2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Canım, ben girdim ona...
Sabah erken gidince hemen geçiyor,
Bana damar yolu açmışlardı, pıhtılaştı ve tıkandı, bence sen açtırma... Kolum morardı...
Her seferinde iğne ile alsın...

tamam canım teşekkür ederim hemşireyi uyarırım dört sefer alıcaklarmış galiba düşündükçe içim kalkıyor delik deşik olucam yarın bakalım hayırlısıyla iyi çıksın bide midem bulanmasın yeter bana :ecrin_bebek:

çok şanslısın canım benimkiler hiiiiç aramıyorlar torunlarımı olucak oğullarımı asker umurlarında değil gerçi böyle kafam rahat ama yinede insanın canını sıkıyor eşim öksüz ve yetim gibi kalıyor garibim ama ben çok takmıyorum artık bana uzak allaha yakın olsunlar ne diyim turkbayragi sen şanslısın tatlım maddi manevi en azından yanındalar

sen de koy kafanı ağızlarınakaydirigubbakcemile3

kızzz ozledik senii opuyorumnanaktan, iyi misiniz :uhm:

ayy hasret sen kaynadın arada yavrum yaa...
balıktan nefret ederim bir kere babam eve akvaryum almıştıda o gidene kadar yemek yiyememiştim....
kardeşime balık başına 5 lira vericem sık öldür şunları diye yalvarıyodum ıyykk balık görsem sıkıp öldüresim gelir hala...
hele o kokusu yokmu ıyyykkk...töbe yarabbiiiimmm...nefret ederim...
sende öğür sürekli bunların kokusundan duramıyorum de...ikidebir kusmaya gidiyomuş gibi yap ehe....

canım ayrın bende gideceğim bende saat 10dan sonra yemek yemeyeceğim ama bunları sizlerin tavsiyesi ile yapacağım bana kimse öyle bişey demedi bide yüksek çıkmasındna çok korkuyorum ben diyet yapamam gerçekten ömürüm boyunca inanın hiç yapmadım şimdi iki 3 gündür şeker yemeyeyim diyorum dün akşam oturdum 5 tane çokoprens yedim çayla birlikte güya çayı şlekersiz içtim (

bugün hiç yemeyeceğim bakalım ne olacak çok korkuyorum çokkk

en iyisini yapıyorsun boşver sallama ya bende iyimi yapıyorum kötümü şuan için önümü göremiyroum mafddi yardım yaptıalr acaba sonra başıma kakarlarmı yada alıştı böyle telefonla ilgilenmeye çocuk olunca da zaten torun düşkünüdürler öyle sürekli aramak sormak isterler bende kocamla evde sıkılır mıyım sürekli bu kaynana samimiyetinden bilemiyeceğim ama onada o zaman bi çözüm bulurum şimdilik keyfim yeridne

sende boşver başın rahat olsun tamam gidip gelmem hayatta karışmaz gitme gelme diyemez ama düşün çannakkaleden dnerken kendi annamdan babamdan önc görümcemi aradım annene haber ver ben bindim otobüse diye o deli de unutmuş gitmiş köye orada çekmiyor telefonu kaynanam anemelri aramış annemelr evde yok beni cpten aramışlar çekmmeiş telefon ard arda 3 mesaj geldi kızım çok merak ettik nerdesin ve mesaj ulaşır ulaşmaz zırıl zıırl çalışıyor telefon açtım baba eve yakalştım evden ararım sizi demeye kalamdı korku dolu bir adam sesi kzıım öldük meraktan ulaşamıyouz naptın .... insan halelrine de üzülüyor elelri kolalrı ulaşmıyor almanya ha diiynce gelemeyecekler ya bide bişi olursa nolur o yüznden unutmayıp haber vermeye çalışıyorum onalrda gitme gelme demezler ama dayanamayıp saol kızım tamam dönünce haber ver derler gene :):):): )

ya yılalrca kocamıda öyle idare etmişler adamcağız cep telefonu aldığına pişman olmuş öğrenciliğinde :) anen yüreği dayanamıyorlar iki çocuk burda kendin almanyada zor olmuş pimpirikli olmuşlar ama hiç değilse evinden işine işinden evine bi adam yetiştirmişler saolsunalr :):): allah bozmasın iyidir eşimin ahlakı :):):

ay ne çok yadımm geneneee :):):):):

