2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

zemuszemus ne güzel Allah analı babalı büyütsün darısı başımıza inşallah
bizimde çoğu gitti azı kaldı şükürler olsun ebrucum

sagol cnm benimm ..inşallah hepimizinki sorunsuz geçer son ana kadar:Saruboceq:
temizlemesem içim rahat etmiyo bide onlara sinirlenince kendimi işe veriyorum ister istemez.. kazdan beter:)) ya köy gelinleri yapıyo arkadaşlarına,
kuş,tüyleriniboyuyo saç yapıyo bebeklere .
oda ben evde olmayınca yapıyo savuruyo heryere maşallah..

sağol teyzesii..darısı senin başına iyi haberlerle gel inşallah.:Saruboceq:
oo maşallah ne güzel sonuçlarla gelmişsin darısı başımıza maşallah oğlunada zemuszemus

tşkler cnmm...opuyorumnanaktan darısı başınaa..

korkma canım beslenmene biraz dikkat edersin düzelir inşallah içini ferah tut kendini korkutma sağlıklı olsun erken bile doğsa doğumdan sonra toparlar merak etme doktorunun tavsiyelerine uyarsan düzelir canını sıkma tatlım:teselli:

canım öncelikle hosgeldiinopuyorumnanaktan..her doktor ayrı ayrı konusuyo sen fazla takılma..cünki bende en son gecen hafta gittim doktora kendi doktorum degildi bana yakın oldugu için ve sadece kilosunu ögrenmek için gitmiştim ve 27 haftalıktım 2 hafta geriden geliosun ama cokta önemli degil bu fark dedi halbuki kendimi doktorum sözkonusu bile yapmadı bunu digeri kafamı karıstrdı yani bende internetten hesapladım 904 gr cıktı 27 haftalıkken kilosu.yani bu haftalar minimum 650 maximum 1.5 kilo olabiliomus..o yuzden beslenmene bak takma..

ay çok güldüm sonlara doğru haklısın bitmez canım bu askerlik :):):): kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

canım benim mevlam her daim huzur versin size eviniizn o güzelliği hiç bozulmasın ... bebeğime kıyamam çok seviyor ve .ço kseviniyorum ama bazen düşünmüyor değiliz bizde hani şöyle bi kaç sene daha geçse idi bebek konusunda diye ama yaşımızda olmuş 26 - 27 ene yani kocayınca mı doğurayım dimi kız :):):) ooohhh kızımla gezer tozarız bizde :):):)

az önce kuafördeki bayanın kuzeni olmuş beş aylık (maşallah) şimdi
doğduğunda çok zayıftı uzaylı gibiydi 2 ay sevemedim elime bile alamadım dedi valla şimdi görseniz bi tombiş bi tombiş nasıl gülücükler atıyo fıstık gibi bi kız olmuş o yüzden sağlıklı olsunlar kiloları az çok önemli dğl toparlıyolar sonuçta üstelik annesinin sütüde pek olmamış 3. ayından beri mama veriyomuş buna rağmen tombiş sağlıklı bi bebek Allaha şükür

sağol cnm benimm .. ben artık izleyemiyorum hüzünlü şeyleri ,gözlerim hazır halde ağlamaya, bu sıralar çok duygusal oldum ya, şimdi bile gözlerim ıslak yazıyorum. gerçekten şimdiden böyle duygular yaşıyoruz .dogunca ne olur düşünemiyorum
Allah 'ım kimseyi evlat hasteriyle bırakmasınn..:Saruboceq:

ooohhh hoşgeldin aramızaa bebeğin için sol tarafına yat dedimi doktor gelişimini hızlandırıyormuş öyle duydum ben burdan... mevlam hayırlı doğum hayırlı evlat versin inşallaha sana

ya ben kilosu değilde en çok anen sütü alması için dua diyorum inşallah mevlam onu doya doya emzirmemi nasip eder hem bebeklerimzi hem bzim için çok sağlıklı inşallah hepimiz burda yazarız ay çok emiyor benimki kocaman oldu maşşalah diye :):):
:lepi:

annem gibisin desene sende oda sürekli ev temizliyor daha doğrusu temzilemek zorunda kalıtyor klava: benim babanannemin öyle marifetleride yoktur etrafa döktüğü tüyler kendi pisliği olur anca :):) birde mutfaktan aşırdığı meyvaların kabukları onarlıda akrdeşim götürür gözüne sokar :):):): kaydirigubbakcemile3

kızlar siz şeker tarama testini yaptırdınız mı ben domuz gribi korkusu yuzunden hastaneye gitmeye çekindim we yaptırmadım bu hafta sondu zaten senağlama simdide cok pişmanım inş. birşey cıkmaz

