2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

SELKıE canım başlıycam senin kaynanana klava: sana da..yat ben hastayım de..kocan baksın biraz da sana kadın da evin işini yapsın herkes herşeyi biliyor bırak kendileri doyursunlar karınlarını yüzünü sert tut biraz..

seyyal ve ynur kızlar az kalmış:))hadi bakalım. son 10 gün kala beraber sayalım katılırız biz de size:))

benim sıpa acıtmıyor daha. sanırsam pozisyonu yüzünden.kafası ayaklarıyla aynı yerde de :)) karnım da yamuk duryor kızlar ya o yüzden çok komik oluyor..delikafadulden

bende bazen şikayetçi oluyorum.. ya bosanın dediği gibi bazen öyle bir göbdek deliğinin oraya geliyor ve vuruyor ki bazende sağ tarafıma dikiliyor öyle sert oluyor ki doğrulamıyorum ya... ama ona kızamıyorum... ne kadar acıtsada bazen diyporum yavaş oğlum ya dur biraz diyorum eşimde dursa kızıyorsun hareket etse hareklet etmedi diye kızıyorsun anlamıyorum diyor :)

öncelkle günaydın herkese:)
ewet bnm bebişte aynen öyle otururken hele mahfediyor kaburgalarımı baston yutmuş gibi oturuyorum, mesaneme bastırıyor zıp zıp zıplıyo üstünde. resmen depremler oluyor içerde ama ben çok memnunum:ecrin_bebek:

Merhaba arkadaslar

Ne zamandır gırmedım sıteye. Umarım tum mart annelerı ve bebişler iyidir. Benim bebişimde bende gayet iyiyiz. Ufak tefek yorgunluklar dısında hersey yolunda çok şukur.
Dogum sonrası vucudun sarkmaması ıcın korse kullanılması hakkında ne dusunuyorsunuz? Hangı korse alınmalı slim lift falan gıbı mucızevı korse reklamlı urunlere gerek var mıdır sızın bu konudakı dusuncelerınızı merak ettımm ..

teşekkürler canım tamam sayarız birlikte biz artık hergün yazarız ynur cumla buraya illeri istanbul ., içel ,,,, ankara ,, adana vee kocalarımız burdaaaa :):):

annemde bana korse kullanmamı öneriyor karnın sarkar yoksa diyor daha önce doğum yapmış bi kaç kişiden de bu konuda tavsiye aldım

Kizlar gunaydin herkese.......

Selkie cok gecmis olsun canim. lutfen dikkat et kendine. kimseyi takmamaya calis. bence senin biraz vurdumduymaz olmayi ogrenmen gerekiyor.

Dilruba44 sana da cok gecmis olsun canim.

Kizlar bende dun biraz fazla yormusum kendimi. daha dogrusu butun gun is yaptim ama 10dk is yaptiysam yarim saat oturdum oyle yani. bi tek aksam yemek hazirlarken 1,5 -2 saat ayakta kaldim sonra yemek yiyip uzandim, yataktan kalkinca esofmanimda genis bir alana yayilmis islaklik vardi. hicbir sey hissetmedim, ne oldugunuda anlamadim, kokusuz renksiz bisiydi. sonra esime kizdim ve de kustum niye bana yardim etmedin diye :)))))) kizlar artik eskisi gibi degiliz evet bazen kendimizi cok enerji dolu hissediyoruz ama bunu is yaparak degil yine dinlenerek o enerjileri depolayarak gecirmemiz gerekiyor sanirsam :kedi:

Seyyal arkadas banada tavsıyede bulundular yarım alma keısnlıkle pacalı al dedıler... Ben slım lıftın reklamını gorudm 2 beden kucultuyormus ama 99 lıra ....gereksız yere para vermek ıstemem baska marka urun bılıyorsanız paylasır mısın

Bu arada ben cumartesi gecelik ve pijama takimi aldim. ama aslinda takim degiller ben takim yaptim. Once Koray magazasina baktim cok begendiklerim var ama cok pahali geldi fiyatlar bana. sadece pijama takina alt ve de ust 75 - 80, gecelik 50-60 bi de sabahlik alirsan ustune o da sanirsam 60 civariydi. Bende vazgectim. Yesim magazalarini bilirsiniz. Oradan pijama takimi, gecelik ve de sabahlik aldim toplamda 78 tl tuttu. bi ara fotosunu koyarim. bilginiz olsun .....

Merhaba arkadaşlar
Gece lavaboya kalkerken çok fena ayağımı burktum mafoldumben
2 saat şiddetli ağrıdan sonra sardığımız buz sayesinde uyuyabildim çok şükür
sabahta iyiydim ama dr. ilaç yazar vs. diye bi görünelim dedik
hamile olduğum için film çekemedi ve alçıya alıcaz dedi akannehir
yakında iyice ağırlaşıcaksın, şimdiden tolere etmek lazım dedi
oysa normal bir burkulmaydı, alçı aklımın ucundan geçmiyordu :1no2:
10 gün istirahatliyim işe gidemicem
neyse buna şükür, Allah beterinden korusun cümlemizi..

güle güle giy canım nerde tam olarak yeşim mağazası? zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…