- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #27.321
kızlar magnezyum tozu içen varmı boğazımı çok tahriş etti greyfurt suyuna sıkıp içmiştim
Selam kızlar bugun Mersinde hava butun gun kapalı ve yagıslıydı moralimde çok bozuk bugun dedem cok rahatsız bana soylemıyorlar ama anlıyorum Annem dun apar topar Adanaya dondu yanımda kalıyordu epeydir.Allahım yardımcımız olsun bizim dedeme bir şey olmasın.Hiç yemek falanda yapmadım bugun canım hiç bir şey yapmak istemedi.Ne bulursak onu yıcez bakalım.
Eftel sen gitmedin mi kızlarla bulusmaya.Çok merak ettim neler yapıyorlar acaba ..Nasıl gecti gunleri :)
tatlım hzır meyve suları varya ben portakal suyu ile karıştırıp içiyorum nerdeyse iki aydır,yarım su bardağı çokta lezzetli oluyor,öyle dene bence dr tavsiyesi,sade su mideni bulandırır meyve suyu ile alırsan içilebilir olur deişti
ebrucum çok zor durumun ne diyim walla yazık. aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık. anladığım kadarıyla senin kocan hastalıktan da anlamıyor:mymeka: allah sana sabırlar wersin sen allaha sığın o kurtarır seni, bnde zamanında bi süre kayınwalidemlerle otrdum bol bol dua ettim allahım kurtar beni dedim, ben hiç bişey yapmama gerek kalmadan kendileri oğullarını soğuttular şimdi çok şükür görüşmüyoruz, rabbime diyorum allahım iyi olsunlar uzak olsunlar inşallah senide kurtarsın canım
Arkadaşlar geçmişi hiç okuyamadım, uzun zamandır giremiyordum. Grip aşısını ne yaptınız merak ettim. Ben hala korkuyorum, yaptırmayacağım da diyemedim. Boğazım şiş, burnum tıkanıyor. Öğrencilerim hasta ama hala tedirginim. 6 hafta daha öğrencilerle iç içe olacağım. Bu konuda sizden bilgi almak istiyorum. Doktorum yaptır demişti...
bende şişiyorum sol elim ve bacaklarım daha çok ödem oluyoruz ve bildiğim kadarıyla normal
tuzlu yememeye çalış canım
Selkie canım ya inan burdan okuyunca bile cok uzuldum.. hem evinde rahatca hamileligini yasayamıyorsun birde moralini bozuyorlar.. sayılı gun canım gececek insallah(
Drdan guzel haberlerle gelenler var hepsine hayırlı olsun diyorum masallah bebislerimiz artık ne kadarda cabuk buyuyorlar
Kramplar kalsiyumdan ziyade magnezyum eksikliginden oluyor diye biliyorum bi ark sormus..
Edebiyatcı ne zamandır yoktun.. ödem olabiliyor kimi bunyede tuzdan uzak durmaya calıs ama yinede olacagı varsa engelleyemezsin meyve bile yapar demisti bana hemsirem..
İstanbul bulusması yapanlar resimleriniz cokkk guzelllllllllllll
selam kızlar.hijyenim süper çıkmışsınız maşallah harikasınız...
dilruba h.g canım kızımın adı dilruba nickin süper:):):).)
kızlar ben bebeğime çöp almadım daha ama kendimi donatıyorum ne pis bi anneyim aldıgım pijamaları ekleyim dedim fikriniz olur en azından ilk doğumumda sabahlık falan almamışdım gereksiz diye ama çok gerekliymiş sadece 3 pijama almışdım ama gecelik sabahlık hepsi gerekli...
kimsecikler kalmamış nese gelince okursunuz artık.buluşmaya giden arkadaşlar umarım güzel vakit geçirirsiniz.iki haftadır kaburgamın altında rahatsız edici bir ağrı vardı,göbeğimin şekli falan değişmişti.korktum ve doktoru aradım bi gel bakalım dedi.gittim bebeğim ters pozisyondaymışkaburgamın ordakide oğlumun kafasıymış.şu an için ters ama daha vakit var dönebilir dedi.bir diğer mevzuda şu H1N1 aşısı.iki hastasının bu hafta içinde vefat ettiğini ve vurdurmamın iyi olacağını söyledi.sonuçta aşımızı olduk kızlar biz.bi sıkıntı yaşamadım çok şükür.bütün aileyide aşılattım tabi kendimle birlikte.bana vurulan hamileler için olan adjuvansız aşı.
