- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #27.681
maşşallah cnm kızınasağlıkla geli inşallah
anım gözün aydın ..büyümüş bebiş ,çok şükür iyimişde...zemuszemus
benim kereta son dr ye gittiğimde tam doğum posizyonuna donmuştu...27+4 hafta falandı..erkenmi dönmüş benimki....sabırsızlanıyor sanırım...:hulya:
hayırlı olsun canım cok guzel gecmis masallah dr kontrolun
prenseste kocaman olmus:) herseyin yolunda olmasına sevindim hep boyle devam eder insallahopuyorumnanaktan
nasılsınız güseller ..ben ufak tefek bişeyler almaya basladım bebegime..bu hafta da yatagını alıcaz insallah..kızlar bebek deterjanı ne düşünüyosunuz??yani hacı şakir granül bebe sabun tozu var bir de dalinin sıvı deterjanı var ama birazcık pahalı geldi bana??hangiis daha iyi olur??CADIARZU
merhaba anneler ve anne adayları;
Kızımla geldik biz doktor kontrolünden....
33 cm 1070 gr 'cık olmuş kızım herşey yolunda...Annesinde doktor Rennie DUO verdi yediklerimi çıkardığımdan dolayı ve 2 geceden beri 2 yastık üst üstte uyuyorum ama ne olursa olsun çıkarıyorum....
Kuru öksürüğüm için dahiliye gidicem bugün öğleden sonra toplantım olduğundan gözükmedim doktora ..27+3 haftalık 32 haftasında da doğum iznine ayrılacağım doktor herşey yolunda dedi.Bebebğim tam 12,30 gibi duruyor kafa tam ortda ve aşağıda hareketlerini anlattım doktora yemek öncesi ve sonrası çok hareketli diye daha dur dedi bunlar hiç bisey dedi.70 kg yum doktor gayet iyi dedi tansiyonum 90 60 oda iyi dedi.
Bundan sonra testlerimiz yok sadece 3 haftada bir kontrolümüz var o kadar...
şu an makinede dalan roxy diye bi sabun tozu var makineler için onunla yıkanmakta bebeklerin eşyaları daha önce de kullanıyordum onu ben çok güzel kokuyor ve yumuşak oluyo ama yumuşatıcı kullanmayın onunla
SELKİEEEEE ohhh gözün aydınzemuszemussositososito aç oynak bişeyler göbek at hatta bizlerde atalım.hihoyyyt:teytey:
artık sende rahatla ve dikkat et kendine canım.
nasılsınız güseller ..ben ufak tefek bişeyler almaya basladım bebegime..bu hafta da yatagını alıcaz insallah..kızlar bebek deterjanı ne düşünüyosunuz??yani hacı şakir granül bebe sabun tozu var bir de dalinin sıvı deterjanı var ama birazcık pahalı geldi bana??hangiis daha iyi olur??CADIARZU
merhaba anneler ve anne adayları;
Kızımla geldik biz doktor kontrolünden....
33 cm 1070 gr 'cık olmuş kızım herşey yolunda...Annesinde doktor Rennie DUO verdi yediklerimi çıkardığımdan dolayı ve 2 geceden beri 2 yastık üst üstte uyuyorum ama ne olursa olsun çıkarıyorum....
Kuru öksürüğüm için dahiliye gidicem bugün öğleden sonra toplantım olduğundan gözükmedim doktora ..27+3 haftalık 32 haftasında da doğum iznine ayrılacağım doktor herşey yolunda dedi.Bebebğim tam 12,30 gibi duruyor kafa tam ortda ve aşağıda hareketlerini anlattım doktora yemek öncesi ve sonrası çok hareketli diye daha dur dedi bunlar hiç bisey dedi.70 kg yum doktor gayet iyi dedi tansiyonum 90 60 oda iyi dedi.
Bundan sonra testlerimiz yok sadece 3 haftada bir kontrolümüz var o kadar...
kızlar nasılsınız?hepinize teşekkürederim..ben yolladım kaynanayı saat 12 de.darısı kaynanası yanında olanların başına inşallah.....öfff sonunda...evde yalnız olmak ne kadar güzel bişeymiş...özlemişim.... :))))
sağlığıma geline gayet iyiyim..bir daha kanamam olmadı çok şükür...
gözün aydın selkie ..:lepi:hihoyyyt
kutlayalım bunu bizim topicte:)) kaydirigubbakcemile3
canım çok sevndim en çok da sağlığın yerinde diye.ama sen tez canlısın hem de titizsin galiba biraz dikkatet kendine atlama hemen herşeye ev işini falan da boşver dinlen bol bol.
arkadaşımda onu kullanıyor çokta memnun canım.zaten aslında yumuşatıcı önermiyor doktorlar bir süre.bende ya bunu yada hacışakirinkini alayım bari.
