2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar, selamlar... dün dr. agittim .bebek iyi ama suyun az dedi. su içmekten helak oldum. bu pek iyiye işaret değil. umarım birşey olmaz.

canımcım bi yerde armutun çok iyi geldiğini okudum bu sitede bi kadına doktoru önermiş sende bol armut ye bakalın şu sarı sulu olanlardan umarım iyi gelir..

kujuum ewet hareketler eğer o kadar acıtacak kadrsa su azlığından olabilirmiş, ben 29 haftamdayım hiç canım yanmadı bebeişin hareketlerinden ki kıpır kıpır sürekli sadece kaburgalarımı acıtıyo o da ayakları ordaymış tekmeliyor anasının kemiklerini weletopuyorumnanaktan

iç hayatım sende suyun zararı olmaz bol meywe gzdatk ada söledim we armut ye sarı sulu iri olanlardan şeker gibi olanlar ııımmm canım çektiCADIARZU

maşallah canım kıçını kaşı:)) umarım uykun kadar gününde güzel geçer :sm_cool:

selkie hadi nazar değmesin bu herifler böyle böyle yontulacak işte:)

bnde dün gece çok kötü bir rüya gördüm bağıra bağıra ağlayarak zor uyandım dedem ölmüştü we 1,2 saat sonra anaannem ölüyor yerde döwüne döwüne ağlıyorum rüyamda ki anaannem benim için annem kadar değerlidir beni o büyüttü sayılır çok ağladım cengiz susturana kadar o da bnle üzüldü aşkım bnm
çok kötü bir rüyaydı ama neyseki rüyaydı allahım alma sewdiklerimi benden hiç hazır değilim:Saruboceq:

o kadar yonta yonta hala tam şeklini alamadı benimki....:)) biraz zor oyuluyor...yaklalık 7 senedir yontuyorum...:)

hayır olsun .baktınmı rüya tabirlerine..? Allah uzun ömür versin 2 sinede.....

Son düzenleme:

nerde bi zayıf görsem gözlerimi alamıyorum :) benim böyle kilo takıntım yoktu yaaaa son bi haftadır bütün zayırlara sinir oluyorum :kedi:

hey maşşalah askere gitmesekte askelerimiz kadar öğrenmişiz deyimleri şafak sıkıştırıyor valla sıkıştırmaz mıııı hele ki seni daha çok yorar ama inan bende sanki hiç görmemiş gibiyim sanki hep ayrı kaldık 5 ay boyunca mevlam sabırlar versin cnaım benim gene şükür burası vardı yawww :enbuyukkk:

canım ömrü uzamış ikisiinde maşşallah .. hem rüyayı anlattığın kişinin nasıl yorumladığı önemli derler hayır diyeim hayrı olsun inşallah.

nerde bi zayıf görsem gözlerimi alamıyorum :) benim böyle kilo takıntım yoktu yaaaa son bi haftadır bütün zayırlara sinir oluyorum :kedi:

sen bide bana sor nasıl sinir oluyorum anlatamama..yazın 63 kiloydum çok zayıfım diye 4 kilo aldım.ardından hamile kaldım.şimdi dilim varmıyor kilomu söylemeye.nasıl vereceğim ben bu kiloları bilmem...emerse bebekler çabuk veririz kilolarıda...emmezse çok zor gidiyor..

bende öyle canım bu yaşıma kadar hep zayıftım kilo ne bilmezdim rejim yapanlar bana olayı abartıyo gibi gelirdi şimdi ise hesap yapıyorum ne zaman spora başlasam diye şuan yürüyüşte yapamıyorum hiç oturduğum yerde bidon gibi oldum inşallah dediğin gibi bebiklerimizi emzinice gider kilolar

bebeğimiz süt emmez isede kolay verebiliriz bence sadece biraz zaman alır belki görümcem 30 kilo almış hamileliğinde şimdi eski kilosuna geri döndü ... hoş eski kilosuylada hala benim iki katım ama neticede verdi ...

bu arada kilo dmeişken ben geçen hafta 70 den 71 kilo oldum bu hafta dün tartıldım 69 a düşmüşüm çok ilginç ama akrnım daha bir büyüdü ya atrtım bozuk yada bende bi gariplik var herkes yüüzndeki şişlik te gitti diyor ama bilmiyorum ...

