- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #27.861
canım çok erken değil mi ? birde çok pahalı onlar ihtiyaca göre araştırmak daha mantıklı geliyor bana şakkıdı
çok geçmiş olsun canım haşlanmış patattes yemeyi dene iyi gelir :lepi:
canım teşkür..patates yiyemem özellikle haşlanmış yasak şekerden dolayı başka bişey biliyorsan söyle iş yerinde bir de çok zoroluyor kafamçokkarıştı
Bebek ilk doğduğunda bile, pompa gerekli olabilir...
Ben işe döneceğime göre, eninde sonunda alacağım...
Bu durumda baştan alırsam, en azından önceden de kullanma şansım olur...
O yüzden kesinlikle doğumdan önce alacağım...
Elektronik birşey istiyorum, elektrikli olanlardan; ama avent mi yoksa madela mı karar veremedim... Ona karar vermeye çalışıyorum...
Demir i bir bardak portakal suyu ile aç karnına kalkar kalmaz iç... Yoksa mideni mahveder...
Mg yi ise mutlaka kahvaltıdan sonra iç.... Aç karnına çır çır yapar....
Çırçır ı ne geçirir:
Bol su iç
Dinlen
Çay ve şekersiz kola da iyi gelir...
Zaten bir günde geçiyor, ondan dolayı bir kaç bardak çay ve kola içebilirsin...
Doktorum bana izin vermişti...
canım Fe i hiç bir şekilde içemedim maalesef eksiklik olursa damardan alcaksın dedi dr.
Mg u kahvaltı sonrası içtim ama olmadı( kola fikri süper bi günlük kaçamaktan bişey olmaz heralde..çok teşekkür ederimopuyorumnanaktan
abartmış doktorun biraz kansızmısın okadar da damardan alacaksın ...Elevitte bile FE var o yüzden ben bıraktım doktor gerek duymadı kusmamdan dolayı kafana takma okadar damardan alacaksın diye....
FE( KANDAKİ DEMİR) KANSIZLIĞIN Hemoglobin değerin 8'in altındaysa ve akdeniz anemiliği yada normal anemiliğin varsa takip edilerek alabilirsin ...Kan sayımında Hemoglobin değeri( kadınlarda 12-15 ) arası çok düşükse damardan verirler canım...
Büyük ihtimalle ben de devam edeceğim doğuma kadar.
Genel olarak yüksek değil değerlerim ama bazen anlamsız şekilde fırlıyormuş.
Sadece haftada bir sütlü tatlı hakkım var :)
Dinlensin tamam ama, arada bir pıtlasın, ben iyiyim desin, öyle dinlensin yaw :)
Seyyalcim biraz sıkıntılı bir durum gerçekten, hakkınızda hayırlısı olsun canım...
Handecim nasıl oluyor bu rapor işi, bana da bir anlatsan...
Ücretsiz izin hakkım var ama büyük ihtimalle vermeyecekler, ben de rapor alsam hiç olmazsa 1 aycık...
İnsan evlat sahibi olamamanın nasıl bir acı olduğunu bilmeyince, ne vicdansız oluyor...
O adam her istedğinden bir tane olacak sanıyor herhalde.
Yazık...
