- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #27.441
dimplehawkın ayağını alçıyamı almışlar anlamadım ben yaw
çok geçmiş olsun dimple,
bosnacım iyi yapıyosun tawiz werme onlara tepene çıkar
çok bile durdun be güzelimmm..
bak yaa hala kadın gelince hazırlatayım diyo..kzım kadını temizliğe çağırmadınmı kaynanan dolabın yerini bilmiyomu?
aç kalsın allah allahh yordun beni bee sabah sabah sanane onun kahvaltısından sen bebeğini düşün.
amin çanım..sağol....akşamdan bu yana yatıyorum kalkmadım yerimden...hepinize günaydın ve iyi haftalar diliyorum anne ve anne adayları;
Öncelikle sabah sabah sizin moralinizi bozan kayınvalidelerin bir an önce gitmesi dileğiyle başlayayım ...Bu ne yaaa sabah sabah SELKİE geçmiş olsun dikkat et kendine onlar yokmuş gibi davran zaten gidiyorlarmış yarın baksana ama eşinde vurdumduymaz olmasın yanii sağlığınla oynuyor resmen meleğini düşün sen güzel oğluşunu düşün bozma moralini....
Günaydınlar!Hepinize mutlu ve sağlıklı bir hafta geçirmenizi diliyorum.Selkie arkadaşım sana da geçmiş olsun diyorum.Aynı şeyleri yaşıyoruz. Benim de dün çok az kanamam oldu bir damla falan.Çok korktum ama zaten geçen hafta da olmuştu.Önemsemedim ağrım olmayınca bebeğin hareketleri de normal.Kendimizi fazla yoruyoruz ona yorumluyorum.Neyse bendeki rutnleşti artık da sana çok geçmiş olsun.
kızlar gunaydınn opuyorumnanaktan
yine yeni bir iş gunu , artık calısmaktan gercekten coook sıkıldımmm :sinifsinif:
selkiecim lutfen dikkat et kendine, ve hicbirseye elini surme, cok alıstırmıssın sen onları rahata...
bosnacım :) cumartesi gunu kaynanalar hakkındakı konusmalarımızdan sonra sen de bosver elini hicbirseye surme, bırak ne yapıyorsa yapsınlarr offf offff kafamçokkarıştı
pancuben canım benim :) cok guzel bir bulusmaydı grecekten , seni tebrik ediyorum, heyecanlı bir yapım oldugunu hemen nasıl da cozmussun kaydirigubbakcemile3
kola ıcmemeye dıkkat edicem canımmm
SELKİE canım başlıycam senin kaynananaklava: sana da..yat ben hastayım de..kocan baksın biraz da sana kadın da evin işini yapsın herkes herşeyi biliyor bırak kendileri doyursunlar karınlarını yüzünü sert tut biraz..
seyyal ve ynur kızlar az kalmış:))hadi bakalım. son 10 gün kala beraber sayalım katılırız biz de size:))
benim sıpa acıtmıyor daha. sanırsam pozisyonu yüzünden.kafası ayaklarıyla aynı yerde de :)) karnım da yamuk duryor kızlar ya o yüzden çok komik oluyor..delikafadulden
Merhaba arkadaslar
Ne zamandır gırmedım sıteye. Umarım tum mart annelerı ve bebişler iyidir. Benim bebişimde bende gayet iyiyiz. Ufak tefek yorgunluklar dısında hersey yolunda çok şukur.
Dogum sonrası vucudun sarkmaması ıcın korse kullanılması hakkında ne dusunuyorsunuz? Hangı korse alınmalı slim lift falan gıbı mucızevı korse reklamlı urunlere gerek var mıdır sızın bu konudakı dusuncelerınızı merak ettımm ..
Kizlar gunaydin herkese.......
Selkie cok gecmis olsun canim. lutfen dikkat et kendine. kimseyi takmamaya calis. bence senin biraz vurdumduymaz olmayi ogrenmen gerekiyor.
