2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım seninde gözünaydın maşallah bebiklerimize benim boyunu sölemedi sadece uzun boylu bi kız olcak dedi zaten kendi doktorumda öyle diyordu hep, tescillenmiş olduama bacak boyunu çarptım hesapladım 39cm gösteriyo:lepi:
geçmiş olsun cnm umarım iyi gelir

aynen canım bizimkide öle geçenlerde zar zor bi tekme hissettrdik ondada ben korkarım ellemem daha diye kaçtı mannak bunlar yauwwkaydirigubbakcemile3

ya cnm pekmez dedin de bana şekerim biraz yüksek çıktığı için dr şekerden uzak drur dedi,acaba pekmezdeki şeker etkiler mi sabah akşam birer kaşık alsam

canım hakiki yapılmış pekmez ye orjinal onlar doğal şekerli oluyo bişi olmaz ye canım bende bugünden itibaren pekmeze başlıyorum zaten yiyodum yoğurda karıştırıp ama artık sabah akşam kaşıkla yicem sırf bebişim içinopuyorumnanaktan

hahahaytt diorum sana handecim bizimkine o tür taktikler işlemez:1no2: ayrıca ben zaten çokk kıskancım zaten yapcamı yapıyorum ona ama kar etmiyor dediğim dedik çalığım düdük o

allah bagıslasın canım melegine, masallah tosuncuguna, benım okuduklarıma gore kilosu da baya iyi gibi geldi zemuszemus masallahhhhhh
4 boyutlu ultrason mu vardı doktorunda ,net resım verdi dedin ya ondan soruyorumm :uhm:
yok cnm normal ultrasondu ama çok netti yani yüzü o kadar netki gözleri burnu dudaklarının kalınlığı bile belli tontiş yanakları ay çok güzeldi ya ağlicam nerdeyse:gitme:

ebrucum sibel açıkalına gittim we gerçekten çokk mmnun kaldım ki ben kolay kolay beğenmem doktor sende medicana düşünüyordun neden wazgeçtin fiyat aynı 1200 normaldoğum, muayenede 50tl gel beraber orda doğuralım:) bu arada kurtulmuşsun gözün aydınalkisalkisalkis

ya ben dr mi değiştrimek istemedim o nedenle değiştirmedim....bu saatten sonra uğraşmak istemedim dr ile falan....benim dr çok iyi..medicanada doğursam benim dr ye ulaşmak zor olaçak...kendi hastanesinde daha kolay olaçak herşey..ilk bebeğimide ben dr nin çalıştığı hastanede yaptım..ve erayda ben hastaneye gitmeden önce girişim ,odam falan herşey hazırdı.dr hazırlatmıştı..hiç evrakla falan uğraşmadık...

pancuben ve hasret0587 gözünüzaydın maşallah kocaman olmuş bebişleriniz hep böyle gider inşallah.
SELKıE seninde gözün aydın canım oh yaşasın özgürlük yaa dimi.

delta hast.yidi değilmi neyse memnunsan sorun yok, bnde memnunum artık ohh en azından şu hastane muallakından kurtuldum

selkie bebişine maşallah,agzı burnu çok güzel fotoda.opuyorumnanaktan

ya kızlar yediklerinizi duyunca bunalıma girdim,incirler pekmezler..benim yediğim elma,mandalina.bak sizin bebişler tombiş olursa pişman olucam yemediğime

pancuben ve hasret0587 gözünüzaydın maşallah kocaman olmuş bebişleriniz hep böyle gider inşallah.
SELKİE seninde gözün aydın canım oh yaşasın özgürlük yaa dimi.

sağol canım..yaşasın özgürlük....

delta hast.yidi değilmi neyse memnunsan sorun yok, bnde memnunum artık ohh en azından şu hastane muallakından kurtuldum

ya hastaneyi daha görmedim...sonuçta dr me güveniyorum ben...

ya kız o benim bebişim değil :)),o tiçkerin fotosu.........

kızzzz zemuszemus
cay nasıldı, neler yedin bakımmmm cokacimcoook

tatlım eşim geldi iyi akşamlar demeden çıkmak zorunda kaldım hiç yukarı çıkmadan hadi gel dedi alışverişe gittik
hamişler çayıydı valla diğer hamile komşularımda ordaydı şimdi yazmıyım burda canı çeken olur üzülürüm sonra ama herşey çok güzeldicokacimcoook azıcık azıcık yedim valla:kedi:

ya hasretcim cvp yazmışsın pekmez ile ilgili sağol tatlım ama şimdi önüme aldım pekmezi içsem mi içmesem mi düşünüyorum bundaki şeker etkiler mi ya korkuyorum

tatlım pekmez ye ama çok yeme şeker biraz yüksek çıkmış diyet falan bişey dedimi doktor ne önerdi

tatlım dediki sınır 140 sn de 153 çıkmış şekerden ve karbonhidratta uzak dur dedi,ama çokta yüksek değil korkulucak kadar dedi,ama bebeğimin de biraz ufak kaldığını iyi beslenmem gerektiğini söyledi ben de pekmez içim d,yorum sabah akşam:çok üzgünüm:

anladım canım minik kuşunun kilosunu takma kafana biraz dikkat ettinmi toparlar o emin ol bide kesinlikle soluna yat sırt üstü yatmamaya dikkat et bunun çok büyük etkisi varmış biliyorsundur gerçi

anladım canım minik kuşunun kilosunu takma kafana biraz dikkat ettinmi toparlar o emin ol bide kesinlikle soluna yat sırt üstü yatmamaya dikkat et bunun çok büyük etkisi varmış biliyorsundur gerçi

evet cnm,soluma yatmaktan kaburgalarım szılıyor artık,zaten iki gündür gece uyuyamıyorum,uyuşma ve ağrılardan,biraz önce eşim diyorki,artık yaşlanmışsın yavrum,baksana bi gidip geliyon nasıl nefes alıyorsun diyekaydirigubbakcemile3

yaa senin organlarına böle baskı yapmıyo bebiş bana yapıyo deseydin
bende aynen yanlarım ağrıyor ama onlar için herşeye değer neyse tatlım uykumuz geldi bebişim uyudu bile bende yatayım artık
iyi geceler canımcım öpüldünüz kuzucuğunlaopuyorumnanaktan

tamam cnm iyi geceler size,Allah rahatlık versin,hadi yavaş hareket ette uyandırma bebişi:sm_cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…