2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar bişi sorucam,bu yazı şeklimi ve rengini değiştimek istiyorum nasıl yapıcam ben bunu,bu arada hepinize ve bebeklerinize iyi geceler,Allaha emanet olun,tatlı,huzurlu uykular...

kızlar bişi sorucam,bu yazı şeklimi ve rengini değiştimek istiyorum nasıl yapıcam ben bunu,bu arada hepinize ve bebeklerinize iyi geceler,Allaha emanet olun,tatlı,huzurlu uykular...

slm asinaz nasılsın??
yazı tipi ve rengi için gelişmiş cevaptan yaz cevabını üst kısımda yazı tipleri yazan yerden yazı tipini ve boyutun hemen sağındaki A yazan yerden de rengini değiştirebilirsin bir de kalın yazmak için alt sıradaki B' ye tıklaman gerekiyor tabi öncesinde yazını yazdıysan mouse'la seçmen gerekiyor yazıyı
yerimseniben

İlk günaydın benden olsun bugün...
Herkese güzel haberlerle dolu, sağlıklı bir gün diliyorum.

Benim bıdık kalktığımdan beri hareket etmiyor, biraz tedirginim ama çaktırmamaya çalışıyorum.
Böyle devam ederse, diyeti falan bırakıp tatlı yiyeceğim birazdan...

1 haftalık kan şekeri ölçüm sonuçlarımı dün doktora gönderdim.
Değerler fena değil fakat hala sabitlenmememiş, arada normal değerlerin üzerine fırlıyormuş.
O yüzden diyete devam mafoldumben
Sadece ara öğünlere, meyvenin yanına süt, ayran ve yoğurt ekledi.
Bu üç ürün hem şekeri dengelermiş, hem de içinde bebeğin ve benim ihtiyacımız olan besin değerleri mevcutmuş.
1 hafta da bu şekilde ölçeceğiz kan şekerimizi, sonra yine göndereceğiz.
Bakalım o zaman ne olacak :Saruboceq:

allahın cahili seniiii:mymeka: :)))
ayrıca bn senin kızına ayşe ismini takmadımmı bakem!

Son düzenleme:
Günaydın kızlar,

Bel ağrısından doğru düzgün uyuyamadım... Sanki belimin sol yanı kopuyor....kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
Sizde de yoğun bel ağrısı var mı?

Günaydın kızlar,

Bel ağrısından doğru düzgün uyuyamadım... Sanki belimin sol yanı kopuyor....kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

her dönüşümde belim çatur çutur seslerle canıma okuyo...fıtık var bende malum oturma hastalığı...
hee ...

günaydın şekercanlar dün çok yorulmuşum yaa doktordu alışverişti derken geldim bide bizimki hiç bşey yememiş beni beklemiş o saate kadar yemek hazırla, ewi topla falan akşam artık bulaşıkları yerleştrirken isyan ettim yeteeeeerrr die koltuğa kendimi attığımda heryerim ağrıyordu:tomato:
bu sabah uyuyacaktım güya yine kalktım onunla dükkandayım işi war die ama birazdan gelecek we ben bi portakal, greyfurt,limon suyu sıkıcam içinede bi kaşık pekmezimi koyup hüpletip hemen yatağıma atlicam:lepi:
bu kaburgalarıoma wurmasının we ağrıtmasının sebebi ayakları ordaymış tam we waktinden uzun olduğu için ayaklarıyla tekmeliyor yani anlicanız weletsırnaşık şey

Günaydın kızlar,

artık sabahları esnemekten ağzım yırtılacak nerdeyse ... hergün uykusuzum ve ne yapsam dinlenemiyorum ... :çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

Günaydın kızlar,

Benimde bazen ağrıyor batma hissi gibi ama yatmadığım zamanlarda ben doktoruma sorduğumda bacakları olabilir demişti.birde artık büyüdükçe göğüs kafesimize bile baskı yapacak düz yatmamaya çalışıyorum sağ ve sol tarafıma yatsamda ağrılarım bile oluyor sanki gerilyor gibi vücudum...

eeee senin bıdık şekeri özledide ondan canım benim merak etme o senin karnında ne taklalar atıyordur bilemezsin...
Diyete devam heeee benim şeker ölçümümdeki 1 saatlik şeker yüklemesinde sınır 130-200 arasında 148 çıkmıştı normal yaniii ama maşallah seni de anlıyorum şeker yemesem rahat etmiyorum ...Çikolatayı sevmiyoruz sadece miğdemiz yüzünden

artık sabahları esnemekten ağzım yırtılacak nerdeyse ... hergün uykusuzum ve ne yapsam dinlenemiyorum ... :çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

Seyyalcim al benden de o kadar...
Sabahları perişan kalkıyorum, sanki bütün gece beşik sallamışım gibi kaydirigubbakcemile3
Ne kadar uyusam da, kalktığımda uykumu alamamış oluyorum.
Zor tutuyorum valla kendimi 32. haftada izne çıkmamak için.

Günaydın herkese a.s.

Bosnacığım geçmiş olsun diyet etmek bana çok zor geldi
bebikler bazen durgun oluyor benimki de bazen oynamıyor akşama kadar 1-2 hafif vuruş sadece

Sinpac bel ağrısı hepimizde var sanırım artık bebeler büyüdü çünkü bele baskı oluyor
bende geceyi fena geçirenlerdenim

günaydın annecikler;
Dünden beri benim avuç içlerim acayip yanıyor yaaa ıslak mendil tutuyorum avuçlarımda serinlik oluyor ...Miğdeme gelince yine aynı ilacı içince ve sütü içinde rahatlıyorum ve az az yiyorum.....

:mymeka: bu kadar yormaaa kendini,
kuzunu da yazık sana da yazıkk...
masallah kuzuna tosuncuk gibi, iyi bakıyorsun kaydirigubbakcemile5
neyse bari kocan gelince git yat biraz dinlen canım benim,
seni de melegini de opuyorummm opuyorumnanaktan

canım gunaydınnn opuyorumnanaktan
umarım bebisinle birlikte iyisinizdir, biz cok iyiyiz...
benimde belim ve sırtım cok agrıyor kızlar, sabit sadece sol tarafa yatamıyorum genellkle sırtımın sol tarafı agrıyor zaten :sinifsinif:

günaydın annişlerrrr kaydirigubbakcemile5 aynı şikayetler bendede var uykusuzluk kaburgalara baskı yatarkenki ağrıları bırak artık otururken bile kırk şekle giriyorum bebişim artık aştı kendini hem kaburgalarımda hem kasıklarımda tekmeler hissediyorum nasıl beceriyor kafam karışıyor umarım bebiklerimiz hissetmiyordur şikayetlerimizi ( kıyamam onlara yüzdük yüzdük kuyruğa yaklaştık ama dayanılmıyor artık bosnacım dediğin gibi bende çok zor tutuyorum kendimi izne ayrılmamak için eşimde ha bi ay önce ha bi ay sonra bu çocuğa elbet biri bakıcak ayrıl diyo çok kararsızım sıcacık evimizde rahat rahat dinlenmek varken halimiz harap valla allah yardımcımız olsun bu arada seyyalcim öpüyorum yanaklarından şafakkkkkk 32 turkbayragi

canım o yanmalar bende hep oluyor alıştım artık son aylar daha çok yanacakmışız
Allahtan kışa geldik yazın olsa bu yanmalar düşünemiyorum
:umursamaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…