- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #28.241
selam anişşlerr..nasılsınızz??bugün tv de cagla şıkelin annelik röportajı vardı vallahi izlerkim duygulandım gözlerim dolduu öyle güzel anlatıyoki anneligiopuyorumnanaktan..okadar yorgunluguna ragmen hiçbiri gözümde degil bebegimden baska diyor..hemen doguruverip kucagıma alasım geldi minnosumu..bir de 2010 ocak anneleri topigine baktım biraz ne heyecanlılar ya hazırlıklar baslamış ..
böyle güzel ahberler olsunda anlat anlatabildiğin kadar :lepi:
maşşalah bebeğine valla bizde yeriz onu ne güzel . doktor ayakta kalma dedi diyemi evi temizlemeye kalktın şekerimlmaz:kaydirigubbakcemile3 neyse dikakt et şimdi iyice dinlen bari ..
kız kaynanan kaz mı tüy savuruyor eve :):) kaydirigubbakcemile3
maşşalah ikinizede hadi gözün aydın vakitnde de doğacak paşan..
maşallah kuzucuğuna canımşekerinde çok iyi ne güzel haberler almışsın
bebişin döner daha vakit var çok temizlik yapıp yorma kendini
yarında ben görücem tombikimi inşallah senin gibi güzel haberler alırız bizde tatlım
oo maşallah ne güzel sonuçlarla gelmişsin darısı başımıza maşallah oğlunada zemuszemus
arkadaşlar bende mart annesi olucam inş. 27+3 te doktora gittim ve bebeğim 700 gr mış 2 hafta geriden gelişimini surduruyormus bu ay kendıme bakıp bebegim için kilo almam gerektiğini belirtti ama ben çok korkuyorum bu yuzden erken doğum olabilirmiş eger dikkat etmezsem :sinifsinif:
canım öncelikle hosgeldiinopuyorumnanaktan..her doktor ayrı ayrı konusuyo sen fazla takılma..cünki bende en son gecen hafta gittim doktora kendi doktorum degildi bana yakın oldugu için ve sadece kilosunu ögrenmek için gitmiştim ve 27 haftalıktım 2 hafta geriden geliosun ama cokta önemli degil bu fark dedi halbuki kendimi doktorum sözkonusu bile yapmadı bunu digeri kafamı karıstrdı yani bende internetten hesapladım 904 gr cıktı 27 haftalıkken kilosu.yani bu haftalar minimum 650 maximum 1.5 kilo olabiliomus..o yuzden beslenmene bak takma..arkadaşlar bende mart annesi olucam inş. 27+3 te doktora gittim ve bebeğim 700 gr mış 2 hafta geriden gelişimini surduruyormus bu ay kendıme bakıp bebegim için kilo almam gerektiğini belirtti ama ben çok korkuyorum bu yuzden erken doğum olabilirmiş eger dikkat etmezsem :sinifsinif:
biz dört senelik evliyiz canım ama doymak diye bişey yok bizde allah bozmasın askere gitmeden önce işte bile özlüyorduk birbirimizi şimdi düşün halimizi üç aydır hasret kaldık bebişimiz için başıma bişey gelir diye ben gidemedim bi daha oda gelemedi zaten anlıyacağın özlem her daim var bu bizim ilk ayrılığımız allah bi daha yaşatmasın bu kadar uzun bi ayrılık inşallah son aylarda yanımızdalar tam en zor günler sonra bide lohusalık var bitmez bu askerlik kaydirigubbakcemile3 allah sizide bi daha ayırmasın taze evliler mutluluğunuz hiç bozulmasın canım benim opuyorumnanaktan
selam anişşlerr..nasılsınızz??bugün tv de cagla şıkelin annelik röportajı vardı vallahi izlerkim duygulandım gözlerim dolduu öyle güzel anlatıyoki anneligiopuyorumnanaktan..okadar yorgunluguna ragmen hiçbiri gözümde degil bebegimden baska diyor..hemen doguruverip kucagıma alasım geldi minnosumu..bir de 2010 ocak anneleri topigine baktım biraz ne heyecanlılar ya hazırlıklar baslamış ..
arkadaşlar bende mart annesi olucam inş. 27+3 te doktora gittim ve bebeğim 700 gr mış 2 hafta geriden gelişimini surduruyormus bu ay kendıme bakıp bebegim için kilo almam gerektiğini belirtti ama ben çok korkuyorum bu yuzden erken doğum olabilirmiş eger dikkat etmezsem :sinifsinif:
kuju_25 az önce kuafördeki bayanın kuzeni olmuş beş aylık (maşallah) şimdi
doğduğunda çok zayıftı uzaylı gibiydi 2 ay sevemedim elime bile alamadım dedi valla şimdi görseniz bi tombiş bi tombiş nasıl gülücükler atıyo fıstık gibi bi kız olmuş o yüzden sağlıklı olsunlar kiloları az çok önemli dğl toparlıyolar sonuçta üstelik annesinin sütüde pek olmamış 3. ayından beri mama veriyomuş buna rağmen tombiş sağlıklı bi bebek Allaha şükür
EFTEL Alıntı:
sagol cnm benimm ..inşallah hepimizinki sorunsuz geçer son ana kadar
temizlemesem içim rahat etmiyo bide onlara sinirlenince kendimi işe veriyorum ister istemez.. kazdan beter:)) ya köy gelinleri yapıyo arkadaşlarına,
kuş,tüyleriniboyuyo saç yapıyo bebeklere .
oda ben evde olmayınca yapıyo savuruyo heryere maşallah..