Son düzenleme:
oyy oyyy maşaallah
ne düşünceli kadıncaz
kıskandım çok :kedi:

bu arada 5 tane çokoprens mi yedin akannehir doğru mu duydum :mymeka:

oyy oyyy maşaallah
ne düşünceli kadıncaz
kıskandım çok :kedi:

bu arada 5 tane çokoprens mi yedin akannehir doğru mu duydum :mymeka:

amaaannn bunalr iyi tarafları işte şimdi size bi kötü tarafalrını anlatsam ağzınız açık kalır ama şimdi düşünüpte ne sizi ne kendimi keyfimizi kaçırmayalım iyi olanalrı düşünelim iyilikler le dolalım boşverin hepimiz hamileyiz ):):): )

evet 5 tane ama şekersiz çayla :kedi::kedi::kedi::kedi::kedi:

Seyyalcim inşallah birşey çıkmaz canım.
Ama iş başa düşünce öyle bir yapıyorsun ki diyeti.
Düşün 50 kilo insanım ben 30 yıldır, diyet nedir bilmedim bu yaşıma kadar, ne istiyorsam yedim.
Şimdi herşey sayılı, ölçülü...
Ama Allah göstermesin, yavruma bir zarar gelir diye harfiyen uyuyorum valla ne dedilerse...
Bu arada şekerin çıkmasa da 5 tane çokoprens çok be canım, afiyet olsun ama nefsini körletecek kadar ye öyle şeyleri. Miniklere hiç bir faydası yok maalesef o muzur ürünlerin :)

canım hoş geldin nasılsınnn inşallah çok iyi geçmişitir tatailinnn

sağol cnm evet tatil çok iyi geldi,insanın kendi annesi gibisi var mı,kıymetin biliniyor,burda zebani gibiler eşimin ailesi,geçen geldik istanbula yemeğe çapırdı kaynana bizi kardeşimde geldi ya benim ondan dolayı,gittik oturduk sofraya aaa senin yüzün ne kadar kötü olmuş hep sivilcelenmiş,eşimde şaşırdı bir an
ben de öyle mi olmuşum aşkım dedim inadına yok kuzum ya dedi, ben de kaynanaya hamile olabilir miyim sence hiç üç tane doğurmamış gibi konuşuyorsun dedim
kayınbabamda benden yana oldu
kız hamile bunu biliyorsun di mi dedi,oturdu aptal

ulan 5 tane halley yemişsin çay şekersiz olsa ne olurkaydirigubbakcemile3

helal olsun kayın pederine vallla ya bu kadınlar doğuruyorlar doğurduklarını unutuyorlar allah bilir kendineleri nasıldılar kaydirigubbakcemile3

SEYYALTANER harbiden iyiki çayı şekersiz içmişsin kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Valla sizinkilere de gıcık oluyorum, bu gidişle bu defa keserim ben bu kaynanamı kaydirigubbakcemile3
Hamile kadına gerçekten öyle olsa bile söylenmez, şaşkoloz klava:
Olsun tebrik ederim, vermişsin cevabını vereliniortak

günaydın cicişş zemuszemus
akannehir kopekbalıgımı korkarım ben anammmm kafamçokkarıştı

ay bildiğin jaws lar işte şimdi beslenmesini araştırıyoruz

sen de koy kafanı ağızlarınakaydirigubbakcemile3

yo senin kafanı koyacam yesinlerlaelaelaelaelaelaelaelaelaelae

aynen valla cnm,artık rüyalarıma giriyorlar nefret ediyorum onlardan,geçen yemeğe gittik ya kardeşim 22 yaşında erkek düşün artık diyorki abla senin ayakkabını eşin giydirrken kaynın nasıl cins cins baktı ve kaynanan neden ana seni yicekmiş gibi bakıyor bu insanlar sana hiç güzel bakmıyor ablacım dedi yavrum ben de cnm benim sen çıkma canını kocamın bana olan ilgi ve sevgisini çekemiyorlar dedeim öyle gerçekten

seyyalcim, kendini ole sıkmana gerek yok, ben cok kilo aldım ve kiloluyumda bende seker cıkar dıye dusunuyordum, 50 gr seker yuklemesıne girmeden onceki aksam gunduz cok fazla tatlı seyler yedım, cıkolata kek abur cubur falan, ama sekerım acken 60 (sınır 75) 50 gr glikoz yuklemeden sonra da 87 cıktı . yani seker ve ya tatlı yemekle alakası yok. eger cıkacagı varsa cıkıyor zaten o yuzden sıkma tatlı canını tatlımmm kaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…