- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #26.921
kızlar farkındasınız asinaz arkadaşımız uzun süredir girmiyor siteye, çok şükür kendisi we bebeği iyi, fakat bazı problemleri var kocasının iş durumu iyi gitmiyormuş çıkarabilirlermiş işten, o yüzden biraz morali bozuk, birde erkek kardeşi onlarda kalıyormuş bilgisayardada o o warmış genelde durumu size bildirmemei rica etti. özlemiş hepimizi öpüyomuş:1hug:
Ben kızımda 13 kg aldım hemen verdim zaten emziricez veririz bence.
12 KİLO LADIM: :sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif:
:sinifsinif: ben son gunlerde cok kotuyum, gobegımın buyukluguu kaburgalarıma baskı yapıyor ama bebek mi bilmiyorumm :sinifsinif:
selam kızlar..
bende 10 kilo aldım ya ama çok belli değil yakında yarım dün olcam diye korkuyorum 2 hafta önce doktora gittigimizde 57 olmuşdum şuan bilmiyorum kaçım:S:S47yle hamile kalmışdım inşallah çabuk veririm.son aylarda daha çok alıyosun canım 20 yi geçebilir ama hiç sorun değil doğumda zaten garanti 8 10 gidiyo kandı bebekdi plesantaydı kalanınıda emzirdikçe arkasında dolandıkca gidiyor.
163 falan ama benim kocaman memişlerim var banu alkan misali bacaklarım falan çöp gibidir şimdi iyice büyüdüler sadece karından ve gögüsden aldım kiloları
163 falan ama benim kocaman memişlerim var banu alkan misali bacaklarım falan çöp gibidir şimdi iyice büyüdüler sadece karından ve gögüsden aldım kiloları
bebek bebek, büyüdüler artık bnde de oluyor hele otururken kambur duruyorsam kaburgalarıma wuruyor sanki nerden baksan 40cm oldu cücoşlar :)
ağlama minik kuşum valla fotoğrafında çok güzeldin :teselli:keşke bende senin gibi güzel görünsem ayrıca 7 kilo da çok değil normal haftamıza göre
teşekkürler tatlım ya sağolasın kaydirigubbakcemile5
hangi fotoğrafki o CADIARZU
face dekini diyorsan ohooo çok fark var artık arada :umursamaz:
slm arkadaşler bende bugün
şeker yüklemesi yaptırdım,renkli dooplere girdim ve tetanoz aşımı oldum.çalıştığım için hepsini bir güne sığdırdımm....herşey iyi cıktı maşallahh oğlumu gördüm....
çok mutluyumm...
biraz fazla kilo almışım ama olsun oğlum sağlıklı olsunda kilolar gider sonraaa emzirrken veriliyormuş kilolarr...
teşekkürler tatlım ya sağolasın kaydirigubbakcemile5
hangi fotoğrafki o CADIARZU
face dekini diyorsan ohooo çok fark var artık arada :umursamaz:
merhabalar.. bi konuda yorumlarınızı bekliyorum 27 haftalık hamileyim. normalde bebeğim hareketli fakat bugun hareket etmiyor vede sabahtan beri ara ara şiddetlenen baş ağrım var acaba bi sorun varmıdır sizceee
hayatım öncelikle Rabbim sağlıkla kucağına almak nasip etsin kuzunu bu haftalarda normal sanırım arada bi olabiliyor böyle belki ediyordur pozisyonu gereği hissetmiyor olabilirsin moralini bozma için rahat etsin istiyorsan doktorunu ara seni bilgilendirir rahatlatır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?