- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #28.201
rendeliyorsun değilmi malzemeleri kerewizi sewmem ama dediğin bu karışımda tadı hoş olabilir die düşündüm:uhm:
arkadaşlar merhaba geçmiş bayağ bi kabarık okuyamadım hepsini ama hemen hemen herkes iyi çok şükür bizde oğlumla 27 haftalık olduk bebişm 1 kg olmuş 47 kilo hamile kaldım şuanda 52 kiloyum:) doktor 10 kilo daha hakkın var dedi nilüfercim benim bilgilerimide güncellersen sevinirim
uff ben de pazartesi gidicem dr a acaba kaç kiloları 23+ da gitmiştim 610 ve 690 dı 1 kilo olmuşlarmıdır teyseleri 27 deyim bana olmuşlar gibi geliyor göbeğim öne öne çekiyo artık
uff ben de pazartesi gidicem dr a acaba kaç kiloları 23+ da gitmiştim 610 ve 690 dı 1 kilo olmuşlarmıdır teyseleri 27 deyim bana olmuşlar gibi geliyor göbeğim öne öne çekiyo artık
öncelkle hayatım sen iki bebiş taşıyorsun we biraz minik olabilirler bu fikre alıştır kendini 3,5+3,5 7kg doğuramicaksın malesf o yüzden doktra gidip 800gr duyunca üzülme sonuçta ikisi 1600gr olmuş olacakopuyorumnanaktan
olmuşlardır herhalde tatlım bende merak ediyorum bir iki gün var aramızda yarın öğrenicem kısmetse sağlıkları yerinde olsunda
geçen bi tanıdığımız doğum yaptı sezeryanla 9 aylıktı tamamlamıştı yani 2.200 doğdu bebişi ama çok hızlı almaya başlamış kilosunu 15 günde 1 kilo almış bile doğduktan sonrada alıyorlar yani
neyse tatlılarım ben kuaföre gidiyorum kaşlarım orman gibi oldu bi düzeltsinler beni yüzüm gözüm açılsın gelince görüşürüz öptümmm
merhaba kızlar opuyorumnanaktan
umarım iyisniizdir, biz cok iyiyizzz zemuszemus
evet zayıf bebekler nedense daha hızlı büyüyorlar 2 kilonun üstünde doğsunlar aslında küvöze gerek olmasın da kaç kilo doğarsa doğsunlar dediğim gibi acele etmesinler keşke önemli değil sadece dr biraz şaşıyodun da gramlarına fazla geliyordu hala öyle mi merak ediyorum yoksa ben de vaktinde doğmuşum 2300 doğmuşum :kedi:
arkadaşlar bu arada bide benim gibi sivilcelenen oldumusuratım kıpkırmızı sivilcelerle doldu göbikimdede minik minik var isilik gibi yediklerimdenmi acaba :sm_confused:
ayy kıslar nabansınız?
biz dün tocişimle chicco nun outlet mağzasına gittik.
eee neler aldık hemen yaziiimmm..
küvet küvet filesi iki çorap bi alt açma minderi bornoz takımı üç tane ağız bezi aldım.hepiciine 65 lira bayıldım geldim.
bugün öğlende bursa ucuz kumaş pazarına gidip mermerşahi diye bi bez varmış ondan alıcam poposilme bezi ağız bezi falan dikicem ondan bi mendil 1,75 alırım 2 metre kumaş daha ucuza gelir hem o kumaş çok çabuk kuruyomuş ehe...
günaydın kızlar gece boyu uyuyamayıp sabah uyuduğum için ancak kalktım hihi
Günaydın kızlar gece boyu bende zor uyudum hala uykusuzum..
Acayip acayip rüyalarda cabası tabii....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?