2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

durun durun daha bitmedi:)) dün eşim kardeşiyle konuşuyordu sanırım gelecekler bize..benim sıpaya bişeyler örüyorlardı ben de çok örmesinler, çok sevmiyom hem yakar bebeği dedim..eşim kızdı kavga ettik
ben de dedim örgü ile uğraşacaklarına hayırlı olsun sağlıkla doğsun deselerdi.. ipler koptu anlayacağınız
epey atıştık akşam sonra barışştık ama içimde kaldı..

geçmiş olsun eşine şimdiden ...aynen cuma ve haftasonu hep yatıcam çok yorgunum ben:gitme:

Canım sen memnunsan, bugüne kadar sana ters gelen bir durum olmadıysa ve hatta senin kulağına birşey gelmediyse, boşver derim.

Kayınvalide lafıyla iş yapılmaazzz kötükedihüso

Kalktım ben aslında ama horluyor diye yataktan sepetlemiştim kendisini, içeri girip hesaplaşmaya üşendim kaydirigubbakcemile3

Biz köklerini bilsin diye Ankara havası dinletiyoruz :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

Bosna,

Ben senin hayranınım yaaa....

He he heeee...

Ama çok mantıklı, zaten testiyi kırmadan çocuğu döveceksin sonra kıymeti kalmaz...

opuyorumnanaktan

E öyle tabi tatlım, hatun rüyasında görmüş, ses etmedi, bir de hakikisini deneyelim diye düşündürmemek lazım adamı kaydirigubbakcemile3
Rüyada bile neler olacağını görsün, ayağını denk alsın.
Çocuklu kadın sayılırım ben artık, öyle kolay kolay elimi kana bulayamam ki :)

slm kızlar..bende şuan 28 hafta 4 günlük hamileyim martın 8 i gibi dogurmayı düşünüyorum.kızımı ..ama bi sorunum war. ismini hala bulamadım bana yardımcı olun yaaaaa.==))tşk

benim kayınvalidem de sürekli örüyor...
fakat ördükleri kabuk gibi, çok sert ve kalın.
ben onları giydirmem.
eşime hırka alalım diyorum, annem örüyor ya diyor.
e çocuk astronot gibi şişip kalacak onların içinde, kımıldayamayacak ki...
bu haftasonu gizli gizli almayı düşünüyorum.

Biz köklerini bilsin diye Ankara havası dinletiyoruz :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

ben dijitürkteki balıklı kanallarda ne buursam dinletiyorum.
klasik müzik, yoga, caz...
bir de balkan müziği dinletiyorum.
bir de ara sıra kendim söylüyorum, o zaman şoka giriyor garibim, hiç kımıldamıyor kaydirigubbakcemile3

çok geçmiş olsun hepatitcim, sana da kolay gelsin.

geçmiş olsun eşine şimdiden ...aynen cuma ve haftasonu hep yatıcam çok yorgunum ben:gitme:

dinlen valla, geçen cumartesi de çok yoruldun zaten...

canım çok geçmiş olsunnnn..........

Bir_Nokta benim hiç el becerim yok kızlar kapı süsünü nerden alabilirim acaba ya

başlamak başarmanın yarısıdır dene ben denedim bitane yelek ördüm kızıma ömrümde ilkekz tığ aldım elime :):):):

bu arad eşi milk tanıştığımzı gün böyle dmeişti bana halada öyle dr ama ben çoktna adamdan ebbek yaptım artık diyorum ço kgeç bi kere karıştım sülalenize :):)

giresun emrkez canımm...

ay kalsınlar kaldıkları yerde..hiç çekilmiyorlar hamileyken koca tarafı....kaydirigubbakcemile

benim hiç el becerim yok kızlar kapı süsünü nerden alabilirim acaba ya fisfisfis

canım sen ümraniye çamlıca taraflarındamı oturuyorsn?bir yer tarif edeyim sana oraya bak...belediyeye yakın pier cardin falan yarya..o sırada collezion var..onun yanındaki sokaktan gir..otopark var....o sokakta bir tuhafiye var...orda kapı süsleri bebek şekerleri herşey var ne ararsan....

tşkler canım yağmursuz bi gun bulsam gidicem inş. opuyorumnanaktan zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…