2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

arkadaşlar yarın 100mg yükleme var gece 12'den sonra oruç tutar gibi aç gel dedi doktorum nasıl dayanıcam yaaa ben gece üç kere aç karnımı doyurmaya uyanıyorum (

oyy göbüşe bak yaaaa..
geçen gün 2009 mart annelerine baktım hepsi almış bebikleri kucaklarına bizde öyle olucaz kısmetse yaa..ne tatlı telaşlar yarabbimmm...

Ben de az önce 2009 Aralık annelerine uğradım.
Asıl büyük heyecan orada yaşanıyor şimdi...
Miyadı dolanlar, doğuramayanlar, normal mi sezeryan mı belli olmayanlar, herkeste heyecan dorukta...
Allah hepsine kolay doğumlar nasip etsin, darısı da bizim başımıza olsun :)

arkadaşlar yarın 100mg yükleme var gece 12'den sonra oruç tutar gibi aç gel dedi doktorum nasıl dayanıcam yaaa ben gece üç kere aç karnımı doyurmaya uyanıyorum (

ahh canım yaa kıyamam...
zor oluyo o 3 saat sürüyormuş...
napalım bebişin için dayanacaksın..yanıda kek bisküvi falan bişeyler götür saatin dolunca hemen ye.
bosnacım ya bende bakayım onlara...
odaları ne zaman almışlar falan bi bakim gelim.

Azıcık zor oluyor Ynurcum, haklısın.
Ama sonuçların doğru çıkması için dayanman lazım...
İnşallah bişey çıkmaz, Allah yardımcın olsun canım.

dilacım ve bosnacım teşekkür ederim inşallah bişey çıkmaz ama aç kalmak çok korkutuyor beni dün eve gidene kadar dayanırım dedim az yedim ama elim ayağım zangır zangır titredi bakalım yarın napıcam dua edin bana arkadaşlar :Saruboceq:

bence de sev seyyalcim sen :)) hatta öpüp başının üstüne koy kaydirigubbakcemile3
bende ilgisizlikten şikayetçiyim :çok üzgünüm:
daddy ben de dr.browns marka biberonun en iyisi ve dr.lar tarafından tavsiye edilen olduğunu duydum
ama emzik konusunda da aventi öneriyorlar
ben biberonu dr.browns aldım
emziği avent düşünüyorum a.s
http://img697.imageshack.us/img697/5852/bimg0222.jpg

Dün eşimi beklerken canım sıkıldı ve meleğimi çekeyim dedim ve siz teyzeleriyle paylaşmak istedim ....
Bosna seni de unutmadım attach ta yaptımopuyorumnanaktan
maşaallah maşaallah
pek hoş görünüyorsunuz

oy oyyy cok seker, yirim kız senin melegini kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Canııım çok teşekkür ederim opuyorumnanaktan
Maaşallah sana da, melek kızına da, çok tatlı olmuşsunuz...
Allah nazardan saklasın ikinizi de :)

oyy göbüşe bak yaaaa..
geçen gün 2009 mart annelerine baktım hepsi almış bebikleri kucaklarına bizde öyle olucaz kısmetse yaa..ne tatlı telaşlar yarabbimmm...

canım maşşalah ne kadar şık görünüyorsunuz ikinizede

Hepinize teşekkürler anneciklerrrr yaaaa hayırlısı onun içimde olması varlığı beni mutlu ediyor hiç birseyin moralimi bozmasına da izin vermemeye çalışıyorum ....Kızımla konuşuyorum bana tepki veriyor ....Daha ne isteyeyim hayat zor ama anne olmak ta güzel teyze olmama rağmen onlarda benim çoçuklarım mış gibi yaşadım o duyguyu bir tek doğum kaldı o heyecan Allahım tek nefeste kurtarsın bizleri ...

günaydın hepinize arkadaşlar hayırlı cumalaropuyorumnanaktan

dün gece öyle zor uyudum ki artık sinir geldi üstüme.zaten yatarken karnım çok gergindi ve ben rahatsızdım bundan.sonrada zor uyudum ve gece boyu uyandım.korktum valla son aylarda artık hiç uyku kalmaz diyorlar şimdiden böyleyse:hulya:

BOSNACIM kayınvaliden geliyormuş şimdiden geçmiş olsun diyeyim canım aslında gözün aydın demem lazım ama kızarsın diye demiyorum:kedi:
PANCUBEN maşşallah kızına ve sana çok tatlı görünüyorsunuz

Kızmam sana hiç kızar mıyım ben opuyorumnanaktan
Ama yine de pek aydınlık günler beklemiyor beni, deme o yüzden kaydirigubbakcemile3

