2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

dinlen valla, geçen cumartesi de çok yoruldun zaten...[/QUOTE]

geçen cumartesi tatlı yorgunluktu ama canım benim değdi yani benim için sizleri tanımış oldum...
Ben çıkıyorum sizlere iyi haftasonları kendinize iyi bakın meleklerinize de hapşırmam geçti bakalım yatıp dinlenirsem iyi olurum sanırım....
İyi Haftasonları sizlere a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.

PANCUBEN yaramaz mı canm işe ben çok şey bilmiyorum bu konuda:))her türlü yardıma açığım:))

BOSNA cımm aynen dediğin gibi ben antibakteriel ürünler bakıp dikişi acıtmasın diye düşünürkene aba gibi renleri tuhaf şeyleri getirecekler delircem ben deklava: gıcık oldum sormuyolar da ne lazım diye kafalarına göre..

SEYYAL cim çok sağolopuyorumnanaktan

SELKıE sadece hamileykene değil hiç çekemiyorum ben onları sizinkiler burdayken bukız da pegamber sabrı var diyodum:))

selam kızlar çarşamaba doktora gittiğimde sarı ve kokulu akıntımın olduğunu geçen haftada wc gittiğimde yanma olduğunu fakat şimdi olmadığınıu söledim oda bana fitil yazdı ama muayene yada test falan yapmadı ilacın adı Vagi-Hex sizce napmalıyım ??? gebelik ve laktasyonda kullanımı :gebelik kategorisi :B gebelik ve laktasyonda kullanımına ilişkin yapılımış kontrollü çalışmalar bulunmamaktadır bu dönemde bütün ilaçların kullanımından sakınılmalıdır .ilk trimester dışında ilaç kullanımı yalnız fayda /yarar ilişkisinin dikkatlice değerlendirildiği hekim kararı iledir
açıklaması böle doktor beni başınadan mı savdı aceba ne bu böle yaa gebelikte yapılan çalışması olmayan ilşacı bana nası veriyor

Son düzenleme:
dinlen valla, geçen cumartesi de çok yoruldun zaten...

geçen cumartesi tatlı yorgunluktu ama canım benim değdi yani benim için sizleri tanımış oldum...
Ben çıkıyorum sizlere iyi haftasonları kendinize iyi bakın meleklerinize de hapşırmam geçti bakalım yatıp dinlenirsem iyi olurum sanırım....
İyi Haftasonları sizlere a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.[/QUOTE]

geçmiş olsun canım iyi hafta sonları ..opuyorumnanaktan

valla evlendikten sonra sabırlı olmayı öğrendim canım ister istemez...:)) aman çok kalmasınlar inşallah....

benimde akıntım var en bastan beri ve pazartesı doktora sormayı unuttum neden oluyormus acaba

dinlen valla, geçen cumartesi de çok yoruldun zaten...

İyi Haftasonları sizlere a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.[/QUOTE]

iyi hafta sonları sanada canım yat bol bol dinlen ve iyileş.öpüyorum seni ve bebişini.

benimde akıntım var en bastan beri ve pazartesı doktora sormayı unuttum neden oluyormus acaba

taharetlenmeyi arkadan öne doğru yapma dedi önce dudakları sonra arkanı sil arkadan öne mikrop gelmesin dedi bana bide pamuklu iç çamaşırı giymemi söle zaten bende diğerlerini hiç giyemiyorum

öyle evlendikten sonra biçok şeyi hoşgöüyorsun ya da görmüyorsun:))
dün çok atıştık belki de gelmezler bi umut benimki de işte

ya evet bide o dert var sanki çok işe yarıyorlarmış gibi hamileliğimin başından beri daha bir sefer sormadılar nasılsın ne haldesin die hıı bide öle pat die gelen bi bebek deilde yanii hamileliğimin ilk zamanında bi baş dönmesi olmuştu kaynanamın yanında daha doğurusu bi davette okadar millet geldi bakatı tansiyonunm m düşümüş kadın kılını kıpırdatmadı yaa öle oturduu moloz moloz kötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso çevremdekilere baktığımdA ÇOKK İÇİM YANIYOR yaramı deştin yaa hepatit bide doğumada gelirler haa kalmaya ilgilenmeyen insanların eline bile vermek istemiyorum ben bebeğimi:sinifsinif:

aahh ah kızlar,yazacak çok şey var bende de,buraya girip okurlar diye yazamıyorum.bende de misafir var aylardır,eşime hasret kaldım.evimin düzeni bozuldu,mutfak dolaplarını bi açıom,o tencere bi yerde süzgeç başka yerde.temizliğe de giremiom,ev 2 günde dandini oluyo,odalar dolu valiz filan.neyse gidecek 1 ay sonra,o zaman rahat rahat yazabilirim ayrıntılı.

benimde buradan yani forumdan yazdıklarımı okurlarmı aceba diyom bazen ama amannn salla yaa hatta bazen lafın onlara gideceğini bildiğim halde konusuyorumki hususi lafım gitsin onlara

Şakır şakır yağmur yağıyor.
Hem yağmurdan hem de cumadan dolayı çıldırmış ıstanbul trafiğine girmek için hiç hazır değilim ama yapacak birşey yok...
Hepinize iyi akşamlar, iyi haftasonları opuyorumnanaktan

Allah sabır versin inşallah ya yatılı misafirden nefret ediyorum insanın duzenı alt ust oluyor kafamçokkarıştıkötükedihüso

öyle evlendikten sonra biçok şeyi hoşgöüyorsun ya da görmüyorsun:))
dün çok atıştık belki de gelmezler bi umut benimki de işte

napıcan idare etmek gerekiyor...sonuçta biz sevmesekte eşlerin aileleri...

bizimkilerde öyle..hiç arayıp sormadılar..birde gelip beni üzdüler..inşallah doğumda olmazlar....insan vermek istemiyor seni çok iyi anlıyorum...ilk bebeğimde yaşadım ben bunları...
aman arkadaşlar sakın stres yapmayın...sonrea sütü kesilebiliyor stresten..ben emziremedim ilk bebeğimi..sütüm kesildi sinirden....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…