2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar ya karnım sertleşiyor ve batma oluyor normal mi? birde gece uykusuz sürekli tuvlaete flan kalıyorum uykusuzluk halsizlik yüzünden başım fena ağrıyor ne yapsam acaba yaaaamafoldumben

Uykusuzluk halsizlik bende de var.
Hiç geçmiyor diyebilirim.
Batma ve sertleşme de dünden beri biraz başladı ama ciddiye almadım ben.
Dün akşam o kadar batma oldu ki karnımda, sağımdan soluma dönemedim...

anaa nerde öyle koca ulan biizmki askere gitmeden önce büytn dolabın ıyeniledi nerdeyse askerde bi tane bot bi tane spor ayakkabı aldı eski spor ayakkabıların ıgötürmüştü onarlı da vermiş orda birilerine eskidi askeri anlamda alınabilecek boyunluk tu kazaktı içlikti eldiven bere aklınıza ne gelirse hepsini aldı :):):) dün de bana diyorki ankaraya taşınırsak bu botlar bana yetmez bi bot daha alırım .. .dedim alalh tan kork daha ne olduğu belli dğeil dur çok şükür hamile olan benim o değil yoksa yanmıştık :):):):

bana ben ilk doğuraçakmışım gibi geliyor nedense...bu arada sen benim oğlumun doğum gününde doğuraçaksın dr ye göre... :))

kussebfilal ,selkie saolun başım manyak ağrıyor ya karnımda bebekmi dayanıyor karnıma anlamadım batıyor valla yaa nyse olmadı sorayım bi doktora

canım serleşme tehlikeli diye biliyorum çocuk karnının bir bölümünü sertleştiri ama tamında böyle bi davul gibi olma durumu varsa o bence doktorla halledeceğin bir mesele canım inşallah öyle bişey değildir ... :ecrin_bebek:

selkie'cim o ağrısız doğum bana biraz garip geliyor yaşamadığımız için belki bilmiyorum ama sancı çekiceksin açılman olucak ondan sonra yapıyorlar epidurali açılma 4'ü geçerse es kaza o zamanda yapmıyorlar yani ilk sancıyı çektiysek geriside gelir diye düşünüyorum ama bilmiyorum anestezi şekillerinin hepsi risk taşıyor sonuçta en sağlıklısı normal normal ağrılı ağrılı ohhhh ömrümüzde belki bir kere yaşacaz bu duyguyu o yüzden en doğalı neyse ondan yana benim fikrim ama bebişlerin keyfine bağlı tabi hayırlısıyla o zamana bi ulaşalım inşallah gerisi kolay gelir kimse kendini korkutmasın herşey olması gerektiği gibi kolayca olur inşallah

benim bu konuda bir fikrim yok..nasıl olduğu konusunda..sadee öyle bişeyin var olduğunu bliyorum..ben normal yapmak istiyorum herşeyiyle...Allah hayırlısıyla kurtarsın bizide...

canım sancılar inanki, beni korkutmuyo adet sancılarım cook fenaydı cünki dayanabilirim gibi geliyo bana..sadece epidural agrısız dogumda kesik dikişleri hissetmemem güzel..gerci normaldedew uyusturuyolarmış ama..bakalım

yok saddece sağ tarafım sertleşiyor. yinede korkuyorum acaaba bir sorun olurmu ki? ama bebeğim hareketli her hangi bir akıntı falan Yok ALLLAHa şükür ama haftaya salı günü randevum beklesem mi yoksa doktora gitsem mi?

SELKıECıM kardeşimin doğumgünüde 17 mart.Acık sık dişinide yeğenimle doğum günümüz beraber olsun diyo doktor bide tıp bayramı falan dedi ogünmü doğurttursam seni dedi bilmiyorum artık nasip neyse o.

canım bebek bir tarafa toplanıyodurda ondan ozaman.Malum artık büyüdüler tekmelerde sert geliyo.Benimkide bazen uzanıyo herhalde bitarafı bi kasığımda bitarafı bi kasığımda oluyo.Kerata babası gibi rahatına düşkün olacak.

Herkese merhaba artık hastane Çantamı hazırlamamı sÖylÜyo Çevremdekıler. Aranızda hazırlamaya baŞlayan oldumu? Bırde yenıdoĞana ÇıtÇıtlı bady lerın zararlı olduĞunu sÖyleyenler var gÖbek baĞı aÇısından zararlıymıŞ... Sızce hastane Çantasında neler olmalı. Genelde hastane takımların ıÇıne ne gıydırmelıyım ÇıtÇıtlı bady lerın yerıne

hayırlısoıyla doğsunda çok önemli değil 2 gün öne 2 sonra..benim ikini ben nisanın 12 sinde bekliyordum martın 15 inde geldi mesela..hemen hemen 1 ay erken...

selam kızlar.nasılsınız biz ne zamandır yoktur.kızımla ben.bilgisayarda arıza vardı ki hala yavaş çalışıyor çok giremedim o yüzden.

Hoşgeldin canım...

Selkie, Kussebfilal, bu konuda da aydınlatsanıza bizi opuyorumnanaktan

ben daha hazırlamadım...çıtçıtlı bady yerine iç zıbın kullanabilirsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…