- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #27.921
selkie canım üzme kendini bence sen Eray'ını al biraz uzaklaş evden en yakın arkadasına akrabana ailenden biriyle olman daha iyi eşinde yalnız kaldığında anlar.Erayın okulu sömestra tatiline girdiğinde 1 haftalığına git bence ...Seni çok yordular........
haa bide işin bu kısmı var normal dogumdan sonra deforme durumu varmı yani bollasma falan oluyomuş selkiecim bu soruda sana birascık utandık ama:kedi:
onu görmek istemediğim için yatağı ayırdım ben.eğer onunla ayırmasaydım akşam yatağı sabaha kadar uyuyamazdım sinirden onu gördükçe.....sabahtan beri kaç oldu arıyor..soğuk konuşuyorum...o saçma sorular soruyor bende kısa ve net çevap verdim o kadar..öğlen olmuş arıyor..eray okula gittimi..sabah o evdeyken gidiyor çoçuk okula...kafamçokkarıştı bahane ediyor...yapıyor ediyor,ondan sonrada hiç bişey olmamış gibi davranmaya çalışması beni daha çok deli ediyor.hep aynı..bi özür diler insan...ama şu zaman kadar hiç özür dilemedi benden..ağzından bir kez olsun duymadım...
Sinpacim, işyeri bu raporu kabul etmek zorunda mı peki?
Yani ben raporu alıp getirdiğimde itiraz hakları var mı?
Bir de özel hastane raporu geçerli değildir herhalde?
Canımcım ne sezeryan ne de normal doğum herkeste aynı olmuyor.
Benim bir arkadaşım normal doğum yaptı, 4 dikiş atmışlar, hiç birşey de hissetmediğini söylüyor.
Sezeryan olan bir arkadaşım haftalarca yataktan kalkamadı, bir diğeri ise ertesi gün ayaktaydı.
O yüzden kimsenin seni korkutmasına izin verme canım, iki yöntemin de kendine göre zorlukları var mutlaka...
Zaten hamilesin, bir de üstüne bunların olması iyice hırpaladı canım seni...
Allah sabır versin, ne diyeyim...
Canım o yöneticinle alakalı... Benim Daire Başkanının karısı da hamileymiş, kendisi söyledi...
Özel hastane raporu bazı yerlerde geçerli, bazısında değil... Benim sandığımla anlaşmalı olan heryerin raporu geçerli...
MERHABA KIZLAR.
Burda acayip bir fırtına var zaten hepatit anlatmış.Malum biz soba yakıyoruz gece heryer kurum olmuş.Çamaşır asmıştım kurusun diye onlarda mahvolmuş.Koltukları yeni kaplatmıştım perdelerim sabah sabah sinirim oldum.Oda yetmezmiş gibi benim hamarat eşim sabah sobayı yakmış olan duman is içerde in oldu içerisi sabahtan beri bununla uğraşırım.
aman dikkat et canım sakın uyurken sobayı yakmayın Allah korusun.... Bu halinle birde bunlarla uğraştın değil mi? Yardım eden birileri varmıydı bari
insallah canım böyle kolay olur dogumlarımız..ben de sezeryana cok yana degilim yani normal dogum yolunda gitmedigi takdirde epidural sezeryan da uygulanabilio demek..bubu ögrendigim iyi oldu..cünki genel anesteziden birz korkuorum acıkcasıLAVıNıAEBRU ilk defa duydum özel hastanede normal doğum olmasın ne saçma.Ayrıca herkesin bünyesi farkılıdır kimi hangi doğum olursa olsun çabuk kalkar kimi kalkamaz.Artı doğum son ana kadar belli olmaz.Benim ilk doğumunda son ana kadar bekledik normal olsun diye ama kızım doğum kanalına girmediği ve rahimde açılma olmadığı için mecburen epidural sezeryan oldum.Hemende ayağa kalktım.Ayrıca normal doğumda dikiş birazda bebeğin iriliğine bağlı.Zaten doktorun sana gerekenleri söyler ayrıca normalde okadar korkulacak bişey değil iki sancı çeker iki ıkınırsın biter.Hemende ayağa kalkarsın.
kızlar şimdi arastrdım ilk aylar gittigim özel hastanedeki doktoruma gidicem galiba burda normal dogum yapılıomuş..yapılıomuş ama şimdide ben korktum fakültei aradım yengem calısıor orda normal düşlündügümü söyledim ve bana sakın dedi normal dogumda cok acı cekersin sezeryan ol kurtul dedi siz ne düşünüyosunuz sonucta ilk olucak
Anladım canım, teşekkürler...
Diyorum ya, benim durumum şirkette olacak gelişmelere bağlı, başka hiç birşey kurtaramaz beni 4 ay sonra geri dönmekten
Son 3 haftaya kadar çalışabilirmişim gibi de gelmiyor bana...
5 hafta kala falan yıllık iznimin 2 haftasını alır çıkarım diye düşünüyorum.
Olur da 1-2 hafta erken gelirse benim bıdık, ki doktor gelebileceğini söylüyor, biraz evle odasıyla kendimle ilgilenecek vaktim kalsın istiyorum.
MERHABA KIZLAR.
Burda acayip bir fırtına var zaten hepatit anlatmış.Malum biz soba yakıyoruz gece heryer kurum olmuş.Çamaşır asmıştım kurusun diye onlarda mahvolmuş.Koltukları yeni kaplatmıştım perdelerim sabah sabah sinirim oldum.Oda yetmezmiş gibi benim hamarat eşim sabah sobayı yakmış olan duman is içerde in oldu içerisi sabahtan beri bununla uğraşırım.
sağol canım yaa.biz kömür kullanmıyoruz canım odun yakıyoruz bide sobalı odada yatmayız yatak odamızda klima var.çünkü sobayı devamlı aynı sıcaklıkta tutamayız kızda malum geceleri açılır falan hasta ederiz diye.yavaş yavaş yaptım süpürdüm sildim bir laminant tozu kaldı onuda sildimmi tamam ayrıca perdeleri ellemedim onuda iyice süpürdüm doğuma yakın yıkıycam valla pis kalsın napıyım.evide güzelce havalandırdım/b]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?