2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

çok bile durdun be güzelimmm..

uyok sabahtan beri yüzüm düşük zaten..

kadına söylemedim bende hazırlamayına kayınpeder kalktı bişeyler çıkadı dolaptan yediler...

amin çanım..sağol....akşamdan bu yana yatıyorum kalkmadım yerimden...

çanım sağol,inşallah tekrar etmez bu kanamalar evde bir fitil vermişti dr böyle zamanda kullanmam için onu kullandım yatıyorum şimdi...

ya sorma kötü alıştırmışım..şimdi anlıyorum ..kabahat bende...eşim aradı nasılsın diye eh işte dedim kalkaçak halim yok..yatıyorum hiç sesi çıkmadı...

yok astım zaten yüzümü akrabalarına gideektik beraber bu gün dedim ben çıkamayaçağım çok kötüyüm...kendileri gittiler.......

o korse kesinlikle olmalı ilk bebeğimde kullanmıştım ve çabuk toparladı vuüdüm .ama şu göğüs altından başlayıp dize kadar olanlar varya onlar daha iyi bu konuda...çünkü sarkma göğüs altından başlıyor...

anım sağol,,kesinlikle haklısın biraz takmamayı öğrenmem gerekiyor ama yapı gereği ben biraz tez çanlıyım...

çanım çok geçmiş olsun...

ebrucum evet keske sızde orada olsaydınız, eger ıstanbul taraflarına gelirsen mutlaka haber ver gorusuruzzzz zemuszemus
bu arada cook tesekkur ederım biz kk olarak hepımız cok sekerızzz :kedi::enbuyukkk:

hepinize selamlar arkadaşlar.güzel bir hafta diliyorum hepinizeopuyorumnanaktan.

bak şimdi gene kızdım.sana dedim üzme kendini dinlen diye ahh bee selkiecim yaptıklarına değiyorlar mı sanki?bide kahvaltı bekliyorlar demişsin aç kalsın Allahallah.eşinin aklı başına gelmiştir dilerim.yat dinlen lütfen canım dikkat et kendine bundan böyle yine söylüyorum hiçbirşey senden ve bebeğinden değerli değil arkadaşım.çok ama çok geçmiş olsun.
canım sanada geçmiş olsun kaza işte.istirahatine uy gerekliki vermiş doktor.dikkat et kendine.
hayırlı olsun cnmm güle güle kulansın bebeğin,koçtaşta uygun beşik yokmuydu alsaydın...

selkie ve eftelcimçok sağolun.koçtaş ta maalesef beşik yok.dolap ve şifonyerin takımında genç odası yatağı vardı sadece.zaten cicilibicili değil düz ikiside.bunlar çok içime sindi beşikte en uygun olacak şekilde bulacağız olmadı yaptırırım ne yapalım.

Tutarsızmış gerçekten.
Hiç üzülme, hiç bir problem olacağını sanmıyorum ben.
Bizim burada bir arkadaş var, benden 4 hafta falan önde normalde, az önce gördüm onu, benim kadar bile çıkmamış karnı. Tamamen yapı ile alakalı, korkma sen canım...

afferim kız hep öyle karşısında yat delirsin,oğlunuda yanında bi başka sev oğlunda gaza gelsin kaynna da delirsin

Hep yatıyım di mi :)
Dün çok kötü hissettim kendimi onlar iş yapar ve ben yatarken aslında.
Ama ben yaparsam da kadın resmen hizmet bekliyor, napim valla :)
Oğlunu hep seviyorum ben kız, o başkadır, hep destek olur bana canımın içi :asigim:

dimplehawkın ayağını alçıyamı almışlar anlamadım ben yaw
çok geçmiş olsun dimple,
bosnacım iyi yapıyosun tawiz werme onlara tepene çıkar

Almışlar canım, 10 gün raporluymuş...

