- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #27.021
Canım, ben girdim ona...
Sabah erken gidince hemen geçiyor,
Bana damar yolu açmışlardı, pıhtılaştı ve tıkandı, bence sen açtırma... Kolum morardı...
Her seferinde iğne ile alsın...
valla oğlu askere gitiği günden beri sürekli telefonda görüşüyrouz her şeyi biliyor takip ediyor doktordan geldiğim saatelrde de takip edip durumu soruyor çok fena alıştırım sonra ne yapacağım bilmiyorum önceden akşamalrı arra oğlu ile konuşurdu en kötü 3 günü geçirmezdi şimdi iyice sıklaştı :):):) eşim onu aradığında oğlum sen arayıp konturunu harcama ben kızmla konuşuyorum haber alıyorum sne sıkıntı etme diyormuş )::):)
geçen iki gün aramadın saatte geç oldu görümcemi aramış saat geç oldu arayıp ailesinide rahatsız etmeyeyim dedim sen cepten ara ben telefonda bekliyorum nasılmış bir sor bewn görümceme o anasına analttı istanbul giresun almanya hattı kurduk )::):):):
herkeşşlere günaydın, gününz güzel geçsin kızlar, ben sinir harbi yaşıyorum kocam 2 tane köpek balığı getirdi, 2 gündür onlarla uğraşıyo bide dew gibi bi akwaryum getrmiş temizliyo bişeyler yapıyo ofis leş gibi balıkmı desem ne desem bişy kokuyo balıkları görseniz zaten aynı canawarlara benziolar ağızlarına kafam girer:umursamaz:
günaydın janlarım ben döndüm sonunda,bayram tatili için antalyaya gitmiştim dönüşte kardeşim benimle geldi sağolsun dün akşamda onu yolcu ettik ancak fırsat bulabildim geçmişi okumadım umarım sizler ve bebekler iyidir
kızzz ozledik senii opuyorumnanaktan, iyi misiniz :uhm:
tamam canım teşekkür ederim hemşireyi uyarırım dört sefer alıcaklarmış galiba düşündükçe içim kalkıyor delik deşik olucam yarın bakalım hayırlısıyla iyi çıksın bide midem bulanmasın yeter bana :ecrin_bebek:
ynur Alıntı:
çok şanslısın canım benimkiler hiiiiç aramıyorlar torunlarımı olucak oğullarımı asker umurlarında değil gerçi böyle kafam rahat ama yinede insanın canını sıkıyor eşim öksüz ve yetim gibi kalıyor garibim ama ben çok takmıyorum artık bana uzak allaha yakın olsunlar ne diyim sen şanslısın tatlım maddi manevi en azından yanındalar
günaydın janlarım ben döndüm sonunda,bayram tatili için antalyaya gitmiştim dönüşte kardeşim benimle geldi sağolsun dün akşamda onu yolcu ettik ancak fırsat bulabildim geçmişi okumadım umarım sizler ve bebekler iyidir
oyy oyyy maşaallahvalla oğlu askere gitiği günden beri sürekli telefonda görüşüyrouz her şeyi biliyor takip ediyor doktordan geldiğim saatelrde de takip edip durumu soruyor çok fena alıştırım sonra ne yapacağım bilmiyorum önceden akşamalrı arra oğlu ile konuşurdu en kötü 3 günü geçirmezdi şimdi iyice sıklaştı :):):) eşim onu aradığında oğlum sen arayıp konturunu harcama ben kızmla konuşuyorum haber alıyorum sne sıkıntı etme diyormuş )::):)
geçen iki gün aramadın saatte geç oldu görümcemi aramış saat geç oldu arayıp ailesinide rahatsız etmeyeyim dedim sen cepten ara ben telefonda bekliyorum nasılmış bir sor bewn görümceme o anasına analttı istanbul giresun almanya hattı kurduk )::):):):
oyy oyyy maşaallah
ne düşünceli kadıncaz
kıskandım çok :kedi:
bu arada 5 tane çokoprens mi yedin akannehir doğru mu duydum :mymeka:
canım ayrın bende gideceğim bende saat 10dan sonra yemek yemeyeceğim ama bunları sizlerin tavsiyesi ile yapacağım bana kimse öyle bişey demedi bide yüksek çıkmasındna çok korkuyorum ben diyet yapamam gerçekten ömürüm boyunca inanın hiç yapmadım şimdi iki 3 gündür şeker yemeyeyim diyorum dün akşam oturdum 5 tane çokoprens yedim çayla birlikte güya çayı şlekersiz içtim(
bugün hiç yemeyeceğim bakalım ne olacak çok korkuyorum çokkk
ay ne çok yadımm geneneee :):):):):
canım hoş geldin nasılsınnn inşallah çok iyi geçmişitir tatailinnn
amaaannn bunalr iyi tarafları işte şimdi size bi kötü tarafalrını anlatsam ağzınız açık kalır ama şimdi düşünüpte ne sizi ne kendimi keyfimizi kaçırmayalım iyi olanalrı düşünelim iyilikler le dolalım boşverin hepimiz hamileyiz ):):): )
evet 5 tane ama şekersiz çayla :kedi::kedi::kedi::kedi::kedi:
