- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #28.081
benimki zaten iyice tuhaf,annesini görünce dahada tuhaflaşıyor....
hiç okuyamadım kızlar geçmişi hepinizi kocaman öpüorum we ewe iniyorum sırtım çok ağrıyor kızlar sol üst tarahta çok fena yaa
haydi kaçtım ben canlar yarın görüşürüz
yüksek biraz sınır 140 benim 153 çıktı
iyi akşamlar kızlarrra.s.
biz yine gezmedeydik oğlumla bugün çoştuk bu hafta komşularla iki iki gezer olduk birinden çıkıp diğerine gidiyoruz hayırlısı bakalım
geçmişi zor bitirdim kaynatmışınız bi sürü konulardan bahsetmişsiniz
hadi gülüm hayırlı haberler alırsın inşallah bende cuma gününü iple çekiyorum tam 1 ay oldumafoldumben
sen o günün alşamı tostmu yemiştin dr bana 2kez yükleme yaptı o normal çıktı ilki 133 çıktı benim dr yüksek buldu
kızlar, selamlar... dün dr. agittim .bebek iyi ama suyun az dedi. su içmekten helak oldum. bu pek iyiye işaret değil. umarım birşey olmaz.
onun etkisi olur mu cnm
bi de ben o hafta hep bisküvi arası lokum yiyrdum akşam yemeklerden sonra ve son3 haftadır hep yemeklerden sonra tatlıyiyordum çikolata vs,kahvaltılarda nutella
belki bu yüzden de yüksek çıkmıştır[/QUOTE
asinaz istersen bi tekrar ettir bence gece yediklerinin alakası olabilir bende lokumlu biskuiyi çokkkk severim
kızlar, selamlar... dün dr. agittim .bebek iyi ama suyun az dedi. su içmekten helak oldum. bu pek iyiye işaret değil. umarım birşey olmaz.
düzelir canım bir dahaki muayeneye kadar bol bol sıvı al
ohh iyi gezmeler hayatım benim yerimede bol bol gez.
sağol canım.sende inşaallah güzel haberlerle gelirsin 1 güncük kalmış buluşmanızaopuyorumnanaktan.
onun etkisi olur mu cnm
bi de ben o hafta hep bisküvi arası lokum yiyrdum akşam yemeklerden sonra ve son3 haftadır hep yemeklerden sonra tatlıyiyordum çikolata vs,kahvaltılarda nutella
belki bu yüzden de yüksek çıkmıştır
kuju benim bebişte 26 haftamda iki taraftan esneyip beni bağrtıyordu sonra ben naparım şimdiden boyleyse dedim sonra hareketlerini çok az hisssetmeye başladım aman kimse dert yanmasın sonra tüh diyr insan şimdide 3 gğndür baya etkili ama acıtmıyor canımı kötü şeyler düşünmeyelimkızlar bişey sorucam bi kaç gündür maşallah bizim bebiş her hareket edişinde yer değiştirirken çok net hissediyorum dönüşlerini yaslanmasını her seferinde ama canımı yakıyor durup bekliyorum resmen dönsün diye bu normalmi acaba şimdi arkadaş suyu az diyince aklıma geldi bu sebepten olabilirmi acaba
kuju benim bebişte 26 haftamda iki taraftan esneyip beni bağrtıyordu sonra ben naparım şimdiden boyleyse dedim sonra hareketlerini çok az hisssetmeye başladım aman kimse dert yanmasın sonra tüh diyr insan şimdide 3 gğndür baya etkili ama acıtmıyor canımı kötü şeyler düşünmeyelim
aslında çok da birşey demedi. çok su içeceksin dedi. 3 hafta sonra gel dedi. bebek birkaç gün geri takvime göre. önemli değil bu o kadar dedi. acaba bu durumun suyun azlığıyla bir ilgisi olabilir mi. yarın arayıp soracağım...
aslında çok da birşey demedi. çok su içeceksin dedi. 3 hafta sonra gel dedi. bebek birkaç gün geri takvime göre. önemli değil bu o kadar dedi. acaba bu durumun suyun azlığıyla bir ilgisi olabilir mi. yarın arayıp soracağım...
evet canım aynı problem bendede var bundan 2 hafta önce gittiğimde doktor suyun az çok su iç öle gel dedi bu gün gittim gene az dedi okadarda meyve falan yiyorum su hele sürekli yanımdan hiç ayırmıyorum ne kadar içiyorsun dedi bende 2-3 litre içiyorum dedim ama 2 kesin yanii daha halen azmış yaa mafoldumben kocaman tana gibiyim yaaa zati su içsem yarıyor delikafadulden:roflol: günde 4 litre içsem ben nolurumki eğer çocuğunun cin gibi akıllı olmasını istiyorsan bol bol iç dedi hareketle ilgili bişey demedi
evet canım aynı problem bendede var bundan 2 hafta önce gittiğimde doktor suyun az çok su iç öle gel dedi bu gün gittim gene az dedi okadarda meyve falan yiyorum su hele sürekli yanımdan hiç ayırmıyorum ne kadar içiyorsun dedi bende 2-3 litre içiyorum dedim ama 2 kesin yanii daha halen azmış yaa mafoldumben kocaman tana gibiyim yaaa zati su içsem yarıyor delikafadulden:roflol: günde 4 litre içsem ben nolurumki eğer çocuğunun cin gibi akıllı olmasını istiyorsan bol bol iç dedi hareketle ilgili bişey demedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?