- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #27.421
doktorum şey demişti bu tekmeler için böyle vuraa vuraaa alanını genişletiyo zilli daha ne tekmeler yiceksin uykudan uyandıracak bunlar başlangıç demişti hazırlanın....eee hatırlamıyomusunuz ya tekmeleri ne zaman hissedicez diye birbirimize sorduğumuz günleri allah gösterdi bu günleri vursun valla ben razıyım babasının intikamını alıyomuş...güüya...
senin içinde attach yaptım alalala en son sayfalara bak
selam annişlerrr..yeni bi haftaya saglıkla baslayalım insallah..fty ve dimplegecmiş olsun arkadaslar..söyle kısaca okudum gecmişi bazen gercekten kendimizi enerjik hissedip hamile olduumuzu unutup hemen işe güce sarılıoruz ben dahil..surda 2.5 ay kaldı neredeyse biraz daha dikkat edelimlmaz:..bu arada bende sırf bebegimin kilosunu ögrenebilmek hemde onu görebilmek için baska bi özel hastaneyey gittim..cünkü unutuorum herseferinde kendi doktoruma sormayı..bayandı doktor..beni ilk görüür görmez o karın ne dedi kac haftalıksın deyince 27 dedim bu haftaya göre daha bi göbekli olman gerekio bi bakalım dedi ve 2 hafta geriden gelio bebeginn gelişlimi deyince bi afalladım okadarda dikkat ediorum..ama bu sekilde olan cok war 2 hafta cok önemli degil önemli olan bu aranın daha fazla acılması dedi sonrada giderken belki iç karnın geniş oldugu için böyle görünüyo olabilirsin dedi iyice kafa karstrdı yani..kendi doktorum hiç deginmedi böyle bi konuya bi daha asla baska bi doktora gitmicem sadece kilosu için gittim korkuttu beni lmaz:
günaydın kızlar.nasılsınız?ben dün akşamdan bu yana yataktayım...çünkü akşam çok az bi kanamam oldu bir-2 damla kadar..dr yataktan çıkmıçaksın ..tekrarlarsa yarın bana gel mutlaka dedi...dün akşamdan bu yana eşimde diken üstünde..ama hep onların yüzünden....biraz düşünceli olsalardı böyle olmazdı..artık gidiyorlar ama yapaçaklarını yaptılar zaten..gelmezler inşallah bir daha..doğumda sanki gelmeye niyeti var yine kaynanamın...bende seviniyordum gelmeyecek ameliyat olaçak diye ama kesin değilmiş..inşallah ameliyat olurda gelmez...
selkie çok geçmiş olsun canım.artık dikkat et kendine lütfen!gitmelerine saatler kalsa bile yat umursama.biraz yüzünü sert tuttki doğuma da gelmeyi düşünmesinler.Allah sabır versin sana ve tüm kaynana mağdurlarına:Saruboceq::Saruboceq:
handeozf saçlarına bayıldım olum....bende öyle istiyodum beceremediler mok gibi oldu saçlarım...çizik çizik röflelerim var şimdi bide dipleri çıktı gıcığım kendime.
Merhaba arkadaşlar
Gece lavaboya kalkerken çok fena ayağımı burktum mafoldumben
2 saat şiddetli ağrıdan sonra sardığımız buz sayesinde uyuyabildim çok şükür
sabahta iyiydim ama dr. ilaç yazar vs. diye bi görünelim dedik
hamile olduğum için film çekemedi ve alçıya alıcaz dedi akannehir
yakında iyice ağırlaşıcaksın, şimdiden tolere etmek lazım dedi
oysa normal bir burkulmaydı, alçı aklımın ucundan geçmiyordu :1no2:
10 gün istirahatliyim işe gidemicem
neyse buna şükür, Allah beterinden korusun cümlemizi..
ewet bosnacım resimlerden gördüm seni benimde cok fazla bi karnım yok ama baksana seninki 1 hafta öndeymiş cok iyi bence endişelenme kendi doktorum profesör aslında adam böyle seyleri cok gördügü için bi tehlike olsaydı beni muhakkak uyarırdı ve herkesin tipine iç karnına göre degişir bu dedi..bende internetten hesapladım su anda 904 gr 27 haftalıgım yani bu haftalar anne babanın dogum kilosuna görede 650 fr da olabilkirmiş 1.5 kiloda olabilirmiş bebek..biraxzda genetikmiş gebelik org da okudum..yani bosu bosuna kafa karıstrdı ya korkuttu beni direk bu karnın niye okadar küçük diyo sonradanda iç karnın geniştr diyo tutarsızlıga bak.:umursamaz:yaaa benim de karnım küçük... bak korktum şimdi...
