- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #28.061
Hoşgeldin...
Seni son gördüğümde doktorunu değiştirmeyi düşünüyordun, naptın?
Ben de 29. haftama girmek üzereyim, sadece bir karyola aldık, monte etmedik bile...
Doğum iznine çıkınca yaparım diye düşünüyorum.
Aldıklarını güle güle kullansın bebişin...
------------
tesekkür ederim arkadasim, insallah hepimizin bebisleri güle güle kullansin. iyi bari bi tek ben bisiler yapmadım zannediyordum, normal o zaman:)
dr.umu değistirmeyi esim ve annem istemedi, bana kalsa su an bile değistirmek isterim-ki bir ocak kontrolum kaldı, sonra subat ve doğum..
benim su aralar en büyük sıkıntım mide yanmasi. onun dısında hersey yolunda gibi, sen nasilsin?
Çalışınca vakit olmuyor evle ilgili değişiklik yapmaya...
İnşallah bir sürpriz yapıp erken gelmezler de yetişir hazırlıklar...
Gerçi yetişmezse de, niye benim odamı hazırlamadınız diye küsecek halleri yok ya :)
Son aylarda iki haftada bir kontrole çağırıyorlar diye biliyorum canım, benim doktorum geçen kontrolde öyle demişti.
O yüzden daha fazla kontrolün kalmış olabilir.
Ama devam kararı vermişsin zaten, hayırlısı olsun...
Benim şeker ölçümlerim yüksek çıktı biraz, gebelik şekerim yok ama risk grubundayım.
Sıkı bir diyet yapıyorum, sürekli açım.
Onun haricinde bilinen hamilelik şikayetlerim oluyor tabi ama genel olarak iyiyim çok şükür...
keşke canım keşke bişey olmasa başka bişey geliyor insanın aklına boşver diyoruz ama olmuyo işte bi yerde patlak veriyor bünye benimde oğlum olucak büyük konuşmak istemiyorum ama ben böyle olmam benim adım kaynana olmaz neden başkasının kızını üziyim ya amannn bulamadıkki öksüz yetim tövbe tövbeeee -tatlicadiarzu-
arkadaşlarr herkese iyi akşamlar ben yavaştan toplanayım.fırsat olursa akşam bakarım..
iyi akşamlarr.opuyorumnanaktan
Benim şeker ölçümlerim yüksek çıktı biraz, gebelik şekerim yok ama risk grubundayım.
Sıkı bir diyet yapıyorum, sürekli açım.
Onun haricinde bilinen hamilelik şikayetlerim oluyor tabi ama genel olarak iyiyim çok şükür...
-----
benim de sekerim 2.saatin sonu 110 cıktı, dikkat et dedi ama diet vermedi, arada sekerini olçtür dedi. su ana kadar boyle bir sorunum olmamisti. bakalım..
dr.a sordum, bundan sonra 2 haftaya iniyormus dedim, 'gerekli görülürse' dedi. bu da boyle bir tanesi işte :)
cnm benim çokkkkk geçmiş olsun,Rabbim acil şifalar versin,tez zamanda akıp gitsin hastalığında kurtul inşallah
-----
benim de sekerim 2.saatin sonu 110 cıktı, dikkat et dedi ama diet vermedi, arada sekerini olçtür dedi. su ana kadar boyle bir sorunum olmamisti. bakalım..
dr.a sordum, bundan sonra 2 haftaya iniyormus dedim, 'gerekli görülürse' dedi. bu da boyle bir tanesi işte :)
Hııı, değişik bir ekolden demek ki senin doktor :)
Diyet gerektirecek gibi değil senin sonuçların tabi.
Benim 1 saat sonu 199 çıktı, patlamıştı resmen.
2 ve 3 saat de sınıra yakın...
perii öncelikle gözün aydın canım
bebek kilosunu net olarak söyleyemiyor doktorlar 300-400-grm yanılma payı var takma derim
aşıya gelince ben olmayacağım
olmayıda düşünmüyorum ama tabii ki sen bilirsin...[/QUOTE
saol canım yaa bende çok kararsızım başatan çok kararlı bi şekilde hayır olmayacağım diyordum ama şimdi cevremdeki herkes hayır kesinlikle olman gerek diyor annemin iş yerinden biri hastalanmış bu yüzden bana hepsi baskı yapıyor mafoldumben
İlk günaydın benden olsun bugün...
Herkese güzel haberlerle dolu, sağlıklı bir gün diliyorum.
Benim bıdık kalktığımdan beri hareket etmiyor, biraz tedirginim ama çaktırmamaya çalışıyorum.
Böyle devam ederse, diyeti falan bırakıp tatlı yiyeceğim birazdan...
1 haftalık kan şekeri ölçüm sonuçlarımı dün doktora gönderdim.
Değerler fena değil fakat hala sabitlenmememiş, arada normal değerlerin üzerine fırlıyormuş.
O yüzden diyete devam mafoldumben
Sadece ara öğünlere, meyvenin yanına süt, ayran ve yoğurt ekledi.
