- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #28.141
kızlar günaydın. hepiniz çok sağolun. dr. umu aradım az önce ameliyattaymış. tekrar soracam durumum ne kadar ciddi diye. dün okuduklarıma göre suyun azalması bebeğin akciğerleri ile ilgili olabilirmiş. bir de takvime göre 1 hafta geri idi ilk defa. bu da çok korkuttu beni. düşünemiyorum artık.....
dikkat edince gidiyor canımda uzun sürüyor...
acaba ödemmi vardı vücüdünda...hamilelik yakıştı sanırım ..banada herkes yüzün çok hoş oldu diyor...yanakların falan doldu diyorlar... :))bende yüzüme yakıştı ama gövdeye hiç yakışmadı diyorum... :))
ynur arkadaşlar bu arada bide benim gibi sivilcelenen oldumusuratım kıpkırmızı sivilcelerle doldu göbikimdede minik minik var isilik gibi yediklerimdenmi acaba
Sinpac Günaydın kızlar,
Dün gece hiç uyuyamadım... Ya kötü rüyalar gördüm, ya baldırıma kramp girdi.... Ya döndüm... Ya sırtım açıldı... Ya da tuvalete kalktım...
Şimdi iş yerinde uyumak istiyorum...ak annehir
kız maşşalah sana var ya çözmüşsün sen bu hamilelik işini :):):)
ya evet canım bende tuzdan doalyı çok şişlik vardı şimdi doktor kızınca ben tuzu kestim ya elelrim ve ayakalrımdaki şişlikler de indi o sayede tartıdaki ağırlığımda azaldı yüzüm gözümde toaprladı normal görüntme döndüm . güzellik zate her halimle her daim güzelim ben yawwww :):)::): :lepi:
bende de ayda bir tane bir yerimde görünüyor ama sonra geçiyor şükür . sıkma oynama krem felanda süremezsin ama kurması için limon sür akşam uyatarken belki iyi gelir bi zararıda olmaz sanırım :uhm:
canım inşalalh işlerin fazla değildir . aslında ne güzel olurdu şimdi bir fincan nescafe :):):
muz ye ilaçalrınıda tam almaya gayret et caım. bide akşam yatmadan önce pek biş iyeme ..
ayy kıslar nabansınız?
biz dün tocişimle chicco nun outlet mağzasına gittik.
eee neler aldık hemen yaziiimmm..
küvet küvet filesi iki çorap bi alt açma minderi bornoz takımı üç tane ağız bezi aldım.hepiciine 65 lira bayıldım geldim.
bugün öğlende bursa ucuz kumaş pazarına gidip mermerşahi diye bi bez varmış ondan alıcam poposilme bezi ağız bezi falan dikicem ondan bi mendil 1,75 alırım 2 metre kumaş daha ucuza gelir hem o kumaş çok çabuk kuruyomuş ehe...
ayy kıslar nabansınız?
küvet küvet filesi iki çorap bi alt açma minderi bornoz takımı üç tane ağız bezi aldım.hepiciine 65 lira bayıldım geldim.
bugün öğlende bursa ucuz kumaş pazarına gidip mermerşahi diye bi bez varmış ondan alıcam poposilme bezi ağız bezi falan dikicem ondan bi mendil 1,75 alırım 2 metre kumaş daha ucuza gelir hem o kumaş çok çabuk kuruyomuş ehe...
Günaydın herkese a.s.
ynur arkadaşlar bu arada bide benim gibi sivilcelenen oldumusuratım kıpkırmızı sivilcelerle doldu göbikimdede minik minik var isilik gibi yediklerimdenmi acaba
canımm bu şarkı bize nasılda uyuor değilmi yazdım kocişe mesaj attım oda aynı mesajı sonuna bir gülücük ekleyip bana geri göndermiş :):) kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
hakkaten zaman en demek adını onda unututm yawww
:gitme::gitme:
Aşkın bir tarifi olmasa seni nasıl anlatırdım
Mütemadiyen anarmıydım adını
Bilirsin hassasımdır konu sen olunca
Gözlerindeki bereketli toprakta açmak gibisi varmı
Sen hayatımdasın ya bundan böyle benim içim acı tutarmı
Varlığın öle bi sevinçki burnumda çilekli sakızımın kokusu
Dertlerimi sayfa sayfa savurdum mümkünse gelmesin yenisi
Zaman ne demek adını sende unuttum biliyorsa sölesin birisi
Gel saklanalım hiç bi ayrılık bulmasın bizi
ayy kıslar nabansınız?
günaydın kızlar gece boyu uyuyamayıp sabah uyuduğum için ancak kalktım hihi
günaydın canımmm sen bizden iki katı dafa farklısın canım allah yardımcın olsun o yüzden sen daha çok uyumalısın zemuszemus
Günaydın kızlar gece boyu bende zor uyudum hala uykusuzum..
Acayip acayip rüyalarda cabası tabii....
selkieciğim eşinle durum düzelmiş inşallah bir daha bozulmaz... a.s.
seyyalciğim o şarkıyı bende çok seviyorum bende bebişime söylüyorum
Allah (ynur ve seyyal) ikinizide eşlerinize kavuştursun... :asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?