- 27 Nisan 2009
- 8.609
- 1.879
- 173
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #28.121
kızlar, selamlar... dün dr. agittim .bebek iyi ama suyun az dedi. su içmekten helak oldum. bu pek iyiye işaret değil. umarım birşey olmaz.
kızlar bişey sorucam bi kaç gündür maşallah bizim bebiş her hareket edişinde yer değiştirirken çok net hissediyorum dönüşlerini yaslanmasını her seferinde ama canımı yakıyor durup bekliyorum resmen dönsün diye bu normalmi acaba şimdi arkadaş suyu az diyince aklıma geldi bu sebepten olabilirmi acaba
evet canım aynı problem bendede var bundan 2 hafta önce gittiğimde doktor suyun az çok su iç öle gel dedi bu gün gittim gene az dedi okadarda meyve falan yiyorum su hele sürekli yanımdan hiç ayırmıyorum ne kadar içiyorsun dedi bende 2-3 litre içiyorum dedim ama 2 kesin yanii daha halen azmış yaa mafoldumben kocaman tana gibiyim yaaa zati su içsem yarıyor delikafadulden:roflol: günde 4 litre içsem ben nolurumki eğer çocuğunun cin gibi akıllı olmasını istiyorsan bol bol iç dedi hareketle ilgili bişey demedi
günaydınnnnn ....
arkadaşlar nolur maşşalah diyin öyle güzel bir uyku çektim ki anlatamma yataktan kalkarkende gayet güzel kalktım . gece hiç uyanmadım dönmedim tuvalete kalkmadım sank idersiniz ki hamile değilim eski günlerdeki gibi bir uyku idi :):):) kaydirigubbakcemile3
bebeğim de sabah benle birlikte uyanmış kıpırdıyor ... onada teşekkür rabbime şükür ettim bir gecde olsa böyle güzel bir uyku için darısı hepinizin başına iyi geliyor haftanın dördüncü gününde güç verdi :):)kaydirigubbakcemile3:ecrin_bebek:
inşallah bugünde güzel geçer beni üzen bir abone gelmezklava: klava::Saruboceq:
hepinize bu güzel papatyalarr a.s.a.s.a.s.
veee tabi ynurcuğummm hataydan sevgilerrrr şafak 31 turkbayragiturkbayragi:lepi:
günaydın kızlar...umarım çok güzel bir gün geçirirsiniz...
kızlar akşam eşimle düzeldik...akşam geldi eve..konuşmadım onunla ..olaf açmaya çalıştı..kısa net cevaplar verdim...sonra mutfağa gittim bişeyler yemek için..baktım yanıma geldi....saçımı falan okşadı...gel dedi beraber yatalım...beraber gidelim yatağa dedi..akşam neden ayrı yattın dedi..bende seni varlığımla rahatsız etmek istemedim dedim...:) güldü ben senden rahatsız olmuyorum dedi...bende öyle davranıyorsun dedim...sanırım hatasını anladı...
dün ilaçlarımı içmemiştim..mağnezyum la kalsiyumu ,kan ilaçını..bütün geçe kramp girdi baçaklarıma..bu gün aksatmamam lazım...
sanah haberleri izledim canım sıkıldı...antalyada sel çokkötü olmuş..Allah yardımcıları olsun..marmarada çok gaz salımı varmış deprem yakın diyorlar..Allah korusun,
birde bebekler için bineronlardan bahsettiler kesinlikle cam kullanın diyorlar..kanserojen madde içeriyormuş plastik biberonlar...bilginiz olsun kızlar..
QUOTE]
canım gözün aydın zaten tartışmalardan sonraki dönem çok güzel geçer romantik olur be :)):) mevlam sizi büyük sorunalrdan korusun ...
deprem olursa istanbulda neler olur hiç bilmiyorum ancak türkiyenin sarsılacağı keisn :Saruboceq:
selkie hadi nazar değmesin bu herifler böyle böyle yontulacak işte:)
bnde dün gece çok kötü bir rüya gördüm bağıra bağıra ağlayarak zor uyandım dedem ölmüştü we 1,2 saat sonra anaannem ölüyor yerde döwüne döwüne ağlıyorum rüyamda ki anaannem benim için annem kadar değerlidir beni o büyüttü sayılır çok ağladım cengiz susturana kadar o da bnle üzüldü aşkım bnm
çok kötü bir rüyaydı ama neyseki rüyaydı allahım alma sewdiklerimi benden hiç hazır değilim:Saruboceq:
günaydın kızlar...umarım çok güzel bir gün geçirirsiniz...
kızlar akşam eşimle düzeldik...akşam geldi eve..konuşmadım onunla ..olaf açmaya çalıştı..kısa net cevaplar verdim...sonra mutfağa gittim bişeyler yemek için..baktım yanıma geldi....saçımı falan okşadı...gel dedi beraber yatalım...beraber gidelim yatağa dedi..akşam neden ayrı yattın dedi..bende seni varlığımla rahatsız etmek istemedim dedim...:) güldü ben senden rahatsız olmuyorum dedi...bende öyle davranıyorsun dedim...sanırım hatasını anladı...
dün ilaçlarımı içmemiştim..mağnezyum la kalsiyumu ,kan ilaçını..bütün geçe kramp girdi baçaklarıma..bu gün aksatmamam lazım...
sanah haberleri izledim canım sıkıldı...antalyada sel çokkötü olmuş..Allah yardımcıları olsun..marmarada çok gaz salımı varmış deprem yakın diyorlar..Allah korusun,
birde bebekler için bineronlardan bahsettiler kesinlikle cam kullanın diyorlar..kanserojen madde içeriyormuş plastik biberonlar...bilginiz olsun kızlar..
