2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

insallah cıkarmazlar. bebek sansıyla gelir cok fazla üzmesin kendisini. herseyin hayırlısı Rabbim yardımcıları olsun:Saruboceq:

:sinifsinif: ben son gunlerde cok kotuyum, gobegımın buyukluguu kaburgalarıma baskı yapıyor ama bebek mi bilmiyorumm :sinifsinif:

bebek bebek, büyüdüler artık bnde de oluyor hele otururken kambur duruyorsam kaburgalarıma wuruyor sanki nerden baksan 40cm oldu cücoşlar :)

selam. bende evlenmeden önce 48 49 civarındaydım sonra 57 kiloya cıktım 1 sene icinde sonra 53 e indim Allahtan. sen cok iyisin ya bi cocugun olmasına ragmen masallah. boyun kac?

163 falan ama benim kocaman memişlerim var banu alkan misali bacaklarım falan çöp gibidir şimdi iyice büyüdüler sadece karından ve gögüsden aldım kiloları

163 falan ama benim kocaman memişlerim var banu alkan misali bacaklarım falan çöp gibidir şimdi iyice büyüdüler sadece karından ve gögüsden aldım kiloları

aynıyız demekki bnde 10,11kg aldım her gören hiç kilo almamışsın diyoozemuszemus
o 10 kiloyuda memişlerden we göbüşten aldım karnımda çok büyüdü benim.:CüvCüv:

fotografında hicde öyle görünmüyor ama. benikiler kücücüktüler simdi tam iyi oldular böyle kalsalar iyi olacak ama sönerler demi emzirme döneminden sonra :)) bende göstermiyorum aslında cok fazla 11 kilo almıs gibi degilim koca bi göbüs dısında kaydirigubbakcemile3

ya kzıalr ben aldığım kilodan korkmuyorum ki zaten geri 58 e düşesim yok 175 boya 62 sağlıklı kio oranı ve bende 62 de kalmak tek isteğim böyle bakınca da 8 kilo almışım gibi görünüyor ama doktorum ve sağlık ocağında ki ebe çok kızdı doğumun zor olur kilo alınca diye benim tek derdim o yoksa hep kalsa kilom gene dert değil ben bacakalrımın kalçalarımın göğüslerimin omuzlarımızn felan duruşundan çok memnunum yani :):):

kendinize cok iyi bakın arkadaslar ben cıkıyorum pek fazla yazamıyorum buraya ama sürekli takip ediyorum yazdıklarınızı. simdilik hoscakalın öpüyorum hepinizi opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

tatlılarım kocacığım gelir birazdan acik süsleneyim içeri girince koca göbeğime odaklanmasın
hepinizi öpüyorum ballarımmm şimdilik opuyorumnanaktan

ağlama minik kuşum valla fotoğrafında çok güzeldin :teselli:keşke bende senin gibi güzel görünsem ayrıca 7 kilo da çok değil normal haftamıza göre

teşekkürler tatlım ya sağolasın kaydirigubbakcemile5
hangi fotoğrafki o CADIARZU
face dekini diyorsan ohooo çok fark var artık arada :umursamaz:

slm arkadaşler bende bugün
şeker yüklemesi yaptırdım,renkli dooplere girdim ve tetanoz aşımı oldum.çalıştığım için hepsini bir güne sığdırdımm....herşey iyi cıktı maşallahh oğlumu gördüm....
çok mutluyumm...
biraz fazla kilo almışım ama olsun oğlum sağlıklı olsunda kilolar gider sonraaa emzirrken veriliyormuş kilolarr...

merhabalar.. bi konuda yorumlarınızı bekliyorum 27 haftalık hamileyim. normalde bebeğim hareketli fakat bugun hareket etmiyor vede sabahtan beri ara ara şiddetlenen baş ağrım var acaba bi sorun varmıdır sizceee

gözünaydın bebişin kaç kg olmuş?

merhabalar.. bi konuda yorumlarınızı bekliyorum 27 haftalık hamileyim. normalde bebeğim hareketli fakat bugun hareket etmiyor vede sabahtan beri ara ara şiddetlenen baş ağrım var acaba bi sorun varmıdır sizceee

hayatım öncelikle Rabbim sağlıkla kucağına almak nasip etsin kuzunu bu haftalarda normal sanırım arada bi olabiliyor böyle belki ediyordur pozisyonu gereği hissetmiyor olabilirsin moralini bozma için rahat etsin istiyorsan doktorunu ara seni bilgilendirir rahatlatır

kuju cevapladığın için teşekkür ederim allah hepimizin kucağına almayı nasip etsin inşallah. dr hastaneye gitmemi söyledi eşimi bekliyorum.. içim rahat olmadığı için bu arada yazayım dedim. çok çok saol yazdığın için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…