- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #27.801
tamam cnm iyi geceler size,Allah rahatlık versin,hadi yavaş hareket ette uyandırma bebişi:sm_cool:
kızlar bişi sorucam,bu yazı şeklimi ve rengini değiştimek istiyorum nasıl yapıcam ben bunu,bu arada hepinize ve bebeklerinize iyi geceler,Allaha emanet olun,tatlı,huzurlu uykular...
kızlar bişi sorucam,bu yazı şeklimi ve rengini değiştimek istiyorum nasıl yapıcam ben bunu,bu arada hepinize ve bebeklerinize iyi geceler,Allaha emanet olun,tatlı,huzurlu uykular...
Günaydın kızlar,
Bel ağrısından doğru düzgün uyuyamadım... Sanki belimin sol yanı kopuyor....kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
Sizde de yoğun bel ağrısı var mı?
Günaydın kızlar,
Bel ağrısından doğru düzgün uyuyamadım... Sanki belimin sol yanı kopuyor....kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
Günaydın kızlar,
eeee senin bıdık şekeri özledide ondan canım benim merak etme o senin karnında ne taklalar atıyordur bilemezsin...İlk günaydın benden olsun bugün...
Herkese güzel haberlerle dolu, sağlıklı bir gün diliyorum.
Benim bıdık kalktığımdan beri hareket etmiyor, biraz tedirginim ama çaktırmamaya çalışıyorum.
Böyle devam ederse, diyeti falan bırakıp tatlı yiyeceğim birazdan...
1 haftalık kan şekeri ölçüm sonuçlarımı dün doktora gönderdim.
Değerler fena değil fakat hala sabitlenmememiş, arada normal değerlerin üzerine fırlıyormuş.
O yüzden diyete devam mafoldumben
Sadece ara öğünlere, meyvenin yanına süt, ayran ve yoğurt ekledi.
Bu üç ürün hem şekeri dengelermiş, hem de içinde bebeğin ve benim ihtiyacımız olan besin değerleri mevcutmuş.
1 hafta da bu şekilde ölçeceğiz kan şekerimizi, sonra yine göndereceğiz.
Bakalım o zaman ne olacak :Saruboceq:
offf ya ben kızçeme ne isim vericem
artık sabahları esnemekten ağzım yırtılacak nerdeyse ... hergün uykusuzum ve ne yapsam dinlenemiyorum ... :çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
günaydın şekercanlar dün çok yorulmuşum yaa doktordu alışverişti derken geldim bide bizimki hiç bşey yememiş beni beklemiş o saate kadar yemek hazırla, ewi topla falan akşam artık bulaşıkları yerleştrirken isyan ettim yeteeeeerrr die koltuğa kendimi attığımda heryerim ağrıyordu:tomato:
bu sabah uyuyacaktım güya yine kalktım onunla dükkandayım işi war die ama birazdan gelecek we ben bi portakal, greyfurt,limon suyu sıkıcam içinede bi kaşık pekmezimi koyup hüpletip hemen yatağıma atlicam:lepi:
bu kaburgalarıoma wurmasının we ağrıtmasının sebebi ayakları ordaymış tam we waktinden uzun olduğu için ayaklarıyla tekmeliyor yani anlicanız weletsırnaşık şey
Günaydın herkese a.s.
Bosnacığım geçmiş olsun diyet etmek bana çok zor geldi
bebikler bazen durgun oluyor benimki de bazen oynamıyor akşama kadar 1-2 hafif vuruş sadece
Sinpac bel ağrısı hepimizde var sanırım artık bebeler büyüdü çünkü bele baskı oluyor
bende geceyi fena geçirenlerdenim
günaydın annecikler;
Dünden beri benim avuç içlerim acayip yanıyor yaaa ıslak mendil tutuyorum avuçlarımda serinlik oluyor ...Miğdeme gelince yine aynı ilacı içince ve sütü içinde rahatlıyorum ve az az yiyorum.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?