- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #28.101
kaydirigubbakcemilekızlar iyi
geceler bebişlerin uykusu gelmiştir
haydi yatağa
bunun sebeplerini söyledimi peki neden su azalıyormuş ilk zamanlarda böyle bi sorun yoktu sanırım değilmi
inşallah normale döner canımcım
cnm olsun dana gibi olurum demişsin bence en fazla 3 ay daha sık dişini iç içebildiğin kadar,sonrasında zaten bebeklerimizin peşinde koşturmaktan vericez kiloları,canınıda çok sıkma,moral çok önemli
sebep sordum bende ama bana çok su içmem gerektiğini söledei başka bi doktordan sormuştum bu doktrdan önceydi oda su içmekle pek bi alakası yok demişti inşallah canım bu doktorda habire bi sorunlar buılmaya çalışıyormuş gibimede gelliyor ama
saol canım yok şükür öle canımı sıkmıyorum inşallah bi problemde olmaz allahın izniyle
öff bu doktorların bazılarıda cımbızla veriyolar bilgileri yanii n eolur güzelce açıklasalar yanii bende gata ya gidiyorum ordada böyle zor alıyorum lafları ağızlarından bir iki cins var içlerinde onlara denk gelmek istemiyorum hiç
neyse tatlım düzelir inşallah Allah yardımcımız ve yardımcıları olsun kuzucuklarımızın:Saruboceq:
e bu bana yetti enfeksiyon hastalıkları prof. halası olma demiş e ozamn benin doktor nie ol dior :S
ben nedense şiddet ile karşıyım aşıya,sebebi ise kendimden değil karnımdakinden korkuyorum,Allah kousun yanlış bir iğne olur ve yapılabilicek hiçbişi kalmaz bende bunu asla kabullenemem,bakıyorum hafif üşütmüş gibi hissetsem,hapşursam hemen c vitamini koktelyi yapıyorum,meyve bol yiyorum kendimce sağlıklı şeyler ile korunmaya çalışıyorum,insanlardan uzak duruyorum,bi yere gitmiyorum,Rabbim uzak etsin hepimizden inşallah
aminnn canım ama işte risk gurubundasınız ne kadarda korunsanız yetmez diyenlerde var çook kafam karışık çook şimdi eko anne diye bi siteden domuz gribi ile ilgili yazılar var onları okuyorum
kızlar, selamlar... dün dr. agittim .bebek iyi ama suyun az dedi. su içmekten helak oldum. bu pek iyiye işaret değil. umarım birşey olmaz.
günaydınnnnn ....
arkadaşlar nolur maşşalah diyin öyle güzel bir uyku çektim ki anlatamma yataktan kalkarkende gayet güzel kalktım . gece hiç uyanmadım dönmedim tuvalete kalkmadım sank idersiniz ki hamile değilim eski günlerdeki gibi bir uyku idi :):):) kaydirigubbakcemile3
bebeğim de sabah benle birlikte uyanmış kıpırdıyor ... onada teşekkür rabbime şükür ettim bir gecde olsa böyle güzel bir uyku için darısı hepinizin başına iyi geliyor haftanın dördüncü gününde güç verdi :):)kaydirigubbakcemile3:ecrin_bebek:
inşallah bugünde güzel geçer beni üzen bir abone gelmezklava: klava::Saruboceq:
hepinize bu güzel papatyalarr a.s.a.s.a.s.
veee tabi ynurcuğummm hataydan sevgilerrrr şafak 31 turkbayragiturkbayragi:lepi:
ohhh güne güzel haberlerle başladık seyyalcim bomba gibi bugün selie'cimde buzları eritmiş ne güzel güne böyle başlamak maşallah allah ağzımın tadını bozmasın :içelim: seyyalcim deliksiz uykunun darısı bize olsun inşallah ben uykusuzluktan işe gelirken duran bi arabadan daha hızlı geldim buna şükür :CüvCüv: tatlım şafak sıkıştırıyor artık azaldıkça geçmiyor sanki turkbayragi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?