2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

evet bende gitmek istiyorum aslında....

haa bide işin bu kısmı var normal dogumdan sonra deforme durumu varmı yani bollasma falan oluyomuş selkiecim bu soruda sana birascık utandık ama:kedi:

çanım pelviks egzersizi var onu yapmamı söylemişti dr ..ben yaptım ve hiçö fark yok.. :)) kasıp 10 kadar sayıp bırakaçaksınız gün içinde aklınıza geldikçe yapın doğumdan sonra..aynı zamanda idrar kaçırma olayına falanda çok faydası var bu hareketin.. :)

sen en iyisini bilirsin canım ben nacizane fikrimi söyledim..soğuk konuş tepki verme boşverr.ama kafana takma bence.bak büyük oğlun farkeder size bişey demez ama okulda dışarda sorun yaşar dengesi bozulur çocuğun.en azından miniklerini düşün biri de içinde..biz ne desek boş ancak bu kadar destek olabiliriz yine de istediğin bişeyolursa söyle

Canım o yöneticinle alakalı... Benim Daire Başkanının karısı da hamileymiş, kendisi söyledi...

Özel hastane raporu bazı yerlerde geçerli, bazısında değil... Benim sandığımla anlaşmalı olan heryerin raporu geçerli...

MERHABA KIZLAR.
Burda acayip bir fırtına var zaten hepatit anlatmış.Malum biz soba yakıyoruz gece heryer kurum olmuş.Çamaşır asmıştım kurusun diye onlarda mahvolmuş.Koltukları yeni kaplatmıştım perdelerim sabah sabah sinirim oldum.Oda yetmezmiş gibi benim hamarat eşim sabah sobayı yakmış olan duman is içerde in oldu içerisi sabahtan beri bununla uğraşırım.

Anladım canım, teşekkürler...

Diyorum ya, benim durumum şirkette olacak gelişmelere bağlı, başka hiç birşey kurtaramaz beni 4 ay sonra geri dönmekten

Son 3 haftaya kadar çalışabilirmişim gibi de gelmiyor bana...
5 hafta kala falan yıllık iznimin 2 haftasını alır çıkarım diye düşünüyorum.

Olur da 1-2 hafta erken gelirse benim bıdık, ki doktor gelebileceğini söylüyor, biraz evle odasıyla kendimle ilgilenecek vaktim kalsın istiyorum.

aman dikkat et canım sakın uyurken sobayı yakmayın Allah korusun.... Bu halinle birde bunlarla uğraştın değil mi? Yardım eden birileri varmıydı bari

LAVıNıAEBRU ilk defa duydum özel hastanede normal doğum olmasın ne saçma.Ayrıca herkesin bünyesi farkılıdır kimi hangi doğum olursa olsun çabuk kalkar kimi kalkamaz.Artı doğum son ana kadar belli olmaz.Benim ilk doğumunda son ana kadar bekledik normal olsun diye ama kızım doğum kanalına girmediği ve rahimde açılma olmadığı için mecburen epidural sezeryan oldum.Hemende ayağa kalktım.Ayrıca normal doğumda dikiş birazda bebeğin iriliğine bağlı.Zaten doktorun sana gerekenleri söyler ayrıca normalde okadar korkulacak bişey değil iki sancı çeker iki ıkınırsın biter.Hemende ayağa kalkarsın.

aman dikkat et canım sakın uyurken sobayı yakmayın Allah korusun.... Bu halinle birde bunlarla uğraştın değil mi? Yardım eden birileri varmıydı bari

sağol canım yaa.Biz kömür kullanmıyoruz canım odun yakıyoruz bide sobalı odada yatmayız yatak odamızda klima var.Çünkü sobayı devamlı aynı sıcaklıkta tutamayız kızda malum geceleri açılır falan hasta ederiz diye.Yavaş yavaş yaptım süpürdüm sildim bir laminant tozu kaldı onuda sildimmi tamam ayrıca perdeleri ellemedim onuda iyice süpürdüm doğuma yakın yıkıycam valla pis kalsın napıyım.Evide güzelce havalandırdım/B]

insallah canım böyle kolay olur dogumlarımız..ben de sezeryana cok yana degilim yani normal dogum yolunda gitmedigi takdirde epidural sezeryan da uygulanabilio demek..bubu ögrendigim iyi oldu..cünki genel anesteziden birz korkuorum acıkcası

