2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

normalde sabahları uyandırmazdı beni ama dün ve bugün maalesef uyandırıyor tekmeleriyle aksamları tur atıyor resmen dolaşıyorda dolaşıyor babasıda oturup seyrediyor konuştukça babası daha da hareketleniyor...Çok güldürüyor bizi yaaa zilli diyoruz şimdiden bir müzik çalsa başlayacak oynamaya bizim kide yemek öncesi ve sonrası çok ama çok hareketliyiz miğdem kötü olduğunda da ben bu sefer üzüyorum onu 2 haftadan beri aynı kilodayım ne yiyiyorsam çıkarıyorum...alamıyorum kilo

selam annişlerrr..yeni bi haftaya saglıkla baslayalım insallah..fty ve dimplegecmiş olsun arkadaslar..söyle kısaca okudum gecmişi bazen gercekten kendimizi enerjik hissedip hamile olduumuzu unutup hemen işe güce sarılıoruz ben dahil..surda 2.5 ay kaldı neredeyse biraz daha dikkat edelimlmaz:..bu arada bende sırf bebegimin kilosunu ögrenebilmek hemde onu görebilmek için baska bi özel hastaneyey gittim..cünkü unutuorum herseferinde kendi doktoruma sormayı..bayandı doktor..beni ilk görüür görmez o karın ne dedi kac haftalıksın deyince 27 dedim bu haftaya göre daha bi göbekli olman gerekio bi bakalım dedi ve 2 hafta geriden gelio bebeginn gelişlimi deyince bi afalladım okadarda dikkat ediorum..ama bu sekilde olan cok war 2 hafta cok önemli degil önemli olan bu aranın daha fazla acılması dedi sonrada giderken belki iç karnın geniş oldugu için böyle görünüyo olabilirsin dedi iyice kafa karstrdı yani..kendi doktorum hiç deginmedi böyle bi konuya bi daha asla baska bi doktora gitmicem sadece kilosu için gittim korkuttu benilmaz:

yaaa benim de karnım küçük... bak korktum şimdi...
en son doktora gittiğimizde 1 hafta önden gidiyordu bebeğimin gelişimi.
doktora karnım niye küçük benim dedim, iç karnın geniştir, buna da mı taktın dedi...
kendi doktorundan başka birine gidince ille de can sıkıcı birşey söylüyorlar zaten.
ebrucum kendi doktorunla ne zaman randevun?
bence en iyisi yine kendi doktoruna güvenmek...

handeozf saçlarına bayıldım olum....bende öyle istiyodum beceremediler mok gibi oldu saçlarım...çizik çizik röflelerim var şimdi bide dipleri çıktı gıcığım kendime.

ahh canımmmmm ,
gel sen istanbula ben seni gotururum kendi kuaförume o yapar sana uzulmeeeee kaydirigubbakcemile5
begendigin icin cok tesekkur ederimmm :kedi:

dimple geçmiş olsun canım.bende coşup 4 gün önce mutfağı temizleyim dedim.şimdi bel ağrısından duramıyorum.hakikaten artık eskisi gibi değiliz dikkat etmek lazım.baksana teker teker dökülüyoruz aman azıcık dikkat varsın orası burası pis olsun.bizden ve bebeklerimizden hiçbir şey önemli değil.

dilruba sanada çok geçmiş olsun canım ayakta fazla çok gezince banada oluyor o ıslaklık ama sendeki kadar değil.

ewet bosnacım resimlerden gördüm seni benimde cok fazla bi karnım yok ama baksana seninki 1 hafta öndeymiş cok iyi bence endişelenme kendi doktorum profesör aslında adam böyle seyleri cok gördügü için bi tehlike olsaydı beni muhakkak uyarırdı ve herkesin tipine iç karnına göre degişir bu dedi..bende internetten hesapladım su anda 904 gr 27 haftalıgım yani bu haftalar anne babanın dogum kilosuna görede 650 fr da olabilkirmiş 1.5 kiloda olabilirmiş bebek..biraxzda genetikmiş gebelik org da okudum..yani bosu bosuna kafa karıstrdı ya korkuttu beni direk bu karnın niye okadar küçük diyo sonradanda iç karnın geniştr diyo tutarsızlıga bak.:umursamaz:

ebrucum merhaba,
umarım melegınle bırlıkte ıyısınızdır... opuyorumnanaktan
abuk subuk seylere kafana takma, kendi doktoruna gıttıgınde ogren bakalım kılosunu, bide acıkca sole bole bi doktora gıttım bana sole sole dedı dıe, bakalım o ne diyecek, benım dusuncem su, eger ole bır gerilik olsaydı, doktorun mutlaka seni uyarırdı, yedıklerıne dıkkat et diye, bence canını sıkacak bır durum yok, uzme tatlı canını kaydirigubbakcemile5

afferim kız hep öyle karşısında yat delirsin,oğlunuda yanında bi başka sev oğlunda gaza gelsin kaynna da delirsin

İNANMIYORUMhala kahvaltı bekliyor senden,ulan insan senin karınındakinin günahını nasıl çeker ya manyak bu millet,benim kayınvalideme kurbanlar olsun seninki,delidir ne konuştuğunu bilmez bazen,ama böyle konularda asla hakkını yemem hamileyim diye bir bardak bile kaldırtmıyor masadan,parçalarım ben seninkini

merhaba handecim..cok haklısın canım bidaha gitmicem baska doktora olabilecek her ihtimalden bahsediyo bana bi şey ya elmadır ya armuttur söylede olabilir böylede olabilir diyince sinirlendim..neyse son olsun..canımcım bu arada seni de gördüm resimlerde cook tatlısın hepinize nede yakısmıs hamişlikopuyorumnanaktan..keske bizde orda olabilseydik..neyse gönüller birkaydirigubbakcemile5

geçmiş olsun cnm dikkat et lütfen kendine

selkie dimplehawk ve diğer hasta olan arkadaşlar çok geçmiş olsun dikkat edin kendinize size sizden başka hayrı olan olmaz sonrada ah yapmasaydın derler benimde annem yapıyır herşeyi oda belden bacaklardan hasta annem yaptığından beri belim bile ağrımıyor Allah annemden razı olsun insanın annesi gibi yok bakalım biz nasıl anne olacağız

çok geçmiş olsun canım neden oluyor kanamam şimdide devam ediyormu doktorun ne diyor bu konuda

hayırlı olsun cnmm güle güle kulansın bebeğin,koçtaşta uygun beşik yokmuydu alsaydın..
cnm ya yat kalma yerinden,sakın bırak kaynana ayhh kalsın bişeyler yesinn ,senden ve çocuğundan önemli deil..
evet dün gördüm cnm ama onlar 10. ayda gelmeye başlamış okudum çok heycanladım. bi okadarda korktum . kaynanamda bana kızıyo ne onları okuyon kafanı karıştırın felan diyyee..

aynen bendede oluyo artık uykudan zıplıyarak uyanıyorum.
hele dün akşam resmen ağladım.
eşide vur oğlum diyodu ben ağlayınca dayanamadı,
oğlum anneyi üzme diye konuşmaya başladı..
yinede şükür diyorum oğlum oynasın hissedeyimde tekk..

dimplehawkın ayağını alçıyamı almışlar anlamadım ben yaw
çok geçmiş olsun dimple,
bosnacım iyi yapıyosun tawiz werme onlara tepene çıkar

diplehwnk geçmiş olsun cnm. ALLAH beterinden korusun..
dilrubageçmiş olsun,aman cnm sende dikkat ett.artık dikkatli davranalım birazcık..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…