2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

hosgeldin canim. ozlettin kendini. merak ediyoruz ama.... :)))))

cok gecmis olsun canim. benim bi arkadasimda da hamileligi boyunca hep mantar vardi. ona sorayim senin icin o neler yapmis.
canım çok saol..

ama benim doktorum öyle demişti banada iyi gelmişti demekki herşey herkese iyi gelmiyomuş...napıcaksın peki oktorunla konuştunmu?

konuştum canım adamdabu kadar ilaca ragmen bu haline sasırdı.. sekerede veriyor biraz.. bu yeni ilaç iyi gelir inşallah.. bekliycez dedi .ama sıcak su tutma dedi..

benim dr ye özeline gittiğim için o kadar ödeyeçekmişim...yoksa hastanede devam etseydim normal doğum dr dahil 750 miş...

walla canlarım bende tam düzenli saatli yapmıyorum aslında miğdem rahat olmadığında bisey yiyemiyorum bunlar tamamen benim miğdemle alakalı ama süt bebeğime yaradığına ve miğdemi de rahatlattığı için aksatmıyorum...Meyvayı bazen unutuyorum çaydan bende vazgeçemedim onun yanında Burçak biskuvi yiyorum miğdemi rahatlatıyor...
Yumurtayı 7 yıldan beri yemiyorum onun yerine kurubaklagiller(nohut,fasulye,mercimek) ayda 1 kere pişiyor evimizde ....
Brokoli ve kereviz inanın miğdemi rahatlatıyor ve zeytinyağlı mümkün oldukça yemeklerim hep zeytinyağlı
şekeri bebeğim çok sevdi sakızlı şeker akşamları 4-5 tane yiyorum çikolata yiyemiyorum....

Süpersin, tebrik ederim valla...
Ben diyet yapmıyorken de bu kadar düzenli beslenemiyordum...

Oluyor dönem dönem, ben de haftasonu öyleydim.
Geçti şimdi opuyorumnanaktan

kısslarr biss kızımla bi duşa girelim su yu cok sewio su sesini duyunca lavoboda ,,bulaşık yıkarken nası hareketliiopuyorumnanaktan..

canım bel ağrıları neredeyse hepimizde var 2 ay kadar katlanıcaz artık.. hafif masaj işe yarıyor:)) eşler yorulsun azcık da değil mikaydirigubbakcemile3

canım sabunla yıkadım diyorsun belki kabuklarını filan kaldırınca tahriş olmuştur.hafif bir nemlendirici sür..kaşıntı giderici de olabilir gebelikte kullanılabilen 'ovadril' mesela.bunu meme ucu catlaklarında da kullanabilirsin tahriş olan bölge de çok kaşınır.dikkat et çok kaşımamaya çalış

Benim belimle birlikte bacaklarımın alt kısmı ve ayaklarım çok ağrıyor.
Ama şişmiyor.
Eşim her akşam masaj yapıyor.
O zaman ağrı da, gece krampları da daha az oluyor gerçekten, aklınızda bulunsun...

aman cnm şu aralar en çok dilediğim ve Raabimden istediğim şey,Allahım ne olur böyle şeyleri kafama takmim,değmicek insanların konularını dert etmim,bu aptal düşünceler ile ömrümü bitirmim diye,keşke bunalrın hiçbirini düşünmemem gibi bir yeteneğim olsa

iyi aksamlar kizlar, islerim vardı cok uzun süredir giremiyordum, soyle bir gecmise baktim simdi sadece,
29.haftama girdim, ortada oda yok hala, sizler ne durumdasiniz, odalar icin neler yaptiniz? yilbasindan sonra en küçük odamizi bebek odasina çeviricem insallah, duvar kağidi, yatak ve bsucu lambasi ve rafi alabildim..