SELKıE bazı şeyleri boşvermek zor biliyorum ama bebeğinin sağlığı için ve oğlun için boşvericeksin.En ufak stres her ikisinide etkiler.Ağla içini boşalt ve eşinden biraz uzak kal.Sinirlerin yatışıncaya kadar.Kimse için ne kendi canını nede iki oğlunun canını üzmeye değer.Bazen olan sadece bize oluyo karşındakinin umrumda bile olmuyo hiçbişey olmamış gibi davranıyolar sende hatasını anlayıncaya kadar o yokmuş gibi davran bakalım nasılmış anlasın.Birazda annesi şımartmış seninkini canım bence.

selkiecim canım tam kaynana gitti oh rahatladım dedin şimdide oğluyla uğraşıyorsun nedir senin çektiğin analı oğullu bunlar seni yanlızmı sandı biz hepimiz bir olup yolarız onları evelallah sıkma canını canım tepkini belli et ama yatağını bencede ayırma sıkma canını güzelim bebikin için kendine dikkat et

canim kusura bakma ama yengene kizdim simdi. ne demek ya cok aci cekersin belki cok kolay olacak dogumun. o nerden biliyor. herseyin en dogali makbul degil mi bu dunya da. baska bir sorun cikmadigi surece en dogrusuda tabiki de normal dogum. bence bu dogum konusunda kimse kimseyi etkilememeli. herkes kendi kararini vermeli diye dusunuyorum.

canım bizim bu izin konusu yılan hikayesine döndü ( erken doğum olursa doğum öncesi izninin yandığını öğrendinmi canım öyle bi durumda var ne kadar havada bi kanun ya bu insanları kararsızlığa ve karamsarlığa sürüklüyor ((( canım inşallah doğum sonrası dönme şansın vardır izin filan bi kenara inşallah bi değişiklik olmaz işinle ilgili

Kızlar hepinize söylüyorum doğumdan korkmayın ayrıca başkalarının söylediklerine kulak asmayın.Hayatınızda yaşayacağınız engüzel şeyi kendiniz için kabus anına çevirmeyin.Tamam birz canınız acıyacak belki ağrınız olacak ama kucağınıza alıp bebeğinizi emzirmeye başladığınızda herşeyi unutacaksınız emin olun.

Raporla ilgili bişey sormuştu bir arkadaş heyet raporu alırsan ki bunu devlet hastaneleri veriyor kurumun kabul etmek zorunda canım.ama sonra sorun yaşarmısın iş yerinde bilemem.ben kamu kurumunda olduğum halde rapor zor görünüyor amirin ne derse o yani:))

kusebfilal cim hava nasıl ama:)) uçucam sandım gece valla sesten uyuyamadım.

kegel egzersizini duydum ben de ama ne olsa kocaman şey çıkacak ordan düzelir mi ki..

Tühh, soba isi de çok fena bulaşır, çok iş çıkmış sana canım yaa...
Çok yorma kendini sakın, aman dikkat et...

arkadaşlarım korkulacak bişey yok doğum konusuyla ilgili şöyle düşünün annelerimiz bizi nasıl dünyaya getirmişse bizde öyle dünyaya getiricez inşallah sağlıkla hiç kimseyi dinlemeyin bu konuda herkesin ağrı hissi farklı sonuçta kimsecikleri kulak asmayın tabi son anda sağlık durumumuzda el verirse çatır çatır sağlıkla olucak inşallah a.s.

ben geldiiimmm...
öğlen çıktım babylove un hediyesini aldım yarında kargoya veririm muhtemelen.
çok tatlı kendi kızımada alıcam ondan.
sonra kocam ayağına ayakkabı almıyodu kıza alışveriş yaparız gerek yok diye ona bot aldım...
sooraa dalinin 5 li seti 27,90 a düşmüş ondan aldım içinde sabunu şampuanı ıslak mendili pişik kremi bide pudrası var kızıma ilk defa bakım ürünü aldım yane...ee kızıma alırımda anası dururmu...bitane el kremiduş jeli sütyen kilot bide yün atlet aldım ooh harcadım bütün parayı geldim rahatmıyım evet...

benimde duruyor perdeler tüller halılar izne çıkıcağım zaman ablamla ve manevi ablamla yaparım artık buzdolabını temizlemem lazım ama insan üşeniyor büyük temizlik aklına geldikçe ama mecburum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…