- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #27.001
http://img697.imageshack.us/img697/5852/bimg0222.jpg
Dün eşimi beklerken canım sıkıldı ve meleğimi çekeyim dedim ve siz teyzeleriyle paylaşmak istedim ....
Bosna seni de unutmadım attach ta yaptımopuyorumnanaktan
oyy göbüşe bak yaaaa..
geçen gün 2009 mart annelerine baktım hepsi almış bebikleri kucaklarına bizde öyle olucaz kısmetse yaa..ne tatlı telaşlar yarabbimmm...
http://img697.imageshack.us/img697/5852/bimg0222.jpg
Dün eşimi beklerken canım sıkıldı ve meleğimi çekeyim dedim ve siz teyzeleriyle paylaşmak istedim ....
arkadaşlar yarın 100mg yükleme var gece 12'den sonra oruç tutar gibi aç gel dedi doktorum nasıl dayanıcam yaaa ben gece üç kere aç karnımı doyurmaya uyanıyorum(
Ben de az önce 2009 Aralık annelerine uğradım.
Asıl büyük heyecan orada yaşanıyor şimdi...
Miyadı dolanlar, doğuramayanlar, normal mi sezeryan mı belli olmayanlar, herkeste heyecan dorukta...
Allah hepsine kolay doğumlar nasip etsin, darısı da bizim başımıza olsun :)
arkadaşlar yarın 100mg yükleme var gece 12'den sonra oruç tutar gibi aç gel dedi doktorum nasıl dayanıcam yaaa ben gece üç kere aç karnımı doyurmaya uyanıyorum(
bence de sev seyyalcim sen :)) hatta öpüp başının üstüne koy kaydirigubbakcemile3en güzeli benim kaynanm o zaman kzım sen kendine bak eğer kendini kilolu hissediyorsan dikakt et memenunsan kilondan abartmadan devam et dedi bi tek tuzuna ve şekerine doktorun verdiği ölçülere uyki sağlığını tehlikeye atma görümcen 30 kilo aldı doğumda sonra verdi hiç bişicik olmaz çocuğun kilosu bünyeye göre değişir az kilolu olursa doğduktan sonra beslersin sıkma canını dedi valla kadın sevdim şimdi kendisini :):):)
daddy ben de dr.browns marka biberonun en iyisi ve dr.lar tarafından tavsiye edilen olduğunu duydumGünaydin tatli Mart Bebisleri ve Anneleri,
aranizda henüz alisveris yapmamis olan varsa
Biberon ve Emzikde bir Tavsiyede bulunmak istiyorum.
Geri Türkiyede varmi bilmiyorum ama varsa mutlaka
"Philips Avent" ürünleri alin...
Burda tüm doktorlar o Biberonlari ve Emzikleri öneriyor.
Arastirdim biraz tahmin ettigim gibi pahalida degil ürünleri.
Hatta bazi normal Biberonlardan felan daha ucuz.
maşaallah maşaallahhttp://img697.imageshack.us/img697/5852/bimg0222.jpg
oy oyyy cok seker, yirim kız senin melegini kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Canııım çok teşekkür ederim opuyorumnanaktan
Maaşallah sana da, melek kızına da, çok tatlı olmuşsunuz...
Allah nazardan saklasın ikinizi de :)
oyy göbüşe bak yaaaa..
geçen gün 2009 mart annelerine baktım hepsi almış bebikleri kucaklarına bizde öyle olucaz kısmetse yaa..ne tatlı telaşlar yarabbimmm...
canım maşşalah ne kadar şık görünüyorsunuz ikinizede
günaydın hepinize arkadaşlar hayırlı cumalaropuyorumnanaktan
dün gece öyle zor uyudum ki artık sinir geldi üstüme.zaten yatarken karnım çok gergindi ve ben rahatsızdım bundan.sonrada zor uyudum ve gece boyu uyandım.korktum valla son aylarda artık hiç uyku kalmaz diyorlar şimdiden böyleyse:hulya:
BOSNACIM kayınvaliden geliyormuş şimdiden geçmiş olsun diyeyim canım aslında gözün aydın demem lazım ama kızarsın diye demiyorum:kedi:
PANCUBEN maşşallah kızına ve sana çok tatlı görünüyorsunuz
günaydın hepinize arkadaşlar hayırlı cumalaropuyorumnanaktan
dün gece öyle zor uyudum ki artık sinir geldi üstüme.zaten yatarken karnım çok gergindi ve ben rahatsızdım bundan.sonrada zor uyudum ve gece boyu uyandım.korktum valla son aylarda artık hiç uyku kalmaz diyorlar şimdiden böyleyse:hulya:
PANCUBEN maşşallah kızına ve sana çok tatlı görünüyorsunuz
herkeşşlere günaydın, gününz güzel geçsin kızlar, ben sinir harbi yaşıyorum kocam 2 tane köpek balığı getirdi, 2 gündür onlarla uğraşıyo bide dew gibi bi akwaryum getrmiş temizliyo bişeyler yapıyo ofis leş gibi balıkmı desem ne desem bişy kokuyo balıkları görseniz zaten aynı canawarlara benziolar ağızlarına kafam girer:umursamaz:
inşaallah geldiği gibi gider canımcım sende rahat edersin ve durduğu sürece sana zararı dokunmaz umarım:Saruboceq:.Allaha şükür bende kramp sorunu olmuyor da neden uyuyamadığımı bilmiyorum.banada az kaldı gibi geliyorr yandık valla:sinifsinif:Kızmam sana hiç kızar mıyım ben opuyorumnanaktan
Ama yine de pek aydınlık günler beklemiyor beni, deme o yüzden kaydirigubbakcemile3
Geceyi ben de zor geçirdim.
ılk defa çok şiddetli bir kramp girdi sol bacağıma, bildiğim bütün yöntemleri uyguladım ama canım çok yandı. Şimdi de aynı yer ağrımaya devam ediyor. Uykusuz gecelere az kaldı galiba :)
sağol canım benim bu arada ben uykum gelene kadar oturuyorum ve sabahta saat çalmadan uyanıyorum bazen yatakta miskin miskin duruyorum ve kalkıyorum dün bir uykusuzluk halim vardır ama bugün gayet iyiyim....
valla oğlu askere gitiği günden beri sürekli telefonda görüşüyrouz her şeyi biliyor takip ediyor doktordan geldiğim saatelrde de takip edip durumu soruyor çok fena alıştırım sonra ne yapacağım bilmiyorum önceden akşamalrı arra oğlu ile konuşurdu en kötü 3 günü geçirmezdi şimdi iyice sıklaştı :):):) eşim onu aradığında oğlum sen arayıp konturunu harcama ben kızmla konuşuyorum haber alıyorum sne sıkıntı etme diyormuş )::):)
bence de sev seyyalcim sen :)) hatta öpüp başının üstüne koy kaydirigubbakcemile3
bende ilgisizlikten şikayetçiyim :çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?