- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #27.641
klava: klava::mymeka: kızım sen tam dayaklıksın heeee, nan dunden beri ne diller ddoktum sana, sen kendin kendinin canını sıkıosun, bu haftalarda kilo belli olmaz, 7. aydan itibaren almaya baslıyorlar asıl kilolarını, gebelik.org a gir bak orada olması gerekn kilo aralıgnı gosterio, hicte az degil, onemli olan dogum kilosu degil dogduktan sonra alacagı kilolar canım benimmmmm Şeniz
o yuzden kendini de melegimizide uzme vereliniortakkaydirigubbakcemile5
inşallah cnm bi dahaki kontrole gittiğimde toparlanmış olur minik kızçem
günaydın canım öncelkle ewet birazcık küçük kalmış ama zaten 24, 25 haftadan sonra kilo almaya başlıyo daha yağ depolanması yeni başlıyor o yüzden sorun değil dert etme,
bide kaynana bebek odası alıyormuş hadi gözün aydın alsın tabi yediklerine saysınlarklava:
Asinazcım bence hiç kafana takma bebeğin kilosunu.Sağlıklı doğsun da gerisini boşver.Gittiğim doktorların bize söylediklerini duysan inanamazsın.Herşeyin başı sağlık.Hem zaten bu kiloyla doğacak değil ya biraz daha dikkat edince daha çok kilolar alır minik kuzucuğun.
kızlaaaaarrr benim bugün doktor kontrolüm war birtazdan çıkacağım bakalım oynak kuşum büyümüşmü yoksa o da mı bücür bebek kalmışnaniknanik randewum çamlıca medicana hastanesinde ilk kez gideceğim inşallah memnun kalırımda orda doğumu yaparım kızlar artık bu hastane konusunda çok sıkılmaya başladım
selkie cim bak hazır oralara kadar gelmişken adresini wer gelip senin o kukuman kuşlarını kowalıyim ewlerine kadar sende kurtulmuş olursundelikafadulden
Esim beni rahatsiz etmemek icin yatakdan düstü düsecek pozisyonunda yatiyor,
birde ben zor uyuyorum mide yanmasindan felan...
öyle oluncada uyuyamadigim icin cok sinirleniyorum.
Esimin horlamasi yoktur ama bazen dislerini gicirdatir yada agzini sapirdatir
o zamanda adama tekme atip o cenenide dislerinide kiricam simdi
deyip uyandiriyorum...hic sesini cikartmiyor bi kafasini kaldirip noldu ya diyo geri uyuyo
Söyle bi düsünüyorumda, yazik aslinda adama yaa...kaydirigubbakcemile3
nedir bu kocaların karılardan çektiğii :)))
pehh ne çekiyorlarmışlmaz:
ağrıyı çeken biz sancıyı çeken biz
o kadar olacak canım
baba olacaklar yanii yerimseniben
kızlar dun esim karnımı severken, bizim ki tekme attı cok sıddetlı, esim oyle bir korktu ki, hemen elini cekti, sonra bir daha elleyemedi karnımı kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
sonra bana , cok garipti ya ben elleyemem falan demeye basladı , bu erkek milletini anlayamıyorum valla cok gariplerr kaydirigubbakcemile3
kız daha ne olsun,bi gece dinleniyolar,onuda burunlarından getirioz :))
yok ben bu aydan sonra kocama devredecem birazda o taşısın ağırlaştı artık minoşumm diyorumda bana gülüyoo :))
bi o kalmıştı diyoo..
kaydirigubbakcemile3..handecim hamile kalan onlar olsalardı vay hallerine..erkekler her yasta cocuk gibilerkaydirigubbakcemile3kızlar dun esim karnımı severken, bizim ki tekme attı cok sıddetlı, esim oyle bir korktu ki, hemen elini cekti, sonra bir daha elleyemedi karnımı kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
sonra bana , cok garipti ya ben elleyemem falan demeye basladı , bu erkek milletini anlayamıyorum valla cok gariplerr kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3..handecim hamile kalan onlar olsalardı vay hallerine..erkekler her yasta cocuk gibilerkaydirigubbakcemile3
cewap yokmuuuuumirmirmirmirnasılsınız güseller ..ben ufak tefek bişeyler almaya basladım bebegime..bu hafta da yatagını alıcaz insallah..kızlar bebek deterjanı ne düşünüyosunuz??yani hacı şakir granül bebe sabun tozu var bir de dalinin sıvı deterjanı var ama birazcık pahalı geldi bana??hangiis daha iyi olur??CADIARZU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?