Dilruba44 sana da cok gecmis olsun canim.
Kizlar bende dun biraz fazla yormusum kendimi. daha dogrusu butun gun is yaptim ama 10dk is yaptiysam yarim saat oturdum oyle yani. bi tek aksam yemek hazirlarken 1,5 -2 saat ayakta kaldim sonra yemek yiyip uzandim, yataktan kalkinca esofmanimda genis bir alana yayilmis islaklik vardi. hicbir sey hissetmedim, ne oldugunuda anlamadim, kokusuz renksiz bisiydi. sonra esime kizdim ve de kustum niye bana yardim etmedin diye :)))))) kizlar artik eskisi gibi degiliz evet bazen kendimizi cok enerji dolu hissediyoruz ama bunu is yaparak degil yine dinlenerek o enerjileri depolayarak gecirmemiz gerekiyor sanirsam :kedi:
Merhaba arkadaşlar
Gece lavaboya kalkerken çok fena ayağımı burktum mafoldumben
2 saat şiddetli ağrıdan sonra sardığımız buz sayesinde uyuyabildim çok şükür
sabahta iyiydim ama dr. ilaç yazar vs. diye bi görünelim dedik
hamile olduğum için film çekemedi ve alçıya alıcaz dedi akannehir
yakında iyice ağırlaşıcaksın, şimdiden tolere etmek lazım dedi
oysa normal bir burkulmaydı, alçı aklımın ucundan geçmiyordu :1no2:
10 gün istirahatliyim işe gidemicem
neyse buna şükür, Allah beterinden korusun cümlemizi..
güzel anneler günaydın.. güzel bir hafta geçirelim inşallah...geçmişi okuyalım dedik yine pek çok mevzu birikmiş kaynanalar rahatsızlıklar safak saymalar...safak sayanlar bir an önce kavuşşun inşallah sevdiklerinme...:teselli:
canım çokk geçmiş olsun..ama artık kızıcaz sana hiçi birsey senden ve minnoşundan önemli degil.. hepsi ne hali varsa görsün yat sakın kalkma allah esirgesin....
canım bende dün aksamdan beri dehset içinde minnosumun hareketlerini izliyorum.. tekme ne ki.. hani su lavobo acıcı pompalar vardır ya onunla resmen rahmimi sallıyor...hemde aynı yerden uzun süre biraz durup yine baslıyor...çok korkuttu beni. kasılma böyle bişey mi diye baktım netten onda sertleşme olurmuş...rahim toplanırmış..sabahta bi baktım yine aynı patlama hissi karnımı bir tarafa savuruyor dışardanda görünüyor...uzaylı filmi gibi oldu...sizdede oluyormu kızlarr???????????
canım dikkat et sende ..doktorunada bir danış istersen..
canım geçmiş olsun..
sağol anım...dikkate diyorum yarın gitseler daha rahat edeeğim aslında....
selam annişlerrr..yeni bi haftaya saglıkla baslayalım insallah..fty ve dimplegecmiş olsun arkadaslar..söyle kısaca okudum gecmişi bazen gercekten kendimizi enerjik hissedip hamile olduumuzu unutup hemen işe güce sarılıoruz ben dahil..surda 2.5 ay kaldı neredeyse biraz daha dikkat edelimlmaz:..bu arada bende sırf bebegimin kilosunu ögrenebilmek hemde onu görebilmek için baska bi özel hastaneyey gittim..cünkü unutuorum herseferinde kendi doktoruma sormayı..bayandı doktor..beni ilk görüür görmez o karın ne dedi kac haftalıksın deyince 27 dedim bu haftaya göre daha bi göbekli olman gerekio bi bakalım dedi ve 2 hafta geriden gelio bebeginn gelişlimi deyince bi afalladım okadarda dikkat ediorum..ama bu sekilde olan cok war 2 hafta cok önemli degil önemli olan bu aranın daha fazla acılması dedi sonrada giderken belki iç karnın geniş oldugu için böyle görünüyo olabilirsin dedi iyice kafa karstrdı yani..kendi doktorum hiç deginmedi böyle bi konuya bi daha asla baska bi doktora gitmicem sadece kilosu için gittim korkuttu beni lmaz:
çanım bençe dr yi çok takma kafana..bebeğinin sağlığı yerindeyse problem yok...
