- 13 Ağustos 2009
- 1.404
- 5
- 116
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #27.661
cewap yokmuuuuumirmirmirmir
merhaba anneler ve anne adayları;
Kızımla geldik biz doktor kontrolünden....
33 cm 1070 gr 'cık olmuş kızım herşey yolunda...Annesinde doktor Rennie DUO verdi yediklerimi çıkardığımdan dolayı ve 2 geceden beri 2 yastık üst üstte uyuyorum ama ne olursa olsun çıkarıyorum....
Kuru öksürüğüm için dahiliye gidicem bugün öğleden sonra toplantım olduğundan gözükmedim doktora ..27+3 haftalık 32 haftasında da doğum iznine ayrılacağım doktor herşey yolunda dedi.Bebebğim tam 12,30 gibi duruyor kafa tam ortda ve aşağıda hareketlerini anlattım doktora yemek öncesi ve sonrası çok hareketli diye daha dur dedi bunlar hiç bisey dedi.70 kg yum doktor gayet iyi dedi tansiyonum 90 60 oda iyi dedi.
Bundan sonra testlerimiz yok sadece 3 haftada bir kontrolümüz var o kadar...
canımcım bende ccook kıskanırım bebegimi yaa simdiden basladım ne bileyim sadece ben seweyim öyle herkess gelip şappur şupur öpmesin onu niye böyleyim bilmiorumfisfisfis heleki yeni dogan bebegi hastanede mıncıklayanlar oluyomuşş ay kıyametleri koparırııımyasakkelime..aslında böyle degildim yawwEvet gercektende cok komik oluyor bazen bu erkekler...
Benim esimde gecenlerde kulagini karnima dayamisti,
kalp atislarini yada hareketlerini duyabilecekmiyim bi bakiyim demisti...
Bi kac saniye sonra yanagina öyle bir tekme yediki adam sok oldu resmen..
Korktumu napti anlayamadim tam...kaydirigubbakcemile3
Kiskandim ama bi an...ne güzel Bebeginin tekmesini yanaginda hissetti...opuyorumnanaktan
gözün aydın cnm tombişin büyümüşmerhaba anneler ve anne adayları;
33 cm 1070 gr 'cık olmuş kızım herşey yolunda...Annesinde doktor Rennie DUO verdi yediklerimi çıkardığımdan dolayı ve 2 geceden beri 2 yastık üst üstte uyuyorum ama ne olursa olsun çıkarıyorum....
Kuru öksürüğüm için dahiliye gidicem bugün öğleden sonra toplantım olduğundan gözükmedim doktora ..27+3 haftalık 32 haftasında da doğum iznine ayrılacağım doktor herşey yolunda dedi.Bebebğim tam 12,30 gibi duruyor kafa tam ortda ve aşağıda hareketlerini anlattım doktora yemek öncesi ve sonrası çok hareketli diye daha dur dedi bunlar hiç bisey dedi.70 kg yum doktor gayet iyi dedi tansiyonum 90 60 oda iyi dedi.
cewap yokmuuuuumirmirmirmir
bende bilmioruum deneyimlilere sormak gerek..nede olsa ilkimiz..ama dalin alıcam galiba:ecrin_bebek:cevap olmaz olur mu :kedi:
ama ben hic dusunmedim deterjan konusunu, bebek deterjanı kullanıcam ama daha cok var diye hic dusunmedım be ebrucum , sen ne yapmayı dusunuyorsun bu konuda :uhm:
selam canım bende bu deterjan konusunda kararsız kaldım ve size danışacaktım.dalin,hacışakir,dalan ve omo baby benim duyduklarım ve gördüklerim bunlar.dalin sıvı deterjan kullananlar yumuşatıcısınında alınması gerektiğini söylüyorlar.ee böyle olunca bencede biraz pahalı oluyor.toz deterjan kullanan arkadaşlarım da mennunlar bende kararsız kaldım.nasılsınız güseller ..ben ufak tefek bişeyler almaya basladım bebegime..bu hafta da yatagını alıcaz insallah..kızlar bebek deterjanı ne düşünüyosunuz??yani hacı şakir granül bebe sabun tozu var bir de dalinin sıvı deterjanı var ama birazcık pahalı geldi bana??hangiis daha iyi olur??CADIARZU
canım gözün aydın kızını görmüşsün güzel haberlerle dönmüşsün. maşşalllah kuzuya büyümüş annesi.inşaallah şu çıkarma olayınıda atlatırsında rahatlarsın.merhaba anneler ve anne adayları;
gözün aydın cnm tombişin büyümüşinşalah bundan sonrada herşey yolunda gider:Saruboceq:
hepinize selamlar arkadaşlar.güzel bir hafta diliyorum hepinizeopuyorumnanaktan.
