2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ailece güle güle giyin kullanın canım babalık duygusu şimdiden başlamış tebrikler enişteye kaydirigubbakcemile5

Sorma canım ya, tam yılan hikayesi.
Erken doğum yapsan bile, normalde doğum sonrasına ne kadar iznin kalıyorsa o kadar kullanabiliyorsun.
Ama öyle birşey olursa, işyeri ile konuşarak biraz yumuşatabilirim diye umuyorum.
Hakkımızda hayırlısı olsun Ynurcum...
Dönemezsem de, bebeğimle olmak için bir fırsat der geçerim, napalım...
Allah başka dert vermesin, elbet bir yerlerde bekler kısmetimiz...

Ben sormuştum rapor konusunu.
Anladım artık, ha rapor ha ücretsiz izin, tamamen işyerine bağlı herşey...

Allah iyiliğini versin senin kaydirigubbakcemile3

Kesinlikle katılıyorum.
Kimse kimseye korkunç doğum hikayeleri anlatıp etkilememeli...

bosnacım allah korusun ya erken doğum olursa o kötü işte onca sürünüp geldiğimiz hep boşa olucak ( ayyy bayılazayımmmmmmm bu izin konusu beni çıldırtacak ya hayırlısı bakalım

Ooohh güle güle kullanın hepiniz cicilerinizi.
Benim kocam da aynen öyle, hiç bir şey almıyor adam üstüne başına, deli ediyor beni.
Önümüz yılbaşı, o bahaneyle ben el koyacağım duruma.

benimde duruyor perdeler tüller halılar izne çıkıcağım zaman ablamla ve manevi ablamla yaparım artık buzdolabını temizlemem lazım ama insan üşeniyor büyük temizlik aklına geldikçe ama mecburum

Ben de yapmadım hiç birini...
Doğum iznine çıkınca koltuklarımı temizlik şirketi çağırıp temizleticem, leş gibiler...
Halıyı yıkamacıya göndericem.
Perdelerimi kendim yıkarım ama ütüler miyim bilmiyorum kaydirigubbakcemile3
Ne pis üşengeç bi kadın oldum ben ya, aklım gidiyor ev işi yapacam diye

haklısın canım herkes kendi dogum hikayesi nasılsa herkes aynı sekilde olucak zannediyo..ee bizimde ilkimiz olucagı i,çin tereddüt ve korkularımız oluyo haliyle..insallah cok ta agrı sızı hissetmeden doguruveririrz..kaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktan

bosnacım allah korusun ya erken doğum olursa o kötü işte onca sürünüp geldiğimiz hep boşa olucak ( ayyy bayılazayımmmmmmm bu izin konusu beni çıldırtacak ya hayırlısı bakalım

Beni de kudurtuyor o konu.
Tek umudum, bu kız zaten son güne kadar geldi deyip, kalan iznimin tamamını kullandırırlar belki...
Sizin orda yok mu öyle bir ihtimal?

hepiniz güle güle kullanın canım . bebek için aldılarını ço kçok al daha benim bebk te gelecek sana ... söz verdin banane :)kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ay sizin kocalarda mi almiyor ustune basina bisi. ya yalvariyorum gel sana sunu alalim bunu alalim diye almiyo adam ya. var benim kiyafetim ayakkabim diyo. gerek yok diyo. ama simdi bebek alisverisi yuzunden falan degil adamin genel dogasi bu. (gerci sorsaniz bebege ne aldin diye biz pek bisi almadik :)))) sponsorlarimiz var. babanne ve annaneyle teyzeler :)))

Temizlik işi varya bende kara kara düşünüyorum öncelikle bebeğin eşyalarını alıcam beşiği kurdurduk zaten uyku seti ,hastane çıkışı zıbın takımı ,pijama,küvet ,ana kucağı falan onları alıcam kendimin ve bebeğin çantasını hazırlıycam sonra temizlik.

Beni de kudurtuyor o konu.
Tek umudum, bu kız zaten son güne kadar geldi deyip, kalan iznimin tamamını kullandırırlar belki...
Sizin orda yok mu öyle bir ihtimal?

yok canım ben devlette çalışıyorum özel olsa anlatırsın halini ama devlette kanun ne diyosa o deyip başkada bişey demiyorlar ama rapor hakkımı dibine kadar kullanıcam oda en fazla 2,5 ay filan benim haftaya kontrolüm var ve çalışabilir raporu alma zamanı haftaya kadar kararımı kesinleştirmem gerekiyor bu yüzden çok kararsızım hep erken doğum olayı kafamı karıştırıyor eziyet çekip şu sandalyede boşa oturmuş olucam o zaman çıldırırım herhalde öyle bişey olursa inşallah olmaz diyorum ama baksana ocak topiğine bebeklerinin yarısı doğmuş bile karar verme işi çok zorrrrr ((( herşey bilinmeze bağlı

insallah canim benim. kimse bizi etkileyemez mart hamisleri olarak. insallah saglikla yuce Allahim kurtarir hepimizi..... opuyorumnanaktan

Kızlar ya karnım sertleşiyor ve batma oluyor normal mi? birde gece uykusuz sürekli tuvlaete flan kalıyorum uykusuzluk halsizlik yüzünden başım fena ağrıyor ne yapsam acaba yaaaamafoldumben

Son düzenleme:

ona farkettirmemeye çalışıyorum ama kesin farkediyordur sonuçta..akıllı bir çoçuk...

haklısın çanım,,onun umurunda bile değil eminim...olan bana oluyor zaten...öyle yapaçağım..o yokmuş gibi...anlasa içim yanmayaçak..işine gelmeyeni anlamaz o...

orası çok esnek çanım korkma o konuda....eğzersizi yaparsan daha çabuk düzeliyor ve daha sıkı oluyor...

kesinlikle katılıyorum...hiç kimseyi dinlemeyin kızlar herkesin ağrı sınırı farklı..benim doğumum kolaydı mesela...geçiçek gideçek..inanınki bebek olduktan sonra herşeyi unutuyorsunuz...çok korlkan arkadaşlar için söyluyorum...şu sancısız normal doğum olayı var..onu bir sorun soruşturun..benim tam olarak bilgim yok bu konuda,ben yardımçı olamayaçağım ama bir sorun ...

Ayyy benim kocam da öyledir.
Benim herşeyim var, birşeye ihtiyacım yok diye trip atar bir de...
Ama şimdi daha bir dikkatli oldu, delirtiyor beni...

Canım o zaman sen herşey normal seyrinde ilerleyecekmiş gibi davransan daha iyi gibi...
Bir de zamanında gelirse, o zaman çok az vaktiniz kalacak birlikte geçirecek.

Kızlar ya karnım sertleşiyor ve batma oluyor normal mi? birde gece uykusuz sürekli tuvlaete flan kalıyorum uykusuzluk halsizlik yüzünden başım fena ağrıyor ne yapsam acaba yaaaamafoldumben

sertleşme olyını bir dr ne sorçanım yaaa.tuvalete bende çok sık gidiyorum o normal...halsızlik falan bendede var....

hepatit esnek yer ya toplanır herhal.Bakalım ilk kim doğuracak ben ortalardayım sezeryan oluca içinde günüm belli olur son aylarda 15 mart dedi ama bilmiyorum.
YAĞMUR26 BENıMDE KASIK AĞRIM OLUYO ARADA TUVALET SORUNUDA CABASI neyapalım geceyi tuvalette geçiriyoruz bazen artı bebek kıpırdadıkça tuvaletiniz gelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…