- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #28.181
canım özlenmek ne güzel vaslla.bende sizi özledim.ama bilgisayarın aziziliğine uğruyorum ne zamandır.sen naıslsın bebiş nasıl.benim bua ralar gaz sancım oluyor oda baskı yapıyor gazda çıkaramıyorum onunla uğraşıyorum aman kızlar sıcak tutun ayağınızı iki haftadır çekiyorum ben.
günaydın kızlar...umarım çok güzel bir gün geçirirsiniz...
kızlar akşam eşimle düzeldik...akşam geldi eve..konuşmadım onunla ..olaf açmaya çalıştı..kısa net cevaplar verdim...sonra mutfağa gittim bişeyler yemek için..baktım yanıma geldi....saçımı falan okşadı...gel dedi beraber yatalım...beraber gidelim yatağa dedi..akşam neden ayrı yattın dedi..bende seni varlığımla rahatsız etmek istemedim dedim...:) güldü ben senden rahatsız olmuyorum dedi...bende öyle davranıyorsun dedim...sanırım hatasını anladı...
dün ilaçlarımı içmemiştim..mağnezyum la kalsiyumu ,kan ilaçını..bütün geçe kramp girdi baçaklarıma..bu gün aksatmamam lazım...
sanah haberleri izledim canım sıkıldı...antalyada sel çokkötü olmuş..Allah yardımcıları olsun..marmarada çok gaz salımı varmış deprem yakın diyorlar..Allah korusun,
birde bebekler için bineronlardan bahsettiler kesinlikle cam kullanın diyorlar..kanserojen madde içeriyormuş plastik biberonlar...bilginiz olsun kızlar..
canım bol bol su iç...inşallah düzelir hemen...haa şimdi aklıma geldi bol bol marul tüket..normal marul olur ıceberg olur farketmez..bbebeğin suyunu çok arttırıyormuş...
canım maşalllah.....
arkadaşlar bu arada bide benim gibi sivilcelenen oldumusuratım kıpkırmızı sivilcelerle doldu göbikimdede minik minik var isilik gibi yediklerimdenmi acaba :sm_confused:
ayy kıslar nabansınız?
biz dün tocişimle chicco nun outlet mağzasına gittik.
eee neler aldık hemen yaziiimmm..
küvet küvet filesi iki çorap bi alt açma minderi bornoz takımı üç tane ağız bezi aldım.hepiciine 65 lira bayıldım geldim.
bugün öğlende bursa ucuz kumaş pazarına gidip mermerşahi diye bi bez varmış ondan alıcam poposilme bezi ağız bezi falan dikicem ondan bi mendil 1,75 alırım 2 metre kumaş daha ucuza gelir hem o kumaş çok çabuk kuruyomuş ehe...
kızlar günaydın. hepiniz çok sağolun. dr. umu aradım az önce ameliyattaymış. tekrar soracam durumum ne kadar ciddi diye. dün okuduklarıma göre suyun azalması bebeğin akciğerleri ile ilgili olabilirmiş. bir de takvime göre 1 hafta geri idi ilk defa. bu da çok korkuttu beni. düşünemiyorum artık.....
abawww Selkie 30 a girmişsin oh oh maaşallah
Fotoş Canım sana msn den not bıraktım.. Görüşmek üzere
ağlama kız ben de ağlarım oturup ne mutlu az kaldı opuyorumnanaktan
o kadar yonta yonta hala tam şeklini alamadı benimki....:)) biraz zor oyuluyor...yaklalık 7 senedir yontuyorum...:)
hayır olsun .baktınmı rüya tabirlerine..? Allah uzun ömür versin 2 sinede.....
heeey biz şişko diiiliz hamileyizzz:mymeka:nerde bi zayıf görsem gözlerimi alamıyorum :) benim böyle kilo takıntım yoktu yaaaa son bi haftadır bütün zayırlara sinir oluyorum :kedi:
Günaydın kızlar gece boyu bende zor uyudum hala uykusuzum..
Acayip acayip rüyalarda cabası tabii....
ben önce doğurcam.. :)))))
kızlar ben çıkıyorum ..carrefoura gideceğim...alışveriş lazım....mucks..öptüm hepinizi....
ayy kıslar nabansınız?
küvet küvet filesi iki çorap bi alt açma minderi bornoz takımı üç tane ağız bezi aldım.hepiciine 65 lira bayıldım geldim.
bugün öğlende bursa ucuz kumaş pazarına gidip mermerşahi diye bi bez varmış ondan alıcam poposilme bezi ağız bezi falan dikicem ondan bi mendil 1,75 alırım 2 metre kumaş daha ucuza gelir hem o kumaş çok çabuk kuruyomuş ehe...
bende 10.03.2010 da doğurmak istiyorum doktora sordum 38 + istediğin bir gün dedi bi dahaki gidişimde belirlicez 10 mart olsun benim olsun ehe....
