- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #2.741
canım kıyamam yaaa.her perşembe bizim apartmana bi satıcı geitiriyor.istersen sana yollayabilirim alıp.ankarada halk pazarlarına bak istersen ben burda bazı pazarlarda gördüm belki ordada vardır.ama dediğim gibi bulamazsan ben yollarım rahat ol:)
güneş koruyucu kullanan arkadaşlar marka olarak ne kullanıyorsunuz.bebeğe zarar vermesin diye herşeyden sakınır oldum.içeriğindeki maddeler zarar verirmi diye korkuyorum.cappertone ve sebamed kullanıyorum şimdilik bilginiz varmı bu konuda.bir de yumurtaya eş değer bi besin varmı kızlar.ben zorla yiyorum maalesef hiç sevmiyorum.
Canım ulustaki hale baktınız mı pazarlara falan, marketlere ordan dağıtım yapılıyor ya vardır belki. Bir de migros, carefour gibi büyük marketlerde olabilir bence. İnşallah bulursunuz. Aksi halde karadutlu dondurma falan var.Ya da meyve suyu varsa Ondan alıp, en azından biraz nefsini köreltir, tadını alırsın.
Benim ilk ayvaya aşermiştim. Ama hala bulamadık. Eşim meyve suyunu, reçelini almış ama az da olsa tadını alsam da, aklım hala meyvesinde
sinpac internetten %100 karadut suyu satan bir yer buldum .
Elite Naturel İçecek San. Tic. Ltd. Şti.
Mustafa Kemal Mah. 45. Sok 67/8
Söğütözü - Çankaya, Ankara 06520
Turkey
Tel: +90 312 219 80 95
Faks: +90 312 219 80 93
E-mail: info@elitenaturel.com
arayıp nerelerde, hangi marketlerde ürünü bulabileceğini de sor istersen
Elitu Allah razı olsun. Arayıp hemen soracağım...
Allah razı olsun :1rolleyes:
Haftaya pazar Konya'dan gececegiz, Pazar günü kurulan bildigin semt pazarı var mı hic? Ya da pazar günü alabilecegim bir yer?
Burada her yerde böğürtlen var... Böğürtlen de bende öyle bir mide bulantısı yapıyor ki:bbo:
Rüyama bile girdi bu kara dut. Ben bulamadım. Ankara'da satılan bir yeri bilen bir arkadaş varsa, bana bir yazabilirse, çok hayır duası alacak...
Olmadı pazar günü Konya'dan alırım...
kızlar slm kimse yok galiba ben moralim çok bozuk olduğu için arada bir uğrayıp çıkıyorum kendinize iyi bakın bye
Çok sevindim canım.Darısı bizim başımıza:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?