bak şimdi gene kızdım.sana dedim üzme kendini dinlen diye ahh bee selkiecim yaptıklarına değiyorlar mı sanki?bide kahvaltı bekliyorlar demişsin aç kalsın Allahallah.eşinin aklı başına gelmiştir dilerim.yat dinlen lütfen canım dikkat et kendine bundan böyle yine söylüyorum hiçbirşey senden ve bebeğinden değerli değil arkadaşım.çok ama çok geçmiş olsun.
canım sanada geçmiş olsun kaza işte.istirahatine uy gerekliki vermiş doktor.dikkat et kendine.
selkie ve eftelcimçok sağolun.koçtaş ta maalesef beşik yok.dolap ve şifonyerin takımında genç odası yatağı vardı sadece.zaten cicilibicili değil düz ikiside.bunlar çok içime sindi beşikte en uygun olacak şekilde bulacağız olmadı yaptırırım ne yapalım.
selkiecim cok gecmiş olsun canım dinlen dikkat etr kendine hiçbişey bebeginden daha önemli degilopuyorumnanaktan
kızlar ikinizide çok geçmiş olsun aman çok dikkat edin şunun şurasında az bir zamanımız kaldı inşallah hayırlısıyla mis kokulularımızı alıcaz kucağımıza...
SELKİE çok geçmiş olsun....
offf kızlar yaa ben çok yoruldum ve sıkıldım(çalış çalış bitmiyor sinir geldi valla :bbo:
nilüfersah benim göbüşüm çok kurumuştu bebe yağı yetmedi badem yağı aldım çokk vıcık vıcık oldu ben de mustela aldım çok memnun kaldım.biraz tuzlu ama değer:)) yeni çatlakları da hafifletiyormuş aklında olsun istersen..
kızlar o kadar çok kaynana muhabbeti yaptık ki dün benim ki ardadı hiç aramaz normalde sıkılmış evde( sanırım gelmek isteyecek bana demedi çok korktum valla gelme de denmez yani eşim demez..şimdi dua ediyorum gelmesinler diye çok gerildim valla:1no2:
Dimple- Dilruba geçmiş olsun canım acil şifa dualarımla...
Selkie sana da çok geçmiş olsun dikkat et kendine a.s.
herkese merhaba yaa iki gündür et yiyiyorum bugünde davet vardı yine et kussam et çıkacak.Ben bebeğimin malzemelerini ve kendi malzemelerimi 8. ayda falan almayı düşünüyorum temizliğide bir buçuk ay kala falan oda oda yapıcam annemde yardımcı olur.Benim yek derdim kızım 4 yaşında ve hiç ayrılmadık bir saniye bile nasıl olacak bilmiyorum ya ailecek bi oda tutcaz hastanede hep beraber yatıcaz.
SELKİ,DİMPLEHAWK,DİLBURA44,AZEMHAVEL(İNŞALLAH DOĞRU YAZMIŞIMDIR) ÇOOK GEÇMİŞ OLSUN DİKKAT EDİN KENDİNİZE.çEVREMDE HAMİLE ÇOK BİRÇOĞU DOĞUM YAPTI BİLE KİMİ EPİDURAL OLMUŞ BAŞAĞRISINDAN ŞİKAYETÇİ,KİMİ BEBEK HİÇ DURMUYOMUŞ ONDAN ŞİKAYETÇİ AMAN BİZİMKİLER NASIL OLACAK BAKALIM ŞANSIMIZA.
