- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #26.901
tatlım hepsini sen almamışsındır yarısı ödemdir onun üzme böle kendini zaten doğumda 7 kilo gidiyo bebek emerkende anne çabuk zayıflarmış eriycez merak etme tatlımmm
hadi gözün aydın üzme kendini annesi minik kuşun rahatı yerinde demekki maşallahh[/QUsagol canım cok sükür ya. insan ne yapacagını sasırıyor böyle durumlarda Allah saglıklı sıhhatli kavustursun hepimizi bebişlerimize insallah :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
tatlım hepsini sen almamışsındır yarısı ödemdir onun üzme böle kendini zaten doğumda 7 kilo gidiyo bebek emerkende anne çabuk zayıflarmış eriycez merak etme tatlımmm
AHHH CANIMMM insallahhh :sinifsinif:
biz apartmanda üç hamileyiz alt komşum 10 kilo aldı üst komşum 4 kilo aldı ben de böle arada zaten üst kattakini gözümüze gözükme diyoruz boyuda var maşallah onun
komşular bişey pişirdimi üçümüzede getiriyorlar sağolsunlar bir anda apartmandaki bebek sayısı artacak
Bayanlar sizede oluyormu böyle,
son bir haftadir göbegimin disinda kaburgalarimdada yada kaburgalarimin altinda bi tuhaf biseyler
oluyor, aceba diyorum Oglum´mu uzaniyor oralara dogru...?
Ama böyle cok acayip degisik bir his, sanki orda bosluk olusuyor geri doluyor gibi...
Bayanlar sizede oluyormu böyle,
son bir haftadir göbegimin disinda kaburgalarimdada yada kaburgalarimin altinda bi tuhaf biseyler
oluyor, aceba diyorum Oglum´mu uzaniyor oralara dogru...?
Ama böyle cok acayip degisik bir his, sanki orda bosluk olusuyor geri doluyor gibi...
ayy ne gusel apartmanmıs o ole, tesadufe bakk kaydirigubbakcemile3 hepiniz aynı zmanlarda kalmısınız hamile, birbirlerine arkadas olur bebisler ne guzell gamyoncuiremsu:hulya:
merhaba ben geldim.Ben 60.800 düm hadi 60 diyelim 65 kgmım.24+4 düm
kızlar farkındasınız asinaz arkadaşımız uzun süredir girmiyor siteye, çok şükür kendisi we bebeği iyi, fakat bazı problemleri var kocasının iş durumu iyi gitmiyormuş çıkarabilirlermiş işten, o yüzden biraz morali bozuk, birde erkek kardeşi onlarda kalıyormuş bilgisayardada o o warmış genelde durumu size bildirmemei rica etti. özlemiş hepimizi öpüyomuş:1hug:
ben 11 kilo aldım ya ne guzel bazılarınız cok az kilo almıs 64 kilo oldum doguma kadar 20 ye tamamlanır mı sizce? :))
ben de 7 kg aldım mafoldumben
kızlar farkındasınız asinaz arkadaşımız uzun süredir girmiyor siteye, çok şükür kendisi we bebeği iyi, fakat bazı problemleri var kocasının iş durumu iyi gitmiyormuş çıkarabilirlermiş işten, o yüzden biraz morali bozuk, birde erkek kardeşi onlarda kalıyormuş bilgisayardada o o warmış genelde durumu size bildirmemei rica etti. özlemiş hepimizi öpüyomuş:1hug:
ben 11 kilo aldım ya ne guzel bazılarınız cok az kilo almıs 64 kilo oldum doguma kadar 20 ye tamamlanır mı sizce? :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?