- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #27.881
canım zaten kan sayımı yapıp gerek olursa verecek dr.sadece ilaçların tüm yan etkilerini yaşıyorum diye moralim bozuldu(
ya arkadaslar dünden beri kafam dogum olayına takıldı ..özel hastaneye gidiorum normalde ..daha doktorumla konusmadım sekreterine sordum dogum acısından bilgi alabilirmiyim diye ve normal dogum yapılmadıgını sadece hastanede sezeryan uygulandıgını normale uygun durumun wartsa son aylar doktorumun bakıp beni baska bi hastaneye kendi referransıyla gönderecegini anlattı..benim basından beri istedigim dogumuma kadar kendi doktorum ilgilensin dogumumu o yaptrsın istiodum..normal dogum istiorum cünki tamam belki sezeryan gerekecek ama hadi benim sancılarım tuttu hastanede yarım saat uzak gittim beni ya doguma ya da fakülteye sewkedecekmiş ama ikisinide istemiorum özel hastane gibi ilgilenilmio bu gibi yerlerde özel odan falan olmuyo..off kafam allak bullak napiim ben simdii:sinifsinif:kafamçokkarıştıCADIARZUfisfisfis
allahın cahili seniiii:mymeka: :)))
ayrıca bn senin kızına ayşe ismini takmadımmı bakem!
tam anasının oğluymuş... :)))))))))
Bilmem anlıyorlar mıdır acaba yaw :)
Yavaş yavaş pıtlamaya başladı benim kuzu :)
İzni biliyorum da rapor konusunu bilmiyordum, sağol canım.
Yani yine işyerinin insafına kalıyorsun.
Cumartesi anlatmıştım bizim şirketteki durumları, o durum netleşmeden kabul etmeyeceklerdir.
Zaten herşey yolunda giderse ücretsiz izin de verirler ama şimdiden belli değil işte.
Ebrucum çok saçma buldum hastanenin uygulamasını canım ya, hiç olur mu öyle şey...
Sen bir de doktorunla konuş bu işin detaylarını, ondan sonra bir karar vermek en doğrusu bence...
Canımcım hayırdır? Noldu? Merakta bırakma bizi...
Bilmem anlıyorlar mıdır acaba yaw :)
Yavaş yavaş pıtlamaya başladı benim kuzu :)
İzni biliyorum da rapor konusunu bilmiyordum, sağol canım.
Yani yine işyerinin insafına kalıyorsun.
Cumartesi anlatmıştım bizim şirketteki durumları, o durum netleşmeden kabul etmeyeceklerdir.
Zaten herşey yolunda giderse ücretsiz izin de verirler ama şimdiden belli değil işte.
QUOTE]
hadi gözü naydın canımm
ay hepimzide avr bu ne yapsak durumları ....
kesinlkle öyledir :):):)
senin enyin var canımmm :uhm::uhm:
günaydın canlarım hepinize bebeklerinizi ve sizleri çoooook öpüyorumopuyorumnanaktan.
yarın oğlumu görmeye gideceğim inşaallah oyüzden bugün bana zor geçerkaydirigubbakcemile.
selkiecim neyin var hayırdır?
Günaydın kızlar,
Bel ağrısından doğru düzgün uyuyamadım... Sanki belimin sol yanı kopuyor....kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
Sizde de yoğun bel ağrısı var mı?
aman önemli değil eşimle dalaştım yine akşam...
günaydın canlarım hepinize bebeklerinizi ve sizleri çoooook öpüyorumopuyorumnanaktan.
yarın oğlumu görmeye gideceğim inşaallah oyüzden bugün bana zor geçerkaydirigubbakcemile.
selkiecim neyin var hayırdır?
Off bi huzur bulamadım be canım ya...
Gerçi biz de dalaştık akşam, hatta ben küs olarak yattım ama sonra barıştık.
Ayy ne güzel, azıcık kalmış.
Hayırlı haberlerle gel inşallah Yazcım...
Bizim de son 2,5 günümüz, cumartesi günü en erken randevu benim :)
Geçmiyor sahiden günler...
DERİNNNNNNNNNNNNNNNN
Anladın sen onu kaydirigubbakcemilelaelaelaelaelaesositososito:lepi:
kızlar şimdi arastrdım ilk aylar gittigim özel hastanedeki doktoruma gidicem galiba burda normal dogum yapılıomuş..yapılıomuş ama şimdide ben korktum fakültei aradım yengem calısıor orda normal düşlündügümü söyledim ve bana sakın dedi normal dogumda cok acı cekersin sezeryan ol kurtul dedi siz ne düşünüyosunuz sonucta ilk olucak
canım üzme kendini bosnacığımın dediği gibi bir huzur bulamadın yaa.şu halinle uğraşıp duruyorsun.önemli değil kızlar yaaa..eşimle dalaştım akşam yine...midemi bulandırıyor artık herşey...
Off bi huzur bulamadım be canım ya...
Gerçi biz de dalaştık akşam, hatta ben küs olarak yattım ama sonra barıştık.
Ayy ne güzel, azıcık kalmış.
Hayırlı haberlerle gel inşallah Yazcım...
Bizim de son 2,5 günümüz, cumartesi günü en erken randevu benim :)
Geçmiyor sahiden günler...
önemli değil kızlar yaaa..eşimle dalaştım akşam yine...midemi bulandırıyor artık herşey...
canım kanuni 4 ay iznin var, ister dogumdan once iki ay dogumdan sonra 2 ay seklınde kullanıyorsun isternseden 37. haftaya kadar calısıp 5 haftayı dogumdan sonraya atıyorlar yani 2 ay + 5 hafta olmus oluyor. bu senin yasal hakkın...
onun haricinde yasal hakkın bittikten sonra doktorun sana 2 ay ucretsiz rapor verebiliyor ama bu sirketin kabul etmesine baglı...
ben sirketle gorustum onlar 2 ay raporu kabul etti, sole olacak yani ben 32. haftamda izine ayrılıcam, dogumdan sonra da 4 ay iznim olmus olacak..
kızlar şimdi arastrdım ilk aylar gittigim özel hastanedeki doktoruma gidicem galiba burda normal dogum yapılıomuş..yapılıomuş ama şimdide ben korktum fakültei aradım yengem calısıor orda normal düşlündügümü söyledim ve bana sakın dedi normal dogumda cok acı cekersin sezeryan ol kurtul dedi siz ne düşünüyosunuz sonucta ilk olucak
ben yatağı ayırdım konuşmuyorum şu anda onunla...barışmayada hiç niyetim yok!çok şımardı bu aralar o-!
canım üzme kendini bosnacığımın dediği gibi bir huzur bulamadın yaa.şu halinle uğraşıp duruyorsun.
evetttdelikafaduldenazıcık kaldı kısmetse.özledim erkeğimi bir ay oldu.
seninde gelmiş kontrol vaktin inşaallah sende hayırlı haberlerle dönersin canım.opuyorumnanaktan
canım üzme kendini bosnacığımın dediği gibi bir huzur bulamadın yaa.şu halinle uğraşıp duruyorsun.
evetttdelikafaduldenazıcık kaldı kısmetse.özledim erkeğimi bir ay oldu.
seninde gelmiş kontrol vaktin inşaallah sende hayırlı haberlerle dönersin canım.opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?