2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım benim masallah kuzucuguna, tosuncuk gibi olmus, hep bole devam eder insallah :Saruboceq::lepi:
mide yanması bendede cok var, yediklerimizle de alakalı sanırsam, opuyorumnanaktan

canımcım bende ccook kıskanırım bebegimi yaa simdiden basladım ne bileyim sadece ben seweyim öyle herkess gelip şappur şupur öpmesin onu niye böyleyim bilmiorumfisfisfis heleki yeni dogan bebegi hastanede mıncıklayanlar oluyomuşş ay kıyametleri koparırııımyasakkelime..aslında böyle degildim yaww

gözün aydın cnm tombişin büyümüş inşalah bundan sonrada herşey yolunda gider:Saruboceq:

selam canım bende bu deterjan konusunda kararsız kaldım ve size danışacaktım.dalin,hacışakir,dalan ve omo baby benim duyduklarım ve gördüklerim bunlar.dalin sıvı deterjan kullananlar yumuşatıcısınında alınması gerektiğini söylüyorlar.ee böyle olunca bencede biraz pahalı oluyor.toz deterjan kullanan arkadaşlarım da mennunlar bende kararsız kaldım.
canım gözün aydın kızını görmüşsün güzel haberlerle dönmüşsün. maşşalllah kuzuya büyümüş annesi.inşaallah şu çıkarma olayınıda atlatırsında rahatlarsın.

Son düzenleme:

MAŞALLAH canım gözün aydın .... Ne güzel sonuçlarla gelmişsin inşllah darısı bizlerin başına

gözün aydın cnm tombişin büyümüş inşalah bundan sonrada herşey yolunda gider:Saruboceq:

sağol canım inşallah şeker ölçümümde normal yazmayı unutmuşum 50 gr şeker yüklemem 148 çıktı 120-200 arasında oda iyi 1070 gr dedi ama +- 100 değerler arasında yani burdaki haftaya göre kilo takibi koymuşsunuz şuan normal hepsi

pancuben gözünaydın canımmopuyorumnanaktan..bende 27 haftalıgım ama bebegim 904 grCADIARZU..süper bence degerlerin..besiye cektim kendimi bende süt fazla içmezdim süte dayandımkafamçokkarıştı

kızlar nasılsınız?hepinize teşekkürederim..ben yolladım kaynanayı saat 12 de.darısı kaynanası yanında olanların başına inşallah.....öfff sonunda...evde yalnız olmak ne kadar güzel bişeymiş...özlemişim.... :))))
sağlığıma geline gayet iyiyim..bir daha kanamam olmadı çok şükür...

selkiecim cok gecmiş olsun canım dinlen dikkat etr kendine hiçbişey bebeginden daha önemli degilopuyorumnanaktan

kızlar ikinizide çok geçmiş olsun aman çok dikkat edin şunun şurasında az bir zamanımız kaldı inşallah hayırlısıyla mis kokulularımızı alıcaz kucağımıza...

SELKİE çok geçmiş olsun....

aman ağzını hayra aç...gelmesinler...

Dimple- Dilruba geçmiş olsun canım acil şifa dualarımla...

Selkie sana da çok geçmiş olsun dikkat et kendine
a.s.

bende oğlanı napıam anım diye düşünüyorum ..annem olaçak yanımda onunla aevde kalırlar diye dşündüm ama asıl sıkıntı..benim oğlan okuldayken benim sançım tutarsa onu okuldan almak gerekeçek....kim alaçak..annem bilmez etmez..okulda öğretmene ulşaşabileçekmiyim..bunlar hep dert oldu bana...

inşallah aele etmez bebeklerimiz zamanında gelirler... amiiin......

çanım çok başın sağ olsun..Allah sabır versin..mekanı çennet olsun...

çanım inşallah hastaneyi beğenirsin..çoğu kişi memnun ordan...kız bana çok yakın o hastane gelsene..gerçi ben yolladım bu gün kaynanayı :)))) oturur muhabbet ederdik...

enim bildiğim nts ye son haftalarda sokuyorlardı ben doğum yapaçağım zaman girmiştim ilkimde...

cevap olmaz olur mu :kedi:
ama ben hic dusunmedim deterjan konusunu, bebek deterjanı kullanıcam ama daha cok var diye hic dusunmedım be ebrucum , sen ne yapmayı dusunuyorsun bu konuda :uhm:

dalinin sıvı deterjanları veya sabun tozu iyi ama leke konusunda ikiside başarırısız...! sıvıların kokuları çok ghüzel....

canım gözün aydın kızını görmüşsün güzel haberlerle dönmüşsün. maşşalllah kuzuya büyümüş annesi.inşaallah şu çıkarma olayınıda atlatırsında rahatlarsın.

İnşallah canım yaaa ama ne yesem miğdemi mahvediyor o yüzden haslama türü brokoli,kreviz,patates muz ve süt bunları çok seviyoruz .Normal yemek maalesef yiyemiyorum iş yerinde mecburumda ve ılık yiyorum ...Bakalım neler olacak

hayırlı olsun canım cok guzel gecmis masallah dr kontrolun
prenseste kocaman olmus:) herseyin yolunda olmasına sevindim hep boyle devam eder insallahopuyorumnanaktan

anım gözün aydın ..büyümüş bebiş ,çok şükür iyimişde...zemuszemus

benim kereta son dr ye gittiğimde tam doğum posizyonuna donmuştu...27+4 hafta falandı..erkenmi dönmüş benimki....sabırsızlanıyor sanırım...:hulya:

şu an makinede dalan roxy diye bi sabun tozu var makineler için onunla yıkanmakta bebeklerin eşyaları daha önce de kullanıyordum onu ben çok güzel kokuyor ve yumuşak oluyo ama yumuşatıcı kullanmayın onunla

pancuben gözünaydın canımmopuyorumnanaktan..bende 27 haftalıgım ama bebegim 904 grCADIARZU..süper bence degerlerin..besiye cektim kendimi bende süt fazla içmezdim süte dayandımkafamçokkarıştı

İç canım süt içmemezlik yapma sakın zaten doktor +-100 değerleri de düşün dedi mesela ablam hamileyken bebeği 3750 gözüküyordu 4150 kg ile doğum yaptı hepimiz şaşırmıştık Karın ölçümü ile yapıldığından hesaplamalarda hata payı olur o yüzden takma kafana oldumu neden haftasına göre zayıf diye düşün me

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…