2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ne güzel canım gel işte memleketine :))) annenlerde bi zaman sonra taşınırlar belki buraya teyzende burdaymış ne güzel şansa bak yaa benim bebikimede bakarmı teyzen ya daha o dert var bende laelaelaelaelae

aayy süperrrrrr...çok sevindim ehe...
kızım dert ettiğin şeye bak ben taşınma konusunda uzman oldum...
evdeyim nasılsa hallederiz hiç dert etme...bana bırakırsın olmadı ikisine birden bakarım...

günaydın arkadaşlarr
fırtınalı karanlık ve yağmurlu üstüne cırcır olduğum bir antalya sabahından herkese aydınlık neşeli günler:)))

kızlar ya nedir bu benim ilaçlardan çekiğim( önce kan ilacı midemi deliyordu bıraktım.şimdi de mg dokundu barsaklarıma sıpacım da kaburgalarıma vuruyor sürekli acık bile eğilemiyorum..mütemadiyen açım diyeti de bırakamıyorum sıpacım sağlıklı da şükür diyorum artk..

pek iç açıcı bir selam olmadı demi çok bunaldım valla:bbo:

ozaman çalışamam canım yaaa ıslak eldivenle klavyeye hep ıslanır:))))
Afferin sana da hasta olmamışım ıslak çorapla bu arada

yaa sorma annem hep çocuğun olmicak derdi...
regli olacağım zamanlar 3 gün geceleri ayaklarımın yanmasından uyuyamazdım bulduğum tek çözümde o olmuştu napim..
ben senin çalıştığını unuttum bir an...
sinpac göğüs pompası için çok erken...
sütün gelmezse zaten pompada bir işe yaramaz..kiminin hiç ihtiyacı olmamış bekle bence az değil 200 lira...daha elzem şeylerini al.

hasret cok guzel haberlerle gelmissin. masallah kizina........

Pancuben cok gecmis olsun. dikkat et bence devam ederse doktoruna danis istersen......

Kızlar,

Göğüs pompası aldınız mı? Aldıysanız hangi marka aldınız, ya da almayı düşünüyorsunuz?

Benim de birkaç gündür yoğun olarak araştırdığım bir konu bu.
Doğumdan önce almak istiyorum.
Elektrikli-pilli olanlardan alacağım.
Medela ve Spectra kullanana arkadaşlarım var ve memnun olduklarını söylüyorlar.
Biraz daha araştırmam lazım...

Çok geçmiş olsun, cırcır fena olmuş...
Sıpacık vursun canım boşver, ne güzel.
Benimki sabahtan beri vurmuyor, elim karnımda bekliyorum.

Diyet dersen, ona söyleyecek sözüm yok, çoğumuzun başında ve çok zor gerçekten...
Nasıl gidiyor ölçümlerin?

Günaydın kızlar,

Bel ağrısından doğru düzgün uyuyamadım... Sanki belimin sol yanı kopuyor....kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
Sizde de yoğun bel ağrısı var mı?

ya benimki bel agrisimi yoksa kasik agrisi mi anlamiyorum ama artik geceleri uyku tutmamaya basladi beni. surekli uyaniyorum. esimde sagolsun sirtustu yatinca gokgurultusu gibi ses cikariyor. :)))))

aayy süperrrrrr...çok sevindim ehe...
kızım dert ettiğin şeye bak ben taşınma konusunda uzman oldum...
evdeyim nasılsa hallederiz hiç dert etme...bana bırakırsın olmadı ikisine birden bakarım...

canım benim saolasın :):) mevlam senden de razı olsun :):)

taşınma konusu ben elimi hiç bişeye sürmem bile ankarda 3 tane teyzem var 5 tane yengem var hepside koşar resmen burdan da annem ve diğer teyzem gelir :):): hallolur şükür bize de evde çay keyfi kalır ynur u da sneide hatta tüm ankaralılarıda o zaman evime bekelrim off ne güzel olur bütün hamileler aynı evde ooo güzel bi ziyafet veririz )::):

