunda karşılaşabildik
kızlar benimki 4+1 kese görünmedi
bende temelli 8 haftalık olunca gidicem
çünkü dr her gidişimde kan aldırıyor
ve benim damarım zor bulunuyor
valla delik deşik eve geliyorum her seferinde
kızılcık gelmedi mi?
Günaydın kızlar...
Nilüfer'in kesin değildi. İksinden de hayırlı haber bekliyoruz.
amin canım hepimizin sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin allah bebişlerimizi:ecrin_bebek:Günaydın kızlar, Esedacım gözünyadın, Allah tamamına erdirsin, sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
kızlar dün doktora gittim benim kuzucuğum büyümüş tam 2cm olmuş 8+4 günlük hamişim ve kalbi pıt pıt süper bi duygu allah herkese nasip etsin bu duyguları yaşamayı
2008 ekim annesiyken simdide 2010 mart annesi oluyorum.
Selam kııızzlaaaarrr ben geldiiiimmm
Akşam gittik doktora,önce ultrasona aldı ama bebişim görünmedi öyle çok korktum ki.Sonra vajinal yoldan bakıldı ve bebişim çok şükür ki ordaydı ve kalbiside pıt pıt atıyodu ama,maalesef sesini duyamadık,
çünkü sesi verecek cihazları yokmuş.hafta içi hastaneye gelirsen orda dinletirim dedi.
Moralim bozuldu biraz ama olsun bebeğim benimle ya,kalbsi atıyo ya pıt pıt sesini de duymayıvereyim
ışte böyle kızlar.ıyi dilekleriniz ve dualarınız için çok teşkkür ederim.
herkese slm kızlar dr a gittim bugün keseyi gördük ama 6 haftalık olması gerekirken 4 haftalık görünüyor inş. gelişimi durmamıştır korkuyorum
maşallah canım olsun duymasanda kalbi pıt pıt atıyor biliyorsun ama dinlemekte inanılmaz bi duygu imkanın varsa dinlemeye git:ecrin_bebek:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?