en son doktora gittiğimizde 1 hafta önden gidiyordu bebeğimin gelişimi.
doktora karnım niye küçük benim dedim, iç karnın geniştir, buna da mı taktın dedi...
kendi doktorundan başka birine gidince ille de can sıkıcı birşey söylüyorlar zaten.
ebrucum kendi doktorunla ne zaman randevun?
bence en iyisi yine kendi doktoruna güvenmek...
ebrucum merhaba,selam annişlerrr..yeni bi haftaya saglıkla baslayalım insallah..fty ve dimplegecmiş olsun arkadaslar..söyle kısaca okudum gecmişi bazen gercekten kendimizi enerjik hissedip hamile olduumuzu unutup hemen işe güce sarılıoruz ben dahil..surda 2.5 ay kaldı neredeyse biraz daha dikkat edelimlmaz:..bu arada bende sırf bebegimin kilosunu ögrenebilmek hemde onu görebilmek için baska bi özel hastaneyey gittim..cünkü unutuorum herseferinde kendi doktoruma sormayı..bayandı doktor..beni ilk görüür görmez o karın ne dedi kac haftalıksın deyince 27 dedim bu haftaya göre daha bi göbekli olman gerekio bi bakalım dedi ve 2 hafta geriden gelio bebeginn gelişlimi deyince bi afalladım okadarda dikkat ediorum..ama bu sekilde olan cok war 2 hafta cok önemli degil önemli olan bu aranın daha fazla acılması dedi sonrada giderken belki iç karnın geniş oldugu için böyle görünüyo olabilirsin dedi iyice kafa karstrdı yani..kendi doktorum hiç deginmedi böyle bi konuya bi daha asla baska bi doktora gitmicem sadece kilosu için gittim korkuttu beni lmaz:
günaydın kızlar.nasılsınız?ben dün akşamdan bu yana yataktayım...çünkü akşam çok az bi kanamam oldu bir-2 damla kadar..dr yataktan çıkmıçaksın ..tekrarlarsa yarın bana gel mutlaka dedi...dün akşamdan bu yana eşimde diken üstünde..ama hep onların yüzünden....biraz düşünceli olsalardı böyle olmazdı..artık gidiyorlar ama yapaçaklarını yaptılar zaten..gelmezler inşallah bir daha..doğumda sanki gelmeye niyeti var yine kaynanamın...bende seviniyordum gelmeyecek ameliyat olaçak diye ama kesin değilmiş..inşallah ameliyat olurda gelmez...
ay kıyamam ben tatlım sana ya,gerizekalılar,eşin diken üstünde olmadan önce kıymet bilseydi,bildirseydi,illa böyle kötü bişey mi olması lazım anlamıyorum bu insanları ben ya,sen de sakın kalkma yerinden uzat ayaklarını dinlen iyice,işini şansa bırakma,aman bişi olmaz diyip kalkma sakın
Benim kayınvalidem de aynen anlattığın gibidir, bir kirli bardağı alıp bulaşık makinesine koymaz. Pazara gider, birşey alır gelir, onu dolaba kaldırmaz. Ben de deli oluyorum senin gibi, dağıttıkları ne varsa alıp yedinci kattan atasım geliyor. Ama bugünlerde onların arkasını toplamak bize zarar... Geldi işte şimdi, hala hiç birşey yapmıyor, ben de yapmıyorum! Dün kendi karnımız doysun diye yemek yaptım, sofra hazırladık eşimle birlikte, bu oturup tv izledi. Üstelik de gayet dinç ve genç bir kadın kendisi... Ben de yemekten sonra zıbardım yattım koltuğa, baktı ki iş oğluna kaldı, o zaman zahmet edip iki tabak kaldırıverdi sofradan... Hepsi böyle bunların, hizmet edilince bir halt zannediyorlar kendileriniklava:
sağolun kızlar yarım saat oldu kalktılar..kahvaltı bekliyorlar içerde..zıkkım yesinler...ben sabah oğlumla yaptm kahvaltımı..birazdan kadın eince rica ederim kahvaltı hazırlasın bunlara...yoksa akşama kadar aç kalır bu s....lar
bak yaa hala kadın gelince hazırlatayım diyo..kzım kadını temizliğe çağırmadınmı kaynanan dolabın yerini bilmiyomu?
