- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #28.041
canım çok saol..hosgeldin canim. ozlettin kendini. merak ediyoruz ama.... :)))))
cok gecmis olsun canim. benim bi arkadasimda da hamileligi boyunca hep mantar vardi. ona sorayim senin icin o neler yapmis.
ama benim doktorum öyle demişti banada iyi gelmişti demekki herşey herkese iyi gelmiyomuş...napıcaksın peki oktorunla konuştunmu?
çok iyi canım vallaha süpermiş sizinki ben üstüne basa basa hastaneye sordum doktora ayrıdan vericekmiyiz diye hayır hepsi içinde dediler bakalım ocakta tekrar görüşicem zam gelmişmi gelmemiş ne olacak halimiz
pancuben süpersin canım ya ben .sütü :kedi:biraz aksatıyorum meyve günlük yiyorum ama..sabahlarıda caysız yapamıorum 3 kupa cay içiorum aslında sabahlarıda süt içmem gerek ama midemi bulandırıyo işte:kedi:günlük cewiz de yiyorum.bazen kacamak cipsler falan okadar olcak dimiii..haa bide bende hazımsızlıktan dolayıda cok yiyemiorum cok kacırsam carpıntım oluyo
Süpersin, tebrik ederim valla...
Ben diyet yapmıyorken de bu kadar düzenli beslenemiyordum...
Oluyor dönem dönem, ben de haftasonu öyleydim.
Geçti şimdi opuyorumnanaktan
sorm attalım şükür allaha genede birşey yok normal ama çalışmak zor geliyor artık.ayak şimleri başladı ne nakar tuzdan kaçsamda oluyor şişmeler.canım hoşgeldinn
bel ağrısı hepimizde var glaiba ve bunalr iyi günlerimiz artık çok zoranıyorummmmm
canım iyiyiz allaha şükür sertleşme bizdede oluyor bide mideye baskı olunca kızlar innaın tam göğsümün altındaki hizada hissediyorum o kadar baskı yapıyor bel ağrıalrıda başladı eve gitmek istiyorum.
kızlar şuan kendimi zor tutuyorum tuvalete gittim ve göğüslerim acayip kaşınıyordu baktım uçları kıpkırmızı ve sanki su toplamış gibi hele ki sol göğsüm felaket kaşınmıştı sabunlu suyla yıkadım üzerimi ıslatmadan ama banamısın demiyor çok kötü kaşınıyor hala ne yapayım yaaa.....
kısslarr biss kızımla bi duşa girelim su yu cok sewio su sesini duyunca lavoboda ,,bulaşık yıkarken nası hareketliiopuyorumnanaktan..
canım bel ağrıları neredeyse hepimizde var 2 ay kadar katlanıcaz artık.. hafif masaj işe yarıyor:)) eşler yorulsun azcık da değil mikaydirigubbakcemile3
canım sabunla yıkadım diyorsun belki kabuklarını filan kaldırınca tahriş olmuştur.hafif bir nemlendirici sür..kaşıntı giderici de olabilir gebelikte kullanılabilen 'ovadril' mesela.bunu meme ucu catlaklarında da kullanabilirsin tahriş olan bölge de çok kaşınır.dikkat et çok kaşımamaya çalış
kanayan yarama parmak bastın canım adamlar beni gelip görmediler bile bir kere olsun eşim gittiğinden beri düğünüme hiç faydaları olmadı dört sene oldu ama içimde hala yaraları taze sağolsunlar çook ilgisizler hamileliğimin ilk aylarında zehirlendim hastanelerde kaldım hiç haberleri bile olmadı bide neden haber vermiyorsun diyorlar beni aramayanı ben hiç aramam oğlunun yemin törenine bile gitmediler düşün cnm oğlunu düşünmeyen beni hepten düşünmez şimdi kara kara düşünüyorum eşim geldiğinde gitmek isticek bende yüzlerini bile görmek istemiyorum nasıl atlatıcam biliyorum bide bişey olmamış gibi çok hakları var gibi gelip bebeğimi sevicekler iyice fitil olucam şuana kadar beş kuruş faydalarını görmedim yani canım şükür odasını hallettik annemlerle herşey hazır bi hastane masrafı kaldı işte :) ay ne çenem düştü kaynana deyince durduramıyorum kendimi allaha havale ediyorum onları artık senağlama
Benim belimle birlikte bacaklarımın alt kısmı ve ayaklarım çok ağrıyor.
Ama şişmiyor.
Eşim her akşam masaj yapıyor.