QUOTE]
canım gözün aydın zaten tartışmalardan sonraki dönem çok güzel geçer romantik olur be :)):) mevlam sizi büyük sorunalrdan korusun ...
deprem olursa istanbulda neler olur hiç bilmiyorum ancak türkiyenin sarsılacağı keisn :Saruboceq:
Allah korusun ben çok korkuyorum depremden...istsanbulda deprem olursa türkiye kendini kolay kolay toplayamaz... ekonomi çöker....çokta insan kaybı olur...Allah korusun....
ohhh güne güzel haberlerle başladık seyyalcim bomba gibi bugün selie'cimde buzları eritmiş ne güzel güne böyle başlamak maşallah allah ağzımın tadını bozmasın :içelim: seyyalcim deliksiz uykunun darısı bize olsun inşallah ben uykusuzluktan işe gelirken duran bi arabadan daha hızlı geldim buna şükür :CüvCüv: tatlım şafak sıkıştırıyor artık azaldıkça geçmiyor sanki turkbayragi
hasret0587 selkie hadi nazar değmesin bu herifler böyle böyle yontulacak işte:)
bnde dün gece çok kötü bir rüya gördüm bağıra bağıra ağlayarak zor uyandım dedem ölmüştü we 1,2 saat sonra anaannem ölüyor yerde döwüne döwüne ağlıyorum rüyamda ki anaannem benim için annem kadar değerlidir beni o büyüttü sayılır çok ağladım cengiz susturana kadar o da bnle üzüldü aşkım bnm
çok kötü bir rüyaydı ama neyseki rüyaydı allahım alma sewdiklerimi benden hiç hazır değilim
nerde bi zayıf görsem gözlerimi alamıyorum :) benim böyle kilo takıntım yoktu yaaaa son bi haftadır bütün zayırlara sinir oluyorum :kedi:
sen bide bana sor nasıl sinir oluyorum anlatamama..yazın 63 kiloydum çok zayıfım diye 4 kilo aldım.ardından hamile kaldım.şimdi dilim varmıyor kilomu söylemeye.nasıl vereceğim ben bu kiloları bilmem...emerse bebekler çabuk veririz kilolarıda...emmezse çok zor gidiyor..
sen bide bana sor nasıl sinir oluyorum anlatamama..yazın 63 kiloydum çok zayıfım diye 4 kilo aldım.ardından hamile kaldım.şimdi dilim varmıyor kilomu söylemeye.nasıl vereceğim ben bu kiloları bilmem...emerse bebekler çabuk veririz kilolarıda...emmezse çok zor gidiyor..
bende öyle canım bu yaşıma kadar hep zayıftım kilo ne bilmezdim rejim yapanlar bana olayı abartıyo gibi gelirdi şimdi ise hesap yapıyorum ne zaman spora başlasam diye şuan yürüyüşte yapamıyorum hiç oturduğum yerde bidon gibi oldum inşallah dediğin gibi bebiklerimizi emzinice gider kilolar
bebeğimiz süt emmez isede kolay verebiliriz bence sadece biraz zaman alır belki görümcem 30 kilo almış hamileliğinde şimdi eski kilosuna geri döndü ... hoş eski kilosuylada hala benim iki katım ama neticede verdi ...
bu arada kilo dmeişken ben geçen hafta 70 den 71 kilo oldum bu hafta dün tartıldım 69 a düşmüşüm çok ilginç ama akrnım daha bir büyüdü ya atrtım bozuk yada bende bi gariplik var herkes yüüzndeki şişlik te gitti diyor ama bilmiyorum ...
birdeeee dün buradaki şefim bana farkındamısın sana daha bi güzlelik geldi çok güzellştin sakın bu bebek erkek olmasın diyor hayırlısı inşallah dedim :):):
bebeğimiz süt emmez isede kolay verebiliriz bence sadece biraz zaman alır belki görümcem 30 kilo almış hamileliğinde şimdi eski kilosuna geri döndü ... hoş eski kilosuylada hala benim iki katım ama neticede verdi ...
bu arada kilo dmeişken ben geçen hafta 70 den 71 kilo oldum bu hafta dün tartıldım 69 a düşmüşüm çok ilginç ama akrnım daha bir büyüdü ya atrtım bozuk yada bende bi gariplik var herkes yüüzndeki şişlik te gitti diyor ama bilmiyorum ...
birdeeee dün buradaki şefim bana farkındamısın sana daha bi güzlelik geldi çok güzellştin sakın bu bebek erkek olmasın diyor hayırlısı inşallah dedim :):):
ben ilk kilo problemiye ilk bebeğimde tanıştım..36 kilo almıştım onda..1 seneyi buldu vermem..emmedi bebeğim beni..emseydi belki daha çabuk giderdi...bebek olunca böyle yürüyüşler falan yapamıyor insan...elini ayağını bağlıyor bebek...bende şimdi yürüyüş yapamıyorum çünkü çok yoruluyorum...sancı giriyor karnıma..hemen tuvalete gidiyorum...sen yine bidon diyorsun ben tank oldum artık...sanırım bundada 36 kilo falan alaçağım ben yine...
çılgın seni bu saatten sonra erkek derlerse bence büyük şok olur :)))
boşver canım en özgür dönemimiz napalım veririz bi şekilde inşallah tabi öyle bi senede sürmesinde :)))) hemen verelim ben en çok karşımdaki insanlarla kucaklaşmayı özledim yaa kilodan ve göbişten saramıyorum kimseyi :)) bi ay sonra kociş gelicek o zaman gör halimizi doya doya hasret gidermek bile yok(
arkadaşlar bu arada bide benim gibi sivilcelenen oldumusuratım kıpkırmızı sivilcelerle doldu göbikimdede minik minik var isilik gibi yediklerimdenmi acaba :sm_confused:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?