- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #27.341
Sorularıma cevap veren arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Burası da felaket soğuk, çok dikkat etmek lazım artık, çevrede aksıran öksüren çok var. Ben okul dışında dışarı çıkmama kararı aldım bugün... Herkes iyidir umarım...
canan nerelerdesin yaa bayadır yoktun? aman çıkmayın tabi ya şimdi hastalıktan başka bişey bulamazsınız dışarda oturun oturduğunuz yerde:))
Canım okul çok yoğun. 6-6.30 gibi eve geliyorum ve yemek yiyip uyuyorum. Hiç uğrayamadım. Geçen hafta toplantılarımız vardı 8 den önce eve gelmedim. Şu an burnum akıyor ve boğazım şiş... Hayırlısı artık.
Gördüm canım benim yoksa bizden sonra mı aldın sen bunları bakim[/B]kızlar profilime ben kızçem ile ilgili iki resim koyuyorum bakın ha
ahhh ahhh pazar günü bende erken kalkıp eşimi işe yollayanlardanım ..eşimin izni hafta içi maalesef...ilk günaydın benden olsun bakalım:) şimdi herkes kocişiyle yatak keyfi yapıo biz yine çslışıyoruz yaw adaletmi bu:çok üzgünüm:
lMagnezyum yada calsium alırken konsatre meyve suyla almayın taze sıkılmış meyve suyu ile alın ...Hazır meyve suları maalesef asit oranı fazla hem miğdeye hemde bebeğe yararı yok sadece kilo alıyorsunuz ....bende iciyorum ama benimkisi portakal aromalı zaten,suyun icine katıp iciyorum aynı portakal suyu gibi tadı var.türkiyedekiler farklı galiba !!
Sende benim gibi kedili köpekli sevenlerdensin süper aldıkların güle güle kullan....selam kızlar.hijyenim süper çıkmışsınız maşallah harikasınız...
dilruba h.g canım kızımın adı dilruba nickin süper:):):).)
kızlar ben bebeğime çöp almadım daha ama kendimi donatıyorum ne pis bi anneyim aldıgım pijamaları ekleyim dedim fikriniz olur en azından ilk doğumumda sabahlık falan almamışdım gereksiz diye ama çok gerekliymiş sadece 3 pijama almışdım ama gecelik sabahlık hepsi gerekli...
İnşallah hayırlısı olursa buzamandan sonra havalar ne gösterir bilmiyorum .Güzel bir gün olduğunda tekrarlarız....[/B][/B][/B]kızlarrr super bir gundu:kedi:
tekrarlayalım yeniden...
opuyorum hepnızıopuyorumnanaktan
ben bayıldım resimlere bende kendi adıma tek tek teşekkür etmek istiyorumişte buluşmamız
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?p=10435906#post10435906
kendi adıma çok güzel geçti keşke hepinizi tanımak kısmet olsaydı canlar a.s.
Ay hadi iyi demek salı gidiyolar walla senin kadar sewindim emin olabilirsin iyi bari son 2 gün:)
günaaydın kızlar, nasılsınız ?
selkie gözün aydın cnm kurtuluyosun darısı benim başımaa inşallah..
kuju
bende bugün hiç uyuyamadım yağmuru,dinledim.
yerim çok daralıyo yatakda rahatsız oluyorum,eşimide ayırmak istemiyorum yanımdan ne yapıcam bilmiyorum...
selam kıslar ben ekım annesıyım.ne heyecanlısınızdır şuan...hepinizie hayırlı dogumalr dılıyorum..blueangel konyadakı doktorun kım canım aşıyı nerede yaptırdın
iyi akşamlar canlarım kimsecikler yokk.bugün ani bir karar değişikliği ile gidip oğlumuzun gardrobını ve şifonyerini aldık daha doğrusu kayınpederim aldı.daha önce bir resim eklemiştim bu olacak diye ama dedim yaa karar değişikliği yapıp gidip koçtaş tan aldık.şimdi ona uygun bir beşik almak kaldı sadece.hesaplı ve kullanışlı ürünler düşünen arkadaşlara tavsiye ederim koçtaşı.kurulumunu şimdi yapmayacağız yapınca eklerim resimlerini.
SELKİE,PANCUBEN tşklr kızlar.
selkie canım allahım sana kolaylık versin gözün aydın neyseki gidiyorlarmış valla krşı komşumunda kayınvalidesi burda oda hamile çok zorlanıyor neden bu kadar düşüncesiz bu insanlar yaakannehir
günaydın arkadaşlar iyi haftalar:))a.s.
buluşan arkadaşlar çok tatlısınız hepiniz..göbüşlere de size de maşallah
selkie canım geçmiş olsun.şimdi iyisindir umarım.canıım dikkat et kendine..o kadar yordular hastalanınca kaçıyolar dimi..klava: çok üzüldüm valla yataktan çıkma bence kocan ilgilensin biraz da senle..
