- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #28.161
saol datlum ama iki katı daha fazla uyuyamıyorum galiba göbek Everest gibi oldu acıyo :CüvCüv:
canım benim biz bitanenin tekmeleriyle çıldırıyoruz dışardan görünce deli oluyoruz seninkiler gümbür gümbürdür ay ne güzel biri bi yerden biri bi yerden :)))))
selkieciğim eşinle durum düzelmiş inşallah bir daha bozulmaz... a.s.
seyyalciğim o şarkıyı bende çok seviyorum bende bebişime söylüyorum
Allah (ynur ve seyyal) ikinizide eşlerinize kavuştursun... :asigim:
kızlar az bakın sıpaya
WEB TV :: Hürriyet - İÇİN İÇİN AĞLAYAN BEBEK
diyorum az bakın diye yazan bizim oralılardan başkası olamaz meğersem trabzondaymışsın sen...
tireboluluyuım bende ehe....
merhaba arkadaşlar size bişey sormak istiyorum bu belirtileri daha önce yaşadıgınız için tecrübenizden faydalanmak istedim ben üç gün önce mantar başlangıcı olabilir diye fitil kullandım daha öncede kullanmıştım ama bi sorun yaşamamıştım ertesi sabah ateşim yükseldi ateş ölçme yöntemini kullanıyorum da ovulasyon günü geldi diye o sabah eşimle beraber olduk akşama dogru kasıklarıma ara ara sancı girmeye başladı otururken kalkarken yürürken sanki iğne batırıyolar bugünde aynı şey devam ediyor möerak ettigim bu sefer fitil yan etki mi yapmıştır yoksa yumurtayla sperm birleşirken aynı sancı oluyor mu yardım ederseniz sevinirim
spermle yumurtanın birleşmesinde sancı olmaz muhtemelen fitille alakalı bir durum anlattığın sanırım tahriş etti ya da yan etki gösterdi dr a danış istersen geçmiş olsun
hijyenim kullanıcısından alıntı
selkieciğim eşinle durum düzelmiş inşallah bir daha bozulmaz...
seyyalciğim o şarkıyı bende çok seviyorum bende bebişime söylüyorum
Allah (ynur ve seyyal) ikinizide eşlerinize kavuştursun...
teşekkür ederim canım rabbim hayırlı dogumlar nasip etsin hepinize iyi sohbetler opuyorumnanaktan
sao lcanım mevlam kimseye ayrılık vermesin heleki hamile iken :Saruboceq:
size hayranlıkla bakıyorum ben kocam işe gidince özlüyorum Allah sizin yardımcınız olsun opuyorumnanaktan
kızlar merhaba,
çok fazla sinirlerim bozuk,hem çalışıp hemde hamile olmak çok zor..
dün bi kaç kişi sinirlerimi bozdu bütün günüm kötü gecti,ne kadar anlayışsız insanlar var ama ALLAH a havale ettim hepsini...
hem işdekiler sinirini bozsun,hem bir yandan evi düşün,hem hamilelik derken herşey üst üstte bindi...
evde olan hamileler çok şanslı,kıymetini bilinn mız mız yapmayın bide...
benim içinde çok dua edinnn...çok stresliyim
ahh ahh sen gel bide bizi gör .. telefonu her kapatışında içim kopuyor . bazen oturup ağlıyorum ... biliyorum ki çünki oda yeri geliyor binbir güçlükle açıp bi sesimi duyup kapatıyor ... aşkım sesini duyayım dedim komutan geleiyor hop kapandı eee daha ben seni seviyorum diyemedimmmm :gitme::gitme:
amaaannn bitti işte kala kala bir ay kaldı oda sağlıkla gelsin iyi olduğunu bileyim de gelince bi hafta koynumdan kimse alamayack onu sarılıp uyuyacağım doya doyaaa nasılsa anca o kadar )::):):):kedi::kedi:kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ben de az önce onu yazmıştım hamileliğim boyunca çalışmadım çalışanlara imreniyorum zaten zor gerçekten ama buna biz mız mız yapmak demeyelim yine de sonuçta herkesin kendine göre sıkıntıları olabiliyor ben ikiz bekliyorum o nedenle evde olsam bile sıkıntıları var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?