2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bende ole bendeeee,
ayrılmak ıstıyorummm :umursamaz::sinifsinif:

valla bebeğimi daha fazla görme durumu söz konusu olmasa bir saat bile durmam ayrılırım izne anında :):) ama zilloşum olduğunda onunla daha fazla zaman geçireceğimi düşündüğümde geçmesede unutuyorum ağrıyı felan ...

dün neresini çıkarttıysa sağ yanıma resmen biri içime armut koymuş gibiydi :)):) babası ile konuşuyorken daha çok yapıyor bu şebekliklerini ... abbası hemen benim için okşa kızımı dedi okşadım kaçtı zilli :ecrin_bebek::ecrin_bebek:lülülülülülü

iyiyiz canım sağ ol :asigim:
biraz ağrılarımız var olacak elbet
o kadar yük taşıyoruz göbeğimizde
kaydirigubbakcemile5

eeee senin bıdık şekeri özledide ondan canım benim merak etme o senin karnında ne taklalar atıyordur bilemezsin...
Diyete devam heeee benim şeker ölçümümdeki 1 saatlik şeker yüklemesinde sınır 130-200 arasında 148 çıkmıştı normal yaniii ama maşallah seni de anlıyorum şeker yemesem rahat etmiyorum ...Çikolatayı sevmiyoruz sadece miğdemiz yüzünden
[/QUOTE]

İnşallah canım ya, meraklandırdı beni sıpa...
Çikolata benim de mideme dokunuyor ama minik bayılıyor :)
Bu hafta sonu doktor çıkışı tatlı yiyeceğiz artık inşallah, hak ettik...

Benim de ayaklarım yanıyor.
Özellikle akşamları çoraplarımı bir giyiyorum bir çıkarıyorum.

Bu zamandan sonra hepimizin az az yemesi lazım sanırım, benim doktor e-mailde büyük harflerle az az ve sık sık yiyoruz diye yazmış...

Sağol Hijyenim...
Diyet zor ama sonuç alınca biraz olsun rahatladım ben.
Aç kalıyorum falan ama değiyor bari kaydirigubbakcemile3

Geceyi ben de kötü geçirdim.
Ama bel ağrısından değil, oburluktan...
Annecim yemeğe çağırmıştı, gittik, bana hiç zararı olmayan, güzel yemekler yapmıştı.
Ben de çatlayana kadar yedim...
Sonra da nefes bile alamadım saatlerce, ne oturabildim ne yatabildim, deli gibi döndüm dolaştım evin içinde.
Sabah da doktorun maili geldi işte, az az ye diye, içine mi doğdu ne adamın kaydirigubbakcemile3

gunaydın canımmmm opuyorumnanaktan
Günaydın canımcımmmmm

canım o yanmalar bende hep oluyor alıştım artık son aylar daha çok yanacakmışız
Allahtan kışa geldik yazın olsa bu yanmalar düşünemiyorum
:umursamaz:
benim yaz kış sıcak olurda bu sefer maşallah buz koysam erir gider yaniii...Islak mendillerle dolaşıyorum...

İlk sütünüz hayırlı ve uğurlu olsun ...Hiç meraklanma süt kanalların açıldığından ilk başta gelir merak etme ve sütünde olur endişelenmeye gerek yok yaniiii

evet canım bak bugün bekledim önce sen yaz diye :):):
canımcım bugün ıspartanın gül konusu geliyor burnuma şafak 32 turkbayragi şükür :)):):)

zemuszemusopuyorumnanaktan

ohh afiyet olsun arkadaşım
senin doktorun 6.hisleri kuvvetli demek
alkisalkisalkis opuyorumnanaktan

benim yaz kış sıcak olurda bu sefer maşallah buz koysam erir gider yaniii...Islak mendillerle dolaşıyorum...