günaydın kızlar.nasılsınız?ben dün akşamdan bu yana yataktayım...çünkü akşam çok az bi kanamam oldu bir-2 damla kadar..dr yataktan çıkmıçaksın ..tekrarlarsa yarın bana gel mutlaka dedi...dün akşamdan bu yana eşimde diken üstünde..ama hep onların yüzünden....biraz düşünceli olsalardı böyle olmazdı..artık gidiyorlar ama yapaçaklarını yaptılar zaten..gelmezler inşallah bir daha..doğumda sanki gelmeye niyeti var yine kaynanamın...bende seviniyordum gelmeyecek ameliyat olaçak diye ama kesin değilmiş..inşallah ameliyat olurda gelmez...
varya saat sayar oldum...:)
amiiiinnnnnnnnnnn!
canım bebeğin hayırlı olsun..Allah hepimize sağlıklı bir şekilde bebeğimizi kuçağımıza almayı nasip etsin.........
canım hayırlı olsun...koçtaşda beşikte yokmuydu...hoşda oluyor ordaki mobilyalar........
sağol canım az kaldı ama.gidiyorlar......darısı komşunun başına..tek kaynanam olsa problem değil...onu takmam bile...ama kayınpeder olunca birde hep evde oturunca sıkıntı.........
off ebru biz sana derken kendini yataklara at hastaymış gibi yap, oğluma kim bakacak diodun falan diodun filan diodun şimdi gerçekten başına geldi, dikkat et zıkkım yesinler ewlerinde kim hizmet edio bunlara?
çok geçmiş olsun cnma.s.
günaydın kızlar.nasılsınız?ben dün akşamdan bu yana yataktayım...çünkü akşam çok az bi kanamam oldu bir-2 damla kadar..dr yataktan çıkmıçaksın ..tekrarlarsa yarın bana gel mutlaka dedi...dün akşamdan bu yana eşimde diken üstünde..ama hep onların yüzünden....biraz düşünceli olsalardı böyle olmazdı..artık gidiyorlar ama yapaçaklarını yaptılar zaten..gelmezler inşallah bir daha..doğumda sanki gelmeye niyeti var yine kaynanamın...bende seviniyordum gelmeyecek ameliyat olaçak diye ama kesin değilmiş..inşallah ameliyat olurda gelmez...
sağol canım az kaldı ama.gidiyorlar......darısı komşunun başına..tek kaynanam olsa problem değil...onu takmam bile...ama kayınpeder olunca birde hep evde oturunca sıkıntı.........
evlerinde kaldıkarı yokki..bende değilken ya büyük görümcemdeler ya küçük görümcemde....ben yapmasam ev perişan.titizlikte var bende biraz..hiç gelemem dağınıklığa,pisliğe.öyle pis gördükçe evi içim sıkılıyor... kaynanam hasta sözde..gezmeye gelince bişeyi kalmıyor....kendine bir bardak süt ısıtıp koymuyor önüne...
Günaydıınn,
İyi haftalar diliyorum herkese...
Geçmişi okuyamadım, umarım herkes iyidir.
Selkiecim canım çok üzüldüm, çok geçmiş olsun. Bırak hiç birşey yapma, elini bile sürme, aman çıkma yataktan. Onlara da ders olur belki , giderayak biraz farkına varırlar verdikleri zararın!!!
günaydın kıslaarr...lan selkie saa iki çift laf ederdim ama anladın sen onu bişii dememe gerek kalmadı zati...
korkma ben bir hafra kanadım biliyosun bebikine bişey olmaz tuvalete bile çok sıkışmadan kalkma şakaya gelmez bak bu işler.yat zıbar beni sinirlendirme.kaydirigubbakcemile
selkiecim geçmiş olsun canım düşüncesiz insanların derdini sen niye çekiyorsun senin mazeretin var lütfen artık tevazu gösterme dikkat et kendine güzelce dinlen canım çok geçmiş olsun
sağolun kızlar yarım saat oldu kalktılar..kahvaltı bekliyorlar içerde..zıkkım yesinler...ben sabah oğlumla yaptm kahvaltımı..birazdan kadın eince rica ederim kahvaltı hazırlasın bunlara...yoksa akşama kadar aç kalır bu s....lar
Benim kayınvalidem de aynen anlattığın gibidir, bir kirli bardağı alıp bulaşık makinesine koymaz. Pazara gider, birşey alır gelir, onu dolaba kaldırmaz. Ben de deli oluyorum senin gibi, dağıttıkları ne varsa alıp yedinci kattan atasım geliyor. Ama bugünlerde onların arkasını toplamak bize zarar... Geldi işte şimdi, hala hiç birşey yapmıyor, ben de yapmıyorum! Dün kendi karnımız doysun diye yemek yaptım, sofra hazırladık eşimle birlikte, bu oturup tv izledi. Üstelik de gayet dinç ve genç bir kadın kendisi... Ben de yemekten sonra zıbardım yattım koltuğa, baktı ki iş oğluna kaldı, o zaman zahmet edip iki tabak kaldırıverdi sofradan... Hepsi böyle bunların, hizmet edilince bir halt zannediyorlar kendileriniklava:
selkie canim çok geçmiş olsun sakın kalkma bi şekilde yaparlar nasıl olsa kahvaltılarını bebeğini düşün ...
bosnacım emin ol anlamazlar verdikelri zarraı felan ders mers te olmaz bak gör lousalığında da gelirler bu kızın başına bunlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?