2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

maşallah canım kuzucuğuna tabii sanada kilon çok iyi

uff ben de pazartesi gidicem dr a acaba kaç kiloları 23+ da gitmiştim 610 ve 690 dı 1 kilo olmuşlarmıdır teyseleri 27 deyim bana olmuşlar gibi geliyor göbeğim öne öne çekiyo artık

öncelkle hayatım sen iki bebiş taşıyorsun we biraz minik olabilirler bu fikre alıştır kendini 3,5+3,5 7kg doğuramicaksın malesf o yüzden doktra gidip 800gr duyunca üzülme sonuçta ikisi 1600gr olmuş olacakopuyorumnanaktan

uff ben de pazartesi gidicem dr a acaba kaç kiloları 23+ da gitmiştim 610 ve 690 dı 1 kilo olmuşlarmıdır teyseleri 27 deyim bana olmuşlar gibi geliyor göbeğim öne öne çekiyo artık

olmuşlardır herhalde tatlım bende merak ediyorum bir iki gün var aramızda yarın öğrenicem kısmetse sağlıkları yerinde olsunda
geçen bi tanıdığımız doğum yaptı sezeryanla 9 aylıktı tamamlamıştı yani 2.200 doğdu bebişi ama çok hızlı almaya başlamış kilosunu 15 günde 1 kilo almış bile doğduktan sonrada alıyorlar yani

neyse tatlılarım ben kuaföre gidiyorum kaşlarım orman gibi oldu bi düzeltsinler beni yüzüm gözüm açılsın gelince görüşürüz öptümmm

yok hasretcim üzülmem yeter ki zamanında sağlıklı doğsun ben onlara kilo aldırırım opuyorumnanaktan

evet zayıf bebekler nedense daha hızlı büyüyorlar 2 kilonun üstünde doğsunlar aslında küvöze gerek olmasın da kaç kilo doğarsa doğsunlar dediğim gibi acele etmesinler keşke önemli değil sadece dr biraz şaşıyodun da gramlarına fazla geliyordu hala öyle mi merak ediyorum yoksa ben de vaktinde doğmuşum 2300 doğmuşum :kedi:

sana çekerlerse way hallerine o zamn-tatlicadiarzu-

slm annişler nasılsınız bakalımm
biraz uykusuzluk dışında biz iyiyiz oğluşumla yerimseniben tepineceğim diye uyutmadı minik sıpa

yarın dr'a gideceğim bakalım ne kadar büyümüş?? zekai tahir burak hst 'ne gideceğim bu kez bakalım nasıl bi hastaneymiş hoşuma giderse doğumu orda yapmayı düşünüyorum bu hastaneyle ilgili bi bilgisi olan var mı arkadaşlar tavsiye eder misiniz??

arkadaşlar bu arada bide benim gibi sivilcelenen oldumu suratım kıpkırmızı sivilcelerle doldu göbikimdede minik minik var isilik gibi yediklerimdenmi acaba :sm_confused:

tatlım hamileliğimin başından beri hep yüzümde sivilcenelnmeler oluyor özellikle sağ yanağımda ,bi an da çıkıp kaybolan sivilceler bile oluyor sivilce olmadğı zamanda o sivilce olan yerler kırmızılaşıyor

merhaba annecikler ve anne adayları nasılsınız nasıl gidiyor bizler iyiyiz 1 saat sonra toplantım var bugün yoğun birgün benim için ....

bu gece ben de rüya gördüm,hepimizinkde benimkide hayır olsun inşallah,hamileyim ve bebeğimi kaybediyor muyum ne öyle bişi,ve çıldırmak üzereyim bebeğim burada karnımdaydı hep hareket ederdi nerede şimi diye sinir krizleri geçiriyorum,Rabbim hayırlara çıkarsın inaşşalh hepimizinkini

güle güle kullanmak nasip olsun cnm inşallah,o ağız silme bezinden ben de aldım 5-6 tane ama onların tam pamuklu olanları varmış metreyle satulana annem alıp yapıcakmış sağolsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…