kızlar iyi geceler :1hug:bugün giremedim bilgisayara virüs girmiş eşim geldi format attı ancak sıra geldi bana yatmadan bi göz atayım dedim sohbetiniz bol olsun birikmiş ancak bitirebildim
tatlım aman diyim dikkat et lütfen kendine geçmiş olsun canımm
tatlım aynen benim oğluşumda çok iyi hissetteriyor kendini pozisyon değiştirirken çok net hissediyorum artık Rabbime şükürki:Saruboceq:
ahh canım kıyamam çok geçmiş olsun dikkat et kendine biran önce iyleşirsin inşallahh
uzmanlara kalsa nefes bile almamamız lazım nerden bulalım olsa bizde biliyoruz organik yemeyicokacimcoook
hadi bakalım en güzellerini alırsınız inşallah tatlım
mutluluğunuz ömür boyu sürsün inşallah canımbebişine de maşallah seneye üçünüz kutlarsınız inşallahzemuszemus
geçmiş olsun canım aman dikkat et dışarı çıkarken çok tehlikeli aslında artık hepimiz dikkatli olmalıyız karlar başladımı buzlar soğuklar Allah yardımcımız olsun şekerlerim
canım benim bende biraz bakındım sitelerde anne babaya genlere de bağlı olabiliyomuş ama bunu dert etme sağlığı yerinde olsun kıyaslama yapma hem kendini hem bebişini üzersin tatlım hepimiz farklıyız bebeişlerde farklı tabiki benim oğluşumda öyle çok iri sayılmaz anası ufak tefek çünkü bebişlerimiz minyon doğsa bile doğduktan sonra bu durum değişebiliyor merak etme ve lütfen kendini üzme canımcım olurmu:teselli:
arkadaşlar dikkatimi çekti,listedeki ilk sıradaki arkadaşlar pek topiğimize takılmıyo,.hep orta ve son sıradakiler aktiflerCADIARZU CADIARZUşu an ALLAH nasip ederse aktif olanlardan ilk doğum yapacak kişiler şöyle****selkie--hepatit--zeliş--kuju--laviniaebru--bendenizkaydirigubbakcemile3bosna--snowwhiteuen:lepi: :lepi:tabiki bu sıra şaşabilirkaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3ama inşallah bebiklerimiz doğmak için aceleci davranmazlar....
günaydın kızlarr...
canım bizimki yine elvin oldu...
son güne kadar bişey yazmayabilirsin bile...
babası çok kararsız.bugün çok kötüyüm janlar teyzemi kaybettik...annem beni götürmüyo üzülürüm diye sabahtan beride kasım kasım kasılıyorum zaten...
üvey teyzemdi ama çok severdim çok kötü oldum.
kızlaaaaarrr benim bugün doktor kontrolüm war birtazdan çıkacağım bakalım oynak kuşum büyümüşmü yoksa o da mı bücür bebek kalmışnaniknanik randewum çamlıca medicana hastanesinde ilk kez gideceğim inşallah memnun kalırımda orda doğumu yaparım kızlar artık bu hastane konusunda çok sıkılmaya başladım
selkie cim bak hazır oralara kadar gelmişken adresini wer gelip senin o kukuman kuşlarını kowalıyim ewlerine kadar sende kurtulmuş olursundelikafadulden
Kacinci haftadan itibaren oluyor Nst bilmiyorum o yüzden sadecen benmiyim diye sormak istedim...
Birde su herkesin bahsettigi seker yüklemesini yapmadi benim doktorum henüz...
Zaten ikili ve üclü Testide yapmamisti bosuna strese gerek yok ultrasonda ve kan degerlerinde hersey yolunda oldugu sürece demisti...
Ama bu seker Testini hic aklima getirip sormadim, gerek yok derse yinede yapmasini istesemmi?
cevap olmaz olur mu :kedi:
ama ben hic dusunmedim deterjan konusunu, bebek deterjanı kullanıcam ama daha cok var diye hic dusunmedım be ebrucum , sen ne yapmayı dusunuyorsun bu konuda :uhm:
bende ctesi gideceğim doğumiznini doğum nasıl olacak konuiacağım senin ne zaman başlıyor hayırlı haberlerle geliriz inşallah
canım gözün aydın kızını görmüşsün güzel haberlerle dönmüşsün. maşşalllah kuzuya büyümüş annesi.inşaallah şu çıkarma olayınıda atlatırsında rahatlarsın.
İnşallah canım yaaa ama ne yesem miğdemi mahvediyor o yüzden haslama türü brokoli,kreviz,patates muz ve süt bunları çok seviyoruz .Normal yemek maalesef yiyemiyorum iş yerinde mecburumda ve ılık yiyorum ...Bakalım neler olacak
selam canım bende bu deterjan konusunda kararsız kaldım ve size danışacaktım.dalin,hacışakir,dalan ve omo baby benim duyduklarım ve gördüklerim bunlar.dalin sıvı deterjan kullananlar yumuşatıcısınında alınması gerektiğini söylüyorlar.ee böyle olunca bencede biraz pahalı oluyor.toz deterjan kullanan arkadaşlarım da mennunlar bende kararsız kaldım.
canım gözün aydın kızını görmüşsün güzel haberlerle dönmüşsün. maşşalllah kuzuya büyümüş annesi.inşaallah şu çıkarma olayınıda atlatırsında rahatlarsın.
pancuben gözünaydın canımmopuyorumnanaktan..bende 27 haftalıgım ama bebegim 904 grCADIARZU..süper bence degerlerin..besiye cektim kendimi bende süt fazla içmezdim süte dayandımkafamçokkarıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?