Benim doktorumun karısı o hastanede adı yaprak Üstün... Doktorum o hastaneyi çok övüyor... Ayrıca detaylıda o hastaneden riskli gebelik şefine gitmiştim... Baya bilgiliydi... İyi bir hastane diyorlar...

sağol sinpac 'cım iyi yorumlara ihtiyacım var :)) baya tereddütlüyüm bakalım yarın n'olcak CADIARZU

bencede kujucum zayıf dogabilir ama iyi bakmak önemlikaydirigubbakcemile5..bu arad yoksun sen bi kac gündür özlettin seker

ben geçen hafta ztb.hast.gittim jale çok kalabalık ama her imkan var galiba ama muyene sırası için sıra sonra sıra alıyorsun tekrar sıra ama o sıra çabuk ilerliyor sonuç göstermek için sıra alıyorsun ben detaylı ultrason için gittim doktor 5dk baktı ve onun içinde 4 saat randevulu olduğum halde bekledim ama birçok kişi memnun geçen hafta hastanenin başhekimi 38 hamilenin domuz gribi olduğunu açıkladı bende maskesiz dolaştım hastanede ama Allah'a şükür birşey yok bende ankaratıp fakültesine gidiyorum cebecide oranın kadın doğum başkanı prof. gidiyorum özeline gidiyorum hastenede çok kalabalık değil doktr yardımcı oluyor sen şimdiye kadar kime gittin.

kızlar siz şeker tarama testini yaptırdınız mı ben domuz gribi korkusu yuzunden hastaneye gitmeye çekindim we yaptırmadım bu hafta sondu zaten senağlama simdide cok pişmanım inş. birşey cıkmaz

kaçıncı haftan bitti bebeğin kilosu normalse korkma birşey olmaz sanırım doktorunla görüşmedinmi

kızlar trt1 i açın bebeklerin 9 aylık serüvenini gösteriyorlar

hımm iyi bari izleyin farklı bi bilgi alırsanız bizede analtınnnn....

Bir_Nokta kızlar siz şeker tarama testini yaptırdınız mı ben domuz gribi korkusu yuzunden hastaneye gitmeye çekindim we yaptırmadım bu hafta sondu zaten senağlama simdide cok pişmanım inş. birşey cıkmaz

canım ya o önemli yaptırılması gerkiyor şekerin varsa doğumda sıkıntı çekersin bence en yakın ahstanede mutlaka yaptır bide doktorunla konuş ne diyecek bakalım belkide geç olmaz...

bencede kujucum zayıf dogabilir ama iyi bakmak önemlikaydirigubbakcemile5..bu arad yoksun sen bi kac gündür özlettin seker

:1hug: canım benim yaa geziyoruz bir iki gündür oğlumla
şu an ağlıyorum trt de görüntüleri doğumu izleyince Allahım hepimize yaşatsın inşallah bu güzelliği mucizeyi çok duygulandım valla bir nefeste kurtarsın Rabbim hepimizi ve bebişlerimizi

doktoruma sormadım yaptıracaktım ama neden se bı anda fıkrım degıstı zaten 28 haftayı doldurdum o yuzden daha yapmıyorlarmıs :gitme: inş. bi sorun olmaz

ben geldiimm..daha şimdi girdim içeri..bütün kızılayı talan ettim ettiğimede değdi doğrusu...
kızılayda bi toptancı buldum herşey çok çok uygun arkadaşlar perakendede satmaya başlamış..a dan z ye bütün eksikleri alabileceğiniz bir yer..dün küvet içine 20 liraya gördüğüm sünger burada 9 liraydı düşünün.
iç dış zıbın iki tane çoraplı alt pijama iki şapka bir eldiven 4 takım çorap bi tane tulum takımı çamaşır yıkama filesini 39 liraya aldım.

canım maaşallah bebişine :Saruboceq: fazla yormaz inşallah bundan sonra seni yaramaz şey

iyi haberlerle dön canımm

amiin inşallah bakalım

maaşallah hayırla sağlıkla gelsin inşallah bebişin hoşgeldin aramıza opuyorumnanaktan

sincan lokman hekim hastanesine gittim bu zamana kadar özel hastane olmasına rağmen beklediğim ilgiyi göremedim bi de gitmişken büyük bi hastane olsun dedim doğum işi başka şeye benzemez, zaten zor bulduk :CüvCüv:

yaa bi de kafama takıldı dün tlf'la aldım randevuyu cuma olsun dedim 16:00 ya verdi yavuz şimşek'e muayene olmak istiyorum dedim dr seçemiyosunuz dedi :1shok: 4 ten sonraki muayene ne kadar uzun olabilir ki hem de dr'umu da seçemiyomuşum bi gidelim bakalım neler görcez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…