Geceyi ben de zor geçirdim.
İlk defa çok şiddetli bir kramp girdi sol bacağıma, bildiğim bütün yöntemleri uyguladım ama canım çok yandı. Şimdi de aynı yer ağrımaya devam ediyor. Uykusuz gecelere az kaldı galiba :)

herkeşşlere günaydın, gününz güzel geçsin kızlar, ben sinir harbi yaşıyorum kocam 2 tane köpek balığı getirdi, 2 gündür onlarla uğraşıyo bide dew gibi bi akwaryum getrmiş temizliyo bişeyler yapıyo ofis leş gibi balıkmı desem ne desem bişy kokuyo balıkları görseniz zaten aynı canawarlara benziolar ağızlarına kafam girer:umursamaz:

zor ama katlanacaksın ne yapalım ben hastanede çalışırken biz aksam 10 dan sonra bisey yeme derdik hamile bayanlara sadece su içmelerine izin verirdik bu tün kan tahlilleri için en az 12 saatlik açlık gerekiyor kan tahlilleri için geçende o yüzden şaşırdım ya 50 gr şeker yüklemesi için aksam saatine randevu vermişler arkadaşımıza ...Yazın şeker yüklemesi çok güzel olurda kışın asitli içecekler açıktırır o yüzden kan verir vermez otur ve kalkma başın dönmesin bu bünyeden bünyeye de değişir ama

arkadaşlar 2009 kasım annelerinin doğum hikayelerini okudunuzmu süper ya darısı bize olsun inşallah sağlıklı bi şekilde :))) her hikaye ayrı güzel ağlamaktan şimdi bende doğurucam şuracıkta :asigim:

sağol canım benim bu arada ben uykum gelene kadar oturuyorum ve sabahta saat çalmadan uyanıyorum bazen yatakta miskin miskin duruyorum ve kalkıyorum dün bir uykusuzluk halim vardır ama bugün gayet iyiyim....

günaydın cicişş zemuszemus
akannehir kopekbalıgımı korkarım ben anammmm kafamçokkarıştı

inşaallah geldiği gibi gider canımcım sende rahat edersin ve durduğu sürece sana zararı dokunmaz umarım:Saruboceq:.Allaha şükür bende kramp sorunu olmuyor da neden uyuyamadığımı bilmiyorum.banada az kaldı gibi geliyorr yandık valla:sinifsinif:
sağol canım benim bu arada ben uykum gelene kadar oturuyorum ve sabahta saat çalmadan uyanıyorum bazen yatakta miskin miskin duruyorum ve kalkıyorum dün bir uykusuzluk halim vardır ama bugün gayet iyiyim....

canım dün yatarken nasıl uykum vardı bilsen ama yatağa yattıktan sonra yok uyuyamadım gitti.dön sağa dön sola kaç saat geçti bilmem.zaten artık kesintisiz uyuyamıyorum mutlaka uyanıyorum arada.doğum yapmış olanlar şimdiki uykularınızın kıymetini bilin bol bol yatın diyor.

günaydın janlarım ben döndüm sonunda,bayram tatili için antalyaya gitmiştim dönüşte kardeşim benimle geldi sağolsun dün akşamda onu yolcu ettik ancak fırsat bulabildim geçmişi okumadım umarım sizler ve bebekler iyidir

Canım, ben girdim ona...
Sabah erken gidince hemen geçiyor,
Bana damar yolu açmışlardı, pıhtılaştı ve tıkandı, bence sen açtırma... Kolum morardı...
Her seferinde iğne ile alsın...

bence de sev seyyalcim sen :)) hatta öpüp başının üstüne koy kaydirigubbakcemile3
bende ilgisizlikten şikayetçiyim :çok üzgünüm:

valla oğlu askere gitiği günden beri sürekli telefonda görüşüyrouz her şeyi biliyor takip ediyor doktordan geldiğim saatelrde de takip edip durumu soruyor çok fena alıştırım sonra ne yapacağım bilmiyorum önceden akşamalrı arra oğlu ile konuşurdu en kötü 3 günü geçirmezdi şimdi iyice sıklaştı :):):) eşim onu aradığında oğlum sen arayıp konturunu harcama ben kızmla konuşuyorum haber alıyorum sne sıkıntı etme diyormuş )::):)

geçen iki gün aramadın saatte geç oldu görümcemi aramış saat geç oldu arayıp ailesinide rahatsız etmeyeyim dedim sen cepten ara ben telefonda bekliyorum nasılmış bir sor bewn görümceme o anasına analttı istanbul giresun almanya hattı kurduk )::):):):

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…