- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #26.881
selam anneler nasılsınız? ya benim bi sıkıntım var bebis 2 gündür cok az heraket ediyoz hatta hic etmiyor gibi bi sorun var mıdır acaba gece bile dogru düzgün uyuyamadım düsünmekten doktoru arasammı acaba?
kuju gözün aydın şekercim hayırlı olsun zor olurdu tabii yaa bak işte allah ardım ediyo...
Canım hsonu benim bebiş de hiç hareket etmedi, iki gün boyunca çok üzdü beni.
Sonra düzeldi, daha sonra ben doktora sordum napmam lazım böyle durumlarda diye.
Daha erken ama yine de hareketlerini saymaya başlayabilirsin, günde 15 defa hareket ediyorsa sorun yok, etmiyorsa bi gelirsin bakarız dedi.
Arayıver doktorunu, için rahatlasın canım ya, mahvoluyor insan o oynamadıkça...
c anım şekerli birşeyler ye su iç yürü sonra sola yat dinle o zaman hareket eder
canım bazen böyle korkutuyorlar bizi.çikolata falan ye bol su iç bide öyle dene ama için rahat etmeyecekse bir ara doktorunu istersen.kötü düşünme içini ferah tut.selam anneler nasılsınız? ya benim bi sıkıntım var bebis 2 gündür cok az heraket ediyoz hatta hic etmiyor gibi bi sorun var mıdır acaba gece bile dogru düzgün uyuyamadım düsünmekten doktoru arasammı acaba?
pztesi nst çektirdim oradada bazı hamilelerinki 1cm dışarıdaydı bebeiş doğunca düzelir krem sür baya gerilmesin bende geçen ay çok aldım şimdi duraksadı bebiş 10 gün büyük göründe benim[/COLOR[/B]
evet ya moralim cok bozuk birazcık hareket var ama cok az hissediliyor cok gücsüz ve cok nadir yapıyo onuda
içini ferah tut hareket ediyor baksana benim meleğim gündüzleri çok nadir yemek yiyince 2-3 defa ama aksamları ayağımı uzatarak oturduğumda kıpır kıpır karnını okşa elini hissetsin sıcaklığında ben öyle yaptığımda elimi nereye koymuşsam orda da hareket etmeye başlıyor sıcaklığımı hissediyor....Bir iki gün daha gözlemle derim kötü şeylerde getirme aklına
evet ya moralim cok bozuk birazcık hareket var ama cok az hissediliyor cok gücsüz ve cok nadir yapıyo onuda
canım bazen böyle korkutuyorlar bizi.çikolata falan ye bol su iç bide öyle dene ama için rahat etmeyecekse bir ara doktorunu istersen.kötü düşünme içini ferah tut.
anlıyorum bitanem aynısını iki gün bende yaşadım tatlı ye biraz yürü sonra uzan bekle biraz
pozisyonundan dolayı da güçsüz gelebilir hareketleri üzme kendini için rahat edecekse de ara doktorunu rahatlarsın
simdi cikolata yiyorum insallah baslar hareketlere biraz bekleyeyimde dahada hareket olmazsa arayayım doktoru. cok sagolun ya kendimi biraz daha iyi hissediyorum simdi
yiyorum bakalım simdi canım belki baslar birazdan. insallah hersey yolundadır :Saruboceq:korkma bu haftalarda hissedememen çok normal...biraz dolaş çikilata ye sonra sırt üstü uzan bi süre hoplamazsa bi doktorunu ara ama panikleme paniklersen stresten hissedeceğin hareketleride kaçırırsın hayatım...
ben 63le başladım 68.4 oldum boy yok gerçi bende 1.61 komşularım fazla bi değişiklik olmadı sende diyolar göbüşüm büyüdü ama inşallah çatlak olmaz krem sürüyorum yatarkenarada bi de kaşınıyo ama kaşımıyorum çatlak oluşumunu artırıyormuş inşallah hepimiz sağsalim güzel bi şekilde alırız kuzuları kucağımıza
dünde biraz yorgundum ondan mı acaba bilmiyorum ki eşimde diyor yorgun oldugun icindir falan aksamada aynı olursa yarın arayalım diyor bakalım artık ben tatlı falan yiyim yürüyeyim biraz bakalım ne olacak
tesekkur ederim hepinize cevaplarınız icin
ben 63le başladım 68.4 oldum boy yok gerçi bende 1.61 komşularım fazla bi değişiklik olmadı sende diyolar göbüşüm büyüdü ama inşallah çatlak olmaz krem sürüyorum yatarkenarada bi de kaşınıyo ama kaşımıyorum çatlak oluşumunu artırıyormuş inşallah hepimiz sağsalim güzel bi şekilde alırız kuzuları kucağımıza
yaww uyuyordur çocukcaaaaz, o da yorulmuştur benim bebişim normalde kıpır kıpır heran oynuyo ama bn yorulduğumda falan baya bi süre hissetmediğim oluyor
içlerde biyere sinmiş keyif yapıyordur merak etme
kocamda dedi ki akıllıdır benim kızım sürekli kıpırdayıpda kendini yormaz diyor. cıkolata yiyip uzandım biraz iki defa hareket etti icim rahatladı biraz.:ecrin_bebek:
akannehir inanamıyorum sanaaaa
kızz sen kilo almamıssın, hıc degısıklık yokkk kaydirigubbakcemile3
ben senden 10 kilo fazla aldım yani 15 kilo aldımmm cok kotu bunalımdayım mafoldumben
hele bugun cok fenalastım, karnım ıyıce sıstı, tum gun oturarak calısyorum, sırtım agrıyor, karnım gogus kafesıme baskı yapıyor, bıde gazım var gun gecmek bılmıyor valla :sinifsinif:
kocamda dedi ki akıllıdır benim kızım sürekli kıpırdayıpda kendini yormaz diyor. cıkolata yiyip uzandım biraz iki defa hareket etti icim rahatladı biraz.:ecrin_bebek:
hihoyyyt hadi gözün aydıınnn.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?