2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bende iyiyim canim bebisle beraberce buyuyoruz :))))) valla ben is yerine gelirken 2 corap giyiyorum ayagima bi kulotlu bir kalin corap cok bunalirsam cikariyorum kalin olani. sonra tekrar giyiyorum. evde de ayni. ama bazen anlam veremiyorum nerden bu siskinlik birden bomba gibim oluyorum. gecenlerde yine oldu. bi tane talcid tablet aliyorum o zaman birazcik rahatlatiyor beni o.

gozun aydin selkie... :))))) essek kocalar. aslinda hic uzmeden fedakarliklarimi anlasalar.
eklentiye baksana :))))))

arkadaşlar bu arada bide benim gibi sivilcelenen oldumu suratım kıpkırmızı sivilcelerle doldu göbikimdede minik minik var isilik gibi yediklerimdenmi acaba :sm_confused:

ya benim ilk zamanlar minik sivilceler olmustu. sonra gecmisti. simdi yine hafiften basladi. boyun ve cenemde hafif minik kizarikliklar oluyor. cok az da gobegimde var.

aldiklarinizi gule gule giydirmek nasip olsun canim. mermersahi yi biliyorum kayinvalidem de alip yapacak ondan.

canim gecmis olsun. dinlenme firsatin varsa biraz istirahat etsen. bol sivi tuket gidana dikkat et Allahtan hayirlisini dile canim. internette cok arastirarak kafani karistirma lutfen. doktoruna guveniyorsun degil mi onun dediklerini yap yeter.

Eklentiler

• $kadinolmak.webp
    40,7 KB · Görüntüleme: 22
kızlar yaa 2009 mart annelei we bebiklerinin resimlerine bakıyorum deminden beri mayıs ayında ele awuca gelmiş oıluyorlar çok heyecanlandım birisi ocakta doğurmuş erken doğum şimdi çok sağlıklı kızı maşallah allah hepimize sağlıklı hayırlı doğumlar nasip etsin.

o kadar yonta yonta hala tam şeklini alamadı benimki....:)) biraz zor oyuluyor...yaklalık 7 senedir yontuyorum...:)

hayır olsun .baktınmı rüya tabirlerine..? Allah uzun ömür versin 2 sinede.....

yok bakmadım eşim beni sakinleştrrken ömürleri uzamıştır ağlama dedi bnde ona inanmak istiyorum sana iyi alışwerişler bu arada:)
nerde bi zayıf görsem gözlerimi alamıyorum :) benim böyle kilo takıntım yoktu yaaaa son bi haftadır bütün zayırlara sinir oluyorum :kedi:
heeey biz şişko diiiliz hamileyizzz:mymeka:

Günaydın kızlar gece boyu bende zor uyudum hala uykusuzum..
Acayip acayip rüyalarda cabası tabii....

ahh canım sende bendensin demek allah hayra yorsun boşwer ben unuttum bile

Ankara da Nerde chicco outlet???

bende 10.03.2010 da doğurmak istiyorum doktora sordum 38 + istediğin bir gün dedi bi dahaki gidişimde belirlicez 10 mart olsun benim olsun ehe....

Kızlar geçen gün güne gitmiştim akrablar gününee gittiğimiz kişi eskişehirde birözel hastanede hemşire saolsun bana çok yardımcı oldu hamileliğim sürecinde.... onlarda bir salata yapmış ablam çok güzel ve hamile bayanlar için çok iyi birde kilo aldırmıyormuş onunda çok tatlı 1 yaşında oğlu var ben süreli yapar yerdim dedi sizlerle paylaşmak istedim....
:lepi:

3 tane havuç
3 tane kereviz
sarımsak isteğe bağlı 3 diş olursa iyi oluyor
yoğurt,mayonez,dövülmüş ceviz.tuz bunları karıştırın... bu kadar süper bir tadı var ben yapıp öğlenleri bile iş yerinde yiyiyorum...

selam herkese nabersiniz bugün işe başladın galiba uykuya alıştım yavaştan uykum geliyor en iyisi çıkıp dolaşıp kendime yiyecek birşeyler alayım çok açımmmm cokacimcoook hiç doğmuyoyummm

arkadaşlar merhaba geçmiş bayağ bi kabarık okuyamadım hepsini ama hemen hemen herkes iyi çok şükür bizde oğlumla 27 haftalık olduk bebişm 1 kg olmuş 47 kilo hamile kaldım şuanda 52 kiloyum:) doktor 10 kilo daha hakkın var dedi nilüfercim benim bilgilerimide güncellersen sevinirim

maşallah pek kilo almamışsın biz 10kg aldık bakalım doktor ne diyecek bu duruma

rendeliyorsun değilmi malzemeleri kerewizi sewmem ama dediğin bu karışımda tadı hoş olabilir die düşündüm:uhm:

tünaydın canlarıma.s.
herkes iyidir inşallah
gece bacaklarıma kramp giriyo kızlar yaa hiç olmazdı eskiden tutuluyo uykumdan uyanıyorum bir anda önemsemiyordum ama yarın doktora gidicem söyliyim dimi...

canım benim ne güzel mışıl mışıl uyumuşsun darısı bana ve az kalmış son 1 ay

:1hug: canım benim ne güzel çok sevindim bu erkekler hep böle yapıyolar ediyolar sonra bizim etekleri suya indirmeyi iyi biliyolar

olabilir canım yaa zaten geçen gece rüyama bile girdi valla rüyamda 2 bardak kana kana su içtiğimi gördüm uyandım dudaklarım kurumuş kalktım kocaman bi bardak su içtim yarın doktora gidicem sorarım

nerde bi zayıf görsem gözlerimi alamıyorum :) benim böyle kilo takıntım yoktu yaaaa son bi haftadır bütün zayırlara sinir oluyorum :kedi:

ben kilolu başlamıştım zaten ama hamilelikte çok almadım yüzüm hiç değişmedi herkes öyle söylüyo ben kafadan zayıflara takıntılıyım yanii
senide Allah kavuştursun tatlım kocacığına

o kramp olayı benide huzursuz ediyo neyse yarına az kaldı

güle güle kullanın canım bizimde eksiğimiz çok yavaş yavaş başlamak lazım artık

ohh afiyet olsun canımcım yarasın kuzuna kereviz sarımsak havuç hepsi faydalı yapımıda kolay cokacimcoook akşama yapayım bende

uff ben de pazartesi gidicem dr a acaba kaç kiloları 23+ da gitmiştim 610 ve 690 dı 1 kilo olmuşlarmıdır teyseleri 27 deyim bana olmuşlar gibi geliyor göbeğim öne öne çekiyo artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…