Benim doktorumun karısı o hastanede adı yaprak Üstün... Doktorum o hastaneyi çok övüyor... Ayrıca detaylıda o hastaneden riskli gebelik şefine gitmiştim... Baya bilgiliydi... İyi bir hastane diyorlar...
bencede kujucum zayıf dogabilir ama iyi bakmak önemlikaydirigubbakcemile5..bu arad yoksun sen bi kac gündür özlettin sekeraz önce kuafördeki bayanın kuzeni olmuş beş aylık (maşallah) şimdi
doğduğunda çok zayıftı uzaylı gibiydi 2 ay sevemedim elime bile alamadım dedi valla şimdi görseniz bi tombiş bi tombiş nasıl gülücükler atıyo fıstık gibi bi kız olmuşo yüzden sağlıklı olsunlar kiloları az çok önemli dğl toparlıyolar sonuçta üstelik annesinin sütüde pek olmamış 3. ayından beri mama veriyomuş buna rağmen tombiş sağlıklı bi bebek Allaha şükür
slm annişler nasılsınız bakalımm
biraz uykusuzluk dışında biz iyiyiz oğluşumla yerimseniben tepineceğim diye uyutmadı minik sıpa
yarın dr'a gideceğim bakalım ne kadar büyümüş?? zekai tahir burak hst 'ne gideceğim bu kez bakalım nasıl bi hastaneymiş hoşuma giderse doğumu orda yapmayı düşünüyorum bu hastaneyle ilgili bi bilgisi olan var mı arkadaşlar tavsiye eder misiniz??
kızlar siz şeker tarama testini yaptırdınız mı ben domuz gribi korkusu yuzunden hastaneye gitmeye çekindim we yaptırmadım bu hafta sondu zaten senağlama simdide cok pişmanım inş. birşey cıkmaz
kızlar trt1 i açın bebeklerin 9 aylık serüvenini gösteriyorlar
Bir_Nokta kızlar siz şeker tarama testini yaptırdınız mı ben domuz gribi korkusu yuzunden hastaneye gitmeye çekindim we yaptırmadım bu hafta sondu zaten senağlama simdide cok pişmanım inş. birşey cıkmaz
bencede kujucum zayıf dogabilir ama iyi bakmak önemlikaydirigubbakcemile5..bu arad yoksun sen bi kac gündür özlettin seker
kızlar biz geldikk..
nasılsınız bakalım.. geçmiş çok uzun geldi okuyamadım..
bizde dün dr gittik 50g şeker yüklemesi yapıldı 112 çıktı.
oğluşumu gördüm 26 haftamdayız 885gr olmuş tontişim.gelişimi iyiyymiş .
karın eğrım ve sırtım ağrıdıgını söyledim,şu an bebeğe bağlı deil dedi bu ağrılar erken doğum yok dedi.ayakta fazla kalma dinlen. ağrı kesici parol verdi..
ama bebek ters olduğu için, ağrı yapabilir dedi ayaklarıyla kasıklarımı sıkıştırıyomuş:))
(kerata yerim onu ben ) tetenoz aşımıda vuruldum yanlız kolum şişti çok az ağrım var..
bugünde biraz evi temizledim malum dün yoktum fırsattan istifade kaynana tüyleri savurmuş eve(
daha yeni oturdum, işte böyle bizde havadisler böyle çok konuştum tmm tmm sustum :))
iyi haberlerle dön canımm
ben geçen hafta ztb.hast.gittim jale çok kalabalık ama her imkan var galiba ama muyene sırası için sıra sonra sıra alıyorsun tekrar sıra ama o sıra çabuk ilerliyor sonuç göstermek için sıra alıyorsun ben detaylı ultrason için gittim doktor 5dk baktı ve onun içinde 4 saat randevulu olduğum halde bekledim ama birçok kişi memnun geçen hafta hastanenin başhekimi 38 hamilenin domuz gribi olduğunu açıkladı bende maskesiz dolaştım hastanede ama Allah'a şükür birşey yok bende ankaratıp fakültesine gidiyorum cebecide oranın kadın doğum başkanı prof. gidiyorum özeline gidiyorum hastenede çok kalabalık değil doktr yardımcı oluyor sen şimdiye kadar kime gittin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?