Süt pomposı için sana katılıyorum ve gereksiz buluyorum hele bebeklerimiz olsun süt içmemeye bakalım kararlımı kararsızmı ablamın bebeği gibi hiç süt içmiyor suan.Eğer sütün olursa ve çalışmaya da başlarsan alırısın bence 6 ay yada 4 ay zaten yanında olacaksın bence doğumdan sonra alınması gerekilen bana göre şimdilik gereksiz olduğunu düşündüğüm cihaz

Günaydın kızlar,

Bel ağrısından doğru düzgün uyuyamadım... Sanki belimin sol yanı kopuyor....kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
Sizde de yoğun bel ağrısı var mı?

su an sut gelmesi ile ilgili bisi diyemem bana hic olmadi ama burdan bazi arkadaslar bahsetmisti boyle bisiyden.
benim 2 ablaminda gogusleri buyuk degildir ama bebislerini emzirirken hic sıkıntı yasamadilar. benim de goguslerim kucuk su an olmasi gereken ideal boydalar :))). hic kafana takma onu bence. sen sut yapacak bol bol sivilar tukettigin surece sorun olmaz.

Bebeğim 6 aylıkken işe döneceğim... Ondan bakıyorum... Hastanede de öğretirler kullanımını diye...

Kızlar,

Göğüs pompası aldınız mı? Aldıysanız hangi marka aldınız, ya da almayı düşünüyorsunuz?

canım çok erken değil mi ? birde çok pahalı onlar ihtiyaca göre araştırmak daha mantıklı geliyor bana şakkıdı

çok geçmiş olsun canım haşlanmış patattes yemeyi dene iyi gelir :lepi:

Kızlar benim arkadaşlarım, doğumdan kısa süre sonra çok faydalandılar pompadan.
Bebek yeteri kadar emmediğinde göğüslerde süt birikiyor, o tip durumlarda sütü sağıp depoladılar.
Bebeği bırakıp çıkmak gereken durumlar olabiliyor, evde hazır süt oluyor böylelikle.
Bir de en fazla 3 ay evde olacağım işten atılmazsam, işe başlamadan önceki son günlerde sağılan süt ancak günü kurtarıyormuş mesela, stok olmuyormuş dolapta.
O yüzden ilk zamanlar, süt bolken (inşallah bol olur) sağmayı öneriyorlar.
Benim fikrim de almak yönünde o yüzden...

Bebeğim 6 aylıkken işe döneceğim... Ondan bakıyorum... Hastanede de öğretirler kullanımını diye...

bacım işte onu diyorum bende şimdi erken almak için onun kullanımında ne var beaaa...
sokuyon memişini içne oda sütaşları sağıyo tırık tırık diye...bende bi arkadaşımda gördüm...
oda işe başlamadan bir hafta önce aldı düşün...
elektrikli aldı ve öyle almam konusunda ısrar etti manuel biraz zormuş bi komik anlatamam size inek gibim olucaz her birimiz.

canım sağol anlaşılan mg u da kullanamayacağım..
diyete gelinceeee..dr şeker almış başını gidiyor doğuma kadar devam dedi( arada minicik kaçamak yapabilirsin abartma insülin gerekir diye de uyardı.yani doğuma kadar şeker yasaklı.
sen de korkma canım arada dinleniyorlar galiba çalışınca da sürekli hissedem,iyoruz biz eminim iyidir senin sıpa da :)) annesi bırak kuzucuk dinlensin azcıkkaydirigubbakcemile3

Büyük ihtimalle ben de devam edeceğim doğuma kadar.
Genel olarak yüksek değil değerlerim ama bazen anlamsız şekilde fırlıyormuş.
Sadece haftada bir sütlü tatlı hakkım var :)

Dinlensin tamam ama, arada bir pıtlasın, ben iyiyim desin, öyle dinlensin yaw :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…