günaydın kızlar.nasılsınız?ben dün akşamdan bu yana yataktayım...çünkü akşam çok az bi kanamam oldu bir-2 damla kadar..dr yataktan çıkmıçaksın ..tekrarlarsa yarın bana gel mutlaka dedi...dün akşamdan bu yana eşimde diken üstünde..ama hep onların yüzünden....biraz düşünceli olsalardı böyle olmazdı..artık gidiyorlar ama yapaçaklarını yaptılar zaten..gelmezler inşallah bir daha..doğumda sanki gelmeye niyeti var yine kaynanamın...bende seviniyordum gelmeyecek ameliyat olaçak diye ama kesin değilmiş..inşallah ameliyat olurda gelmez...
selkie çok geçmiş olsun canım.artık dikkat et kendine lütfen!gitmelerine saatler kalsa bile yat umursama.biraz yüzünü sert tuttki doğuma da gelmeyi düşünmesinler.Allah sabır versin sana ve tüm kaynana mağdurlarına:Saruboceq::Saruboceq:
yok astım zaten yüzümü...inşallah bebekte gelmezler yoksa işim hakikaten zor yani....
günaydın kızlar.nasılsınız?ben dün akşamdan bu yana yataktayım...çünkü akşam çok az bi kanamam oldu bir-2 damla kadar..dr yataktan çıkmıçaksın ..tekrarlarsa yarın bana gel mutlaka dedi...dün akşamdan bu yana eşimde diken üstünde..ama hep onların yüzünden....biraz düşünceli olsalardı böyle olmazdı..artık gidiyorlar ama yapaçaklarını yaptılar zaten..gelmezler inşallah bir daha..doğumda sanki gelmeye niyeti var yine kaynanamın...bende seviniyordum gelmeyecek ameliyat olaçak diye ama kesin değilmiş..inşallah ameliyat olurda gelmez...
ay kıyamam ben tatlım sana ya,gerizekalılar,eşin diken üstünde olmadan önce kıymet bilseydi,bildirseydi,illa böyle kötü bişey mi olması lazım anlamıyorum bu insanları ben ya,sen de sakın kalkma yerinden uzat ayaklarını dinlen iyice,işini şansa bırakma,aman bişi olmaz diyip kalkma sakın
yok benimkinin huyudur ben hasta olurum ondan sonta jeton düşer...kalkmıyorum yerimden hiç...bebeğim benim için çok önemli...
düşünçesizler çanım....İNANMIYORUMhala kahvaltı bekliyor senden,ulan insan senin karınındakinin günahını nasıl çeker ya manyak bu millet,benim kayınvalideme kurbanlar olsun seninki,delidir ne konuştuğunu bilmez bazen,ama böyle konularda asla hakkını yemem hamileyim diye bir bardak bile kaldırtmıyor masadan,parçalarım ben seninkini
selkie dimplehawk ve diğer hasta olan arkadaşlar çok geçmiş olsun dikkat edin kendinize size sizden başka hayrı olan olmaz sonrada ah yapmasaydın derler benimde annem yapıyır herşeyi oda belden bacaklardan hasta annem yaptığından beri belim bile ağrımıyor Allah annemden razı olsun insanın annesi gibi yok bakalım biz nasıl anne olacağız
ana gibi yar olmaz bugün annemi aradım anlattım ben geleyim hemen o zaman dedi...ben idare ediyorum dedim şimdilik...ama hafta sonuna kalmaz gelir herhalde..onunda yorulmasına kıyamıyorum ..nasıl öderim anneçiğim hakkını bilmem...
