2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

merev selam benim ilk aylarda bulantım filan olmadı ama son aylara doğru dalgınlığım arttı şimdi hala iyiyim ama yemekleri çok kaçırmassam yoksa balon gibi şişiyorum birde ilk aylarda uykun çok geliyor ders çalışmaya zamanın olurmu bilemem gaz problemide çok oluyor sen bileceksin isteyincede hemen hamile kalınmıyor bunuda gözz ardı etme ben bir düşük yaptım diğeri için 3 sene uğraştık

valla dila bi de o var tatlım evet yapınca hemen olmuyor... su hemen olanlarada ben hastayım zatenlaelaelaelaelae
beko iyi dileklerin için sağol canım bizde 5 yıllık evliyiz doğana kadar nerdeyse 6 ya yaklaşacak

Mutlucum çok geçmiş olsun...
Kalbini ferah tut sen, herşey normal gibi baksana...

Doğumdan sonra ücretsiz izin hakkın var mı?
evet vr canım inşallah 1 yaşına kadar ben bakmak istiyorum
kuju hayırlısı olsun tayininiz çıkmamaış bebiş şansı işte

kızlar ağzıma bir tane lokum attım bebiş tekmeleyip duruyor hemde dışardan bile farkediliyor sizde doktora gi
derken cevzili lokum yiyin

benim göbek deliğim çok derin o yüzden çıkma filan yok ama aksamları bazen o bölge geriliyor ve ağrıyor çok hafiften sağa sola dönerken geriliyor sanırım ondan takma kafana daha da büyüyecek canım benim

benim gobüş deliği yarım cm içerde hala çıkmadı bendede göğüslerimin altının ortası esneyince filan acıyor
pancuben yaz kaç kilo aldınız ben 9kg aldım 29 haftamdayım

benim gobüş deliği yarım cm içerde hala çıkmadı bendede göğüslerimin altının ortası esneyince filan acıyor

ben 60 kg ile hamile kaldım suan 69 kusmalarım olunca 68,5 bazen çok yiyince 70 dün aksam tartıldım 69,6 kg çıktım

hamilelikten sonra düzelen bir durum bu ama değilmi?acımasa sorun olamayacakta işte.yani ben öyle biliyorum zaten biraz daha çıkarsa şişe ağzına konan mantarlar gibi duracak heralde.

canım ben 10 kilo aldım şu ana dek sen iyi gidiyorsun maşşallah yani haftan benden büyük ve daha az almışsın.ben dizginlemekte zorlanıyorum maalesef.cokacimcoook

HMM subay, askerlik zor is valla tayin falan, ama allah sabrını da verir canım, insallah bebek dogup bıraz palazlandıktan sonra cıkar tayininiz, içini ferah tut... kaydirigubbakcemile5

aferim kız helal olsun.. nerde biz okadar ugrastık..germişti artık..kafamçokkarıştı

kujucum gözün aydınopuyorumnanaktan

Kujucuğum çook sevindim senin adına. bana da dua et bize patlamasın. beklemiyoruz ama bizim işler belli olmuyor pek...

Sizce su Battaniye nasil?
Yani tam olarak Battaniye degil, daha cok Hali gibi.
Hani yere serip Bebegin üstünde oynamasi icin.
Ikeanin sayfasinda buldum, cokda ucuz degil o yüzden kararsizim.

:1hug: çok sağolun canlarım
tatlım oyun halısı çok güzelmiş düşünülebilir bence hatta bende bi tane alıyım en azından halının üstünde oynamasından iyidir

selam anneler nasılsınız? ya benim bi sıkıntım var bebis 2 gündür cok az heraket ediyoz hatta hic etmiyor gibi bi sorun var mıdır acaba gece bile dogru düzgün uyuyamadım düsünmekten doktoru arasammı acaba?

pztesi nst çektirdim oradada bazı hamilelerinki 1cm dışarıdaydı bebeiş doğunca düzelir krem sür baya gerilmesin bende geçen ay çok aldım şimdi duraksadı bebiş 10 gün büyük göründe benim

c anım şekerli birşeyler ye su iç yürü sonra sola yat dinle o zaman hareket eder

canım benim kuzuda iki gün fazla hareket etmedi uzman tv de dinlemiştim normaldir diyo arada bi hareket ediyorsa bi sorun yoktur merak etme

Canım hsonu benim bebiş de hiç hareket etmedi, iki gün boyunca çok üzdü beni.
Sonra düzeldi, daha sonra ben doktora sordum napmam lazım böyle durumlarda diye.
Daha erken ama yine de hareketlerini saymaya başlayabilirsin, günde 15 defa hareket ediyorsa sorun yok, etmiyorsa bi gelirsin bakarız dedi.
Arayıver doktorunu, için rahatlasın canım ya, mahvoluyor insan o oynamadıkça...

c anım şekerli birşeyler ye su iç yürü sonra sola yat dinle o zaman hareket eder[/QUOTE]

moralim cok bozuldu yasenağlama bilmiyorum meyve suyu falan ictim biraz once ama biraz yürümeyi deneyeyim bakalım tesekkür ederim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…