- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #27.941
ben geldiiimmm...
öğlen çıktım babylove un hediyesini aldım yarında kargoya veririm muhtemelen.
çok tatlı kendi kızımada alıcam ondan.
sonra kocam ayağına ayakkabı almıyodu kıza alışveriş yaparız gerek yok diye ona bot aldım...
sooraa dalinin 5 li seti 27,90 a düşmüş ondan aldım içinde sabunu şampuanı ıslak mendili pişik kremi bide pudrası var kızıma ilk defa bakım ürünü aldım yane...ee kızıma alırımda anası dururmu...bitane el kremiduş jeli sütyen kilot bide yün atlet aldım ooh harcadım bütün parayı geldim rahatmıyım evet...
canım bizim bu izin konusu yılan hikayesine döndü( erken doğum olursa doğum öncesi izninin yandığını öğrendinmi canım öyle bi durumda var ne kadar havada bi kanun ya bu insanları kararsızlığa ve karamsarlığa sürüklüyor ((( canım inşallah doğum sonrası dönme şansın vardır izin filan bi kenara inşallah bi değişiklik olmaz işinle ilgili
Raporla ilgili bişey sormuştu bir arkadaş heyet raporu alırsan ki bunu devlet hastaneleri veriyor kurumun kabul etmek zorunda canım.ama sonra sorun yaşarmısın iş yerinde bilemem.ben kamu kurumunda olduğum halde rapor zor görünüyor amirin ne derse o yani:))
kusebfilal cim hava nasıl ama:)) uçucam sandım gece valla sesten uyuyamadım.
kegel egzersizini duydum ben de ama ne olsa kocaman şey çıkacak ordan düzelir mi ki..
canim kusura bakma ama yengene kizdim simdi. ne demek ya cok aci cekersin belki cok kolay olacak dogumun. o nerden biliyor. herseyin en dogali makbul degil mi bu dunya da. baska bir sorun cikmadigi surece en dogrusuda tabiki de normal dogum. bence bu dogum konusunda kimse kimseyi etkilememeli. herkes kendi kararini vermeli diye dusunuyorum.
ben geldiiimmm...
sonra kocam ayağına ayakkabı almıyodu kıza alışveriş yaparız gerek yok diye ona bot aldım...
sooraa dalinin 5 li seti 27,90 a düşmüş ondan aldım içinde sabunu şampuanı ıslak mendili pişik kremi bide pudrası var kızıma ilk defa bakım ürünü aldım yane...ee kızıma alırımda anası dururmu...bitane el kremiduş jeli sütyen kilot bide yün atlet aldım ooh harcadım bütün parayı geldim rahatmıyım evet...
benimde duruyor perdeler tüller halılar izne çıkıcağım zaman ablamla ve manevi ablamla yaparım artık buzdolabını temizlemem lazım ama insan üşeniyor büyük temizlik aklına geldikçe ama mecburum
haklısın canım herkes kendi dogum hikayesi nasılsa herkes aynı sekilde olucak zannediyo..ee bizimde ilkimiz olucagı i,çin tereddüt ve korkularımız oluyo haliyle..insallah cok ta agrı sızı hissetmeden doguruveririrz..canim kusura bakma ama yengene kizdim simdi. ne demek ya cok aci cekersin belki cok kolay olacak dogumun. o nerden biliyor. herseyin en dogali makbul degil mi bu dunya da. baska bir sorun cikmadigi surece en dogrusuda tabiki de normal dogum. bence bu dogum konusunda kimse kimseyi etkilememeli. herkes kendi kararini vermeli diye dusunuyorum.
bosnacım allah korusun ya erken doğum olursa o kötü işte onca sürünüp geldiğimiz hep boşa olucak( ayyy bayılazayımmmmmmm bu izin konusu beni çıldırtacak ya hayırlısı bakalım
ben geldiiimmm...
hepiniz güle güle kullanın canım . bebek için aldılarını ço kçok al daha benim bebk te gelecek sana ... söz verdin banane :)kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Ooohh güle güle kullanın hepiniz cicilerinizi.
Benim kocam da aynen öyle, hiç bir şey almıyor adam üstüne başına, deli ediyor beni.
Önümüz yılbaşı, o bahaneyle ben el koyacağım duruma.
Ben de yapmadım hiç birini...
Doğum iznine çıkınca koltuklarımı temizlik şirketi çağırıp temizleticem, leş gibiler...