asinaz da , pancuben de bide hijyenim de kamera vardı onlar cekti, hijyenim onları photoshoplayıp koyacaktı siteye opuyorumnanaktan
merhaba handecim..cok haklısın canım bidaha gitmicem baska doktora olabilecek her ihtimalden bahsediyo bana bi şey ya elmadır ya armuttur söylede olabilir böylede olabilir diyince sinirlendim..neyse son olsun..canımcım bu arada seni de gördüm resimlerde cook tatlısın hepinize nede yakısmıs hamişlikopuyorumnanaktan..keske bizde orda olabilseydik..neyse gönüller birkaydirigubbakcemile5
canım hayırlı olsun...koçtaşda beşikte yokmuydu...hoşda oluyor ordaki mobilyalar........
canım sanada geçmiş olsun kaza işte.istirahatine uy gerekliki vermiş doktor.dikkat et kendine.Merhaba arkadaşlar
Gece lavaboya kalkerken çok fena ayağımı burktum mafoldumben
2 saat şiddetli ağrıdan sonra sardığımız buz sayesinde uyuyabildim çok şükür
sabahta iyiydim ama dr. ilaç yazar vs. diye bi görünelim dedik
hamile olduğum için film çekemedi ve alçıya alıcaz dedi akannehir
yakında iyice ağırlaşıcaksın, şimdiden tolere etmek lazım dedi
oysa normal bir burkulmaydı, alçı aklımın ucundan geçmiyordu :1no2:
10 gün istirahatliyim işe gidemicem
neyse buna şükür, Allah beterinden korusun cümlemizi..
hayırlı olsun cnmm güle güle kulansın bebeğin,koçtaşta uygun beşik yokmuydu alsaydın...
ewet bosnacım resimlerden gördüm seni benimde cok fazla bi karnım yok ama baksana seninki 1 hafta öndeymiş cok iyi bence endişelenme kendi doktorum profesör aslında adam böyle seyleri cok gördügü için bi tehlike olsaydı beni muhakkak uyarırdı ve herkesin tipine iç karnına göre degişir bu dedi..bende internetten hesapladım su anda 904 gr 27 haftalıgım yani bu haftalar anne babanın dogum kilosuna görede 650 fr da olabilkirmiş 1.5 kiloda olabilirmiş bebek..biraxzda genetikmiş gebelik org da okudum..yani bosu bosuna kafa karıstrdı ya korkuttu beni direk bu karnın niye okadar küçük diyo sonradanda iç karnın geniştr diyo tutarsızlıga bak.:umursamaz:
afferim kız hep öyle karşısında yat delirsin,oğlunuda yanında bi başka sev oğlunda gaza gelsin kaynna da delirsin
dimplehawkın ayağını alçıyamı almışlar anlamadım ben yaw
çok geçmiş olsun dimple,
bosnacım iyi yapıyosun tawiz werme onlara tepene çıkar
hepinize selamlar arkadaşlar.güzel bir hafta diliyorum hepinizeopuyorumnanaktan.
selkie ve eftelcimçok sağolun.koçtaş ta maalesef beşik yok.dolap ve şifonyerin takımında genç odası yatağı vardı sadece.zaten cicilibicili değil düz ikiside.bunlar çok içime sindi beşikte en uygun olacak şekilde bulacağız olmadı yaptırırım ne yapalım.
Gule gule kullan arkadasım takımlarını bızde bu hafta hastane valızımızı hazırlayacagız... Sızler hazırladınız mı? neler koymayı duusnuyorsunuz cantaya?
Tutarsızmış gerçekten.
Hiç üzülme, hiç bir problem olacağını sanmıyorum ben.
Bizim burada bir arkadaş var, benden 4 hafta falan önde normalde, az önce gördüm onu, benim kadar bile çıkmamış karnı. Tamamen yapı ile alakalı, korkma sen canım...
Hep yatıyım di mi :)
Dün çok kötü hissettim kendimi onlar iş yapar ve ben yatarken aslında.
