2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

alttan aldım,en başında zararınız neyse ödeyeyim dedim diye böyle davrandı zaten,ben orda sen de yere eğilmeseydin ne geziyosun orda deyip çekip gitseydim böyle davranmayacaktı,insan olan insan hamileyim yapmayın dediğimde kusura bakma yavrum bende bir an gerildim deyip,karşılıklı anlaşıp güle oynaya ordan çıkabilirdik..

bozma moralini sakin o kadının terbiyesizliği maalesef ne diyeyim insan dan daha değerliymiş demekki ceketti neler görücez daha sen de manevi yönden magdur olduğu söyle ve hamileyken yaşadığın stresi anlat ki bebeğime bisey olursa bu kadın sorumludur de....Ağlancak bisey yok olur öyle kazalar ama üzme kendini ve bebeğini

aman da aman maşallah çok iyi olsun meleklerin dikkat et kendine geçmiş olsun tekrardan canımcım..........

geçmiş olsun canım,gezinirken gördüm ilk mesajını,kaygını anlayabiliyorum,neyseki hiç bişi yokmuş..
bende rahatladım bu arada arkadaşlar paylaşmak iyi geldi sizlerle..

aynıyız demekki bnde 10,11kg aldım her gören hiç kilo almamışsın diyoozemuszemus
o 10 kiloyuda memişlerden we göbüşten aldım karnımda çok büyüdü benim.:CüvCüv:

aynen ya top yutmuş gibiyimne popo var ne bişi gögüslerim büyücene biraz kalçam çıksaydı biraz bacaklarım alsaydı yok hala aynı yüzümde hiç almadı:S

ne manyaklarla dolmuş dünya ya üzülme canım hiç bişey olmaz inşallah bebişin iyidir umarum bilerek yapmadınya dengesiz.saygısız utanmaz görmedigim halde şuan o kadın için o kadar çok hakaret geçiyorki içimden sen sıkma canını ya geçmiş olsun valla ne berbat birgündür senn için anlayabiliyorum....

aynen ya top yutmuş gibiyimne popo var ne bişi gögüslerim büyücene biraz kalçam çıksaydı biraz bacaklarım alsaydı yok hala aynı yüzümde hiç almadı:S

saol cnm önceki yorumun için,iyiyim şimdi kendimdeyim..
bu arada bende öyle 10 kilo almışım doktorum çok hızlı gidiyorsun yavaşla diyor ama herkes aa ne güzel hiç kilo almamışsın diyor sadece top gibi bir karnım var,benim tuz problemim var doktorum ondan olabilir dedi sizde var mı tuzlu yeme alışkanlığı,umarım son aylarda da 2-2 veya 3-3 ilerlemez bu kilolar..

evet pancumen kesinlikle sana katılıyorum...
anemon hatta bebeğine o kadın yüzünden bişey olursa seninde ona dava açaçağını söyle....

günaydın arkadşlar nasılsınız. ya bu kaynanam beni deli edecek yaa taktı benim kiloma çok kilo aldın yağlanma olur şunu yeme bunu yeme tamam bizde dikkat ediyoruz. ama bazen abartıyor sonra doğurcan kücük birşey bu kadar mı? doğurdun diyecek...

anemonn01 canım bozma moralini anlayışsız ve saygısız bi toplumda yaşıyoruz takma lütfen bebişini üzme 50 derse sen 100 ver başının gözünün sadakası olsun densiz kadın üzme canım kendini arayamaz bile belki dank etmistir hiç takma ararsada ağzının payını ver hak etmiş

Günaydın arkadaşlar,

Gününüz güzel geçsin, miniklerinizle birlikte...

Yağmurcum kayınvalide milleti bu, alsan çok aldın der, benim gibi almasan bu sefer de alman lazım der, onların her zaman söyleyecek, karışacak birşeyleri vardır, üzülme canım sen...

Dün akşam resmen kudurttu benimki de beni. Cumartesi geliyormuş, karşılarmışız artık. Kaçta geleceksiniz dedim, sürpriz dedi kadın ya... Aman ne sürpriz !!! Müsait misiniz falan diye soran da yok, tam pansiyon konaklamalı otel ya bizim ev... Ayyy şişiyorum valla klava:

boşver canım yaaaa kaynana işte adı üstünde illa bişey bulurlar haklısın de geç boşverrrr onlara neki hem kilo bizim yağ bizim :lepi:

aaa terbiyesiz yolardım onun saçını başını orda o ceketi kafasına geçiririm onun ben şimdi küfür etcem ha...
telefonu bi arkadaşına ver deki dün sizden sonra bebeği rahatsızlandı biz sizi mahkemeye vericez şimdi siz düşünün gerisini 50 liralık ceket için yaptığınıza bakın falan de edepsiz korksun biraz..

süprize bakarmısın ya nasıl karşılıcaksın sürprizse seninkide tam noel kaynanaymış bacadan düşecek galiba sırnaşık şey

sorarlar mı hiç sen müsaitmiisn diye kesin müsaitsindir. hizmette de kusur etmemek lazım hamile olan biz değiliz ki of of

ynur bende öyle yapıyom artık fazla yemeden kalkıyorum sonra işe geldiğimde artık atıştırıyorum..

Günaydın arkadaşlarrr a.s.
Normalde tam tersi olması gerekmiyor muydu
Hiçbişi yemiyosun, çocuğu beslemiyosun, küçücük doğacak :mymeka: falan kaydirigubbakcemile3

Geçen geldiğinde hizmet falan etmedim ben.
Zaten kusmaktan bulantıdan birşey yapacak halim de yoktu.
O da hiç birşey yapmadı, ne doğru dürüst yemek yaptı, ne pislettiğini temizledi...
Yine yapmayacağım, ne hali varsa görsün...
Akşamları yemekten sonra çay içer, çay bile demlemiyorum valla, istiyorsa kalksın yapsın kendi.
İşine geldi mi kendi evi gibi rahat girip çıkmasını biliyor !!!

Günaydın arkadaşlarrr a.s.

Normalde tam tersi olması gerekmiyor muydu
Hiçbişi yemiyosun, çocuğu beslemiyosun, küçücük doğacak :mymeka: falan kaydirigubbakcemile3

işte normal olduğu için illaki anormal durum yaratacak çok kilo alırsam yağlanır doğuramazmışım. tamam görmüş geçirmiş bir şey demiyorum ama zor doğurursun falan deyince insan korkuyor. az yersin az yedn ne kdar doğurdun şuna bak der illaki mudahale edecek bilsede söyleyecek bilmesede ... o oğlunu doğuralı kaç sene olmuş yafff delikafadulden

Günaydın Herkese ve Hayırlı Cumalar ;
Kış geldim diyor walla yağmur var bugün İstanbulum'da kalın kalın giyindik artık....

Yağmur ; Bozma moralini he hee de kayınvalidene geç ....Kiloya da takma verirsin bende 10 kg aldım bana normal dediler bozma sen hiç moralini ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…