2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kaydirigubbakcemile3
cnm valla istedikten sonra dert çok Rabbim beterlerini vermesin ne yapalım
maalesef türkiyedeyiz ve türkiye değişmediği sürece gelin kaynana muhabbettine her daim mağruz kalıcaz

selam kızlar geçmişe bakmadan direk yazıyorum ama bu gün doktora gittik 2 hafta önce gitmiştik suyum az olduğu için 2 hafta sonra gene çarmıştı allaha şükürki bebişim iyi 28+5 haf.1.700 gr boyunu söylemiyor sorduğumda iyi diyor bende 75.500 2 haftada 500 gr almışım ama sizcede bebeğin kilosu çok değilmi gebelik netten baktım bu kilo 32. hafta yer alıyor ama zayıf olmasındanda iyidir heralde neyse yaa doktorum iyi dediya bide domuz gribi aşısını olabilirsin dedi yalnız bu gün radyoda duydum bu hamileler için olan aşı pek fayda etmiyormuş dediler dedi baya bişeyler daha dedi ama ben heycanla fazla bişey anlayamadım sonra geldim sağlık ocapından sordum ve hemşire canım sana kalmış bişey dedi peki sizce dedim oda tetanoz aşısındada civa var dedi ama bak bişey olmuyor dedi bu hamileler için olan aşıda ise %50 bile civa yok dedi e bunun faydasıda okadar olur dedi ve yurt dışındaki tanıdıklarla görüştüğümde ise onlar 14-15 kişi hamileler bu civalı aşıdan yaptımışlar napmalıyım sizce siz ne düşünüyorsunuz kızlaaaarrr???

perii öncelikle gözün aydın canım
bebek kilosunu net olarak söyleyemiyor doktorlar 300-400-grm yanılma payı var takma derim
aşıya gelince ben olmayacağım
olmayıda düşünmüyorum ama tabii ki sen bilirsin...

benim doktorum bu noktada eğer çok fazla insanlarla muhatap olmak zorundaysan yaptır aksi takdirde kendini koruman yeterli dedi bende evde oturuyorum gördüğüm insanlar belli hasta olanlarla görüşmüyorum ellerimi sık sık yıkıyorum toplu taşımadan mümkün olduğunca uzak duruyorum bu şekilde gidiyor şükür olmayız inşallah

iyi akşamlar kızlarrra.s.
biz yine gezmedeydik oğlumla bugün çoştuk bu hafta komşularla iki iki gezer olduk birinden çıkıp diğerine gidiyoruz hayırlısı bakalım
geçmişi zor bitirdim kaynatmışınız bi sürü konulardan bahsetmişsiniz

canımcım inşallah düzelir biran önce bebişin hareket ediyordur merak etme bu haftalarda bi gün çok oynasa ertesi gün az hareket edermiş normalmiş uzmantv de dinlemiştim

boylu poslu maşallahhh bebişin tatlım valla bende bu sabah tekme ve yumruklarla uyandım 20 dk hiç durmadan patakladı beni ve bugün maşallah hiç durmadı kuzumzemuszemussese de tepki veriyo bunu kesin anladım artık ne zaman kalabalık bi ortamda bulunsam sağa sola dönüp tekmelemeye başlıyo hemen

canımcım hayırlısı olsun hakkınızda eşin de gelsin detaylı konuşur bi karar verirsiniz Rabbim hayırlısını nasip etsin

inşallah vazgeçer bu düşüncesinden bu bir mucize ve Allah herkese nasip etmiyor bunu
Rabbime şükürki bize layık görüp verdi inşallah bunu anlar ve bu mucizeden vazgeçmez

hadi gülüm hayırlı haberler alırsın inşallah bende cuma gününü iple çekiyorum tam 1 ay oldumafoldumben

ben yatağı ayırdım konuşmuyorum şu anda onunla...barışmayada hiç niyetim yok!çok şımardı bu aralar o-!

canım benim yaa kaynananlar stresi bırakıp üstünüze gittiler zaten erkekler de ailelerinin yanında bi tuaflaşıyor sen kendini üzme canımcım bırak umursama düzelir herşey merak etme yola gelir sen o güzel tatlı canını üzme bitanem

kocaman bi maşallah diyelim nazar değmesin tombiş bebeke
aşı için ben de olmayı düşünmüyorum herkesin kendi kararı etkilemiş olmayayım sen bilirsin tatlım

Kızlar benim göbek deliğimdeki morluk ve ağrı genişledi.. Dr. Bazı anne adaylarında normal dedi.. Ama siz siz olun kendinizi zorlamayın.. ;Zorlu bir temizlik sonrası oldu.. şimdi yalnızca elektrik süpürgesi açıyorum o kadar kimse hamilelere mana bulmaz.. Ben yaptım siz yapmayın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…