2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

tamam canım anlaştık son onu hep beraber sayalım turkbayragi

gorunmez kaza iste. istedigimiz kadar dikkat edelim. olacagi varsa oluyor. cok gecmis olsun canim. 10 gun dinlenmek iyi gelir simdi sana. alciya ne zaman alacaklar.

dimplecim cook coook gecmis olsunnn :Saruboceq:
doktora gitmekle iyi yapmıssınız, bak ne guzel 10 gunde istirahat yazmıs, dinlenirsin, ama evde de dolasma ole yat otur dinlen hep... opuyorumnanaktan

canım çok geçimiş olsun aman fazla yüklenme dikkat et geçensenede ben atlattım aynışeyi alçıya almaları iyi olmuş fazla basmıyorsun öyle olunca bir haftaya kadar iyileşir ama hiç kalkmaman gerek tekrar geçmiş olsun canım dikkat et kendine

Gule gule kullan arkadasım takımlarını bızde bu hafta hastane valızımızı hazırlayacagız... Sızler hazırladınız mı? neler koymayı duusnuyorsunuz cantaya?

canım benim çok geçmiş olsun dinlenmen rapor alman iyi iyi olamsınada keşek yaşamasaydın böyle bişeyi neyse her işte vardır bir hayır mevlam kötüsünden korumuş inşaşaşlh 10 gün sonra alçı çıakr ve bişleyciğin kalamz canım

FTY'cim çok haklısın... Bazen bir enerji patlamasi oluyor ama ona aldanıp çok yorulunca mutlaka hoş olmayan bir sonucu oluyor.
Ben de cumartesi günü buluşma sonrası eve gidip yemek yaptım, biraz ortalığı topladım falan derken, bütün gece felç olmuş gibi yattım bel ağrısından.
Artık ağır çekimde yaşama zamanımız geldi anlaşılan.

ay ay bayıldım resimerl çok güzellll :):): ya ne güzle vakit geçirmişsiniz ama kolalırda içmişsiniz çok ayıp içmeyin şunlarıııı .....

Valla Hijyenim, Pancuben ve ben su içtik... Hande ve Asinaz'a da içmeyin dedik ama içtiler klava: Nasıl ispiyoncuyum kaydirigubbakcemile3

Dimplecım çoook geçmiş olsun canım, görünmez kaza olmuş resmen...
Allah beterinden saklasın.
O bahaneyle 10 gün dinlenirsin ama evdeyim diye kendini yorma sakın.
Çabuk iyileşirsin inşallah canımcım opuyorumnanaktan

Geçmiş olsun canım dikkat et.Artık ağırlaştıkça vücudumuzun dengesi değişiyor.

hımm ben bilmiyorum ama bunu doğum yapan arkadaşlardan tavsiye olarak alaırız galiba en güzel ...

öğrendikelriimizde burada paylaşalım ..

geçmiş olsun canım alçıya aldırma bence sargı bezi ile sardır şişme morarma var mı ara ara kontrol edersin ayrıca eşimin anneannesi ispirto burkulmalara karşı birebir ve voltaren ağrı kesici kremle birlikte sür çok iyi geliyor eşimin ayağı 2,5 ay alçıda kalmıştı.sonra sargı bezi ile dolaştı 1 ay o arada yaptık ispirto ve voltaren kremi çok iyi geldi ...
Tekrardan geçmiş olsun

güzel anneler günaydın.. güzel bir hafta geçirelim inşallah...geçmişi okuyalım dedik yine pek çok mevzu birikmiş kaynanalar rahatsızlıklar safak saymalar...safak sayanlar bir an önce kavuşşun inşallah sevdiklerinme...:teselli:

canım çokk geçmiş olsun..ama artık kızıcaz sana hiçi birsey senden ve minnoşundan önemli degil.. hepsi ne hali varsa görsün yat sakın kalkma allah esirgesin....

canım bende dün aksamdan beri dehset içinde minnosumun hareketlerini izliyorum.. tekme ne ki.. hani su lavobo acıcı pompalar vardır ya onunla resmen rahmimi sallıyor...hemde aynı yerden uzun süre biraz durup yine baslıyor...çok korkuttu beni. kasılma böyle bişey mi diye baktım netten onda sertleşme olurmuş...rahim toplanırmış..sabahta bi baktım yine aynı patlama hissi karnımı bir tarafa savuruyor dışardanda görünüyor...uzaylı filmi gibi oldu...sizdede oluyormu kızlarr???????????

canım dikkat et sende ..doktorunada bir danış istersen..

canım geçmiş olsun..

canım benim cokk sagol sen eklenti olarak yaptıgın zaman gordum, :lepi:
superiz hepimizzzz alkisalkisalkis
ikinci bulusma için sabırısızlanıyorummm...
ehehehe yine heyecan yaptım galiba :kedi:

Göremiyorum, göremiyorum mafoldumben
Akşam evden bakıcam artık canımcım...
Diğer başlığa iki satır yazdım aslında, resimleri göremesem de...

doktorum şey demişti bu tekmeler için böyle vuraa vuraaa alanını genişletiyo zilli daha ne tekmeler yiceksin uykudan uyandıracak bunlar başlangıç demişti hazırlanın....eee hatırlamıyomusunuz ya tekmeleri ne zaman hissedicez diye birbirimize sorduğumuz günleri allah gösterdi bu günleri vursun valla ben razıyım babasının intikamını alıyomuş...güüya...

handeozf saçlarına bayıldım olum....bende öyle istiyodum beceremediler mok gibi oldu saçlarım...çizik çizik röflelerim var şimdi bide dipleri çıktı gıcığım kendime.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…