- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #27.841
ayyy canım benim alah razı olsun :)::)
belki yakın otururuz belli mi olur ama senin iizn meselen gibi bu knouda benim kafamı çok kurcalamaya başladı babam kesin olur gözü ile bakıyor işe referansına çok güveniyor eşimin de cv sine çok güveniyor kesin olur diyorlar ikiside )::):): ) bende kısmet diyorum bakalım :):):
arkadaşlar eğer kısmet olursa babam eşime ankarada bir iş ayarlıyor eşima skerden döndüğünde gidip görüşecekelr babamla birlikte şayet şartları imkanalrı karşılıklı çıakrları uyum gösterirse biz ankara yolcusu oalcağız ama hamilelikle nasıl taşınacağım nasıl ev tutulack doğum nasıl olacak çok karıştı kafamız annem sne burda kalmaya devam edersin eşinde orda işe girer teyzenelrde kalır kızının kırkı çıkınca gider ev buluruz seni yerleştiririz kzıınada yine teyzen bakar felan diyor ama bizim yine ayrılığı hi çgöüzmüz yemiyor yani iş de çok iyi bir firma bu fursat her daim çıkmaz :uhm:
5 dk da bir yıkıyorum walla ellerimi ne yapayım peçeteyi ıslattım koydum şimdi bakalım sağol canımcımmm
eldivenin varsa ıslat tak ellerine...
ben ayaklarım yanarken öyle yapardım çorabı ıslatır giyerdim...
ozaman çalışamam canım yaaa ıslak eldivenle klavyeye hep ıslanır:))))
Afferin sana da hasta olmamışım ıslak çorapla bu arada
biz geldik kızlarrrrr medicana hastanesine gittik, çooook memnun kaldım bi terslik olmazsa orda doğum yapacağım hastane otel konforunda:) bebişlerin katınıda gezdik odaları falan çok iyi tamamdır yanikaydirigubbakcemile5
ewet gelelim bebişe 1220gr olmuş 28+3 we bacakları çok uzunmuş dr uzun boylu bi kız olacak muhtemelen dedi:) ayak parmaklarıda uzunmuş kilosu haftasında seyrediyormuş ( bn o kadar yiyorum biraz tosuncuk demesini beklerdim) neyse sağlıklıya yeter gerisi mühim değil.
weeee kızımız dönmüş yani baş aşağı doğum pozisyonunda duruyor, normal doğuma doğru gidiyorum yani:teytey: yine 1 ay sonraya gün werdio gidişimde alttan muayenede edecekmiş normal doğuma engel bir şey war mı diye we nst ye de bağlicak bizi ocak 15te gittikten sonra iki haftada bir gitmeye başlicaz herşey çok iyi dedi hee bide çok net suratının resimlerini werdi bize kocaman yanakları war tombiş tombiş dudakları çok güzel görünüyor ahh çok mutluyum:içelim:
allah hepinize güzel şeyler duymayı nasip etsin kızlar
ordan çıktık yine bebişime 2 kadife takım aldım kendimede emzirme sütyeni:dance:
HASRET Bebeğinle çok güzel haberlerle gelmişsin maşallah....Sağlıkla gelsin yavrun
BOSNA ; Kabız olduysan bol bol ceviz yee
Yaaa benim başıma gelenleri bilseniz ..Toplantıya girdim ve karnım acayip ağrıdı izin isteyip çıktım kesin bisey oldu diye düşündüm tuvalete gider gitmez ishal oldum...Ama normalde olmam ben ...Rennie Dou içmiştim öğle yemeğimden sonra büyük ihtimal o kasıklarıma karnıma ağrılar girdi tuvalette...Genel müdürümde bisey oldu sanmış sekreteri göndermiş şuan çok iyiyim bakalım günde 4 defa 2 ölçek içicem umarım kusmam bir daha
gittiler yaaa.şükür...inşallah uuuzuuuuuuuun süre gelmezler...:Saruboceq:[/QUTE]
size bir müjdem var kızlar selie'ninki gitti benimki geldi :teytey:
gozun aydin canim :))))))
İlk günaydın benden olsun bugün...
Herkese güzel haberlerle dolu, sağlıklı bir gün diliyorum.
Benim bıdık kalktığımdan beri hareket etmiyor, biraz tedirginim ama çaktırmamaya çalışıyorum.
Böyle devam ederse, diyeti falan bırakıp tatlı yiyeceğim birazdan...
1 haftalık kan şekeri ölçüm sonuçlarımı dün doktora gönderdim.
Değerler fena değil fakat hala sabitlenmememiş, arada normal değerlerin üzerine fırlıyormuş.
O yüzden diyete devam mafoldumben
Sadece ara öğünlere, meyvenin yanına süt, ayran ve yoğurt ekledi.
Bu üç ürün hem şekeri dengelermiş, hem de içinde bebeğin ve benim ihtiyacımız olan besin değerleri mevcutmuş.
1 hafta da bu şekilde ölçeceğiz kan şekerimizi, sonra yine göndereceğiz.
Bakalım o zaman ne olacak :Saruboceq:
canim meraklanma hareket ediyordur o icerde. ya da uyuyordur bebisin rahatsiz etme.
esim bazen soruyor bana oglum napiyor diye. bilmem diyorum hareket yok. uyuyordur aman ses etmede uyusun cocugum diyor.