Pancubenciğim ıslak mendil koyma ama daha çok hararet yapar bence
ıslak kağıt havlu falan daha iyi olur

arkadaşlar eğer kısmet olursa babam eşime ankarada bir iş ayarlıyor eşima skerden döndüğünde gidip görüşecekelr babamla birlikte şayet şartları imkanalrı karşılıklı çıakrları uyum gösterirse biz ankara yolcusu oalcağız ama hamilelikle nasıl taşınacağım nasıl ev tutulack doğum nasıl olacak çok karıştı kafamız annem sne burda kalmaya devam edersin eşinde orda işe girer teyzenelrde kalır kızının kırkı çıkınca gider ev buluruz seni yerleştiririz kzıınada yine teyzen bakar felan diyor ama bizim yine ayrılığı hi çgöüzmüz yemiyor yani iş de çok iyi bir firma bu fursat her daim çıkmaz :uhm:

canım hiç dert etme annemelr teyzeme hala gülerler bunun bebek doğurduğunda göğüsleri nerdeyse sadece göğüs ucundan ibaretti o yavrum nasıl bulduda nasıl emdi o süt nerden gelirdi hayret diye ... şimdi teyzemin göğüslerinin bitanesi gelir en az iki kilo )::):) insan vücudu ne şekillere giriyor işte . mevlam eğer o bebeğe senin sütünü kısmet ediyorsa bir şekilde olur boyutu felan hiç öneml ideğil yani :):)

kusura bakmada delirmiş o herif..ben öyle adama çocuk yapmazdım işte...
karşılıklı konuşmak ağzını aramak lazımdı baştan hata olmuş...
inşallah vazgfeçer ama adama gıcık oldum.

kendimi biizmkiler diizsindeki cemil gibi hissettim ama anlatmam lazım sırnaşık şey

benim çok bilmiş halam ve cimri eniştem evliliklerini ilk yılalrında yaptı o hatayı evimizi ve arabamızı alamdan çocuk yapmayız dediler çocuk yapmadılar hatta belki olanıda aldırdılar bilemiyorum ama sonra evlerini ve arabalrını en iyisinden aldılar ... kötükedihüso

sonra tam 10 yıl boyunca çocuk sahibi olabilmek için türkiyenin dört bir yanını dolaştıalr ve en az iki ev iki araba parası harcadılar şimdi oldu çok şükür iki tane yavrualrı mevlam sağlıkla bi ömür versin onalara ama hep derler biz çok büüyk konuştuk çok yanlış yaptık diye eğer çocuk sahibi olmak içi o kadar para harcamasqaydık şimdi çocuklaırmız özle okulda okurdu diye :):) hala tam akıllı i düşünce olamsa da akılandıalr sayılır ...delikafaduldendelikafadulden

arkadaşın kcoasına anlatsın bu hikayeyiii :ecrin_bebek:

hayırlı olsun canım inşallah olur odamın birini ben size tahsis ederim bizimkiler asker anılarını anlatır bizde doğum hikayelerimizi oooo geçinir gideriz nolcak canım bebişlerde kardeş kardeş büyür ne güzel :içelim:

5 dk da bir yıkıyorum walla ellerimi ne yapayım peçeteyi ıslattım koydum şimdi bakalım sağol canımcımmm

ayyy canım benim alah razı olsun :)::)

belki yakın otururuz belli mi olur ama senin iizn meselen gibi bu knouda benim kafamı çok kurcalamaya başladı babam kesin olur gözü ile bakıyor işe referansına çok güveniyor eşimin de cv sine çok güveniyor kesin olur diyorlar ikiside )::):): ) bende kısmet diyorum bakalım :):):

Seyyalcim biraz sıkıntılı bir durum gerçekten, hakkınızda hayırlısı olsun canım...

VAR CANIM ben 2 ayda rapor alıcam, konustum ısyerımle ok dediler zemuszemus
o konuda rahatım, ama ise geri donup donmeme konusunda kararsızım...

Handecim nasıl oluyor bu rapor işi, bana da bir anlatsan...
Ücretsiz izin hakkım var ama büyük ihtimalle vermeyecekler, ben de rapor alsam hiç olmazsa 1 aycık...

İnsan evlat sahibi olamamanın nasıl bir acı olduğunu bilmeyince, ne vicdansız oluyor...
O adam her istedğinden bir tane olacak sanıyor herhalde.
Yazık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…