O zaman ağrı da, gece krampları da daha az oluyor gerçekten, aklınızda bulunsun...
pancuben süpersin canım ya ben .sütü :kedi:biraz aksatıyorum meyve günlük yiyorum ama..sabahlarıda caysız yapamıorum 3 kupa cay içiorum aslında sabahlarıda süt içmem gerek ama midemi bulandırıyo işte:kedi:günlük cewiz de yiyorum.bazen kacamak cipsler falan okadar olcak dimiii..haa bide bende hazımsızlıktan dolayıda cok yiyemiorum cok kacırsam carpıntım oluyo
aman cnm şu aralar en çok dilediğim ve Raabimden istediğim şey,Allahım ne olur böyle şeyleri kafama takmim,değmicek insanların konularını dert etmim,bu aptal düşünceler ile ömrümü bitirmim diye,keşke bunalrın hiçbirini düşünmemem gibi bir yeteneğim olsa
iyi aksamlar kizlar, islerim vardı cok uzun süredir giremiyordum, soyle bir gecmise baktim simdi sadece,
29.haftama girdim, ortada oda yok hala, sizler ne durumdasiniz, odalar icin neler yaptiniz? yilbasindan sonra en küçük odamizi bebek odasina çeviricem insallah, duvar kağidi, yatak ve bsucu lambasi ve rafi alabildim..
sabahtan akşama kadar sandalye de oturuyorsun değilmi? ayaklarımızı sürekli salladığımızda gebeliğinde etkisiyle toplar damar kapakçıklarına daha fazla basınç biniyor canım.arada uzatmaya ya da toplamaya çalış ayaklarını..ben bazen bağdaş kurup oturyom valla masadan görünmüyo kaydirigubbakcemile3ne yapayım belim de rahatlıyor öyle aylarım da:))
canım sabunla yıkadım diyorsun belki kabuklarını filan kaldırınca tahriş olmuştur.hafif bir nemlendirici sür..kaşıntı giderici de olabilir gebelikte kullanılabilen 'ovadril' mesela.bunu meme ucu catlaklarında da kullanabilirsin tahriş olan bölge de çok kaşınır.dikkat et çok kaşımamaya çalış
Hoşgeldin...
Seni son gördüğümde doktorunu değiştirmeyi düşünüyordun, naptın?
Ben de 29. haftama girmek üzereyim, sadece bir karyola aldık, monte etmedik bile...
Doğum iznine çıkınca yaparım diye düşünüyorum.
Aldıklarını güle güle kullansın bebişin...
------------
tesekkür ederim arkadasim, insallah hepimizin bebisleri güle güle kullansin. iyi bari bi tek ben bisiler yapmadım zannediyordum, normal o zaman:)
dr.umu değistirmeyi esim ve annem istemedi, bana kalsa su an bile değistirmek isterim-ki bir ocak kontrolum kaldı, sonra subat ve doğum..
benim su aralar en büyük sıkıntım mide yanmasi. onun dısında hersey yolunda gibi, sen nasilsin?
tatlım çok saol ...ketoral fitil canesten pomat travacort pomatbunları kullandım dahada beter yaptı.. bu gün travogen krem ve fitil verdi inşallah bu işe yarar artık.. ecza deposu oldum.. miniğime üzülüyorum:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm: dr etkilemez desede.. yaa sakınan göze çöp batıyo sürekli...sinirlerim çok bozuk.. napalım yinede bunada sükür...
iyi aksamlar kizlar, islerim vardı cok uzun süredir giremiyordum, soyle bir gecmise baktim simdi sadece,
29.haftama girdim, ortada oda yok hala, sizler ne durumdasiniz, odalar icin neler yaptiniz? yilbasindan sonra en küçük odamizi bebek odasina çeviricem insallah, duvar kağidi, yatak ve bsucu lambasi ve rafi alabildim..
uçurur valla:)eşim aradı demin bizim evin orası felaketmiş canım ya araba bile uçacak diye korkuyorum(
evet cnm biraz önce babamlar aradı,antalya kopuyormuş
annemlerin evi dublex
teras kattaki odaya sürgülü büyük cam kapılar varya ordan su dolmuş,kafayı yemiş annem
inanılmaz bir yağmur varmış,kemer yoluda kapanmış
Hoşgeldin...
Aynen öyle, bütün sandalye tepesindeyim.
Ofis camlı, ayaklarımı uzatsam gelen geçen herkes görüyor, uzatamıyorum.
Bağdaş kurmayı denedim ama sandalyeye sığmıyorum o zaman da :)
Akşamları ayak damarlarım korkunç görünüyor, yaratık gibi oluyorum...
ayaklarını havaya kaldırıp 10-15 dk sırtüstü yatarsan çok rahatlarsın. bir de masajı aşağıdanyukarı yaptır kan akışın düzelsin canım.ben akşamları gidip dikiyom ayakları havaya sonra yemek yapıyorum:))
CADIARZU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?