- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #26.981
günaydın arkadaşlarrr a.s.
Normalde tam tersi olması gerekmiyor muydu
hiçbişi yemiyosun, çocuğu beslemiyosun, küçücük doğacak :mymeka: Falan kaydirigubbakcemile3
en güzeli benim kaynanm o zaman kzım sen kendine bak eğer kendini kilolu hissediyorsan dikakt et memenunsan kilondan abartmadan devam et dedi bi tek tuzuna ve şekerine doktorun verdiği ölçülere uyki sağlığını tehlikeye atma görümcen 30 kilo aldı doğumda sonra verdi hiç bişicik olmaz çocuğun kilosu bünyeye göre değişir az kilolu olursa doğduktan sonra beslersin sıkma canını dedi valla kadın sevdim şimdi kendisini :):):)
Günaydın Herkese ve Hayırlı Cumalar ;
Kış geldim diyor walla yağmur var bugün İstanbulum'da kalın kalın giyindik artık....
Yağmur ; Bozma moralini he hee de kayınvalidene geç ....Kiloya da takma verirsin bende 10 kg aldım bana normal dediler bozma sen hiç moralini ...
aaa terbiyesiz yolardım onun saçını başını orda o ceketi kafasına geçiririm onun ben şimdi küfür etcem ha...
telefonu bi arkadaşına ver deki dün sizden sonra bebeği rahatsızlandı biz sizi mahkemeye vericez şimdi siz düşünün gerisini 50 liralık ceket için yaptığınıza bakın falan de edepsiz korksun biraz..
Öpüyorum kayınvalideni ne şirin kadın o öyle Şeniz
İstanbul buz gibi bugün gerçekten, başıma bir bere takmadığıma pişman oldum...
Artık kış hamilesi olduğumuzu anlamaya başlayacağız İstanbullular :)
HOSGELDIN CANIM ,günaydınlar CİCİŞLER,.artı HAYIRLI CUMALAR diliyorum..listemizi güncelleştirdim..bebikler gittikçe büyüyolar maşallah1 kiloyu aşanlar var,. ee mutlu son gittikçe yaklaşıyo nede
olsahihoyyyt :lepi:bu arada başına talihsiz olay gelen arkadaşımıza nediyeceğimi bilemiyorum,.toplumda okadar düşüncesiz seviyesiz insanlar varki,.sokağa çıkmaya gör,.insanın başına ne geleceği belli değil,.heleki hamile olunca insan kendinden önce bebikini düşünüyo,.fazla kafaya takmayalım diyecem ama,insanın elinde değil,.biliyorum,.
nilüferciğim hoşgeldin cnaım nerelerdesin yoğunsun anlaşılan kaç gündür merka ettik seniiiii
öncelikle arkadaşıma çok geçmiş olsun diyorum ve dila sana kesinlikle katılıyorum biraz tereddt etsin kadın valla süpersin anam sen ... sen bna telefonunu versene gülüm yaw böyle benim aklımın kıt çalıştığı durumalrda snei arar napıyım diye güzel bi öneri alırım kız senden )::): )
HOSGELDIN CANIM ,
ELLERINE VE EMEKLERINE SAGLIKK opuyorumnanaktan
canımcım işlerim çok yoğun.ALLAHA şükür hiç bi sorunum yok..bebikiminde sağlığı yerinde daha ne isteyimdelikafaduldenhihoyyyt
canımcım işlerim çok yoğun.ALLAHA şükür hiç bi sorunum yok..bebikiminde sağlığı yerinde daha ne isteyimdelikafaduldenhihoyyyt
http://img697.imageshack.us/img697/5852/bimg0222.jpg
Dün eşimi beklerken canım sıkıldı ve meleğimi çekeyim dedim ve siz teyzeleriyle paylaşmak istedim ....
Bosna seni de unutmadım attach ta yaptımopuyorumnanaktan
deli...veririm tabikii niye vermiiim bacım yaw aşk olsun...
yağmur sende inanamıyorum yaa azcık cevap versenize beeeee...
sen yemene içmene bak ona ne omu doğuracakmış..bisde karışıp adamı deli ediyolar haa...
sevmem mevmem ama bizimki genede öyle müdahale etmiyo yani ye kızım ye beslensin der..
hele kanamam olduğunda her gün yemek gönderdi kayın pederimle kalkmayayım ayağa diye...
tee bide o halde hizmetmi edicen hiç bişey yapma...kalksın alsın zıpır...sen sana bakmaya gelmiş gibi bi hava yarat evde..bizimki izmire gezmeye gitti domuz gribi olmuş yarın geliyo kocam dediki hadi birlikte almaya gidelim töbe gelmem kendin git domuz gribi atlatmış kuluökası muluçkası vardır sen ananla hasret giderirsin yıvrım dedim hee haklısın dedi...
Dün eşimi beklerken canım sıkıldı ve meleğimi çekeyim dedim ve siz teyzeleriyle paylaşmak istedim ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?