2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ne demek tatlım hayırlı haberlerle dönersin inşallah içini ferah tut bişey yoktur bebişinde merak etme görüp rahatlarsın :1hug:

hala mı hareket yok 2,3 bardak su iç uzan bakalım bi öksür faln 27 hafta tam aktif olduğu dönemidir asılnda:uhm:

merhaba arkadaşlarr.
bu gün hiç bakamadım..o kadar yoğun bir gündü ki anlatamam..bu gün o malum virüsten kapmadıysam sanırım iç kapmam..400 ün üzerinde insan vardı bugün toplantıda ve onlarla muhatap olmak zorundaydım(sıksık ellerimi yıkadım limonlu sıcak su filan içtim bakalım.inş. hasta olmamm..
sizlerde iyisinizdir umarım bebişlerde.iyidir..

kızlar selam hastaneden geldik biz de karnımda sertleşmeler oldu korktum hastaneye gittik nst ye aldılar şükür ki kasılma sancı yokmuş bebekler de iyiymiş rahatladım ama tansiyonum bile çıktı o arada korkudan Allah ım sağlıkla geçirsek şu günleri yaw :Saruboceq:

ıyi geceler arkadaslaaar ben pek katılamıyorum genelde okuyabiliyorum sadece.. cok guzel yaa boyle aynı duyguyu paylasmak opuyorumnanaktan sıkıntılarımızdan sevinclerimizden bahsetmek..
hissedemeyen arkadası bende merak ettim doktordan gelince burayada yazar insallahhh..
bende oyle her gun aynı sıklık veya sertlikte hissetmiyorum insanın aklı hemen oraya gidiyor.. Allahım sen koru yavrularımızı.. sag saglim kucaklarımıza alalım insallah

slm arkadaşlar ya şuan 27.haftamdayım manyak bi kadın yüzünden karnımda kramplar ve kasılmalar var bebekte huzursuz umarım kötü bişi olmaz çok korkuyorum..
mağazada oje kırdım bi kadının ceketine sıçradı diye uğramadığım hakaret tehdit kalmadı,1 saat ayakta bekledim suçlu gibi sorguya çekti beni telefonumu aldı adresimi aldı,bi sürü hakaretler etti,hamileyim yapmayın zararınız neyse ödeyeyim dediğim halde ben alttan aldıkça daha da üstüme geldi,herkesin içinde ağlayamadım bile içim doldu,bebeğim gerildi
ya bebeğime bişi olursa o bunun hakkını nasıl öder acaba çok korkuyorum inş. bişey olmaz..
yarın arayacak beni biliyorum ama ben bırakın zarar ödemeyi kadına nasıl bir öfke kusacağım tahmin bile edemiyorum.insanlarda hiç anlayış,merhamet kalmamış,hele birde alttan alıyorsanız hamile bile olsanız üstünüze gelmekten çekinmiyorlar

bide üstüne üstlük 50-60 tl lik kumaş ceketin deri ceket olduğunu iddia edip ödemezsen eğer mahkemeye vereceğini tazminat davası açacağını söyledi..hiç ama hiç anlam veremiyorum yazık,halbuki olgunlukla karşılayıp ben özürümü diledikten sonra hemen söyledim zaten geçmezse teyzecim nerden aldıysanız yenisi alayım size dememe rağmen bu kadar üstüme gelip bugünü bana zehir etmesine hiç bi anlam veremiyorum

Son düzenleme:
gecmis olsun anemon stresli bir gun gecirmissin gercekten!!!.. karsımızdaki insanlar bazen anlayıslı olamıyorlar malesef.. gecti ve simdi yavrunla evinde rahattasın :) sen rahatlaki bebiste kendini germesin..

ay ne manyak kadınmış gerizekalı..oda Allahından bulsub nşallah..seni bu hale getirdiği için..ya biraz insanlık olur...

valla canım sen çok sakinmişsin ben onu elime bi alırdım görürdü gününüklava: edepsiz cadaloz görmemiş tamam bi zarar oluşmuş iyide sana bu şekilde davranma hakkına sahip değil asla bu bir kaza sonuçta adı üstünde versin mahkemeye tazminat davası açsın bakalım laff o bulmuş seni yumuşak yüzlü böyleleri insanlıktan anlamaz o bağırdıkca sende cevap verseydin yapamazdı böyle sinir şey hiç takma kafana seni böyle üzmeye hakkı yok

tatlım geçmiş olsun sevindim bişey yokmuş şükürki Rabbim yardımcımız olsun hepimizin

insanlık mı,maalesef nasib almamış,etraftan bile utanmadı çevredekiler ya ayıp kız hamile
üstüne gitmeyin dedikçe coştu..
inş. benim düştüğüm durumun daha beterine düşerde yaptığını anlar dicem ama sanmam..

insanlarda vıcdan merhamet kalmamıs ve bunuda yapan bır kadın !
zaten kadına en buyuk zarar malesef hemcınslerınden gelmıyor mu ?
kadın yıne kendınden olan kadına hakaret eder,kocası yıne kadınla aldatır kayınvalıde gorumce eltı vb kendılerıde kadın olmasına ragmen yıne kadına yuklenırler
dunyanın malesef duzenı bu lmaz:
size bu kadar rencıde edıcıde davranan da kadın !
hemcınslerımı anlayamıyorum bız ne zaman bu kadar acımasız olduk ne oldu bıze demeden gecemıyorum
,benım prensıbım İSTEDİĞİNİ SÖYLEYEN İSTEMEDİĞİNİ DUYAR
sizde alttan alamayın kıbarlıgınızı bozmadan incindiğinizi aktarın herkes yerını ve haddını bılmelı
sonucta kazaran olmus
allahu teala bıle ozur dıleyenı tobe edenı affederken ındsan dusunmelı ben kım oluyorum dıye
çok kızdım o yaslı cadıya

bendede oluyor ara ara
yorulunca oluyor korkma
bazen bebek asagı bıle ınebılıyormus
dınlenınce gecıyor yorgunluk ıstemıyor annesı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…