2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

günaydınnn canımmm istanbuldayız evvetttt :)::):) 5 hafta bile kalmadı gelmelerine :):)::)

:lepi::lepi:turkbayragi:lepi::Saruboceq::Saruboceq:

mevlam sağlıkla kavuştursun onalrı bize ....

inşallah kader arkadaşım az kaldı bakalım hayırlısıyla şeker nasıl çıktı canım benim biraz daha iyi sadece tatlıya dikkat et çikolata çok yeme dedi bakalım dayanabilirsek :)))))

bak yaa hala kadın gelince hazırlatayım diyo..kzım kadını temizliğe çağırmadınmı kaynanan dolabın yerini bilmiyomu?
aç kalsın allah allahh yordun beni bee sabah sabah sanane onun kahvaltısından sen bebeğini düşün.

hepinize günaydın ve iyi haftalar diliyorum anne ve anne adayları;
Öncelikle sabah sabah sizin moralinizi bozan kayınvalidelerin bir an önce gitmesi dileğiyle başlayayım ...Bu ne yaaa sabah sabah SELKİE geçmiş olsun dikkat et kendine onlar yokmuş gibi davran zaten gidiyorlarmış yarın baksana ama eşinde vurdumduymaz olmasın yanii sağlığınla oynuyor resmen meleğini düşün sen güzel oğluşunu düşün bozma moralini....

arkadaşlarım ocak annelerine baktınızmı bugün erkenden gelmeye başlamış bebişler benimde en son kontrolümde şubat 15'ten sonra bekliyelim dedi doktorum bizimkilerde acelecimi olurki merak ediyorum bazen en ufak bi ağrıda geliyo galiba diye tetiğe geçiyorum :)))

inşallah kader arkadaşım az kaldı bakalım hayırlısıyla şeker nasıl çıktı canım benim biraz daha iyi sadece tatlıya dikkat et çikolata çok yeme dedi bakalım dayanabilirsek :)))))

bende sna onu sormak için sayfa başı yaptım sen yazmışsın :):):

hadi gözümüz aydın ikimiiznde yırttık bu şeker işinden de :) iyi çıktı aferin dikkat etmişsin dedi beş çokoprense rağmen :):): inşallah bi daha sorun yaşamyız ben eşkeride tuzuda çok çok azalttım sende öyle yap canım vereliniortakvereliniortakvereliniortakvereliniortak

kızlar kocam beril isminden vazgeçti şimdi gene başladık isim aramaya ):::) güzel kız isimelri bulursanız şöyle dedğişik duyulmamış ve anlamı güzel olan bilgilendirin olur mu öpüyorum yanaktan

Günaydın Güzel anneler ve bebkleri nasılsınız. sonuç alanların gözü aydın. Buluşma da güzel geçmiş.. bizimde Haftaya salı günü inşallah herhangi bir sorun çıkmaz.inşallah şeker yüklemesinde

canım doktorun ne dedi bilmiyorum ama akşam 10 dan sonra bişey yeme en az şöyle bi 10 saat kadar aç kalıp git ki sonuç doğru çıksın bak ben ilkinde gece kalkıp süt felan içimştim çok yüksek çıkmıştı ama bunda ynur cuğumun tavsiyerli ile saat 10 dan sonra bişey yemedim ve saat sekizde ilk ölçümü yaptılar değerler normal çıktı olamsı gereknde böyle imiş canım hani nacizane tavsiyemdir sana ...opuyorumnanaktan

tavsiyen için çok tşk ederim dediğin gibi yapıp gideyim ... Hayırlısıyla normal çıkar inşallahh

Günaydınlar!Hepinize mutlu ve sağlıklı bir hafta geçirmenizi diliyorum.Selkie arkadaşım sana da geçmiş olsun diyorum.Aynı şeyleri yaşıyoruz. Benim de dün çok az kanamam oldu bir damla falan.Çok korktum ama zaten geçen hafta da olmuştu.Önemsemedim ağrım olmayınca bebeğin hareketleri de normal.Kendimizi fazla yoruyoruz ona yorumluyorum.Neyse bendeki rutnleşti artık da sana çok geçmiş olsun.

Herkese Merhaba,

Ben geldim...
O kadar çok uykum var ki...akannehir

İstanbul buluşması olmuş galiba... Fotoları göremedim... Evden internete laptopla bağlanıyordum, kablosunu ezmişim :çok üzgünüm:

Ya eşimin kablosunu dileniyorum, ki o da aksamları evde çalışıyor yada şarjı olmayan bilgisayarla birbirimize bakıyoruz...

Nerden alınır yeni bir kablo bilen var mı? İnternetsiz haftasonu gecmiyormus...

bütün elektrikçlerde bulabilirsin internet kablosu diye söyle ....

canım sana kablosuz modem tavsiye etsem hem madem laptop var evde istediğin yerde kullan eğer ezdiğin laptop un kablosu ise onun içinde vatan bilgisayar da yedek parçalar bulunuyor canım ...

kızlar gunaydınn opuyorumnanaktan
yine yeni bir iş gunu , artık calısmaktan gercekten coook sıkıldımmm :sinifsinif:
selkiecim lutfen dikkat et kendine, ve hicbirseye elini surme, cok alıstırmıssın sen onları rahata...
bosnacım :) cumartesi gunu kaynanalar hakkındakı konusmalarımızdan sonra sen de bosver elini hicbirseye surme, bırak ne yapıyorsa yapsınlarr offf offff kafamçokkarıştı
pancuben canım benim :) cok guzel bir bulusmaydı grecekten , seni tebrik ediyorum, heyecanlı bir yapım oldugunu hemen nasıl da cozmussun kaydirigubbakcemile3
kola ıcmemeye dıkkat edicem canımmm

canım bend ehenüz acı verici bir darbe alamadım :):) ama bendeki rahatsızlık şu gece ne tarafıma yatarsam yatayım sırt üstü sağa sola yan sürekli müthiç bir ağrı ile uyanmaya başaldım ve artık oturup kalkarken kuyruk sokumum dediğim kemikin ağrısı beni öldürüyor yatsam yatamıyorum otursam oturamıyorum ayakta belli bir süre durduğumda ise yoruluyorum artık ne yapacağımı valla şaşırdım

Benim kuzu da son zamanlarda şiddetli vurmaya başladı.
Hele darbeler göbek deliğime gelirse, vay halime...
Sanırım kuzu orta boy bir koyuna dönüşmekte :)
Şimdi bir yerini sağ kasığıma dayadı mesela, çok zor oturuyorum.
Okşuyorum karnımı, hatta biraz dürtüyorum ama pozisyonunu değiştirmiyor inatçı bıdık :)
Olsun, yeter ki o hareket etsin, ben yerimden zıplamaya razıyım...

sağol canım senin o güzel gözlerinden belliydi heyecanlılığın için içine sığmıyordu benim de öyle sizleri tanıdğım için çok mutluyum....

Günaydın Handecim,
Valla görmemeye, takılmamaya çalışıyorum işte ama çok uzun sürmez bu gidişat, bir yerden patlarım gibi geliyor.
Allah hepimize sabır versin, yapacak fazla birşey yok kaydirigubbakcemile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…