- 13 Ağustos 2009
- 1.404
- 5
- 116
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #27.821
günaydın annecikler;
Dünden beri benim avuç içlerim acayip yanıyor yaaa ıslak mendil tutuyorum avuçlarımda serinlik oluyor ...Miğdeme gelince yine aynı ilacı içince ve sütü içinde rahatlıyorum ve az az yiyorum.....
günaydın annişlerrrr kaydirigubbakcemile5 aynı şikayetler bendede varuykusuzluk kaburgalara baskı yatarkenki ağrıları bırak artık otururken bile kırk şekle giriyorum bebişim artık aştı kendini hem kaburgalarımda hem kasıklarımda tekmeler hissediyorum nasıl beceriyor kafam karışıyor umarım bebiklerimiz hissetmiyordur şikayetlerimizi ( kıyamam onlara yüzdük yüzdük kuyruğa yaklaştık ama dayanılmıyor artık bosnacım dediğin gibi bende çok zor tutuyorum kendimi izne ayrılmamak için eşimde ha bi ay önce ha bi ay sonra bu çocuğa elbet biri bakıcak ayrıl diyo çok kararsızım sıcacık evimizde rahat rahat dinlenmek varken halimiz harap valla allah yardımcımız olsun bu arada seyyalcim öpüyorum yanaklarından şafakkkkkk 32 turkbayragi
Seyyalcim al benden de o kadar...
Sabahları perişan kalkıyorum, sanki bütün gece beşik sallamışım gibi kaydirigubbakcemile3
Ne kadar uyusam da, kalktığımda uykumu alamamış oluyorum.
Zor tutuyorum valla kendimi 32. haftada izne çıkmamak için.
canım gunaydınnn opuyorumnanaktan
umarım bebisinle birlikte iyisinizdir, biz cok iyiyiz...
benimde belim ve sırtım cok agrıyor kızlar, sabit sadece sol tarafa yatamıyorum genellkle sırtımın sol tarafı agrıyor zaten :sinifsinif:
bende ole bendeeee,
ayrılmak ıstıyorummm :umursamaz::sinifsinif:
günaydın annecikler;
Dünden beri benim avuç içlerim acayip yanıyor yaaa ıslak mendil tutuyorum avuçlarımda serinlik oluyor ...Miğdeme gelince yine aynı ilacı içince ve sütü içinde rahatlıyorum ve az az yiyorum.....
Günaydın herkese a.s.
Bosnacığım geçmiş olsun diyet etmek bana çok zor geldi
bebikler bazen durgun oluyor benimki de bazen oynamıyor akşama kadar 1-2 hafif vuruş sadece
Sinpac bel ağrısı hepimizde var sanırım artık bebeler büyüdü çünkü bele baskı oluyor
bende geceyi fena geçirenlerdenim
Günaydın canımcımmmmmgunaydın canımmmm opuyorumnanaktan
benim yaz kış sıcak olurda bu sefer maşallah buz koysam erir gider yaniii...Islak mendillerle dolaşıyorum...
canım o yanmalar bende hep oluyor alıştım artık son aylar daha çok yanacakmışız
Allahtan kışa geldik yazın olsa bu yanmalar düşünemiyorum :umursamaz:
İlk sütünüz hayırlı ve uğurlu olsun ...Hiç meraklanma süt kanalların açıldığından ilk başta gelir merak etme ve sütünde olur endişelenmeye gerek yok yaniiiiGünaydinlar herkese
Kizlar beliniz felan agridi zaman esinize masaj yaptirin, gercekten o kadar iyi geliyorki
Dün aksam esimle TV seyrediyorduk üstümde hafif bir islaklik hissettim,
baktimki atletim felan islanmis, gögsümden hafif sari süt geliyor...
Daha öncede oluyordu ama az az...bu kadar fazla hic gelmemisti...
Sizede oluyormu?
Aceba iyi anlamami geliyor, ben dogumdan sonrasi icin sütüm
olacakmi diye cok endiseleniyorum gögüslerim kücük oldugu icin.
günaydın annişlerrrr kaydirigubbakcemile5 aynı şikayetler bendede varuykusuzluk kaburgalara baskı yatarkenki ağrıları bırak artık otururken bile kırk şekle giriyorum bebişim artık aştı kendini hem kaburgalarımda hem kasıklarımda tekmeler hissediyorum nasıl beceriyor kafam karışıyor umarım bebiklerimiz hissetmiyordur şikayetlerimizi ( kıyamam onlara yüzdük yüzdük kuyruğa yaklaştık ama dayanılmıyor artık bosnacım dediğin gibi bende çok zor tutuyorum kendimi izne ayrılmamak için eşimde ha bi ay önce ha bi ay sonra bu çocuğa elbet biri bakıcak ayrıl diyo çok kararsızım sıcacık evimizde rahat rahat dinlenmek varken halimiz harap valla allah yardımcımız olsun bu arada seyyalcim öpüyorum yanaklarından şafakkkkkk 32 turkbayragi
Sağol Hijyenim...
