- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #28.561
önüme birden o kadar çok iş geldi ki koptum sizden kızlar ..şükür cuma bugün:) bitirdim işleride:))
bi sorun çıktı ama eşim hafta içi ameliyet olacak(bir bu eksikti dedim içimden ama adam feci acı çekiyor..neyseki ufak bir operasyon.
Biz köklerini bilsin diye Ankara havası dinletiyoruz :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
hiç düşünmemiştimCADIARZU ama benim beğendiğim modelde güzel canım zaten malzemelerini falan aldım artık.işte bunun mavisini yapacağım.
http://www.kadinlarkulubu.com/doguma-hazirlik/298224-kizimin-kapi-susu-yaptim.html
canım çok basit.modeli burdan buldum linkini vereyim.burdaki perde ile benimki aynı sen burayı incele olmadı ben daha detaylı anlatırımopuyorumnanaktan..
http://www.kadinlarkulubu.com/dekorasyona-dair-el-emekleriniz/271067-kirpi-ipten-yaptigim-tul.html
kızlar yardım edin ya kaynanam gittiğim doktor için iyi şeyler duymamış ama kadın bana hep iyi davrandı öyle paracı bir doktorda değil off ya kafam karıştı araştır bakalım diedi başka doktor falan dedi mart 2009 annelerinden biri de benim doktora gitmiş memnun muş ne yapacam bilmyiorum
kız hoşuma gittiğindne yazdım öyle olmaz olurmu canımcım valla dua etsin kalkar kalkmaz boğazına yapışmamışsın .... sen beni nasıl aldatırsın alçak adam :roflol::roflol::roflol: ayyy emvlam koruusn hepimizi böyle dertlerden aman aman :Saruboceq::Saruboceq:
Biz köklerini bilsin diye Ankara havası dinletiyoruz :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
Bosna,
Ben senin hayranınım yaaa....
He he heeee...
Ama çok mantıklı, zaten testiyi kırmadan çocuğu döveceksin sonra kıymeti kalmaz...
geçmiş olsun eşine şimdiden ...aynen cuma ve haftasonu hep yatıcam çok yorgunum ben:gitme:
sağol canım..
bir de listeyi vermişsin tekrar onun için de teşekkür ederim:))
durun durun daha bitmedi:)) dün eşim kardeşiyle konuşuyordu sanırım gelecekler bize..benim sıpaya bişeyler örüyorlardı ben de çok örmesinler, çok sevmiyom hem yakar bebeği dedim..eşim kızdı kavga ettik
ben de dedim örgü ile uğraşacaklarına hayırlı olsun sağlıkla doğsun deselerdi.. ipler koptu anlayacağınız
epey atıştık akşam sonra barışştık ama içimde kaldı..
önüme birden o kadar çok iş geldi ki koptum sizden kızlar ..şükür cuma bugün:) bitirdim işleride:))
bi sorun çıktı ama eşim hafta içi ameliyet olacak(bir bu eksikti dedim içimden ama adam feci acı çekiyor..neyseki ufak bir operasyon.
geçmiş olsun eşine şimdiden ...aynen cuma ve haftasonu hep yatıcam çok yorgunum ben:gitme:
yaz34 o ipler aşağıya doğru inen onlarda zincir var mı?
Bir_Nokta benim hiç el becerim yok kızlar kapı süsünü nerden alabilirim acaba ya
benim hiç el becerim yok kızlar kapı süsünü nerden alabilirim acaba ya fisfisfis
durun durun daha bitmedi:)) dün eşim kardeşiyle konuşuyordu sanırım gelecekler bize..benim sıpaya bişeyler örüyorlardı ben de çok örmesinler, çok sevmiyom hem yakar bebeği dedim..eşim kızdı kavga ettik
ben de dedim örgü ile uğraşacaklarına hayırlı olsun sağlıkla doğsun deselerdi.. ipler koptu anlayacağınız
epey atıştık akşam sonra barışştık ama içimde kaldı..
benim hiç el becerim yok kızlar kapı süsünü nerden alabilirim acaba ya fisfisfis
ay kalsınlar kaldıkları yerde..hiç çekilmiyorlar hamileyken koca tarafı....kaydirigubbakcemile
canım sen ümraniye çamlıca taraflarındamı oturuyorsn?bir yer tarif edeyim sana oraya bak...belediyeye yakın pier cardin falan yarya..o sırada collezion var..onun yanındaki sokaktan gir..otopark var....o sokakta bir tuhafiye var...orda kapı süsleri bebek şekerleri herşey var ne ararsan....
tşkler canım yağmursuz bi gun bulsam gidicem inş. opuyorumnanaktan zemuszemus
yağmur kesilcek gibi durmuyor....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?