2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bende hiöç sevmem yatılı misafiri...düzen falan kalmıyor evde..onlar gittikten sonra birde iş çıkıyor insana..neymiş dertleri öyle bir ay daha kalçak...?Çok üzgünüm çoook

bizim ev internet cafe gibi,herkeste bi bilgisayar.bizde kalan eşimin kız kardeşi,o da internet kurdu,girdigim siteleri görüyo sonuçtalmaz: askerde de erkek arkadaşı buraya yakın..

ayy canım yaa naptılar sana nie üzdüler ama gerçektende takmıyorum salla falan desemde takılıyor çevremdekileri falan görüp illaki aklıma geliyor e ama bide eşimde bana destekçi olsa tamam fazla takmamda konussam hiç bana hak vermiyor onlar çookk haklılar yaa :dilcikar::dilcikar::dilcikar:

bizim ev internet cafe gibi,herkeste bi bilgisayar.bizde kalan eşimin kız kardeşi,o da internet kurdu,girdigim siteleri görüyo sonuçtalmaz: askerde de erkek arkadaşı buraya yakın..

görümce yani....!:bbo:

anlatsam öyle uzun sürerki bitmez...geçmişte kaldı herşey ....hatırlamak bile istemiyorum..eşim hiç benden taraf olmadı...hep annesini tuttu..sadece şunu diyeyim ufak bişey olanlardan hastaneden eve geldiğimde salonda 17 kişi misafir vardı..kaynanam geçmiş baş köşeye..onlara o halimle hizmet ett,m..birde kendi yetmiyormuş gibi o kişilerin burda evi olduğu halde yatılı misafir aldı..evde yatacak yer yoktu....lohusam bitene kadar kaldı..bebeğe karıştı bana karıştı,oğlunu şişirip üstüme saldı.daha hangi birini anlatayım...ama çok bedduamı aldı..şimdi onları yaşıyor gözümün önünde...

kötükedihüsoklava:klava:

selam kızlaaar ben eve geldim biraz yorulmuştum uzandım size bakim dedim ne var ne yok çıkmışken pazartesi yerine dr a bugün gittim benimkiler kafa kafaya vermişler yanyana kafalar aşağıdaydı değişiyor sürekli pozisyonları en son çaprazlardı :dance: dr um eğer değiştirmezlerse pozisyonlarını normal bile doğurursun dedi ama eşim izin vermedi :bbo:
Nilüfeeeer bu sana 26+4 te kızım 1000 gr oğlum 825 gr olmuş maaşallah diyelim
bir sürü ciciler aldık annemle eksik kalmadı ne benim ne bebeklerin hatta Pınarcıımın hediyesini aldım gönderdim kargoyla bugün umarım beğenir :asigim:

kötükedihüsoklava:klava:

bende lohusamın bitiminde ana oğul ikisinede gösterdim zatenklava: ta sonunda çıldırttılar beni...mutfakta ne varsa başlarına indirdim ve kaynanama kapıyı gösterdim....eşimede sende istiyorsan kapı orda dedim...o gitmedi kaldı başıma....uzun süre konuşmadım sonra kaynanayla ben...

oy kıyamam maşallah kurban olurum alkisalkisalkis tbrk edıyorum bıde kendıne ii bakmısın bebişlerin kiloları cok ii benden iisin yani :gitme:

oy kıyamam maşallah kurban olurum alkisalkisalkis tbrk edıyorum bıde kendıne ii bakmısın bebişlerin kiloları cok ii benden iisin yani :gitme:

analarına çektiler demek ki teyzesi :ecrin_bebek: tüp bebekte kortizon tedavisi uygulanıyor ben ona bağlıyorum umarım böyle gider çok sağol canım biraz oğlum zayıf kalacak kızımın yanında ama sağlıklı olsun zayıf olsun

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

yuru be kım tutar seni eşim benim tarafımda olmasa bende çoktan evi terk etmiştim aynı sorun herkeste var kötükedihüsoklava:klava:

ama canım genelde ikiz bebeklerde biri dierinden zyıf oluyor takma 27+2 de benm kızım 700 gr sen kendıne ıı bak sadece kafana hıc bısı takma

ama canım genelde ikiz bebeklerde biri dierinden zyıf oluyor takma 27+2 de benm kızım 700 gr sen kendıne ıı bak sadece kafana hıc bısı takma

evet canım hatta kızlar daha iri olurmuş zaten yoo kafama ne takcam sağlıklılar ya aceleleri de yok önemli olan bu benim için zaten kiloları iyi 1500 beklemiyorum zaten naapsınlar yer kalmıyo ki içerde rahatça büyüyemiyorlar kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…