birdeeee dün buradaki şefim bana farkındamısın sana daha bi güzlelik geldi çok güzellştin sakın bu bebek erkek olmasın diyor hayırlısı inşallah dedim :):):

ben ilk kilo problemiye ilk bebeğimde tanıştım..36 kilo almıştım onda..1 seneyi buldu vermem..emmedi bebeğim beni..emseydi belki daha çabuk giderdi...bebek olunca böyle yürüyüşler falan yapamıyor insan...elini ayağını bağlıyor bebek...bende şimdi yürüyüş yapamıyorum çünkü çok yoruluyorum...sancı giriyor karnıma..hemen tuvalete gidiyorum...sen yine bidon diyorsun ben tank oldum artık...sanırım bundada 36 kilo falan alaçağım ben yine...

çılgın seni bu saatten sonra erkek derlerse bence büyük şok olur :)))

dikkat edince gidiyor canımda uzun sürüyor...
acaba ödemmi vardı vücüdünda...hamilelik yakıştı sanırım ..banada herkes yüzün çok hoş oldu diyor...yanakların falan doldu diyorlar... :))bende yüzüme yakıştı ama gövdeye hiç yakışmadı diyorum... :))

Günaydın kızlar,

Dün gece hiç uyuyamadım... Ya kötü rüyalar gördüm, ya baldırıma kramp girdi.... Ya döndüm... Ya sırtım açıldı... Ya da tuvalete kalktım...

Şimdi iş yerinde uyumak istiyorum...akannehirakannehirakannehirakannehirakannehir

boşver canım en özgür dönemimiz napalım veririz bi şekilde inşallah tabi öyle bi senede sürmesinde :)))) hemen verelim ben en çok karşımdaki insanlarla kucaklaşmayı özledim yaa kilodan ve göbişten saramıyorum kimseyi :)) bi ay sonra kociş gelicek o zaman gör halimizi doya doya hasret gidermek bile yok (

çılgın seni bu saatten sonra erkek derlerse bence büyük şok olur :)))

ama imkansız yaa doktor elli kere gösterdi kız diye dört boyutluda eerkek doğarsa aayyyyy büyük süpriz olur şekerim kayınpederim le bana :)::): kaynanamla eşime olur o şok :):):) lülülülülülülülülülülülülülülülülülü ondna sonra böyle dil çıakrtırız onalra oğlumla :):):

mevlam hayırlısını versin de kızda erkede başımızn tacı mevlam bu kadar bile olsa evlat duygusunu yaşatı şükür inşallah devamıda gelir sağlıkla doğar büyür isteyen herkese versin...

arkadaşlar bu arada bide benim gibi sivilcelenen oldumu suratım kıpkırmızı sivilcelerle doldu göbikimdede minik minik var isilik gibi yediklerimdenmi acaba :sm_confused:

ya 1-2 ayda eski halime dönsem keşke diyorum bende..ama yazı bulur bence yinede....şöyle 70 falanda olsam razıyım zatende...bizim eşimle halimiz çok komik..benim eşimde göbekli bende göbekliyim..sarılamıyoruz..tokuşuyor göbekler.. :)))

arkadaşlar bu arada bide benim gibi sivilcelenen oldumu suratım kıpkırmızı sivilcelerle doldu göbikimdede minik minik var isilik gibi yediklerimdenmi acaba :sm_confused:

yok canım bende sivilce olmadı...

sinpac günaydın canım...kötü bir gece geçirmişsin...benimde pek farkım yoktu senden...

kızlar günaydın. hepiniz çok sağolun. dr. umu aradım az önce ameliyattaymış. tekrar soracam durumum ne kadar ciddi diye. dün okuduklarıma göre suyun azalması bebeğin akciğerleri ile ilgili olabilirmiş. bir de takvime göre 1 hafta geri idi ilk defa. bu da çok korkuttu beni. düşünemiyorum artık.....

ayy kıslar nabansınız?
biz dün tocişimle chicco nun outlet mağzasına gittik.
eee neler aldık hemen yaziiimmm..
küvet küvet filesi iki çorap bi alt açma minderi bornoz takımı üç tane ağız bezi aldım.hepiciine 65 lira bayıldım geldim.
bugün öğlende bursa ucuz kumaş pazarına gidip mermerşahi diye bi bez varmış ondan alıcam poposilme bezi ağız bezi falan dikicem ondan bi mendil 1,75 alırım 2 metre kumaş daha ucuza gelir hem o kumaş çok çabuk kuruyomuş ehe...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…