2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

geçmiş olsun canım yat dinlen bol bolda su iç...

kız maşşalah sana var ya çözmüşsün sen bu hamilelik işini :):):)

ya evet canım bende tuzdan doalyı çok şişlik vardı şimdi doktor kızınca ben tuzu kestim ya elelrim ve ayakalrımdaki şişlikler de indi o sayede tartıdaki ağırlığımda azaldı yüzüm gözümde toaprladı normal görüntme döndüm . güzellik zate her halimle her daim güzelim ben yawwww :):)::): :lepi:

ynur arkadaşlar bu arada bide benim gibi sivilcelenen oldumu suratım kıpkırmızı sivilcelerle doldu göbikimdede minik minik var isilik gibi yediklerimdenmi acaba

bende de ayda bir tane bir yerimde görünüyor ama sonra geçiyor şükür . sıkma oynama krem felanda süremezsin ama kurması için limon sür akşam uyatarken belki iyi gelir bi zararıda olmaz sanırım :uhm:

canım inşalalh işlerin fazla değildir . aslında ne güzel olurdu şimdi bir fincan nescafe :):):

muz ye ilaçalrınıda tam almaya gayret et caım. bide akşam yatmadan önce pek biş iyeme ..

hihihihihi :)))) tecrübe anacığım...

ben biliyorum o kumaşı evet çok çabuk kuruyor..ve çok güzel sırt bezi oluyor ondan..teri çok güzel emiyor...ter bezide yap ondan....sık dokunmuş tülbente benziyor...

güle güle kullansın tatlım bebikin canım bu chicco nun outlet a cıty'dekimi?

ynur arkadaşlar bu arada bide benim gibi sivilcelenen oldumu suratım kıpkırmızı sivilcelerle doldu göbikimdede minik minik var isilik gibi yediklerimdenmi acaba

canımm bu şarkı bize nasılda uyuor değilmi yazdım kocişe mesaj attım oda aynı mesajı sonuna bir gülücük ekleyip bana geri göndermiş :):) kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

hakkaten zaman en demek adını onda unututm yawww
:gitme::gitme:

Aşkın bir tarifi olmasa seni nasıl anlatırdım
Mütemadiyen anarmıydım adını
Bilirsin hassasımdır konu sen olunca

Gözlerindeki bereketli toprakta açmak gibisi varmı
Sen hayatımdasın ya bundan böyle benim içim acı tutarmı

Varlığın öle bi sevinçki burnumda çilekli sakızımın kokusu
Dertlerimi sayfa sayfa savurdum mümkünse gelmesin yenisi
Zaman ne demek adını sende unuttum biliyorsa sölesin birisi
Gel saklanalım hiç bi ayrılık bulmasın bizi

inşallah bundan sonra hiç bir ayrılık bulmıcak bizleri canım opuyorumnanaktan

güle güle kullanın canım gitti desene gfene paracıkalr .. feda olsun zilloşlara :)::):

ben de yarın gitmeyi düşünüyorum chicco ya ayrı ayrı yerleri dolaşmaktansa hepsini bi yerden alıp çıkacam toyiki de hepsi var görünüyor aradım hiç biri yok aaa pardon sadece biberon varmış :icecream: chicco da iç zıbın varmı Dila gördün mü

teşekkürler canlarımm..alalım herşeyinide resimlerini ekleyelim buralara inşallah kullanmakta nasib olurda.
ynurcum optimuma gittik biz...
acitiy deki daha büyüktür belki hafta sonuda oraya gidicem...
ee kızlar medellanın satış ofisi kızılaydaymış bi öğlen arkidişle gidicem bakmaya sizin içinde bakarım süt pompaları için.

selkieciğim eşinle durum düzelmiş inşallah bir daha bozulmaz... a.s.

seyyalciğim o şarkıyı bende çok seviyorum bende bebişime söylüyorum

Allah (ynur ve seyyal) ikinizide eşlerinize kavuştursun...
:asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…