dilruba benim doktorum magnezyum verdi kesti kramplarımıselam kızlar ben de sizleri sürekli takip ediyorum sayenizde birçok şey hakkında bilgi edindim.Bugün de doktora gittik bebişimiz büyümüş.26+2 olmuş 956 gr ız bi de.1e ulaşamadık henüz.6 kg almışım ben de çok mutlu oldum.Sizlere birşey sormak istiyorum bilgisi olan varsa yardımcı olur musunuz?Benim kramp sorunum var özellikle gece yatarken.Doktorum kalsiyum eksikliğinden olduğunu söyledi.Magnezyum eksikliğinden dolayı da olabilirmiş araştırdım biraz.Sizin doktorlarınız bu konuda neler söylüyor?
suylada içiyorum mgyumu ama meyve suyuyla daha etkili diye içmiştim hazır meyve suyu yasak galiba bizetatlım hzır meyve suları varya ben portakal suyu ile karıştırıp içiyorum nerdeyse iki aydır,yarım su bardağı çokta lezzetli oluyor,öyle dene bence dr tavsiyesi,sade su mideni bulandırır meyve suyu ile alırsan içilebilir olur deişti
ilk günaydın benden olsun bakalım:) şimdi herkes kocişiyle yatak keyfi yapıo biz yine çslışıyoruz yaw adaletmi bu:çok üzgünüm:
selam annisler nasılsınız bakalım? ben gecen gün buraya yazmıstım bebegim cok az hareket ediyor diye dün doktora gittim cok sükür hersey normalmis uyuyodur falan dedi doktor biraz uykucu olacak galiba benim kuzucuk :)) boyunu ögrenebildim ama malesef kilosunu ögrenemedim bebisimin 37 cm olmus ve koca bi göbegi var anası gibi :roflol:kaydirigubbakcemile3
Allahın izniyle hesi iyidir meleklerin endişelenmeyin arkadaşlar az önce dicovery channel da I DIDN'T KNOW I WAS PREGNANT diye bir program vardı...sonuna denk geldim ama birazda internette araştırınca iyice şok oldum son ayına kadar hatta doğum anına kadar bazı kadınlr hamile olduklarını bilmiorlarmış!!!! şok oldum!!! nasıl olur canım dedim ama pek çok sebebi varmış...rahmin geride oluşu,obezite,uzun süre bebek sahibi olamamak,bebeğin çok küçük ya da az hareketli oluşu ve en önemlisi annenin inkarı ki bu psikolojik bir bozukluk....bazı kadınlarda sürekli diyette oldukları için hamile kalıp kilo almaya başlayınca diyeti sıkılaştırıp kilo almayı önlüyorlarmış böylece farketmeleri zorlaşıyor ki bu kadınlar genellikle adetleri sorunlu olan kadınlarmış...bebekler ise tahmin edeceğiniz üzre düşük kilolu ve sağlıksız oluyormuş...yazık yavrucaklara.....
ilk günaydın benden olsun bakalım:) şimdi herkes kocişiyle yatak keyfi yapıo biz yine çslışıyoruz yaw adaletmi bu:çok üzgünüm:
günaaydın kızlar, nasılsınız ?
selkie gözün aydın cnm kurtuluyosun darısı benim başımaa inşallah..
kuju
bende bugün hiç uyuyamadım yağmuru,dinledim.
yerim çok daralıyo yatakda rahatsız oluyorum,eşimide ayırmak istemiyorum yanımdan ne yapıcam bilmiyorum...
uzan cnm bende eşimin yanına gidip keyif yapim barii..kaydirigubbakcemile2bende bilmiyorum gece uykumu alamayınca gündüz sersem gibi oluyorum şimdi olduğum gibi neyse eşim gelene kadar uzanayım birazmirmirmirmir
selam kıslar ben ekım annesıyım.ne heyecanlısınızdır şuan...hepinizie hayırlı dogumalr dılıyorum..blueangel konyadakı doktorun kım canım aşıyı nerede yaptırdın
selam kızlar herkese merhaba
iyi yapmışsın bende perşembe başlayacağım işe pazartesi aşımı yaptıracağım aslında aralık sonu izne ayrılacağım gibi ama doktorum yinede yaptır dedi
dilruba benim doktorum magnezyum verdi kesti kramplarımı
suylada içiyorum mgyumu ama meyve suyuyla daha etkili diye içmiştim hazır meyve suyu yasak galiba bize
günaydın hasret naber sen nerde çalışıyorsun
hg nisa hayırlı olsun bebeğin yenimi öğrendin hamile olduğunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?