Halıyı yıkamacıya göndericem.
Perdelerimi kendim yıkarım ama ütüler miyim bilmiyorum kaydirigubbakcemile3
Ne pis üşengeç bi kadın oldum ben ya, aklım gidiyor ev işi yapacam diye
Beni de kudurtuyor o konu.
Tek umudum, bu kız zaten son güne kadar geldi deyip, kalan iznimin tamamını kullandırırlar belki...
Sizin orda yok mu öyle bir ihtimal?
haklısın canım herkes kendi dogum hikayesi nasılsa herkes aynı sekilde olucak zannediyo..ee bizimde ilkimiz olucagı i,çin tereddüt ve korkularımız oluyo haliyle..insallah cok ta agrı sızı hissetmeden doguruveririrz..kaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktan
sen en iyisini bilirsin canım ben nacizane fikrimi söyledim..soğuk konuş tepki verme boşverr.ama kafana takma bence.bak büyük oğlun farkeder size bişey demez ama okulda dışarda sorun yaşar dengesi bozulur çocuğun.en azından miniklerini düşün biri de içinde..biz ne desek boş ancak bu kadar destek olabiliriz yine de istediğin bişeyolursa söyle
SELKıE bazı şeyleri boşvermek zor biliyorum ama bebeğinin sağlığı için ve oğlun için boşvericeksin.En ufak stres her ikisinide etkiler.Ağla içini boşalt ve eşinden biraz uzak kal.Sinirlerin yatışıncaya kadar.Kimse için ne kendi canını nede iki oğlunun canını üzmeye değer.Bazen olan sadece bize oluyo karşındakinin umrumda bile olmuyo hiçbişey olmamış gibi davranıyolar sende hatasını anlayıncaya kadar o yokmuş gibi davran bakalım nasılmış anlasın.Birazda annesi şımartmış seninkini canım bence.
Raporla ilgili bişey sormuştu bir arkadaş heyet raporu alırsan ki bunu devlet hastaneleri veriyor kurumun kabul etmek zorunda canım.ama sonra sorun yaşarmısın iş yerinde bilemem.ben kamu kurumunda olduğum halde rapor zor görünüyor amirin ne derse o yani:))
kusebfilal cim hava nasıl ama:)) uçucam sandım gece valla sesten uyuyamadım.
kegel egzersizini duydum ben de ama ne olsa kocaman şey çıkacak ordan düzelir mi ki..
arkadaşlarım korkulacak bişey yok doğum konusuyla ilgili şöyle düşünün annelerimiz bizi nasıl dünyaya getirmişse bizde öyle dünyaya getiricez inşallah sağlıkla hiç kimseyi dinlemeyin bu konuda herkesin ağrı hissi farklı sonuçta kimsecikleri kulak asmayın tabi son anda sağlık durumumuzda el verirse çatır çatır sağlıkla olucak inşallah a.s.
ay sizin kocalarda mi almiyor ustune basina bisi. ya yalvariyorum gel sana sunu alalim bunu alalim diye almiyo adam ya. var benim kiyafetim ayakkabim diyo. gerek yok diyo. ama simdi bebek alisverisi yuzunden falan degil adamin genel dogasi bu. (gerci sorsaniz bebege ne aldin diye biz pek bisi almadik :)))) sponsorlarimiz var. babanne ve annaneyle teyzeler :)))
yok canım ben devlette çalışıyorum özel olsa anlatırsın halini ama devlette kanun ne diyosa o deyip başkada bişey demiyorlar ama rapor hakkımı dibine kadar kullanıcam oda en fazla 2,5 ay filan benim haftaya kontrolüm var ve çalışabilir raporu alma zamanı haftaya kadar kararımı kesinleştirmem gerekiyor bu yüzden çok kararsızım hep erken doğum olayı kafamı karıştırıyor eziyet çekip şu sandalyede boşa oturmuş olucam o zaman çıldırırım herhalde öyle bişey olursa inşallah olmaz diyorum ama baksana ocak topiğine bebeklerinin yarısı doğmuş bile karar verme işi çok zorrrrr((( herşey bilinmeze bağlı
Kızlar ya karnım sertleşiyor ve batma oluyor normal mi? birde gece uykusuz sürekli tuvlaete flan kalıyorum uykusuzluk halsizlik yüzünden başım fena ağrıyor ne yapsam acaba yaaaamafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?