2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar magnezyum tozu içen varmı boğazımı çok tahriş etti greyfurt suyuna sıkıp içmiştim

tatlım hzır meyve suları varya ben portakal suyu ile karıştırıp içiyorum nerdeyse iki aydır,yarım su bardağı çokta lezzetli oluyor,öyle dene bence dr tavsiyesi,sade su mideni bulandırır meyve suyu ile alırsan içilebilir olur deişti

Allahın izniyle hesi iyidir meleklerin endişelenmeyin arkadaşlar az önce dicovery channel da I DIDN'T KNOW I WAS PREGNANT diye bir program vardı...sonuna denk geldim ama birazda internette araştırınca iyice şok oldum son ayına kadar hatta doğum anına kadar bazı kadınlr hamile olduklarını bilmiorlarmış!!!! şok oldum!!! nasıl olur canım dedim ama pek çok sebebi varmış...rahmin geride oluşu,obezite,uzun süre bebek sahibi olamamak,bebeğin çok küçük ya da az hareketli oluşu ve en önemlisi annenin inkarı ki bu psikolojik bir bozukluk....bazı kadınlarda sürekli diyette oldukları için hamile kalıp kilo almaya başlayınca diyeti sıkılaştırıp kilo almayı önlüyorlarmış böylece farketmeleri zorlaşıyor ki bu kadınlar genellikle adetleri sorunlu olan kadınlarmış...bebekler ise tahmin edeceğiniz üzre düşük kilolu ve sağlıksız oluyormuş...yazık yavrucaklara.....

[/COLOR]
hayır cnm gidemedim eşim çalıştığı için beni tek yollamadı: ama birdahaki sefere söz aldım kendisinden hayırlısı bakalım..
hijyenim buluşma süper geçmiştir eminim 5 hamile birden iyice kaynatmışsınızdır.. ohhhh sefanız olsunn..
dilruba aramıza hoşgeldin.cnm allah bebeğini kucağına almayı nasip etsin..

bende iciyorum ama benimkisi portakal aromalı zaten,suyun icine katıp iciyorum aynı portakal suyu gibi tadı var.türkiyedekiler farklı galiba !!

ilk günaydın benden olsun bakalım:) şimdi herkes kocişiyle yatak keyfi yapıo biz yine çslışıyoruz yaw adaletmi bu:çok üzgünüm:

bende bol dua ediyorum..salı gidiyorlarmış az önçe kahvaltıda konuştular...oh sonunda...bu gün akrabalarına gideçekmişiz:.yarında..bu akraba ziyaretlerindende fenalık geldi artık..zaten hiç birini sevmiyorum...

canım geçmiş olsun...
bende şişiyorum sol elim ve bacaklarım daha çok ödem oluyoruz ve bildiğim kadarıyla normal
tuzlu yememeye çalış canım

evimde varya dinlenemiyorum ile...şöyle baçaklarımı uzaıp yatamıyorum..duş bile alamıyorum doğru düzgün...

çanım hayırlı olsun...çok hoşlar

Ay hadi iyi demek salı gidiyolar walla senin kadar sewindim emin olabilirsin iyi bari son 2 gün:)

selam kızlar herkese merhaba

iyi yapmışsın bende perşembe başlayacağım işe pazartesi aşımı yaptıracağım aslında aralık sonu izne ayrılacağım gibi ama doktorum yinede yaptır dedi

dilruba benim doktorum magnezyum verdi kesti kramplarımı
suylada içiyorum mgyumu ama meyve suyuyla daha etkili diye içmiştim hazır meyve suyu yasak galiba bize

ilk günaydın benden olsun bakalım:) şimdi herkes kocişiyle yatak keyfi yapıo biz yine çslışıyoruz yaw adaletmi bu:çok üzgünüm:

günaydın hasret naber sen nerde çalışıyorsun

iyi yapmışsın bende perşembe başlayacağım işe pazartesi aşımı yaptıracağım aslında aralık sonu izne ayrılacağım gibi ama doktorum yinede yaptır dedi

işe başlamadan yaptırmanı tavsiye ederim.maksimum 15 gün kadar korumamız lazımmış kendimizi.en az bir hafta diye biliyorum.maske kullanırsın olmazsa kalabalık ortamlarda.ankara ve konya başı çekiyor zaten maalesef.Allah hepimizi bebeklerimizle birlikte korusun

günaydın kızlarra.s.herkes iyidir inşallah hava çok soğuk bütün gece yağmuru dinledik zor uyudum valla
ya bide iki gecedir bende bi tahamülsüzlük var eşime bağırıyorum hiç huyum değil çekil arkanı dön ileri git biraz adamcağızda şaşırıyor Allahtan uykusu ağır hatırlamıyor sabah uyanınca niye böyle oldu anlamadım

canım çok şükür bebişin iyiymiş maşallah tombişe

ilginç gerçekten kız kardeşimin arkadaşı var annesi 40 küsür yaşında hamile kalmış 7. aya kadar farketmemiş menepoz sanmış bi gitmişler hamile bebek 7 aylık var böyle durumlar aslında daha önce 3 çocuk dünyaya getirmiş tecrübeli nasıl anlamamış hayret yani

günaydın tatlım valla hiç de keyif yapamadık dün nöbetciydi eşim bugünde mesai var diye yollamadılar hala işte akşamüstü gelecek :sinifsinif:

günaaydın kızlar, nasılsınız ?
selkie gözün aydın cnm kurtuluyosun darısı benim başımaa inşallah..
kuju
bende bugün hiç uyuyamadım yağmuru,dinledim.
yerim çok daralıyo yatakda rahatsız oluyorum,eşimide ayırmak istemiyorum yanımdan ne yapıcam bilmiyorum...

bende bilmiyorum gece uykumu alamayınca gündüz sersem gibi oluyorum şimdi olduğum gibi neyse eşim gelene kadar uzanayım birazmirmirmirmir

selam kıslar ben ekım annesıyım.ne heyecanlısınızdır şuan...hepinizie hayırlı dogumalr dılıyorum..blueangel konyadakı doktorun kım canım aşıyı nerede yaptırdın

bizim kendi dükkanımız canım esnafız o yüzden tatil denen bişeyimiz maalesef yok allahtan ew alt katta arada bi kaçıp atlıyorum yatağa çok nadir de olsa:)

hg nisa hayırlı olsun bebeğin yenimi öğrendin hamile olduğunu

yuh mutlu kadın ekimde doğurmuş:mymeka:

kızlar merhaba hepinizee...opuyorumnanaktan
hava cok soguk burada, bende de felaket bir uyku hali var neden bilmiyorum basım kalkmıyor yaaa :sinifsinif:

Sorularıma cevap veren arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Burası da felaket soğuk, çok dikkat etmek lazım artık, çevrede aksıran öksüren çok var. Ben okul dışında dışarı çıkmama kararı aldım bugün... Herkes iyidir umarım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…