2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bosnacım bende öyle düşünüodum inanki ama dogumda bebegin gelmesi için makasla atılan kesilerden öyle bi bahsettiki 16 dikişi oldugunu söyledi ve bunları o anda hissettigini söyledi o anda yalvardıgım halde beni sezeryana almadılar dedi off

canım ben epidural sezeryan olmak istiyorum, kesinlikle normal sezeryan istemiyorumm yerimseniben

anlasın hatalarını artık...

normal doğumdaki kesi esnasında uyuşturuyorlar hiç bişey hissetmiyorsun..abartmışlar:..doğum önesi sanı oluyor..ben suni sançı çektim ilkimde..normal doğum sançısından ağır ama dayanıyor insan...
korkma bu kadar derim..iyi bir dr ve iyi bir hastane ile korkulaçak bişey kalmıyor...normal doğumda bir kaç saat sanı çekeçeksin ama sezeryandan sonra yaraların birleşene kadar açı çekeçeksin...sana ve bebeğine bakaçak birine ihtiyaç duyaçaksın..normal doğumda...ertesi gün kalkıp kendi ihtiyaçlarını giderek duruma geliyorsun...ben gerekmedikçe sezeryana sıçak bakmıyorum ama sen yinede araştır...

bana 3 dikiş atıldı...iç ve dış toplam..rahimin açılmasına bağlı o...

canım ya bende öyle düşünüodum bugünki muhabbet korkuttu beni yani hep normale sartlamıştım kendimi sancılardan hiç korkmuyorum adet sancılarım komalık gecerdi banim..sadece o anki kesik ve dikişleri hissetmek bana itici gelioCADIARZU

canım Allah yardımcın olsun.biz sadece bazı şeyleri biliyoruz ki daha bilmediğimiz neler vardır.aman ebrucum gitmek falan düşünme böyle şeyler şimdi bak iki tane meleğin var.dilerim aranızdaki problemleri beraberce atlatır ve mutlu olursunuz.ama sen bukadar üzülürken bide içindekini düşün.

merak etme hiç hissetmiyorsun iğne yapıyorlar dikişlerde önçe....bir kaç gündede iyileşiyor...

gitmeyi falan düşümüyorum çanım..mide bulandıran küçük küçük şeyler var aramızda....benimkinin biraz burnu kalkık..dünyanın onun etrafında döndüğünü sanıyor..ama burnu sürteçek bir gün....ben bekliyorum o günü...

dilerim herşey gönlünce olur arkadaşım ve sen mutlu olursun.

merak etme hiç hissetmiyorsun iğne yapıyorlar dikişlerde önçe....bir kaç gündede iyileşiyor...
selkiecim destegin ve bilgin için cok sagol canımm içim daha rahat simdi bi anda napıcagımı sasırdım yaa iyiki aramızda sen warsıın deneyimli annemissssopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5

yemeğimi yedim geldim :))

selkie canım takma bu kadar kafana.yatağını da ayırmalmaz:küs de olsan başka şekilde göster tepkini.sadece kendisi için onunla uyuduğunu düşünmesin eşin bence.böyle söyleynce umarım ne karışıyor demiyorsundur:))

doğumdan konuşmuşsunuz..benim kabusum oldu artık.
bir de tereddütüm var ki ayıp olcak da sorcam gene de normal doğumdan sonra eski formumuza dönüyor mu?? bollaşma filan oluyor mu? daralttıklarını biliyorum ama eskisi gibi oluyor mu merak ediyorum işte:kedi:

dilerim herşey gönlünce olur arkadaşım ve sen mutlu olursun.

amin çanım....:Saruboceqpuyorumnanaktan Allah kimseye huzursuzluk vermesin....

selkiecim destegin ve bilgin için cok sagol canımm içim daha rahat simdi bi anda napıcagımı sasırdım yaa iyiki aramızda sen warsıın deneyimli annemissssopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5

bişey değil çanım..merak ettiğin bişey olursa istediğin zaman sorabilirsin..

Sinpacim, işyeri bu raporu kabul etmek zorunda mı peki?
Yani ben raporu alıp getirdiğimde itiraz hakları var mı?
Bir de özel hastane raporu geçerli değildir herhalde?

Canımcım ne sezeryan ne de normal doğum herkeste aynı olmuyor.
Benim bir arkadaşım normal doğum yaptı, 4 dikiş atmışlar, hiç birşey de hissetmediğini söylüyor.
Sezeryan olan bir arkadaşım haftalarca yataktan kalkamadı, bir diğeri ise ertesi gün ayaktaydı.
O yüzden kimsenin seni korkutmasına izin verme canım, iki yöntemin de kendine göre zorlukları var mutlaka...

Zaten hamilesin, bir de üstüne bunların olması iyice hırpaladı canım seni...
Allah sabır versin, ne diyeyim...

Son düzenleme:

onu görmek istemediğim için yatağı ayırdım ben.eğer onunla ayırmasaydım akşam yatağı sabaha kadar uyuyamazdım sinirden onu gördükçe.....sabahtan beri kaç oldu arıyor..soğuk konuşuyorum...o saçma sorular soruyor bende kısa ve net çevap verdim o kadar..öğlen olmuş arıyor..eray okula gittimi..sabah o evdeyken gidiyor çoçuk okula...kafamçokkarıştı bahane ediyor...yapıyor ediyor,ondan sonrada hiç bişey olmamış gibi davranmaya çalışması beni daha çok deli ediyor.hep aynı..bi özür diler insan...ama şu zaman kadar hiç özür dilemedi benden..ağzından bir kez olsun duymadım...

Son düzenleme:

selkiecim boş ver takma kafana bebeğinide üzme bence sonra oda pişman olur ama iş işten geçer yüz verme annesi gitti oğlu kaldı başına ...

sağolun kızlar desteğiniz için...toptan huysuz bunlar...

Son düzenleme:

bence de drunu değiştir öyle saçmalık mı olur,bu millet var ya kafayı yedirtir insana,sadece sezeryan,kendi anası onu sezeryan ile mi doğurmuş acaba

selkie canım üzme kendini bence sen Eray'ını al biraz uzaklaş evden en yakın arkadasına akrabana ailenden biriyle olman daha iyi eşinde yalnız kaldığında anlar.Erayın okulu sömestra tatiline girdiğinde 1 haftalığına git bence ...Seni çok yordular........

haa bide işin bu kısmı var normal dogumdan sonra deforme durumu varmı yani bollasma falan oluyomuş selkiecim bu soruda sana birascık utandık ama:kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…