Ama ben yaparsam da kadın resmen hizmet bekliyor, napim valla :)
Oğlunu hep seviyorum ben kız, o başkadır, hep destek olur bana canımın içi :asigim:
Almışlar canım, 10 gün raporluymuş...
Ben geride kalan 5,5 yılda çook taviz verdim, zaten o yüzden tepeme çıktılar, şimdi indirmeye çalışıyorum :)
Bu kadar farklı bir gelin görünce biraz şaşırıyorlar, anlam veremiyorlar, alınıyorlar hatta.
Eee napalım, yumuşak atın çiftesi pek olurmuş kötükedihüso
fty cim gecelik pijama takımını merak ettim ekle tamam bi bakalım..önden dügmelimi aldın benim baktıgım da sirin bişeydi dügmeli degildi ama boldu rahattı yani bende bu ayın sonu alıcam insallahsagol canim. bende cumartesi gunu bizim oglanin neleri var neleri yok bi baktim saydim herseyini ve eksik listemi olusturdum. bu cumartesi insallah Ankarada kar yagisi olmazsa samanpazarinda cikrikcilarda bi magaza varmis butun herseyin oldugu ordan eksiklerimi tamamlayip herseyi yikayip cantalari da hazirda tutmak istiyorum Allahin izniyle.
güzel anneler günaydın.. güzel bir hafta geçirelim inşallah...geçmişi okuyalım dedik yine pek çok mevzu birikmiş kaynanalar rahatsızlıklar safak saymalar...safak sayanlar bir an önce kavuşşun inşallah sevdiklerinme...:teselli:
canım çokk geçmiş olsun..ama artık kızıcaz sana hiçi birsey senden ve minnoşundan önemli degil.. hepsi ne hali varsa görsün yat sakın kalkma allah esirgesin....
canım bende dün aksamdan beri dehset içinde minnosumun hareketlerini izliyorum.. tekme ne ki.. hani su lavobo acıcı pompalar vardır ya onunla resmen rahmimi sallıyor...hemde aynı yerden uzun süre biraz durup yine baslıyor...çok korkuttu beni. kasılma böyle bişey mi diye baktım netten onda sertleşme olurmuş...rahim toplanırmış..sabahta bi baktım yine aynı patlama hissi karnımı bir tarafa savuruyor dışardanda görünüyor...uzaylı filmi gibi oldu...sizdede oluyormu kızlarr???????????
canım dikkat et sende ..doktorunada bir danış istersen..
canım geçmiş olsun..
ya ne biliyim aramadim doktoru cunku bizim oglan icerde kipir kipirdi. heralde yorgunluktan oldu dedim. burda da daha onceden boyle akintilar oldugunu duydugum icin.
canımcım hakiki ahsaplar war cilasız onlarda cok pahalı ya kansorojen olmayan ne kaldı ki zaten ne alıcamızı sasrdk:umursamaz:kafamçokkarıştı arkadaşlar bi başka konuya değinmek istiyorum,.belki izleyenler olmuştur,.geçen akşam bi profesör dediki,okadar kaliteli bebişler için karyola alıyolar,özeniyolar,yüksek fiyat veriyolar,.onların üstündeki cilalar yüzde yüz kanseröjen dedi,.eee napcaz ozaman,.nerde yatcık bebiklerrr,.şaşırıp kaldımmCADIARZU
canımcım hakiki ahsaplar war cilasız onlarda cok pahalı ya kansorojen olmayan ne kaldı ki zaten ne alıcamızı sasrdk:umursamaz:
kafamçokkarıştı arkadaşlar bi başka konuya değinmek istiyorum,.belki izleyenler olmuştur,.geçen akşam bi profesör dediki,okadar kaliteli bebişler için karyola alıyolar,özeniyolar,yüksek fiyat veriyolar,.onların üstündeki cilalar yüzde yüz kanseröjen dedi,.eee napcaz ozaman,.nerde yatcık bebiklerrr,.şaşırıp kaldımmCADIARZU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?