arkadaşlar merhaba geçmiş bayağ bi kabarık okuyamadım hepsini ama hemen hemen herkes iyi çok şükür bizde oğlumla 27 haftalık olduk bebişm 1 kg olmuş 47 kilo hamile kaldım şuanda 52 kiloyum:) doktor 10 kilo daha hakkın var dedi nilüfercim benim bilgilerimide güncellersen sevinirim
Kızlar geçen gün güne gitmiştim akrablar gününee gittiğimiz kişi eskişehirde birözel hastanede hemşire saolsun bana çok yardımcı oldu hamileliğim sürecinde.... onlarda bir salata yapmış ablam çok güzel ve hamile bayanlar için çok iyi birde kilo aldırmıyormuş onunda çok tatlı 1 yaşında oğlu var ben süreli yapar yerdim dedi sizlerle paylaşmak istedim....
:lepi:
3 tane havuç
3 tane kereviz
sarımsak isteğe bağlı 3 diş olursa iyi oluyor
yoğurt,mayonez,dövülmüş ceviz.tuz bunları karıştırın... bu kadar süper bir tadı var ben yapıp öğlenleri bile iş yerinde yiyiyorum...
canım benim ne güzel mışıl mışıl uyumuşsun darısı bana ve az kalmış son 1 aygünaydınnnnn ....
arkadaşlar nolur maşşalah diyin öyle güzel bir uyku çektim ki anlatamma yataktan kalkarkende gayet güzel kalktım . gece hiç uyanmadım dönmedim tuvalete kalkmadım sank idersiniz ki hamile değilim eski günlerdeki gibi bir uyku idi :):):) kaydirigubbakcemile3
bebeğim de sabah benle birlikte uyanmış kıpırdıyor ... onada teşekkür rabbime şükür ettim bir gecde olsa böyle güzel bir uyku için darısı hepinizin başına iyi geliyor haftanın dördüncü gününde güç verdi :):)kaydirigubbakcemile3:ecrin_bebek:
inşallah bugünde güzel geçer beni üzen bir abone gelmezklava: klava::Saruboceq:
hepinize bu güzel papatyalarr a.s.a.s.a.s.
veee tabi ynurcuğummm hataydan sevgilerrrr şafak 31 turkbayragiturkbayragi:lepi:
günaydın kızlar...umarım çok güzel bir gün geçirirsiniz...
kızlar akşam eşimle düzeldik...akşam geldi eve..konuşmadım onunla ..olaf açmaya çalıştı..kısa net cevaplar verdim...sonra mutfağa gittim bişeyler yemek için..baktım yanıma geldi....saçımı falan okşadı...gel dedi beraber yatalım...beraber gidelim yatağa dedi..akşam neden ayrı yattın dedi..bende seni varlığımla rahatsız etmek istemedim dedim...:) güldü ben senden rahatsız olmuyorum dedi...bende öyle davranıyorsun dedim...sanırım hatasını anladı...
dün ilaçlarımı içmemiştim..mağnezyum la kalsiyumu ,kan ilaçını..bütün geçe kramp girdi baçaklarıma..bu gün aksatmamam lazım...
canım maşalllah.....
kujuum ewet hareketler eğer o kadar acıtacak kadrsa su azlığından olabilirmiş, ben 29 haftamdayım hiç canım yanmadı bebeişin hareketlerinden ki kıpır kıpır sürekli sadece kaburgalarımı acıtıyo o da ayakları ordaymış tekmeliyor anasının kemiklerini weletopuyorumnanaktan
:sm_cool:
nerde bi zayıf görsem gözlerimi alamıyorum :) benim böyle kilo takıntım yoktu yaaaa son bi haftadır bütün zayırlara sinir oluyorum :kedi:
Günaydın kızlar,
Dün gece hiç uyuyamadım... Ya kötü rüyalar gördüm, ya baldırıma kramp girdi.... Ya döndüm... Ya sırtım açıldı... Ya da tuvalete kalktım...
Şimdi iş yerinde uyumak istiyorum...akannehirakannehirakannehirakannehirakannehir
ayy kıslar nabansınız?
Kızlar geçen gün güne gitmiştim akrablar gününee gittiğimiz kişi eskişehirde birözel hastanede hemşire saolsun bana çok yardımcı oldu hamileliğim sürecinde.... onlarda bir salata yapmış ablam çok güzel ve hamile bayanlar için çok iyi birde kilo aldırmıyormuş onunda çok tatlı 1 yaşında oğlu var ben süreli yapar yerdim dedi sizlerle paylaşmak istedim....
:lepi:
3 tane havuç
3 tane kereviz
sarımsak isteğe bağlı 3 diş olursa iyi oluyor
yoğurt,mayonez,dövülmüş ceviz.tuz bunları karıştırın... bu kadar süper bir tadı var ben yapıp öğlenleri bile iş yerinde yiyiyorum...
bende 10.03.2010 da doğurmak istiyorum doktora sordum 38 + istediğin bir gün dedi bi dahaki gidişimde belirlicez 10 mart olsun benim olsun ehe....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?