2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

göbeğin ve göbeğindeki izin verirse sarılırsın,sarılsında arada bir dağ kadar mesafe olucakkaydirigubbakcemile3
Allah o günleri göstersin tez zamanda kavuşun inşallah:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Benim doktorumun karısı o hastanede adı yaprak Üstün... Doktorum o hastaneyi çok övüyor... Ayrıca detaylıda o hastaneden riskli gebelik şefine gitmiştim... Baya bilgiliydi... İyi bir hastane diyorlar...

kızlar biz geldikk..
nasılsınız bakalım.. geçmiş çok uzun geldi okuyamadım..
bizde dün dr gittik 50g şeker yüklemesi yapıldı 112 çıktı.
oğluşumu gördüm 26 haftamdayız 885gr olmuş tontişim.gelişimi iyiyymiş .
karın eğrım ve sırtım ağrıdıgını söyledim,şu an bebeğe bağlı deil dedi bu ağrılar erken doğum yok dedi.ayakta fazla kalma dinlen. ağrı kesici parol verdi..
ama bebek ters olduğu için, ağrı yapabilir dedi ayaklarıyla kasıklarımı sıkıştırıyomuş:))
(kerata yerim onu ben ) tetenoz aşımıda vuruldum yanlız kolum şişti çok az ağrım var..
bugünde biraz evi temizledim malum dün yoktum fırsattan istifade kaynana tüyleri savurmuş eve (
daha yeni oturdum, işte böyle bizde havadisler böyle çok konuştum tmm tmm sustum :))

Maşallah Allah nazarlardan saklasın sağlıklı bir şekilde hamilelik geçirirsin canım

göbeğin ve göbeğindeki izin verirse sarılırsın,sarılsında arada bir dağ kadar mesafe olucakkaydirigubbakcemile3
Allah o günleri göstersin tez zamanda kavuşun inşallah:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

hoşgeldin ccanım .. .geçmiş olsun .... uyku problemi hepimzide var ben ilkkez dün gece çok rahat uyudum herkesede maşşalah diyin dedim ama öğleye doğru bir uyku çöktü anlatamam öğle arsında eve çıktığımda yemek yemek yerine uyumayı tercih ettim valla :)):

ayrıca o gelsin ben sarılamasamda bu halimle kucağında oturur öyle uyurum sesid çıkmaz herhalde :):):) yada belime sarılsın öyle uyuyalım hem kızınıda kucaklamış olur
oda olur :):):)

canım benim ya hayallere bak allahım duy sesimizi çabukça geçsin zaman Şeniz

böyle güzel ahberler olsunda anlat anlatabildiğin kadar :lepi:
maşşalah bebeğine valla bizde yeriz onu ne güzel . doktor ayakta kalma dedi diyemi evi temizlemeye kalktın şekerim lmaz:kaydirigubbakcemile3 neyse dikakt et şimdi iyice dinlen bari ..

kız kaynanan kaz mı tüy savuruyor eve :):) kaydirigubbakcemile3

maşşalah ikinizede hadi gözün aydın vakitnde de doğacak paşan..

beni de götüüüür :ecrin_bebek:

tühh şimdi gördüm götürürüm tabii tatlım

hayırdır inşallah asinazcım hayra yor kızçen göbüşünde çok şükürzemuszemus

maşallah kuzucuğuna canım şekerinde çok iyi ne güzel haberler almışsın
bebişin döner daha vakit var çok temizlik yapıp yorma kendini
yarında ben görücem tombikimi inşallah senin gibi güzel haberler alırız bizde tatlım

canım benim ya hayallere bak allahım duy sesimizi çabukça geçsin zaman Şeniz

amiiiinnnn :ecrin_bebek:

canım siz kaç senelik evli idiniz ? biz 13 temmuz 2008 düğünümüz oldu 12 asğustos 2009 da eşim askere gitti yani daha doyamadık bilem e şimdi bide üstüne bebişimiz :hulya::ecrin_bebek: geliyor hani o evlilik şeker aylarını yaşayamadığımız için bizde hala bıcır bıcır hayaleler çok doğal olarak :):): kaydirigubbakcemile3

oo maşallah ne güzel sonuçlarla gelmişsin darısı başımıza maşallah oğlunada zemuszemus

selam anişşlerr..nasılsınızz??bugün tv de cagla şıkelin annelik röportajı vardı vallahi izlerkim duygulandım gözlerim dolduu öyle güzel anlatıyoki anneligiopuyorumnanaktan..okadar yorgunluguna ragmen hiçbiri gözümde degil bebegimden baska diyor..hemen doguruverip kucagıma alasım geldi minnosumu..bir de 2010 ocak anneleri topigine baktım biraz ne heyecanlılar ya hazırlıklar baslamış ..

iyi haberlerle dön canımm

arkadaşlar bende mart annesi olucam inş. 27+3 te doktora gittim ve bebeğim 700 gr mış 2 hafta geriden gelişimini surduruyormus bu ay kendıme bakıp bebegim için kilo almam gerektiğini belirtti ama ben çok korkuyorum bu yuzden erken doğum olabilirmiş eger dikkat etmezsem :sinifsinif:

biz dört senelik evliyiz canım ama doymak diye bişey yok bizde allah bozmasın askere gitmeden önce işte bile özlüyorduk birbirimizi şimdi düşün halimizi üç aydır hasret kaldık bebişimiz için başıma bişey gelir diye ben gidemedim bi daha oda gelemedi zaten anlıyacağın özlem her daim var bu bizim ilk ayrılığımız allah bi daha yaşatmasın bu kadar uzun bi ayrılık inşallah son aylarda yanımızdalar tam en zor günler sonra bide lohusalık var bitmez bu askerlik kaydirigubbakcemile3 allah sizide bi daha ayırmasın taze evliler mutluluğunuz hiç bozulmasın canım benim opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…