Ben geride kalan 5,5 yılda çook taviz verdim, zaten o yüzden tepeme çıktılar, şimdi indirmeye çalışıyorum :)
Bu kadar farklı bir gelin görünce biraz şaşırıyorlar, anlam veremiyorlar, alınıyorlar hatta.
Eee napalım, yumuşak atın çiftesi pek olurmuş kötükedihüso

Son düzenleme:

Yazcım hoşgeldin...
Bizim bıdıkların mobilyaları aynı mı olacak ne :)
Biz de oğlumun dolabını ve şifonyerini Koçtaş'tan alacağız.
Seçtik hatta.
Çok sade, akçaağaç dedikleri renkten, dümdüz şeyler ikisi de...
Çok güzel sticker'lar satılıyor, onlarla da süslemeyi düşünüyorum, çok şeker oluyor.

İkea'da çok uygun fiyatlı ve sağlam bebek karyolaları var, gitme imkanın varsa tavsiye ederim.

kızlar bende bugün sabah tahlil için sağlık ocağına gittim, h1n1 aşşıları gelmiş çoğu kişi vuruluyodu bi tedirgin oldum, yarında tetenoz aşısı 2. doz için gidicem ama orda aşı vurulduğu için bile oraya gitmeye korkuyorum artık..

selamlar arkadaşlar,.dimple arkadaşımıza geçmiş olsun diyorum,.artı hafta sonu buluşma olmuş,hepiniz çok hoşsunuz kızlarrdelikafadulden delikafaduldenbu arada benim göbüşüm çok kötü çatladı,.offffff,keşke krem sürseydim,..:kedi::sinifsinif:kafamçokkarıştıbenim gibi şimdiden çatlamaya başlayan varmı göbüşüCADIARZU CADIARZU

Gule gule kullan arkadasım takımlarını bızde bu hafta hastane valızımızı hazırlayacagız... Sızler hazırladınız mı? neler koymayı duusnuyorsunuz cantaya?

sagol canim. bende cumartesi gunu bizim oglanin neleri var neleri yok bi baktim saydim herseyini ve eksik listemi olusturdum. bu cumartesi insallah Ankarada kar yagisi olmazsa samanpazarinda cikrikcilarda bi magaza varmis butun herseyin oldugu ordan eksiklerimi tamamlayip herseyi yikayip cantalari da hazirda tutmak istiyorum Allahin izniyle.

iyi yapıyosun devam et tatlım,bazı şeyler koay elde edilmiyor bildiini oku boşver sen yaşıyorsun ne yaşıyorsan

kafamçokkarıştı arkadaşlar bi başka konuya değinmek istiyorum,.belki izleyenler olmuştur,.geçen akşam bi profesör dediki,okadar kaliteli bebişler için karyola alıyolar,özeniyolar,yüksek fiyat veriyolar,.onların üstündeki cilalar yüzde yüz kanseröjen dedi,.eee napcaz ozaman,.nerde yatcık bebiklerrr,.şaşırıp kaldımmCADIARZU

fty cim gecelik pijama takımını merak ettim ekle tamam bi bakalım..önden dügmelimi aldın benim baktıgım da sirin bişeydi dügmeli degildi ama boldu rahattı yani bende bu ayın sonu alıcam insallah

canımcım hakiki ahsaplar war cilasız onlarda cok pahalı ya kansorojen olmayan ne kaldı ki zaten ne alıcamızı sasrdk:umursamaz:

canımcım hakiki ahsaplar war cilasız onlarda cok pahalı ya kansorojen olmayan ne kaldı ki zaten ne alıcamızı sasrdk:umursamaz:

birde hamilelerin organik beslenmesi gerektiğini,en az dört hafta.yediğimiz bütün sebzeleri kanserojen olduğunu nerdeyse saydı,.canım sıkıldıkafamçokkarıştı kafamçokkarıştı

evet bende duymuştum böyle olduğunu her gittigim yere boyasını soruyorum, herkes malına kötü dermi hepsi boyası korumalı diyoo nasıl anlıyacaz şaşkınım bende....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…