- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #27.361
günaydın güzel annişler iyi haftalar hepinize bugün şafak istanbullllllllll turkbayragi
zaten oğlumda burnumdan getirdiler sinirden sütüm kesildi..bebeğimi emziremedim ben...ama bu sefer gelse bile musade etmeyeceğim...misafir diye sesim çıkmıyor şimdilik...ama sanırım taşırmaya başladılaar...
günaydınnn canımmm istanbuldayız evvetttt :)::):) 5 hafta bile kalmadı gelmelerine :):)::)
:lepi::lepi:turkbayragi:lepi::Saruboceq::Saruboceq:
mevlam sağlıkla kavuştursun onalrı bize ....
sağolun kızlar yarım saat oldu kalktılar..kahvaltı bekliyorlar içerde..zıkkım yesinler...ben sabah oğlumla yaptm kahvaltımı..birazdan kadın eince rica ederim kahvaltı hazırlasın bunlara...yoksa akşama kadar aç kalır bu s....lar
inşallah kader arkadaşım az kaldı bakalım hayırlısıyla şeker nasıl çıktı canım benim biraz daha iyi sadece tatlıya dikkat et çikolata çok yeme dedi bakalım dayanabilirsek :)))))
Günaydın Güzel anneler ve bebkleri nasılsınız. sonuç alanların gözü aydın. Buluşma da güzel geçmiş.. bizimde Haftaya salı günü inşallah herhangi bir sorun çıkmaz.inşallah şeker yüklemesinde
canım doktorun ne dedi bilmiyorum ama akşam 10 dan sonra bişey yeme en az şöyle bi 10 saat kadar aç kalıp git ki sonuç doğru çıksın bak ben ilkinde gece kalkıp süt felan içimştim çok yüksek çıkmıştı ama bunda ynur cuğumun tavsiyerli ile saat 10 dan sonra bişey yemedim ve saat sekizde ilk ölçümü yaptılar değerler normal çıktı olamsı gereknde böyle imiş canım hani nacizane tavsiyemdir sana ...opuyorumnanaktan
Herkese Merhaba,
Ben geldim...
O kadar çok uykum var ki...akannehir
İstanbul buluşması olmuş galiba... Fotoları göremedim... Evden internete laptopla bağlanıyordum, kablosunu ezmişim :çok üzgünüm:
Ya eşimin kablosunu dileniyorum, ki o da aksamları evde çalışıyor yada şarjı olmayan bilgisayarla birbirimize bakıyoruz...
Nerden alınır yeni bir kablo bilen var mı? İnternetsiz haftasonu gecmiyormus...
Herkese Merhaba,
Ben geldim...
O kadar çok uykum var ki...akannehir
İstanbul buluşması olmuş galiba... Fotoları göremedim... Evden internete laptopla bağlanıyordum, kablosunu ezmişim :çok üzgünüm:
Ya eşimin kablosunu dileniyorum, ki o da aksamları evde çalışıyor yada şarjı olmayan bilgisayarla birbirimize bakıyoruz...
Nerden alınır yeni bir kablo bilen var mı? İnternetsiz haftasonu gecmiyormus...
Günaydinlar herkese...
Bayanlar sizde artik yavas yavas rahatsiz olmaya basladinizmi?
Yani rahatsizlik derken tabiki Bebegimi hissetmek cok güzel bir duygu,
ama tekmeler gittikce siddetleniyor ve artik Kaburgalarimada vuruyor...
Canimi yakmaya basladi artik bizim Pasa...
Heleki Kaburgalarima vurdugu zaman resmen yerimden zipliyorum,
beklemedigim kadar cok siddetli vuruyor gercektende...
Günaydinlar herkese...
Bayanlar sizde artik yavas yavas rahatsiz olmaya basladinizmi?
Yani rahatsizlik derken tabiki Bebegimi hissetmek cok güzel bir duygu,
ama tekmeler gittikce siddetleniyor ve artik Kaburgalarimada vuruyor...
Canimi yakmaya basladi artik bizim Pasa...
Heleki Kaburgalarima vurdugu zaman resmen yerimden zipliyorum,
beklemedigim kadar cok siddetli vuruyor gercektende...
sağol canım senin o güzel gözlerinden belliydi heyecanlılığın için içine sığmıyordu benim de öyle sizleri tanıdğım için çok mutluyum....kızlar gunaydınn opuyorumnanaktan
yine yeni bir iş gunu , artık calısmaktan gercekten coook sıkıldımmm :sinifsinif:
selkiecim lutfen dikkat et kendine, ve hicbirseye elini surme, cok alıstırmıssın sen onları rahata...
bosnacım :) cumartesi gunu kaynanalar hakkındakı konusmalarımızdan sonra sen de bosver elini hicbirseye surme, bırak ne yapıyorsa yapsınlarr offf offff kafamçokkarıştı
pancuben canım benim :) cok guzel bir bulusmaydı grecekten , seni tebrik ediyorum, heyecanlı bir yapım oldugunu hemen nasıl da cozmussun kaydirigubbakcemile3
kola ıcmemeye dıkkat edicem canımmm
kızlar gunaydınn opuyorumnanaktan
yine yeni bir iş gunu , artık calısmaktan gercekten coook sıkıldımmm :sinifsinif:
selkiecim lutfen dikkat et kendine, ve hicbirseye elini surme, cok alıstırmıssın sen onları rahata...
bosnacım :) cumartesi gunu kaynanalar hakkındakı konusmalarımızdan sonra sen de bosver elini hicbirseye surme, bırak ne yapıyorsa yapsınlarr offf offff kafamçokkarıştı
pancuben canım benim :) cok guzel bir bulusmaydı grecekten , seni tebrik ediyorum, heyecanlı bir yapım oldugunu hemen nasıl da cozmussun kaydirigubbakcemile3
kola ıcmemeye dıkkat edicem canımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?