Kızlar,
Göğüs pompası aldınız mı? Aldıysanız hangi marka aldınız, ya da almayı düşünüyorsunuz?
günaydın arkadaşlarr
fırtınalı karanlık ve yağmurlu üstüne cırcır olduğum bir antalya sabahından herkese aydınlık neşeli günler:)))
kızlar ya nedir bu benim ilaçlardan çekiğim( önce kan ilacı midemi deliyordu bıraktım.şimdi de mg dokundu barsaklarıma sıpacım da kaburgalarıma vuruyor sürekli acık bile eğilemiyorum..mütemadiyen açım diyeti de bırakamıyorum sıpacım sağlıklı da şükür diyorum artk..
pek iç açıcı bir selam olmadı demi çok bunaldım valla:bbo:
Günaydın kızlar,
Bel ağrısından doğru düzgün uyuyamadım... Sanki belimin sol yanı kopuyor....kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
Sizde de yoğun bel ağrısı var mı?
aayy süperrrrrr...çok sevindim ehe...
kızım dert ettiğin şeye bak ben taşınma konusunda uzman oldum...
evdeyim nasılsa hallederiz hiç dert etme...bana bırakırsın olmadı ikisine birden bakarım...
yaa sorma annem hep çocuğun olmicak derdi...
regli olacağım zamanlar 3 gün geceleri ayaklarımın yanmasından uyuyamazdım bulduğum tek çözümde o olmuştu napim..
ben senin çalıştığını unuttum bir an...
sinpac göğüs pompası için çok erken...
sütün gelmezse zaten pompada bir işe yaramaz..kiminin hiç ihtiyacı olmamış bekle bence az değil 200 lira...daha elzem şeylerini al.
Günaydın kızlar,
Bel ağrısından doğru düzgün uyuyamadım... Sanki belimin sol yanı kopuyor....kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
Sizde de yoğun bel ağrısı var mı?
Günaydinlar herkese
Kizlar beliniz felan agridi zaman esinize masaj yaptirin, gercekten o kadar iyi geliyorki
Dün aksam esimle TV seyrediyorduk üstümde hafif bir islaklik hissettim,
baktimki atletim felan islanmis, gögsümden hafif sari süt geliyor...
Daha öncede oluyordu ama az az...bu kadar fazla hic gelmemisti...
Sizede oluyormu?
Aceba iyi anlamami geliyor, ben dogumdan sonrasi icin sütüm
olacakmi diye cok endiseleniyorum gögüslerim kücük oldugu icin.
yaa sorma annem hep çocuğun olmicak derdi...
regli olacağım zamanlar 3 gün geceleri ayaklarımın yanmasından uyuyamazdım bulduğum tek çözümde o olmuştu napim..
ben senin çalıştığını unuttum bir an...
sinpac göğüs pompası için çok erken...
sütün gelmezse zaten pompada bir işe yaramaz..kiminin hiç ihtiyacı olmamış bekle bence az değil 200 lira...daha elzem şeylerini al.
Kızlar,
Göğüs pompası aldınız mı? Aldıysanız hangi marka aldınız, ya da almayı düşünüyorsunuz?
hepatit kullanıcısından alıntı
günaydın arkadaşlarr
fırtınalı karanlık ve yağmurlu üstüne cırcır olduğum bir antalya sabahından herkese aydınlık neşeli günler:)))
kızlar ya nedir bu benim ilaçlardan çekiğim( önce kan ilacı midemi deliyordu bıraktım.şimdi de mg dokundu barsaklarıma sıpacım da kaburgalarıma vuruyor sürekli acık bile eğilemiyorum..mütemadiyen açım diyeti de bırakamıyorum sıpacım sağlıklı da şükür diyorum artk..
pek iç açıcı bir selam olmadı demi çok bunaldım valla
Bebeğim 6 aylıkken işe döneceğim... Ondan bakıyorum... Hastanede de öğretirler kullanımını diye...
Bebeğim 6 aylıkken işe döneceğim... Ondan bakıyorum... Hastanede de öğretirler kullanımını diye...
Benim de birkaç gündür yoğun olarak araştırdığım bir konu bu.
Doğumdan önce almak istiyorum.
Elektrikli-pilli olanlardan alacağım.
Medela ve Spectra kullanana arkadaşlarım var ve memnun olduklarını söylüyorlar.
Biraz daha araştırmam lazım...
Çok geçmiş olsun, cırcır fena olmuş...
Sıpacık vursun canım boşver, ne güzel.
Benimki sabahtan beri vurmuyor, elim karnımda bekliyorum.
Diyet dersen, ona söyleyecek sözüm yok, çoğumuzun başında ve çok zor gerçekten...
Nasıl gidiyor ölçümlerin?
canım sağol anlaşılan mg u da kullanamayacağım..
diyete gelinceeee..dr şeker almış başını gidiyor doğuma kadar devam dedi( arada minicik kaçamak yapabilirsin abartma insülin gerekir diye de uyardı.yani doğuma kadar şeker yasaklı.
sen de korkma canım arada dinleniyorlar galiba çalışınca da sürekli hissedem,iyoruz biz eminim iyidir senin sıpa da :)) annesi bırak kuzucuk dinlensin azcıkkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?