ya arkadaslar dünden beri kafam dogum olayına takıldı ..özel hastaneye gidiorum normalde ..daha doktorumla konusmadım sekreterine sordum dogum acısından bilgi alabilirmiyim diye ve normal dogum yapılmadıgını sadece hastanede sezeryan uygulandıgını normale uygun durumun wartsa son aylar doktorumun bakıp beni baska bi hastaneye kendi referransıyla gönderecegini anlattı..benim basından beri istedigim dogumuma kadar kendi doktorum ilgilensin dogumumu o yaptrsın istiodum..normal dogum istiorum cünki tamam belki sezeryan gerekecek ama hadi benim sancılarım tuttu hastanede yarım saat uzak gittim beni ya doguma ya da fakülteye sewkedecekmiş ama ikisinide istemiorum özel hastane gibi ilgilenilmio bu gibi yerlerde özel odan falan olmuyo..off kafam allak bullak napiim ben simdii:sinifsinif:kafamçokkarıştıCADIARZUfisfisfis
ya arkadaslar dünden beri kafam dogum olayına takıldı ..özel hastaneye gidiorum normalde ..daha doktorumla konusmadım sekreterine sordum dogum acısından bilgi alabilirmiyim diye ve normal dogum yapılmadıgını sadece hastanede sezeryan uygulandıgını normale uygun durumun wartsa son aylar doktorumun bakıp beni baska bi hastaneye kendi referransıyla gönderecegini anlattı..benim basından beri istedigim dogumuma kadar kendi doktorum ilgilensin dogumumu o yaptrsın istiodum..normal dogum istiorum cünki tamam belki sezeryan gerekecek ama hadi benim sancılarım tuttu hastanede yarım saat uzak gittim beni ya doguma ya da fakülteye sewkedecekmiş ama ikisinide istemiorum özel hastane gibi ilgilenilmio bu gibi yerlerde özel odan falan olmuyo..off kafam allak bullak napiim ben simdii:sinifsinif:kafamçokkarıştıCADIARZUfisfisfis
kızlar çok güldü msizede anlatayım ... kayınvalidem dün aradığında ilaçlar ile ilgili kızm onalr şişiriyordur seni içme doldurma karnına onalrı demişti .. eşim aradı az önce dedim annen böyle söylüyor haklı olabilir aslında bazı doktorlarda içme diyor almasam mı ilaçalrı dedim.
sen boşver annemi doktor ne diyorsa onu yap onada anlatacağım diye uğraşma tamam anne içmiyprum artık de geç eğer sorarsa seni izleyecek değil ya almanyadan diyor :):):)
kaynanamda daha önce oğlunu şikayet etmiştim anne bakkala bile yanlız gitsem pimpirikleniyor diye boşver kızım yanımda kardeşim de geç snei mi izleyecek askerden demişti :)):)
Kusura Bakma Ama biraz saçma geldi bana özel hastane ve belki senin normal doğum yapa bilme şansın var ama Özel bir hastanede nomal doğum yapılmıyor başka hastaneye gönderiyorlar ozman bunlar sadece para kazanmak için yapıyorlar sezaryani kafam karıştı valla anlmadım canım yaaakannehir
ayyy anlıyorlar dimi biizm onalrı ne akdar merka edip ne kadar heveslendiğimizi :):): ay canım yavrualrım benimmm
canım allah kolaylık versin diyet hakakten zor bende dikakt ediyorum artık öyle abartmadn yiyiorum herşeyii
canım kanuni 4 ay iznin var, ister dogumdan once iki ay dogumdan sonra 2 ay seklınde kullanıyorsun isternseden 37. haftaya kadar calısıp 5 haftayı dogumdan sonraya atıyorlar yani 2 ay + 5 hafta olmus oluyor. bu senin yasal hakkın...
onun haricinde yasal hakkın bittikten sonra doktorun sana 2 ay ucretsiz rapor verebiliyor ama bu sirketin kabul etmesine baglı...
ben sirketle gorustum onlar 2 ay raporu kabul etti, sole olacak yani ben 32. haftamda izine ayrılıcam, dogumdan sonra da 4 ay iznim olmus olacak..
kızlar nasılsınız?ben işte ...idare ediyorum...aslında çanım sıkkın biraz....keyfim yok hiç...
dr ve hastane değiştir derim..son anda sıkıntı olmasın..yada bir dr ye daha gitmeye başla..yedek
slm asinaz nasılsın??
yazı tipi ve rengi için gelişmiş cevaptan yaz cevabını üst kısımda yazı tipleri yazan yerden yazı tipini ve boyutun hemen sağındaki A yazan yerden de rengini değiştirebilirsin bir de kalın yazmak için alt sıradaki B' ye tıklaman gerekiyor tabi öncesinde yazını yazdıysan mouse'la seçmen gerekiyor yazıyı yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?