2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar benimki 4+1 kese görünmedi
bende temelli 8 haftalık olunca gidicem
çünkü dr her gidişimde kan aldırıyor
ve benim damarım zor bulunuyor
valla delik deşik eve geliyorum her seferinde

kızlar benimki 4+1 kese görünmedi
bende temelli 8 haftalık olunca gidicem
çünkü dr her gidişimde kan aldırıyor
ve benim damarım zor bulunuyor
valla delik deşik eve geliyorum her seferinde

canım 5 haftalıkken gıt kese gorunsun bu senın saglıgın ıçın onemlı
sonra bırde kalp atımını duy artık doguma bıle gıtsen olur
ama 5 haftalıkken gıt canım

kızlar dün doktora gittim benim kuzucuğum büyümüş tam 2cm olmuş 8+4 günlük hamişim ve kalbi pıt pıt süper bi duygu allah herkese nasip etsin bu duyguları yaşamayı

herkese slm kızlar dr a gittim bugün keseyi gördük ama 6 haftalık olması gerekirken 4 haftalık görünüyor inş. gelişimi durmamıştır korkuyorum

Selam kııızzlaaaarrr ben geldiiiimmm

Akşam gittik doktora,önce ultrasona aldı ama bebişim görünmedi öyle çok korktum ki.Sonra vajinal yoldan bakıldı ve bebişim çok şükür ki ordaydı ve kalbiside pıt pıt atıyodu ama,maalesef sesini duyamadık,
çünkü sesi verecek cihazları yokmuş.hafta içi hastaneye gelirsen orda dinletirim dedi.
Moralim bozuldu biraz ama olsun bebeğim benimle ya,kalbsi atıyo ya pıt pıt sesini de duymayıvereyim

ışte böyle kızlar.ıyi dilekleriniz ve dualarınız için çok teşkkür ederim.

maşallah canım olsun duymasanda kalbi pıt pıt atıyor biliyorsun ama dinlemekte inanılmaz bi duygu imkanın varsa dinlemeye git:ecrin_bebek:

herkese slm kızlar dr a gittim bugün keseyi gördük ama 6 haftalık olması gerekirken 4 haftalık görünüyor inş. gelişimi durmamıştır korkuyorum

Gözün aydın canım.Merak etme birşey olsaydı doktorun sana mutlaka söylerdi.
Şu hesaplama işinide anlamış değilim zaten.Son adet tarihinin ilk gününden itibaren hesaplanıyo 6 haftalık çıkıyo,yumurtlama döneminden hesaplarsan 4-5 haftalık çıkıyo.

maşallah canım olsun duymasanda kalbi pıt pıt atıyor biliyorsun ama dinlemekte inanılmaz bi duygu imkanın varsa dinlemeye git:ecrin_bebek:

Teşekkür ederim canım.ınşallah pazartesi günü gidecem hastaneye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…