- 27 Nisan 2009
- 8.609
- 1.879
- 173
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #27.781
merhaba anneler ve anne adayları;
Kızımla geldik biz doktor kontrolünden....
33 cm 1070 gr 'cık olmuş kızım herşey yolunda...Annesinde doktor Rennie DUO verdi yediklerimi çıkardığımdan dolayı ve 2 geceden beri 2 yastık üst üstte uyuyorum ama ne olursa olsun çıkarıyorum....
Kuru öksürüğüm için dahiliye gidicem bugün öğleden sonra toplantım olduğundan gözükmedim doktora ..27+3 haftalık 32 haftasında da doğum iznine ayrılacağım doktor herşey yolunda dedi.Bebebğim tam 12,30 gibi duruyor kafa tam ortda ve aşağıda hareketlerini anlattım doktora yemek öncesi ve sonrası çok hareketli diye daha dur dedi bunlar hiç bisey dedi.70 kg yum doktor gayet iyi dedi tansiyonum 90 60 oda iyi dedi.
Bundan sonra testlerimiz yok sadece 3 haftada bir kontrolümüz var o kadar...
canım seninde gözünaydın maşallah bebiklerimize benim boyunu sölemedi sadece uzun boylu bi kız olcak dedi zaten kendi doktorumda öyle diyordu hep, tescillenmiş olduama bacak boyunu çarptım hesapladım 39cm gösteriyo:lepi:
geçmiş olsun cnm umarım iyi gelir
kızlar dun esim karnımı severken, bizim ki tekme attı cok sıddetlı, esim oyle bir korktu ki, hemen elini cekti, sonra bir daha elleyemedi karnımı kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
sonra bana , cok garipti ya ben elleyemem falan demeye basladı , bu erkek milletini anlayamıyorum valla cok gariplerr kaydirigubbakcemile3
aynen canım bizimkide öle geçenlerde zar zor bi tekme hissettrdik ondada ben korkarım ellemem daha diye kaçtı mannak bunlar yauwwkaydirigubbakcemile3
ya cnm pekmez dedin de bana şekerim biraz yüksek çıktığı için dr şekerden uzak drur dedi,acaba pekmezdeki şeker etkiler mi sabah akşam birer kaşık alsam
canım hakiki yapılmış pekmez ye orjinal onlar doğal şekerli oluyo bişi olmaz ye canım bende bugünden itibaren pekmeze başlıyorum zaten yiyodum yoğurda karıştırıp ama artık sabah akşam kaşıkla yicem sırf bebişim içinopuyorumnanaktan
bak sole yap
onun sana yaptıgı kıskanclıkların aynısını hatta DAHA DA abartılısını ona yap şakkıdı
o da sasıracak ve sonra dıcek yazık bende karıcıgıma bole yapıyorum demekki dicekk -tatlicadiarzu- nasıl amaalkisalkisalkis
hahahaytt diorum sana handecim bizimkine o tür taktikler işlemez:1no2: ayrıca ben zaten çokk kıskancım zaten yapcamı yapıyorum ona
yok cnm normal ultrasondu ama çok netti yani yüzü o kadar netki gözleri burnu dudaklarının kalınlığı bile belli tontiş yanakları ay çok güzeldi ya ağlicam nerdeyse:gitme:allah bagıslasın canım melegine, masallah tosuncuguna, benım okuduklarıma gore kilosu da baya iyi gibi geldi zemuszemus masallahhhhhh
4 boyutlu ultrason mu vardı doktorunda ,net resım verdi dedin ya ondan soruyorumm :uhm:
canım dr bana böyle durumlar içim libelaks siye bir tüp verdi..arkadan uyguluyorsun 10 dakika sonra rahatlıyorsun..hiç bir zararı yok....dr ne bir sor izin verirse kullan...
medicanayı beğenmene sevindim canım..hastane oldukça iyi bak orda çocuk dr si var ali sal diye ...bebek içinde onu tavsiye ederim sana...çok iyidir...hangi dr ye gittin orda..ne güzel haberlerle gelmişsin ...gözün aydın...kızına talibim uzun boylu olaçak demek...benim oğlumda uzun yaaa.......:kedi: yakışırlkar....:hulya:kaydirigubbakcemile3
canım çok geçmiş olsun yaaa
ebrucum sibel açıkalına gittim we gerçekten çokk mmnun kaldım ki ben kolay kolay beğenmem doktor sende medicana düşünüyordun neden wazgeçtin fiyat aynı 1200 normaldoğum, muayenede 50tl gel beraber orda doğuralım:) bu arada kurtulmuşsun gözün aydınalkisalkisalkis