- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #26.861
merev selam benim ilk aylarda bulantım filan olmadı ama son aylara doğru dalgınlığım arttı şimdi hala iyiyim ama yemekleri çok kaçırmassam yoksa balon gibi şişiyorum birde ilk aylarda uykun çok geliyor ders çalışmaya zamanın olurmu bilemem gaz problemide çok oluyor sen bileceksin isteyincede hemen hamile kalınmıyor bunuda gözz ardı etme ben bir düşük yaptım diğeri için 3 sene uğraştıkherkese selam, benım bi konuda çok kafam karışık ve fikirlerinize ihtiyacım war. 2010 yılının haziran ayında önemli bie sınavım war fakat bir bebk de istiyorum. sizce sınava 7 aylık hamile iken girsem şu 7 aylık sınava hazırlık süreci problemli olur mu? ne biliyim zekada düşüklük ya da konsantre olamama gibi problemler yaşanıyor mu hamileliğin ilk aylarında? tecrübelerini paylaşanlara şimdiden teşekkürler...
beko iyi dileklerin için sağol canım bizde 5 yıllık evliyiz doğana kadar nerdeyse 6 ya yaklaşacakvalla dila bi de o var tatlım evet yapınca hemen olmuyor... su hemen olanlarada ben hastayım zatenlaelaelaelaelae
evet vr canım inşallah 1 yaşına kadar ben bakmak istiyorumMutlucum çok geçmiş olsun...
Kalbini ferah tut sen, herşey normal gibi baksana...
Doğumdan sonra ücretsiz izin hakkın var mı?
kızlar yaa bir yardım banada.benim göbek deliğim bayağı bir dışarı çıktı.hadi bu normal olabilir göbek büyüyor diye ama çok acıyor dokununca:sinifsinif:sizdede varmı böyle bir durum neden oluyor olabilir bilen var mı?
handezof cum bu aradada sat arkadasıyız sekerim
Sizce su Battaniye nasil?
Yani tam olarak Battaniye degil, daha cok Hali gibi.
Hani yere serip Bebegin üstünde oynamasi icin.
Ikeanin sayfasinda buldum, cokda ucuz degil o yüzden kararsizim.
bu arada kızlar birazdan tetanozu olmak için ikinci hamlede bulunacağım inşallah bu sefer başarırım :)))
benim göbek deliğim çok derin o yüzden çıkma filan yok ama aksamları bazen o bölge geriliyor ve ağrıyor çok hafiften sağa sola dönerken geriliyor sanırım ondan takma kafana daha da büyüyecek canım benim
benim gobüş deliği yarım cm içerde hala çıkmadı bendede göğüslerimin altının ortası esneyince filan acıyor
pancuben yaz kaç kilo aldınız ben 9kg aldım 29 haftamdayım
hamilelikten sonra düzelen bir durum bu ama değilmi?acımasa sorun olamayacakta işte.yani ben öyle biliyorum zaten biraz daha çıkarsa şişe ağzına konan mantarlar gibi duracak heralde.benim göbek deliğim çok derin o yüzden çıkma filan yok ama aksamları bazen o bölge geriliyor ve ağrıyor çok hafiften sağa sola dönerken geriliyor sanırım ondan takma kafana daha da büyüyecek canım benim
benim gobüş deliği yarım cm içerde hala çıkmadı bendede göğüslerimin altının ortası esneyince filan acıyor
pancuben yaz kaç kilo aldınız ben 9kg aldım 29 haftamdayım
HMM subay, askerlik zor is valla tayin falan, ama allah sabrını da verir canım, insallah bebek dogup bıraz palazlandıktan sonra cıkar tayininiz, içini ferah tut... kaydirigubbakcemile5
slm kızlar, nasılsınız bakalım..geçmişşi okuyamadım hastaneden yeni geldim eşim evde rahatsız, midesi ağrıyo ilaç verdi,dr gönderdi bugün onla ilgilencem..
kuju, tayinden bahsetmissin gözün aydın hayırlısı olsun ..
aferim kız helal olsun.. nerde biz okadar ugrastık..germişti artık..kafamçokkarıştı
kujucum gözün aydınopuyorumnanaktan
Kujucuğum çook sevindim senin adına. bana da dua et bize patlamasın. beklemiyoruz ama bizim işler belli olmuyor pek...
merev selam benim ilk aylarda bulantım filan olmadı ama son aylara doğru dalgınlığım arttı şimdi hala iyiyim ama yemekleri çok kaçırmassam yoksa balon gibi şişiyorum birde ilk aylarda uykun çok geliyor ders çalışmaya zamanın olurmu bilemem gaz problemide çok oluyor sen bileceksin isteyincede hemen hamile kalınmıyor bunuda gözz ardı etme ben bir düşük yaptım diğeri için 3 sene uğraştık
beko iyi dileklerin için sağol canım bizde 5 yıllık evliyiz doğana kadar nerdeyse 6 ya yaklaşacak
evet vr canım inşallah 1 yaşına kadar ben bakmak istiyorum
kuju hayırlısı olsun tayininiz çıkmamaış bebiş şansı işte
kızlar ağzıma bir tane lokum attım bebiş tekmeleyip duruyor hemde dışardan bile farkediliyor sizde doktora gi
derken cevzili lokum yiyin
hamilelikten sonra düzelen bir durum bu ama değilmi?acımasa sorun olamayacakta işte.yani ben öyle biliyorum zaten biraz daha çıkarsa şişe ağzına konan mantarlar gibi duracak heralde.
evet canım düzeliyor mesela ablamın doğru düzgün çıkmamıştı ama bir arkadaşımın sanki balon ucu gibi fırlamış açtığında patlayacak gibi sert bi sekilde duruyordu ve sonra da normale dönmüştü ...
Kujucuğum çook sevindim senin adına. bana da dua et bize patlamasın. beklemiyoruz ama bizim işler belli olmuyor pek...
pztesi nst çektirdim oradada bazı hamilelerinki 1cm dışarıdaydı bebeiş doğunca düzelir krem sür baya gerilmesin bende geçen ay çok aldım şimdi duraksadı bebiş 10 gün büyük göründe benimhamilelikten sonra düzelen bir durum bu ama değilmi?acımasa sorun olamayacakta işte.yani ben öyle biliyorum zaten biraz daha çıkarsa şişe ağzına konan mantarlar gibi duracak heralde.
canım ben 10 kilo aldım şu ana dek sen iyi gidiyorsun maşşallah yani haftan benden büyük ve daha az almışsın.ben dizginlemekte zorlanıyorum maalesef.cokacimcoook
selam anneler nasılsınız? ya benim bi sıkıntım var bebis 2 gündür cok az heraket ediyoz hatta hic etmiyor gibi bi sorun var mıdır acaba gece bile dogru düzgün uyuyamadım düsünmekten doktoru arasammı acaba?
selam anneler nasılsınız? ya benim bi sıkıntım var bebis 2 gündür cok az heraket ediyoz hatta hic etmiyor gibi bi sorun var mıdır acaba gece bile dogru düzgün uyuyamadım düsünmekten doktoru arasammı acaba?
amin canım Allah sizinde gönlünüze göre versin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?