- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #2.781
artık elımde ne umutlarım ne de hayallerım kaldı ... bınbır guzellıkle kavustugum melegımı de cennete ugurladım .. hafta sonu anıden başlayan kanamam nedenıyle maalesef bebegımı kaybettım .. ucuncu kaybın son olmasını dılemekten baska elımden bır sey gelmıyor .....allah sıze ve bebeklerınıze uzun omurler versın ... benı lısteden sılın arkadaşlar .sozun bıttıgı yerdeyım .. daha dune kadar arkadaşlara tesellı notları yazan ben kendıme soyleyecek hiç bır sey bulamıyorum ......... hoşcakalın ...
artık elımde ne umutlarım ne de hayallerım kaldı ... bınbır guzellıkle kavustugum melegımı de cennete ugurladım .. hafta sonu anıden başlayan kanamam nedenıyle maalesef bebegımı kaybettım .. ucuncu kaybın son olmasını dılemekten baska elımden bır sey gelmıyor .....allah sıze ve bebeklerınıze uzun omurler versın ... benı lısteden sılın arkadaşlar .sozun bıttıgı yerdeyım .. daha dune kadar arkadaşlara tesellı notları yazan ben kendıme soyleyecek hiç bır sey bulamıyorum ......... hoşcakalın ...
betty canım hayırdır nıe moralın bozuk?
sıkma canını
canım bebişimin gelişimi durmuş gibi görünüyor yarın tekrar dr a gidip kesin sonucu öğreneceğiz ltf dua edin benim için bebeğim yaşamaya devam etsin..
canım zaten senın bebis bıraz nazlı
bak gecte gorundu senı telaslandırmayı çok sevıyor
korkma ınsalalh bırsey olmaz
Nilüfercim canım gözünaydın, pıt pıt ları duymuşsun, Allah tamamına erdirsin...
Cans... Çok zor bir durum canım, Allah sabır versin, diyecek fazla bir söz bulamıyor insan gerçekten, sakın umutlarını yitirme arkadaşım, herşeyin hayırlısı Allah tan, belki elinde değil ama isyan da etme sakın, nedenlerini araştırdınız mı düşüklerin merak ettim?
canım çok umudum kalmadı çünkü bhcg olması gerekenden düşük çıktı ve belirtiler de kaybolmaya başladı hayırlısı demekten başka birşey gelmiyor elimden benim nazlı bebiş gelmekten vazgeçti galiba
canım çok umudum kalmadı çünkü bhcg olması gerekenden düşük çıktı ve belirtiler de kaybolmaya başladı hayırlısı demekten başka birşey gelmiyor elimden benim nazlı bebiş gelmekten vazgeçti galiba
canımcım herşeyin hayırlısı,fazla üzüp yıpratma kendini emi,herşey olacağına varır:1hug:
saol canım seni tebrik ederim kalp atışlarını duydun bebişinin sağlıkla kucağına almak da nasip olur inş.
canım sakıncası yoksa hcg değerin kaç çıktı, benimde düşük seyrediyor daha keseyi bile göremedim, sıkma canını lütfen, allah hakkında hayırlısı ne ise onu versin cnm..yinede dularımız seninle..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?