aç kalsın allah allahh yordun beni bee sabah sabah sanane onun kahvaltısından sen bebeğini düşün.
merhaba handecim..cok haklısın canım bidaha gitmicem baska doktora olabilecek her ihtimalden bahsediyo bana bi şey ya elmadır ya armuttur söylede olabilir böylede olabilir diyince sinirlendim..neyse son olsun..canımcım bu arada seni de gördüm resimlerde cook tatlısın hepinize nede yakısmıs hamişlikopuyorumnanaktan..keske bizde orda olabilseydik..neyse gönüller birkaydirigubbakcemile5ebrucum merhaba,
umarım melegınle bırlıkte ıyısınızdır... opuyorumnanaktan
abuk subuk seylere kafana takma, kendi doktoruna gıttıgınde ogren bakalım kılosunu, bide acıkca sole bole bi doktora gıttım bana sole sole dedı dıe, bakalım o ne diyecek, benım dusuncem su, eger ole bır gerilik olsaydı, doktorun mutlaka seni uyarırdı, yedıklerıne dıkkat et diye, bence canını sıkacak bır durum yok, uzme tatlı canını kaydirigubbakcemile5
Günaydınlar!Hepinize mutlu ve sağlıklı bir hafta geçirmenizi diliyorum.Selkie arkadaşım sana da geçmiş olsun diyorum.Aynı şeyleri yaşıyoruz. Benim de dün çok az kanamam oldu bir damla falan.Çok korktum ama zaten geçen hafta da olmuştu.Önemsemedim ağrım olmayınca bebeğin hareketleri de normal.Kendimizi fazla yoruyoruz ona yorumluyorum.Neyse bendeki rutnleşti artık da sana çok geçmiş olsun.
Günaydınlar!Hepinize mutlu ve sağlıklı bir hafta geçirmenizi diliyorum.Selkie arkadaşım sana da geçmiş olsun diyorum.Aynı şeyleri yaşıyoruz. Benim de dün çok az kanamam oldu bir damla falan.Çok korktum ama zaten geçen hafta da olmuştu.Önemsemedim ağrım olmayınca bebeğin hareketleri de normal.Kendimizi fazla yoruyoruz ona yorumluyorum.Neyse bendeki rutnleşti artık da sana çok geçmiş olsun.
hayırlı olsun cnmm güle güle kulansın bebeğin,koçtaşta uygun beşik yokmuydu alsaydın..iyi akşamlar canlarım kimsecikler yokk.bugün ani bir karar değişikliği ile gidip oğlumuzun gardrobını ve şifonyerini aldık daha doğrusu kayınpederim aldı.daha önce bir resim eklemiştim bu olacak diye ama dedim yaa karar değişikliği yapıp gidip koçtaş tan aldık.şimdi ona uygun bir beşik almak kaldı sadece.hesaplı ve kullanışlı ürünler düşünen arkadaşlara tavsiye ederim koçtaşı.kurulumunu şimdi yapmayacağız yapınca eklerim resimlerini.
cnm ya yat kalma yerinden,sakın bırak kaynana ayhh kalsın bişeyler yesinn ,senden ve çocuğundan önemli deil..sağolun kızlar yarım saat oldu kalktılar..kahvaltı bekliyorlar içerde..zıkkım yesinler...ben sabah oğlumla yaptm kahvaltımı..birazdan kadın eince rica ederim kahvaltı hazırlasın bunlara...yoksa akşama kadar aç kalır bu s....lar
evet dün gördüm cnm ama onlar 10. ayda gelmeye başlamış okudum çok heycanladım. bi okadarda korktum . kaynanamda bana kızıyo ne onları okuyon kafanı karıştırın felan diyyee..arkadaşlarım ocak annelerine baktınızmı bugün erkenden gelmeye başlamış bebişler benimde en son kontrolümde şubat 15'ten sonra bekliyelim dedi doktorum bizimkilerde acelecimi olurki merak ediyorum bazen en ufak bi ağrıda geliyo galiba diye tetiğe geçiyorum :)))
Günaydinlar herkese...
Bayanlar sizde artik yavas yavas rahatsiz olmaya basladinizmi?
Yani rahatsizlik derken tabiki Bebegimi hissetmek cok güzel bir duygu,
ama tekmeler gittikce siddetleniyor ve artik Kaburgalarimada vuruyor...
Canimi yakmaya basladi artik bizim Pasa...
Heleki Kaburgalarima vurdugu zaman resmen yerimden zipliyorum,
beklemedigim kadar cok siddetli vuruyor gercektende...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?