2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

hiç okuyamadım kızlar geçmişi hepinizi kocaman öpüorum we ewe iniyorum sırtım çok ağrıyor kızlar sol üst tarahta çok fena yaa
haydi kaçtım ben canlar yarın görüşürüz

ohh iyi gezmeler hayatım benim yerimede bol bol gez.
sağol canım.sende inşaallah güzel haberlerle gelirsin 1 güncük kalmış buluşmanızaopuyorumnanaktan.

sen o günün alşamı tostmu yemiştin dr bana 2kez yükleme yaptı o normal çıktı ilki 133 çıktı benim dr yüksek buldu

onun etkisi olur mu cnm
bi de ben o hafta hep bisküvi arası lokum yiyrdum akşam yemeklerden sonra ve son3 haftadır hep yemeklerden sonra tatlıyiyordum çikolata vs,kahvaltılarda nutella
belki bu yüzden de yüksek çıkmıştır

kızlar, selamlar... dün dr. agittim .bebek iyi ama suyun az dedi. su içmekten helak oldum. bu pek iyiye işaret değil. umarım birşey olmaz.

ohh iyi gezmeler hayatım benim yerimede bol bol gez.
sağol canım.sende inşaallah güzel haberlerle gelirsin 1 güncük kalmış buluşmanızaopuyorumnanaktan.

amin canımcım hepimiz güzel haberler alalım inşallah
gezerim şekerim kahve günü yapmaya karar verdik 15 günde bir gezicem yanizemuszemus

hımm asinazcım doktoruna da anlat böyle belki tekrar ettirir canımcım

kızlar, selamlar... dün dr. agittim .bebek iyi ama suyun az dedi. su içmekten helak oldum. bu pek iyiye işaret değil. umarım birşey olmaz.

canım problem yok dediyse endişelenme bol sıvı al tabi bu arada başka neler söyledi doktor biraz açabilirmisin ne yapman gerekiyormuş:uhm:

kızlar bişey sorucam bi kaç gündür maşallah bizim bebiş her hareket edişinde yer değiştirirken çok net hissediyorum dönüşlerini yaslanmasını her seferinde ama canımı yakıyor durup bekliyorum resmen dönsün diye bu normalmi acaba şimdi arkadaş suyu az diyince aklıma geldi bu sebepten olabilirmi acaba

kuju benim bebişte 26 haftamda iki taraftan esneyip beni bağrtıyordu sonra ben naparım şimdiden boyleyse dedim sonra hareketlerini çok az hisssetmeye başladım aman kimse dert yanmasın sonra tüh diyr insan şimdide 3 gğndür baya etkili ama acıtmıyor canımı kötü şeyler düşünmeyelim

yok bitanem yakınmak için sölemedim ben çok mutluyum şükür Rabbime onu hissetmek öyle değerliki haklısın gerçi kötü düşünmemek lazım

aslında çok da birşey demedi. çok su içeceksin dedi. 3 hafta sonra gel dedi. bebek birkaç gün geri takvime göre. önemli değil bu o kadar dedi. acaba bu durumun suyun azlığıyla bir ilgisi olabilir mi. yarın arayıp soracağım...

anladım canım sen bol bol sıvı tüket tuzlu fazla yeme tuzlu yemek de bebeğin suyunu etkiliyor diye okumuştum özellikle turşu
doktor bi sorun görmediyse düzelir demek canını da sıkma 3 hafta sonra gittiğinde herşey yoluna girmiş olur inşallah

evet canım aynı problem bendede var bundan 2 hafta önce gittiğimde doktor suyun az çok su iç öle gel dedi bu gün gittim gene az dedi okadarda meyve falan yiyorum su hele sürekli yanımdan hiç ayırmıyorum ne kadar içiyorsun dedi bende 2-3 litre içiyorum dedim ama 2 kesin yanii daha halen azmış yaa mafoldumben kocaman tana gibiyim yaaa zati su içsem yarıyor delikafadulden:roflol: günde 4 litre içsem ben nolurumki eğer çocuğunun cin gibi akıllı olmasını istiyorsan bol bol iç dedi hareketle ilgili bişey demedi

bunun sebeplerini söyledimi peki neden su azalıyormuş ilk zamanlarda böyle bi sorun yoktu sanırım değilmi
inşallah normale döner canımcım

cnm olsun dana gibi olurum demişsin bence en fazla 3 ay daha sık dişini iç içebildiğin kadar,sonrasında zaten bebeklerimizin peşinde koşturmaktan vericez kiloları,canınıda çok sıkma,moral çok önemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…