sabahtan akşama kadar sandalye de oturuyorsun değilmi? ayaklarımızı sürekli salladığımızda gebeliğinde etkisiyle toplar damar kapakçıklarına daha fazla basınç biniyor canım.arada uzatmaya ya da toplamaya çalış ayaklarını..ben bazen bağdaş kurup oturyom valla masadan görünmüyo kaydirigubbakcemile3ne yapayım belim de rahatlıyor öyle aylarım da:))

canım sabunla yıkadım diyorsun belki kabuklarını filan kaldırınca tahriş olmuştur.hafif bir nemlendirici sür..kaşıntı giderici de olabilir gebelikte kullanılabilen 'ovadril' mesela.bunu meme ucu catlaklarında da kullanabilirsin tahriş olan bölge de çok kaşınır.dikkat et çok kaşımamaya çalış[/QUOTE]

ablam bir krem verdi ismini bilmiyorum ama aksam onu deneyeceğim göğüs çatlakları içindi kaşımıyorum şuan iyi büyük bir ihtimal banyo yaparken oldu kabuklanıp kabuklarını kaldırmam hata bakalım yine aynı olursa doktora göstereceğim su toplamış mı toplamamış mı diye?

cnm benim ben de sabahları süt içemiyorum,içer içmez direkt çıkartıyorum ama 1,5 aydır yaptığım bişi var çok işime yarıyor,ben ya eşim işe giderken veriyor bana ya da ondan önce uyanırsam 05:00-06:30 arası lavabo için uaynınca koca bir bardak deviriyorum,hem açlığımı bastırıyor hem de midem o saatelere bulanmıyor,üzerinde bi güzel uyuyorum

keşke canım keşke bişey olmasa başka bişey geliyor insanın aklına boşver diyoruz ama olmuyo işte bi yerde patlak veriyor bünye benimde oğlum olucak büyük konuşmak istemiyorum ama ben böyle olmam benim adım kaynana olmaz neden başkasının kızını üziyim ya amannn bulamadıkki öksüz yetim tövbe tövbeeee -tatlicadiarzu-

Hoşgeldin...
Seni son gördüğümde doktorunu değiştirmeyi düşünüyordun, naptın?
Ben de 29. haftama girmek üzereyim, sadece bir karyola aldık, monte etmedik bile...
Doğum iznine çıkınca yaparım diye düşünüyorum.
Aldıklarını güle güle kullansın bebişin...

Aynen öyle, bütün sandalye tepesindeyim.
Ofis camlı, ayaklarımı uzatsam gelen geçen herkes görüyor, uzatamıyorum.
Bağdaş kurmayı denedim ama sandalyeye sığmıyorum o zaman da :)
Akşamları ayak damarlarım korkunç görünüyor, yaratık gibi oluyorum...

ablam bir krem verdi ismini bilmiyorum ama aksam onu deneyeceğim göğüs çatlakları içindi kaşımıyorum şuan iyi büyük bir ihtimal banyo yaparken oldu kabuklanıp kabuklarını kaldırmam hata bakalım yine aynı olursa doktora göstereceğim su toplamış mı toplamamış mı diye?[/QUOTE]

Demek ki göğüslerle oynanmayacakmış CADIARZU

cnm benim çokkkkk geçmiş olsun,Rabbim acil şifalar versin,tez zamanda akıp gitsin hastalığında kurtul inşallah

bende hiç birsey yapmadım izine çıkacağım zaman inşallah ....BEBEK ODASINDA kararsızıs hala eşimde izine çıkta bakarız biseyler yaparız diyor yoksa süpriz mi yapacaklar bilmiyorum....Sen yine biseyler almışsın oda için yatak odasına karyola alırsak lambayıda değiştirmemiz lazım bakalım hayılısı

ablam bir krem verdi ismini bilmiyorum ama aksam onu deneyeceğim göğüs çatlakları içindi kaşımıyorum şuan iyi büyük bir ihtimal banyo yaparken oldu kabuklanıp kabuklarını kaldırmam hata bakalım yine aynı olursa doktora göstereceğim su toplamış mı toplamamış mı diye?[/QUOTE]

geçmezse git tabi dr a.bize de haber ver olur mu canım..geçmiş olsuna.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…