sağol cnm evet tatil çok iyi geldi,insanın kendi annesi gibisi var mı,kıymetin biliniyor,burda zebani gibiler eşimin ailesi,geçen geldik istanbula yemeğe çapırdı kaynana bizi kardeşimde geldi ya benim ondan dolayı,gittik oturduk sofraya aaa senin yüzün ne kadar kötü olmuş hep sivilcelenmiş,eşimde şaşırdı bir an
ben de öyle mi olmuşum aşkım dedim inadına yok kuzum ya dedi, ben de kaynanaya hamile olabilir miyim sence hiç üç tane doğurmamış gibi konuşuyorsun dedim
kayınbabamda benden yana oldu
kız hamile bunu biliyorsun di mi dedi,oturdu aptal
sağol cnm evet tatil çok iyi geldi,insanın kendi annesi gibisi var mı,kıymetin biliniyor,burda zebani gibiler eşimin ailesi,geçen geldik istanbula yemeğe çapırdı kaynana bizi kardeşimde geldi ya benim ondan dolayı,gittik oturduk sofraya aaa senin yüzün ne kadar kötü olmuş hep sivilcelenmiş,eşimde şaşırdı bir an
ben de öyle mi olmuşum aşkım dedim inadına yok kuzum ya dedi, ben de kaynanaya hamile olabilir miyim sence hiç üç tane doğurmamış gibi konuşuyorsun dedim
kayınbabamda benden yana oldu
kız hamile bunu biliyorsun di mi dedi,oturdu aptal
hoş geldin canımmmopuyorumnanaktan
günaydın cicişş zemuszemus
akannehir kopekbalıgımı korkarım ben anammmm kafamçokkarıştı
sen de koy kafanı ağızlarınakaydirigubbakcemile3
ayy hasret sen kaynadın arada yavrum yaa...
balıktan nefret ederim bir kere babam eve akvaryum almıştıda o gidene kadar yemek yiyememiştim....
kardeşime balık başına 5 lira vericem sık öldür şunları diye yalvarıyodum ıyykk balık görsem sıkıp öldüresim gelir hala...
hele o kokusu yokmu ıyyykkk...töbe yarabbiiiimmm...nefret ederim...
yok bn sewerim balıklarıda şu koku beni sinir etti kokuyo desem girme o zaman ofise dicek masanda oturşimdi ciğer almaya gitti onlara canlı istawrit getrcekmiş:çok üzgünüm:
sende öğür sürekli bunların kokusundan duramıyorum de...ikidebir kusmaya gidiyomuş gibi yap ehe....
Valla sizinkilere de gıcık oluyorum, bu gidişle bu defa keserim ben bu kaynanamı kaydirigubbakcemile3
Hamile kadına gerçekten öyle olsa bile söylenmez, şaşkolozklava:
Olsun tebrik ederim, vermişsin cevabını vereliniortak
canım ayrın bende gideceğim bende saat 10dan sonra yemek yemeyeceğim ama bunları sizlerin tavsiyesi ile yapacağım bana kimse öyle bişey demedi bide yüksek çıkmasındna çok korkuyorum ben diyet yapamam gerçekten ömürüm boyunca inanın hiç yapmadım şimdi iki 3 gündür şeker yemeyeyim diyorum dün akşam oturdum 5 tane çokoprens yedim çayla birlikte güya çayı şlekersiz içtim(
bugün hiç yemeyeceğim bakalım ne olacak çok korkuyorum çokkk
en iyisini yapıyorsun boşver sallama ya bende iyimi yapıyorum kötümü şuan için önümü göremiyroum mafddi yardım yaptıalr acaba sonra başıma kakarlarmı yada alıştı böyle telefonla ilgilenmeye çocuk olunca da zaten torun düşkünüdürler öyle sürekli aramak sormak isterler bende kocamla evde sıkılır mıyım sürekli bu kaynana samimiyetinden bilemiyeceğim ama onada o zaman bi çözüm bulurum şimdilik keyfim yeridne
sende boşver başın rahat olsun tamam gidip gelmem hayatta karışmaz gitme gelme diyemez ama düşün çannakkaleden dnerken kendi annamdan babamdan önc görümcemi aradım annene haber ver ben bindim otobüse diye o deli de unutmuş gitmiş köye orada çekmiyor telefonu kaynanam anemelri aramış annemelr evde yok beni cpten aramışlar çekmmeiş telefon ard arda 3 mesaj geldi kızım çok merak ettik nerdesin ve mesaj ulaşır ulaşmaz zırıl zıırl çalışıyor telefon açtım baba eve yakalştım evden ararım sizi demeye kalamdı korku dolu bir adam sesi kzıım öldük meraktan ulaşamıyouz naptın .... insan halelrine de üzülüyor elelri kolalrı ulaşmıyor almanya ha diiynce gelemeyecekler ya bide bişi olursa nolur o yüznden unutmayıp haber vermeye çalışıyorum onalrda gitme gelme demezler ama dayanamayıp saol kızım tamam dönünce haber ver derler gene :):):): )
ya yılalrca kocamıda öyle idare etmişler adamcağız cep telefonu aldığına pişman olmuş öğrenciliğinde :) anen yüreği dayanamıyorlar iki çocuk burda kendin almanyada zor olmuş pimpirikli olmuşlar ama hiç değilse evinden işine işinden evine bi adam yetiştirmişler saolsunalr :):): allah bozmasın iyidir eşimin ahlakı :):):
ay ne çok yadımm geneneee :):):):):
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?