2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

maşşallah cnm kızınasağlıkla geli inşallah

hayırlı olsun canım cok guzel gecmis masallah dr kontrolun
prenseste kocaman olmus:) herseyin yolunda olmasına sevindim hep boyle devam eder insallahopuyorumnanaktan

Hepnize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.....
Bu arada Dila başınız sağolsun Mekanı cennet olsun bozma moralini annen en iyisini yapıyor ....

selkie hoşgeldin gözün aydın canım benim keyif yap anacım kanamanın olmaması ne güzel haber senin paşa seni biraz korkuttu ama geçti şükür ki

selkieecnm nasıl sevindim senin adına
burda yazıyı okuyunca ohhhhh diye bağırmışım kaynanam ne oldu diye soruyo,
bende içimden keşke sende gitsende bir daha çeksem dedim:)

bu deterjan konusunu bende merak ediyorum. ne kullansak iyi olur acaba. ama ben dalini hic gormedim hep hacisakiri goruyorum.

masallah bebesine pancuben. kocaman olmus annasi. :)))

şu an makinede dalan roxy diye bi sabun tozu var makineler için onunla yıkanmakta bebeklerin eşyaları daha önce de kullanıyordum onu ben çok güzel kokuyor ve yumuşak oluyo ama yumuşatıcı kullanmayın onunla

arkadaşımda onu kullanıyor çokta memnun canım.zaten aslında yumuşatıcı önermiyor doktorlar bir süre.bende ya bunu yada hacışakirinkini alayım bari.
sen yıkamaya başlamışsın cicileri.ee hadi sağlıkla giysin bıdıkların inşaallah annesi.

merhaba arkadaşlar....
inşallah herkes iyidir...geçmişe bakamıyorum...ne zamandır da sağlıklı okuyamıyorum yazılanları eşim hastaydı biliyorsunuz..çok şükür iyileşti bugün okula gitti hatta...burda da kar yağdı ben de düşmekten çok korkuyorum artık otobüsten inince 5dklık yol için mecburen taksiye biniyorum evimin yolu çok garip merdivenler falan var buzda inmek imkansız maalesef..
bunların dışında iyiyim ama yemek yiyemez oldum midem küçüldü resmen benim minik cadıcık midemi sıkıştırıyor galiba azıcık fazla kaçırsam nefessiz kalıyorum halbuki işathım yerinde ama yemeye korkuyorum...siz rahat yiyebiliyor musunuz????

Son düzenleme:
kızlar benim yarın şeker yüklemem ve 2. tetenoz aşım var şeker ölçümü yaptıktan
sonra tetenozu vurdursam sorun olurmu acaba :S
eşim aradı şimdi yarın oda gelicekmiş benle oğluşunu merak etmiş
bende o yanımdayken ikisinide aradan çıkarim diyorum ...

SELKıEEEEE ohhh gözün aydınzemuszemussositososito aç oynak bişeyler göbek at hatta bizlerde atalım.hihoyyyt:teytey:

artık sende rahatla ve dikkat et kendine canım.

yemeğimi yedim yürüdüm geldim:)) kızlar. hala açım ama(

canım benim deterjana alerjim var o yüzden iç çamaşırlarımı sabuntozuyla yıkıyorum.hacışakir da paklar da çok güzel.bebek için de onları kullanıcam ben.nasılsa ütülenecek bir de mis gibi lur.dalinin deterjanını bilmyorum ama yumuşatıcısı iyi.sabun tozu kullannca yumuşatıcıya da gerek kalmıyor.:))

maşallah pancuben bebeğine çokçabuk büyüyecekler artık:) pozisyonu da süpermiş canım yaa benimki ortadan ikiye katlanmıştı:))kaydirigubbakcemile3 ama sen iyi tekme yersin öyle annesi ...

evet ya belli mi olur ne olacağı yıkayıp ütüleyip yerleştiriyim artık hazır dursun dedim, amin inşallah canım opuyorumnanaktan

Pancubenim ne güzel haberlerle gelmişsin, gözün aydın canım...
Prensesin kocaman olmuş, yaramazlıkları da artacakmış, en güzel bişey...
Doktorun verdiği ilaçlar iyi gelir inşallah da, miden rahatlar biraz.

Selkiecim senin de gözün aydın, valla benimki gitmiş kadar sevindim.
ınşallah doğuma falan da gelmezler.
Uzat ayaklarını, evinin keyfini çıkar :)

Eftelcim şeker yüklemesi ile tetanoz aşısının bir ilgisi yok bildiğim kadarıyla, ikisini aynı gün yaptırabilirsin.
Ama hastanede de bir sormanda fayda var tabi.

gozun aydın selkie:) soooyle bi evinin hamileligin keyfini cıkarrrr
sağol öanım uzattım baçakları keyfime bakıyorum şimdi..

selkieecnm nasıl sevindim senin adına
burda yazıyı okuyunca ohhhhh diye bağırmışım kaynanam ne oldu diye soruyo,
bende içimden keşke sende gitsende bir daha çeksem dedim:)

:))))))) daısı başına..inşallah seninkide hemen gider..ne kadar kalaçakmış ki seninki...ne dedin kaynanana ?

bu deterjan konusunu bende merak ediyorum. ne kullansak iyi olur acaba. ama ben dalini hic gormedim hep hacisakiri goruyorum.

masallah bebesine pancuben. kocaman olmus annasi. :)))

hacı şakirin biri gül kokuyor biri lavanta..ben lavantalı olanı kullanıyorum..kokusu uzun kalıyor...

SELKİEEEEE ohhh gözün aydınzemuszemussositososito aç oynak bişeyler göbek at hatta bizlerde atalım.hihoyyyt:teytey:

artık sende rahatla ve dikkat et kendine canım.

bence de bence de.... hihoyyyt

hep beraber...ohhhhhh!varya sanki üstümden koa bir yük kalktı...

sağol canım benim hayırlısı ile

kızlar size bir soruda benden lütfen atlamayıp cevaplayın bilginiz varsa çünkü benim için önemli.

şimdi biz normalde klima ile ısınıyoruz.burda doğalgaz yok, yeni yapılanlar haricinde evlerde kaloriferde yok zaten genelliikle insanlar ya soba ya klima ile ısınıyorlar.bebek olunca soba yakarız diye düşünmüştük ama kayınpederim sormuş soruşturmuş buhar makinesi kullanınca klimanın zararı olmuyormuş bebeğe.bugün buhar makinesi almaya gitti.bu konu hakkında bilgisi olan varsa beni biraz aydınlatabilir mi?

sobalı evlerde bile hava çok kuruyor diye sobanın üstünde su kaynatırlarmış bebek varken.klimaya direk maruz kalmazsa yani üstüne üflemezse klimanın zararı yok buhar makinesi de olunca. ben de klimayla ısınıyorum ve soğuyorum:)) buhar makinesi alıcaz bizde. başka çare de yok zaten..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…