Diyet zor ama sonuç alınca biraz olsun rahatladım ben.
Aç kalıyorum falan ama değiyor bari kaydirigubbakcemile3
Geceyi ben de kötü geçirdim.
Ama bel ağrısından değil, oburluktan...
Annecim yemeğe çağırmıştı, gittik, bana hiç zararı olmayan, güzel yemekler yapmıştı.
Ben de çatlayana kadar yedim...
Sonra da nefes bile alamadım saatlerce, ne oturabildim ne yatabildim, deli gibi döndüm dolaştım evin içinde.
Sabah da doktorun maili geldi işte, az az ye diye, içine mi doğdu ne adamın kaydirigubbakcemile3
tatlım senin ücretsiz izin hakkın varmı
DaddysFirstEyePain kullanıcısından alıntı
Günaydinlar herkese
Kizlar beliniz felan agridi zaman esinize masaj yaptirin, gercekten o kadar iyi geliyorki
Dün aksam esimle TV seyrediyorduk üstümde hafif bir islaklik hissettim,
baktimki atletim felan islanmis, gögsümden hafif sari süt geliyor...
Daha öncede oluyordu ama az az...bu kadar fazla hic gelmemisti...
Sizede oluyormu?
Aceba iyi anlamami geliyor, ben dogumdan sonrasi icin sütüm
olacakmi diye cok endiseleniyorum gögüslerim kücük oldugu icin.
Dün bi arkadasima moralim bozuldu Kizlar.
Bi kac aydir Bebek icin ugrasiyordu, iste korunmayi birakmisti
ve Hamile kalmayi kolaylastiracak ilaclar kullanmaya baslamisti
bide iste yumurtlama gününü hesaplamalar felan.
Megerse bunlarin hepsini esinden habersiz yapmis.
Ve simdi Hamile.
Ama esi bu Bebegi istemiyormus, aldiralim diyormus.
Iki senelik Evliler, durumlarida iyi aslinda.
Neymis efendim kendi evleri yokmus, o yüzden daha erkenmis.
Sanki biz kirada degiliz saraylarda yasiyoruz.
Kiza moral vermem lazim, insallah esi vazgecer bu kararindan.
Ya kendi evimiz yok diye Cana kiyilirmi yaa
Ve simdi Hamile.
VAR CANIM ben 2 ayda rapor alıcam, konustum ısyerımle ok dediler zemuszemus
o konuda rahatım, ama ise geri donup donmeme konusunda kararsızım...
arkadaşlar eğer kısmet olursa babam eşime ankarada bir iş ayarlıyor eşima skerden döndüğünde gidip görüşecekelr babamla birlikte şayet şartları imkanalrı karşılıklı çıakrları uyum gösterirse biz ankara yolcusu oalcağız ama hamilelikle nasıl taşınacağım nasıl ev tutulack doğum nasıl olacak çok karıştı kafamız annem sne burda kalmaya devam edersin eşinde orda işe girer teyzenelrde kalır kızının kırkı çıkınca gider ev buluruz seni yerleştiririz kzıınada yine teyzen bakar felan diyor ama bizim yine ayrılığı hi çgöüzmüz yemiyor yani iş de çok iyi bir firma bu fursat her daim çıkmaz :uhm:
benim yaz kış sıcak olurda bu sefer maşallah buz koysam erir gider yaniii...Islak mendillerle dolaşıyorum...
Pancubenciğim ıslak mendil koyma ama daha çok hararet yapar bence
ıslak kağıt havlu falan daha iyi olur
hayırlı olsun canım inşallah olur odamın birini ben size tahsis ederim bizimkiler asker anılarını anlatır bizde doğum hikayelerimizi oooo geçinir gideriz nolcak canım bebişlerde kardeş kardeş büyür ne güzel :içelim:
arkadaşlar eğer kısmet olursa babam eşime ankarada bir iş ayarlıyor eşima skerden döndüğünde gidip görüşecekelr babamla birlikte şayet şartları imkanalrı karşılıklı çıakrları uyum gösterirse biz ankara yolcusu oalcağız ama hamilelikle nasıl taşınacağım nasıl ev tutulack doğum nasıl olacak çok karıştı kafamız annem sne burda kalmaya devam edersin eşinde orda işe girer teyzenelrde kalır kızının kırkı çıkınca gider ev buluruz seni yerleştiririz kzıınada yine teyzen bakar felan diyor ama bizim yine ayrılığı hi çgöüzmüz yemiyor yani iş de çok iyi bir firma bu fursat her daim çıkmaz :uhm:
VAR CANIM ben 2 ayda rapor alıcam, konustum ısyerımle ok dediler zemuszemus
o konuda rahatım, ama ise geri donup donmeme konusunda kararsızım...
Ve simdi Hamile.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?