- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #28.221
o rüyalar bende de var ama anlatıp hatırlamak bile istemiyom :sinifsinif:
kızlar az bakın sıpaya
WEB TV :: Hürriyet - İÇİN İÇİN AĞLAYAN BEBEK
ahh ahh sen gel bide bizi gör .. telefonu her kapatışında içim kopuyor . bazen oturup ağlıyorum ... biliyorum ki çünki oda yeri geliyor binbir güçlükle açıp bi sesimi duyup kapatıyor ... aşkım sesini duyayım dedim komutan geleiyor hop kapandı eee daha ben seni seviyorum diyemedimmmm :gitme::gitme:
amaaannn bitti işte kala kala bir ay kaldı oda sağlıkla gelsin iyi olduğunu bileyim de gelince bi hafta koynumdan kimse alamayack onu sarılıp uyuyacağım doya doyaaa nasılsa anca o kadar )::):):):kedi::kedi:kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
slm annişler nasılsınız bakalımm
biraz uykusuzluk dışında biz iyiyiz oğluşumla yerimseniben tepineceğim diye uyutmadı minik sıpa
yarın dr'a gideceğim bakalım ne kadar büyümüş?? zekai tahir burak hst 'ne gideceğim bu kez bakalım nasıl bi hastaneymiş hoşuma giderse doğumu orda yapmayı düşünüyorum bu hastaneyle ilgili bi bilgisi olan var mı arkadaşlar tavsiye eder misiniz??
kızlar sırtım beli totişim heryerim çok ağrıyor bugün ya,ben çıkim uzanim biraz bari
Maşallah Allah nazarlardan saklasın sağlıklı bir şekilde hamilelik geçirirsin canımkızlar biz geldikk..
nasılsınız bakalım.. geçmiş çok uzun geldi okuyamadım..
bizde dün dr gittik 50g şeker yüklemesi yapıldı 112 çıktı.
oğluşumu gördüm 26 haftamdayız 885gr olmuş tontişim.gelişimi iyiyymiş .
karın eğrım ve sırtım ağrıdıgını söyledim,şu an bebeğe bağlı deil dedi bu ağrılar erken doğum yok dedi.ayakta fazla kalma dinlen. ağrı kesici parol verdi..
ama bebek ters olduğu için, ağrı yapabilir dedi ayaklarıyla kasıklarımı sıkıştırıyomuş:))
(kerata yerim onu ben ) tetenoz aşımıda vuruldum yanlız kolum şişti çok az ağrım var..
bugünde biraz evi temizledim malum dün yoktum fırsattan istifade kaynana tüyleri savurmuş eve(
daha yeni oturdum, işte böyle bizde havadisler böyle çok konuştum tmm tmm sustum :))
göbeğin ve göbeğindeki izin verirse sarılırsın,sarılsında arada bir dağ kadar mesafe olucakkaydirigubbakcemile3
Allah o günleri göstersin tez zamanda kavuşun inşallah:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
Maşallah Allah nazarlardan saklasın sağlıklı bir şekilde hamilelik geçirirsin canım
hoşgeldin ccanım .. .geçmiş olsun .... uyku problemi hepimzide var ben ilkkez dün gece çok rahat uyudum herkesede maşşalah diyin dedim ama öğleye doğru bir uyku çöktü anlatamam öğle arsında eve çıktığımda yemek yemek yerine uyumayı tercih ettim valla :)):
ayrıca o gelsin ben sarılamasamda bu halimle kucağında oturur öyle uyurum sesid çıkmaz herhalde :):):) yada belime sarılsın öyle uyuyalım hem kızınıda kucaklamış olur
oda olur :):):)
kızlar biz geldikk..
karın eğrım ve sırtım ağrıdıgını söyledim,şu an bebeğe bağlı deil dedi bu ağrılar erken doğum yok dedi.ayakta fazla kalma dinlen. ağrı kesici parol verdi..
ama bebek ters olduğu için, ağrı yapabilir dedi ayaklarıyla kasıklarımı sıkıştırıyomuş:))
(kerata yerim onu ben ) tetenoz aşımıda vuruldum yanlız kolum şişti çok az ağrım var..
bugünde biraz evi temizledim malum dün yoktum fırsattan istifade kaynana tüyleri savurmuş eve(
daha yeni oturdum, işte böyle bizde havadisler böyle çok konuştum tmm tmm sustum :))
beni de götüüüür :ecrin_bebek:
bu gece ben de rüya gördüm,hepimizinkde benimkide hayır olsun inşallah,hamileyim ve bebeğimi kaybediyor muyum ne öyle bişi,ve çıldırmak üzereyim bebeğim burada karnımdaydı hep hareket ederdi nerede şimi diye sinir krizleri geçiriyorum,Rabbim hayırlara çıkarsın inaşşalh hepimizinkini
kızlar biz geldikk..
canım benim ya hayallere bak allahım duy sesimizi çabukça geçsin zaman Şeniz
kızlar biz geldikk..
iyi haberlerle dön canımmslm annişler nasılsınız bakalımm
biraz uykusuzluk dışında biz iyiyiz oğluşumla yerimseniben tepineceğim diye uyutmadı minik sıpa
yarın dr'a gideceğim bakalım ne kadar büyümüş?? zekai tahir burak hst 'ne gideceğim bu kez bakalım nasıl bi hastaneymiş hoşuma giderse doğumu orda yapmayı düşünüyorum bu hastaneyle ilgili bi bilgisi olan var mı arkadaşlar tavsiye eder misiniz??
amiiiinnnn :ecrin_bebek:
canım siz kaç senelik evli idiniz ? biz 13 temmuz 2008 düğünümüz oldu 12 asğustos 2009 da eşim askere gitti yani daha doyamadık bilem e şimdi bide üstüne bebişimiz :hulya::ecrin_bebek: geliyor hani o evlilik şeker aylarını yaşayamadığımız için bizde hala bıcır bıcır hayaleler çok doğal olarak :):): kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?