Bu üç ürün hem şekeri dengelermiş, hem de içinde bebeğin ve benim ihtiyacımız olan besin değerleri mevcutmuş.
1 hafta da bu şekilde ölçeceğiz kan şekerimizi, sonra yine göndereceğiz.
Bakalım o zaman ne olacak :Saruboceq:
günaydın şekercanlar dün çok yorulmuşum yaa doktordu alışverişti derken geldim bide bizimki hiç bşey yememiş beni beklemiş o saate kadar yemek hazırla, ewi topla falan akşam artık bulaşıkları yerleştrirken isyan ettim yeteeeeerrr die koltuğa kendimi attığımda heryerim ağrıyordu:tomato:
bu sabah uyuyacaktım güya yine kalktım onunla dükkandayım işi war die ama birazdan gelecek we ben bi portakal, greyfurt,limon suyu sıkıcam içinede bi kaşık pekmezimi koyup hüpletip hemen yatağıma atlicam:lepi:
bu kaburgalarıoma wurmasının we ağrıtmasının sebebi ayakları ordaymış tam we waktinden uzun olduğu için ayaklarıyla tekmeliyor yani anlicanız weletsırnaşık şey
canımcım hayırlısı olsun hakkınızda eşin de gelsin detaylı konuşur bi karar verirsiniz Rabbim hayırlısını nasip etsinarkadaşlar eğer kısmet olursa babam eşime ankarada bir iş ayarlıyor eşima skerden döndüğünde gidip görüşecekelr babamla birlikte şayet şartları imkanalrı karşılıklı çıakrları uyum gösterirse biz ankara yolcusu oalcağız ama hamilelikle nasıl taşınacağım nasıl ev tutulack doğum nasıl olacak çok karıştı kafamız annem sne burda kalmaya devam edersin eşinde orda işe girer teyzenelrde kalır kızının kırkı çıkınca gider ev buluruz seni yerleştiririz kzıınada yine teyzen bakar felan diyor ama bizim yine ayrılığı hi çgöüzmüz yemiyor yani iş de çok iyi bir firma bu fursat her daim çıkmaz :uhm:
Dün bi arkadasima moralim bozuldu Kizlar.
Bi kac aydir Bebek icin ugrasiyordu, iste korunmayi birakmisti
ve Hamile kalmayi kolaylastiracak ilaclar kullanmaya baslamisti
bide iste yumurtlama gününü hesaplamalar felan.
Megerse bunlarin hepsini esinden habersiz yapmis.
Ve simdi Hamile.
Ama esi bu Bebegi istemiyormus, aldiralim diyormus.
Iki senelik Evliler, durumlarida iyi aslinda.
Neymis efendim kendi evleri yokmus, o yüzden daha erkenmis.
Sanki biz kirada degiliz saraylarda yasiyoruz.
Kiza moral vermem lazim, insallah esi vazgecer bu kararindan.
Ya kendi evimiz yok diye Cana kiyilirmi yaa
günaydın canlarım hepinize bebeklerinizi ve sizleri çoooook öpüyorumopuyorumnanaktan.
yarın oğlumu görmeye gideceğim inşaallah oyüzden bugün bana zor geçerkaydirigubbakcemile.
selkiecim neyin var hayırdır?
ben yatağı ayırdım konuşmuyorum şu anda onunla...barışmayada hiç niyetim yok!çok şımardı bu aralar o-!
selam kızlar geçmişe bakmadan direk yazıyorum ama bu gün doktora gittik 2 hafta önce gitmiştik suyum az olduğu için 2 hafta sonra gene çarmıştı allaha şükürki bebişim iyi 28+5 haf.1.700 grboyunu söylemiyor sorduğumda iyi diyor bende 75.500 2 haftada 500 gr almışım ama sizcede bebeğin kilosu çok değilmi gebelik netten baktım bu kilo 32. hafta yer alıyor ama zayıf olmasındanda iyidir heralde neyse yaa doktorum iyi dediya bide domuz gribi aşısını olabilirsin dedi yalnız bu gün radyoda duydum bu hamileler için olan aşı pek fayda etmiyormuş dediler dedi baya bişeyler daha dedi ama ben heycanla fazla bişey anlayamadım sonra geldim sağlık ocapından sordum ve hemşire canım sana kalmış bişey dedi peki sizce dedim oda tetanoz aşısındada civa var dedi ama bak bişey olmuyor dedi bu hamileler için olan aşıda ise %50 bile civa yok dedi e bunun faydasıda okadar olur dedi ve yurt dışındaki tanıdıklarla görüştüğümde ise onlar 14-15 kişi hamileler bu civalı aşıdan yaptımışlar napmalıyım sizce siz ne düşünüyorsunuz kızlaaaarrr???
iyi aksamlar annislerrrrrr......... eve gidelikm artik degil mi cok calistik bugun. optum hepinizi yarin gorusuruz........
canım benim yaa kaynananlar stresi bırakıp üstünüze gittiler zaten erkekler de ailelerinin yanında bi tuaflaşıyor sen kendini üzme canımcım bırak umursama düzelir herşey merak etme yola gelir sen o güzel tatlı canını üzme bitanem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?