- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #27.961
Kızlar ya karnım sertleşiyor ve batma oluyor normal mi? birde gece uykusuz sürekli tuvlaete flan kalıyorum uykusuzluk halsizlik yüzünden başım fena ağrıyor ne yapsam acaba yaaaamafoldumben
ay sizin kocalarda mi almiyor ustune basina bisi. ya yalvariyorum gel sana sunu alalim bunu alalim diye almiyo adam ya. var benim kiyafetim ayakkabim diyo. gerek yok diyo. ama simdi bebek alisverisi yuzunden falan degil adamin genel dogasi bu. (gerci sorsaniz bebege ne aldin diye biz pek bisi almadik :)))) sponsorlarimiz var. babanne ve annaneyle teyzeler :)))
hepatit esnek yer ya toplanır herhal.Bakalım ilk kim doğuracak ben ortalardayım sezeryan oluca içinde günüm belli olur son aylarda 15 mart dedi ama bilmiyorum.
YAĞMUR26 BENİMDE KASIK AĞRIM OLUYO ARADA TUVALET SORUNUDA CABASI neyapalım geceyi tuvalette geçiriyoruz bazen artı bebek kıpırdadıkça tuvaletiniz gelir.
kussebfilal ,selkie saolun başım manyak ağrıyor ya karnımda bebekmi dayanıyor karnıma anlamadım batıyor valla yaa nyse olmadı sorayım bi doktora
selkie'cim o ağrısız doğum bana biraz garip geliyor yaşamadığımız için belki bilmiyorum ama sancı çekiceksin açılman olucak ondan sonra yapıyorlar epidurali açılma 4'ü geçerse es kaza o zamanda yapmıyorlar yani ilk sancıyı çektiysek geriside gelir diye düşünüyorum ama bilmiyorum anestezi şekillerinin hepsi risk taşıyor sonuçta en sağlıklısı normal normal ağrılı ağrılı ohhhh ömrümüzde belki bir kere yaşacaz bu duyguyu o yüzden en doğalı neyse ondan yana benim fikrim ama bebişlerin keyfine bağlı tabi hayırlısıyla o zamana bi ulaşalım inşallah gerisi kolay gelir kimse kendini korkutmasın herşey olması gerektiği gibi kolayca olur inşallah
canım sancılar inanki, beni korkutmuyo adet sancılarım cook fenaydı cünki dayanabilirim gibi geliyo bana..sadece epidural agrısız dogumda kesik dikişleri hissetmemem güzel..gerci normaldedew uyusturuyolarmış ama..bakalımselkie'cim o ağrısız doğum bana biraz garip geliyor yaşamadığımız için belki bilmiyorum ama sancı çekiceksin açılman olucak ondan sonra yapıyorlar epidurali açılma 4'ü geçerse es kaza o zamanda yapmıyorlar yani ilk sancıyı çektiysek geriside gelir diye düşünüyorum ama bilmiyorum anestezi şekillerinin hepsi risk taşıyor sonuçta en sağlıklısı normal normal ağrılı ağrılı ohhhh ömrümüzde belki bir kere yaşacaz bu duyguyu o yüzden en doğalı neyse ondan yana benim fikrim ama bebişlerin keyfine bağlı tabi hayırlısıyla o zamana bi ulaşalım inşallah gerisi kolay gelir kimse kendini korkutmasın herşey olması gerektiği gibi kolayca olur inşallah
canım serleşme tehlikeli diye biliyorum çocuk karnının bir bölümünü sertleştiri ama tamında böyle bi davul gibi olma durumu varsa o bence doktorla halledeceğin bir mesele canım inşallah öyle bişey değildir ... :ecrin_bebek:
yok saddece sağ tarafım sertleşiyor. yinede korkuyorum acaaba bir sorun olurmu ki? ama bebeğim hareketli her hangi bir akıntı falan Yok ALLLAHa şükür ama haftaya salı günü randevum beklesem mi yoksa doktora gitsem mi?
SELKİECİM kardeşimin doğumgünüde 17 mart.Acık sık dişinide yeğenimle doğum günümüz beraber olsun diyo doktor bide tıp bayramı falan dedi ogünmü doğurttursam seni dedi bilmiyorum artık nasip neyse o.
buarada benim doktor 1000 ytl alıcakmış görümcemin doğumundan nediyosunuz çokmu azmı sizce?
selam kızlar.nasılsınız biz ne zamandır yoktur.kızımla ben.bilgisayarda arıza vardı ki hala yavaş çalışıyor çok giremedim o yüzden.
selam kızlar.nasılsınız biz ne zamandır yoktur.kızımla ben.bilgisayarda arıza vardı ki hala yavaş çalışıyor çok giremedim o yüzden.
Herkese merhaba artık hastane Çantamı hazırlamamı sÖylÜyo Çevremdekİler. Aranızda hazırlamaya baŞlayan oldumu? Bİrde yenİdoĞana ÇıtÇıtlı bady lerİn zararlı olduĞunu sÖyleyenler var gÖbek baĞı aÇısından zararlıymıŞ... Sİzce hastane Çantasında neler olmalı. Genelde hastane takımların İÇİne ne gİydİrmelİyİm ÇıtÇıtlı bady lerİn yerİne
Herkese merhaba artık hastane Çantamı hazırlamamı sÖylÜyo Çevremdekİler. Aranızda hazırlamaya baŞlayan oldumu? Bİrde yenİdoĞana ÇıtÇıtlı bady lerİn zararlı olduĞunu sÖyleyenler var gÖbek baĞı aÇısından zararlıymıŞ... Sİzce hastane Çantasında neler olmalı. Genelde hastane takımların İÇİne ne gİydİrmelİyİm ÇıtÇıtlı bady lerİn yerİne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?