2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bence hemen doktorunu değiştir yol yakınken aman yaa nedne böyle bişi yapıyoalr ki o doktor bilmiyormuymuş böyle durumalrın ne kadar zor olduğunu üzüldüm bak şimdi...

aman önemli değil eşimle dalaştım yine akşam...

günaydın canlarım hepinize bebeklerinizi ve sizleri çoooook öpüyorumopuyorumnanaktan.

yarın oğlumu görmeye gideceğim inşaallah oyüzden bugün bana zor geçerkaydirigubbakcemile.

selkiecim neyin var hayırdır?

kesinlkle öyledir :):):)

senin enyin var canımmm :uhm::uhm:

önemli değil kızlar yaaa..eşimle dalaştım akşam yine...midemi bulandırıyor artık herşey...

Günaydın kızlar,

Bel ağrısından doğru düzgün uyuyamadım... Sanki belimin sol yanı kopuyor....kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
Sizde de yoğun bel ağrısı var mı?

sorma tatlım,ben de bel ağrısı uyurken yokta ben de üçgündür geceleri hiç uyuyamıyorum,sağ ve sola yatmaktan kaburgalarım ağrıyor,bacaklarım çok uyuşmaya başladı,ancak sabah eşim gittikten sonra uyuyabiliyorum,bu kez de geç uyanıyorum kızçemde ben de deli gibi acıkmış oluyoruz ama geceleri kabus oldu artık

aman önemli değil eşimle dalaştım yine akşam...

Off bi huzur bulamadım be canım ya...
Gerçi biz de dalaştık akşam, hatta ben küs olarak yattım ama sonra barıştık.

Ayy ne güzel, azıcık kalmış.
Hayırlı haberlerle gel inşallah Yazcım...
Bizim de son 2,5 günümüz, cumartesi günü en erken randevu benim :)
Geçmiyor sahiden günler...

ben yatağı ayırdım konuşmuyorum şu anda onunla...barışmayada hiç niyetim yok!çok şımardı bu aralar o-!

kızlar şimdi arastrdım ilk aylar gittigim özel hastanedeki doktoruma gidicem galiba burda normal dogum yapılıomuş..yapılıomuş ama şimdide ben korktum fakültei aradım yengem calısıor orda normal düşlündügümü söyledim ve bana sakın dedi normal dogumda cok acı cekersin sezeryan ol kurtul dedi siz ne düşünüyosunuz sonucta ilk olucak

valla aı çekiyor insan nortmal doğumda ama sezeryan daha kötü geliyor bana..normalden sonra ağrı sancı olmuyor ama sezeryanda dikiş yerin iyileşene kadar ağrı oluyor..ve sezeryanda göbek kalıyor..normalde dikkat edersen kalmıyor..ya sen bilirsinde...

önemli değil kızlar yaaa..eşimle dalaştım akşam yine...midemi bulandırıyor artık herşey...
canım üzme kendini bosnacığımın dediği gibi bir huzur bulamadın yaa.şu halinle uğraşıp duruyorsun.

evetttdelikafaduldenazıcık kaldı kısmetse.özledim erkeğimi bir ay oldu.
seninde gelmiş kontrol vaktin inşaallah sende hayırlı haberlerle dönersin canım.opuyorumnanaktan

şşşttt ama yapmayı nböyle yatak ayırmalar felanda yapmayın kızlar yaaa bizde gerçi arada bir cezalandırmak iyidir ama olsun üzmeyi nbirbirinizi bebekte ne akdr etkileniyor sorna sorunlu bebekelr dünyaya getirmeyelim hayat zaten yetri kadar zoır bi ço kşeyi kafamıza takıyoruz bide aanne baabalr olarak bunaltmayalı mbebeişelri yawww

Benim bildiğim o 2 aylık rapor ücretli... 2 ay olarak değil de 8 hafta olarak geçiyor...
Ve yıllık toplam rapor hakkı...
Yani 1 gün daha fazla alırsan, maaşından kesiliyıor....

Ben üç hafta kalana kadar çalışmak istiyorum... Planım şöyle:
8 hafta kanuni izin
5 hafta doğum öncesinden eklenen
6 hafta rapor
3 hafta yıllık izin
1 hafta bu yıldan devreden izin

toplamda: 23 hafta izin kullanmak istiyorum... Böyle kullanınca eylül başında işe başlayabiliyorum...

selkiecim özellikle sen deneyimli odugun için sana soruyorum normal dogum mu tavsiye edersin ya yengem cok acı veriorlar diye anlattı sezeryan ol kurtul dedi daha erken tamam ama ona göre belirlicem doktorumu..özellikle normal dogumdaki kesi sırasında dayanılmayacak oldugundan bahsetti

Canım eminim acı çekiliyordur normal doğumda.
Ama ben isteğe bağlı sezeryandan yana değilim.
Adı üzerinde, biri normal doğum, doğanın bir parçası, diğeri ise epey büyük bir ameliyat.
Bir ameliyat sonrasında yaşanan acıları yaşıyorsun onda da...
O yüzden tıbbi olarak herşey normalse, bebeğin ve benim sağlık durumumuz uygunsa, ben normal doğum istiyorum.

ben yatağı ayırdım konuşmuyorum şu anda onunla...barışmayada hiç niyetim yok!çok şımardı bu aralar o-!

Fena küsmüşsünüz siz...

Aminnnn opuyorumnanaktan

Biz artık bi yemek yiyelim... Afiyet olsun hepinizeee...

sorma çanım..tükendiğimi hissediyorum artık yavaş yavaş...onun dünya umurunda değil...yavaş yavaş beni kaybediyor farkında değil...aslında benim yerimde başkası olsaydı çoktan gitmişti belkide....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…