2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

biz apartmanda üç hamileyiz alt komşum 10 kilo aldı üst komşum 4 kilo aldı ben de böle arada zaten üst kattakini gözümüze gözükme diyoruz boyuda var maşallah onun
komşular bişey pişirdimi üçümüzede getiriyorlar sağolsunlar bir anda apartmandaki bebek sayısı artacak

ayy ne gusel apartmanmıs o ole, tesadufe bakk kaydirigubbakcemile3 hepiniz aynı zmanlarda kalmısınız hamile, birbirlerine arkadas olur bebisler ne guzell gamyoncuiremsu:hulya:

:sinifsinif: ben son gunlerde cok kotuyum, gobegımın buyukluguu kaburgalarıma baskı yapıyor ama bebek mi bilmiyorumm :sinifsinif:

yaa bende şimdi böyle öne doğru otururken valla aynı dediğin gibi oluyo arada bi oluyo bende aklımdan onu geçiriyordum şimdi tuhaf bi his tarifi zor ben kendi kendime düşünüyordum sen yazmışsın yanii bu kadar olur

ayy ne gusel apartmanmıs o ole, tesadufe bakk kaydirigubbakcemile3 hepiniz aynı zmanlarda kalmısınız hamile, birbirlerine arkadas olur bebisler ne guzell gamyoncuiremsu:hulya:

evet canım üst komşumla aynı zamana denk geliyo bi kaçgün var aramızda alt komşumla da 6 hafta var o nisan gibi doğum yapacak inşallahkaydirigubbakcemile2

kızlar farkındasınız asinaz arkadaşımız uzun süredir girmiyor siteye, çok şükür kendisi we bebeği iyi, fakat bazı problemleri var kocasının iş durumu iyi gitmiyormuş çıkarabilirlermiş işten, o yüzden biraz morali bozuk, birde erkek kardeşi onlarda kalıyormuş bilgisayardada o o warmış genelde durumu size bildirmemei rica etti. özlemiş hepimizi öpüyomuş:1hug:

ben 11 kilo aldım ya ne guzel bazılarınız cok az kilo almıs 64 kilo oldum doguma kadar 20 ye tamamlanır mı sizce? :))

inşallah çıkarmazlar canım kardeşinin gelidğini biliyorum arada uğruyor gördüm Rabbim yardımcıları olsun bu iş durumu çok can sıkıcı inşallah sorun yaşamazlar bizde onu özledik:teselli:

ben 11 kilo aldım ya ne guzel bazılarınız cok az kilo almıs 64 kilo oldum doguma kadar 20 ye tamamlanır mı sizce? :))

görmezsin canımcım inşallah

ben de 7 kg aldım mafoldumben

ağlama minik kuşum valla fotoğrafında çok güzeldin :teselli:keşke bende senin gibi güzel görünsem ayrıca 7 kilo da çok değil normal haftamıza göre

Allah yardımcıları olsun inşaallah çıkarmazlar.arada girip yazıyor kardeşinin geldiğini falan sık giremeyeceğini yazmıştı.

yaa kızlar bukadar kılolara takmayın ya Önemlı olan bebıŞın saĞlıĞı amaan neolcek manken gıbı olıcemıze balıketlı oluruz.feda olsun bebıŞlerımıze kılolarımız.

sende bizden çok selam söyle canım ayrıca profilindeki özel mesajalrın dolduğu için sana gönderim yapamadım bi düzenle de göndereyim :)::)

selam kızlar..
bende 10 kilo aldım ya ama çok belli değil yakında yarım dün olcam diye korkuyorum 2 hafta önce doktora gittigimizde 57 olmuşdum şuan bilmiyorum kaçım:S:S47yle hamile kalmışdım inşallah çabuk veririm.son aylarda daha çok alıyosun canım 20 yi geçebilir ama hiç sorun değil doğumda zaten garanti 8 10 gidiyo kandı bebekdi plesantaydı kalanınıda emzirdikçe arkasında dolandıkca gidiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…