sen yıkamaya başlamışsın cicileri.ee hadi sağlıkla giysin bıdıkların inşaallah annesi.
sağol öanım uzattım baçakları keyfime bakıyorum şimdi..gozun aydın selkie:) soooyle bi evinin hamileligin keyfini cıkarrrr
selkieecnm nasıl sevindim senin adına
burda yazıyı okuyunca ohhhhh diye bağırmışım kaynanam ne oldu diye soruyo,
bende içimden keşke sende gitsende bir daha çeksem dedim:)
bu deterjan konusunu bende merak ediyorum. ne kullansak iyi olur acaba. ama ben dalini hic gormedim hep hacisakiri goruyorum.
masallah bebesine pancuben. kocaman olmus annasi. :)))
SELKİEEEEE ohhh gözün aydınzemuszemussositososito aç oynak bişeyler göbek at hatta bizlerde atalım.hihoyyyt:teytey:
bence de bence de.... hihoyyyt
yemeğimi yedim yürüdüm geldim:)) kızlar. hala açım ama(
canım benim deterjana alerjim var o yüzden iç çamaşırlarımı sabuntozuyla yıkıyorum.hacışakir da paklar da çok güzel.bebek için de onları kullanıcam ben.nasılsa ütülenecek bir de mis gibi lur.dalinin deterjanını bilmyorum ama yumuşatıcısı iyi.sabun tozu kullannca yumuşatıcıya da gerek kalmıyor.:))
maşallah pancuben bebeğineçokçabuk büyüyecekler artık:) pozisyonu da süpermiş canım yaa benimki ortadan ikiye katlanmıştı:))kaydirigubbakcemile3 ama sen iyi tekme yersin öyle annesi ...
kızlar nasılsınız?hepinize teşekkürederim..ben yolladım kaynanayı saat 12 de.darısı kaynanası yanında olanların başına inşallah.....öfff sonunda...evde yalnız olmak ne kadar güzel bişeymiş...özlemişim.... :))))
sağlığıma geline gayet iyiyim..bir daha kanamam olmadı çok şükür...
gözün aydın selkie ..:lepi:hihoyyyt
kutlayalım bunu bizim topicte:)) kaydirigubbakcemile3
canım çok sevndim en çok da sağlığın yerinde diye.ama sen tez canlısın hem de titizsin galiba biraz dikkatet kendine atlama hemen herşeye ev işini falan da boşver dinlen bol bol.
sağol çanım..ben açtım zaten göbel havasını! :)))
sağol tatlım...SElkie gozun aydin. :)))))
Pancubenim ne güzel haberlerle gelmişsin, gözün aydın canım...
Prensesin kocaman olmuş, yaramazlıkları da artacakmış, en güzel bişey...
Doktorun verdiği ilaçlar iyi gelir inşallah da, miden rahatlar biraz.
Selkiecim senin de gözün aydın, valla benimki gitmiş kadar sevindim.
İnşallah doğuma falan da gelmezler.
Uzat ayaklarını, evinin keyfini çıkar :)
Eftelcim şeker yüklemesi ile tetanoz aşısının bir ilgisi yok bildiğim kadarıyla, ikisini aynı gün yaptırabilirsin.
Ama hastanede de bir sormanda fayda var tabi.
amin gelmesinler bir daha..çekemem valla bir daha..
Pancubenim ne güzel haberlerle gelmişsin, gözün aydın canım...
Prensesin kocaman olmuş, yaramazlıkları da artacakmış, en güzel bişey...
Doktorun verdiği ilaçlar iyi gelir inşallah da, miden rahatlar biraz.
Selkiecim senin de gözün aydın, valla benimki gitmiş kadar sevindim.
İnşallah doğuma falan da gelmezler.
Uzat ayaklarını, evinin keyfini çıkar :)
Eftelcim şeker yüklemesi ile tetanoz aşısının bir ilgisi yok bildiğim kadarıyla, ikisini aynı gün yaptırabilirsin.
Ama hastanede de bir sormanda fayda var tabi.
zemuszemuskaydirigubbakcemile2hihoyyythihoyyytdelikafadulden:sm_cool::teytey::teytey::teytey:aynene vallazemuszemuszemuszemuszemuszemus:teytey:
kızlar size bir soruda benden lütfen atlamayıp cevaplayın bilginiz varsa çünkü benim için önemli.
şimdi biz normalde klima ile ısınıyoruz.burda doğalgaz yok, yeni yapılanlar haricinde evlerde kaloriferde yok zaten genelliikle insanlar ya soba ya klima ile ısınıyorlar.bebek olunca soba yakarız diye düşünmüştük ama kayınpederim sormuş soruşturmuş buhar makinesi kullanınca klimanın zararı olmuyormuş bebeğe.bugün buhar makinesi almaya gitti.bu konu hakkında bilgisi olan varsa beni biraz aydınlatabilir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?