- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #28.621
çok yedim yine bayılıcam biraz kafamı koyiim şu masaya(
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
yuru be kım tutar seni eşim benim tarafımda olmasa bende çoktan evi terk etmiştim aynı sorun herkeste var kötükedihüsoklava: klava:
haa kızlaar bu arada toplamda aldığım kilo 15 olmuş yawben de diyorum ne bu ağırlık
listeyi kim hazırlıyor benm adım yok neden :gitme:
listeyi kim hazırlıyor benm adım yok neden :gitme:
canım nilüfer yapıyor istersen özel mesaj at ona geride kalır mesajın görmeyebiilir bilgilerini gönder ekler o :ecrin_bebek:
görümce yani....!:bbo:
anlatsam öyle uzun sürerki bitmez...geçmişte kaldı herşey ....hatırlamak bile istemiyorum..eşim hiç benden taraf olmadı...hep annesini tuttu..sadece şunu diyeyim ufak bişey olanlardan hastaneden eve geldiğimde salonda 17 kişi misafir vardı..kaynanam geçmiş baş köşeye..onlara o halimle hizmet ett,m..birde kendi yetmiyormuş gibi o kişilerin burda evi olduğu halde yatılı misafir aldı..evde yatacak yer yoktu....lohusam bitene kadar kaldı..bebeğe karıştı bana karıştı,oğlunu şişirip üstüme saldı.daha hangi birini anlatayım...ama çok bedduamı aldı..şimdi onları yaşıyor gözümün önünde...
selam kızlaaar ben eve geldim biraz yorulmuştum uzandım size bakim dedim ne var ne yok çıkmışken pazartesi yerine dr a bugün gittim benimkiler kafa kafaya vermişler yanyana kafalar aşağıdaydı değişiyor sürekli pozisyonları en son çaprazlardı :dance: dr um eğer değiştirmezlerse pozisyonlarını normal bile doğurursun dedi ama eşim izin vermedi :bbo:
Nilüfeeeer bu sana 26+4 te kızım 1000 gr oğlum 825 gr olmuş maaşallah diyelim
bir sürü ciciler aldık annemle eksik kalmadı ne benim ne bebeklerin hatta Pınarcıımın hediyesini aldım gönderdim kargoyla bugün umarım beğenir :asigim:
bende lohusamın bitiminde ana oğul ikisinede gösterdim zatenklava: ta sonunda çıldırttılar beni...mutfakta ne varsa başlarına indirdim ve kaynanama kapıyı gösterdim....eşimede sende istiyorsan kapı orda dedim...o gitmedi kaldı başıma....uzun süre konuşmadım sonra kaynanayla ben...
lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü
bi gun senınle ben patlıcaz haberın olsun ama hersey bebişlerimiz ıcın
canım kusura bakma sana geçmişi hatırlatmak istemedim geçmişte kalmış sen şimdi eşinle iyiysen onlar dışarda fazla düşünme canım yaa bendede benzer sorunlar olmuştu geçmişte herşey bebeklerimiz için :lepi:
maşallah kuzucuklarınada sanada annesi
ellerine sağlık fısıtğım çok iyi etmişsin ama biraz fazla sabretmişsin çok fazla ssabretmeden işin başında yapsak bunları aslında kendimizede zarar vermeyiz dimi
bende varım bendeee
benimde buradan yani forumdan yazdıklarımı okurlarmı aceba diyom bazen ama amannn salla yaa hatta bazen lafın onlara gideceğini bildiğim halde konusuyorumki hususi lafım gitsin onlara
bazen bende senin gibi düşünüyoruım , bulurlarmı diye bulsunlar ben olanları söylüyorum ,gerçi yüzlerinede söylüyorum anlamıyolar..tamam canım nick kullanıyoruz ama ben onları buldum onlarda beni bulabilirler :dilcikar::dilcikar::smiley-cool::smiley-cool:
canım sabrın sonu selamettir, deyip boyun eğiyoz yapacak bişey kalmıyo bazen..görümce yani....!:bbo:
anlatsam öyle uzun sürerki bitmez...geçmişte kaldı herşey ....hatırlamak bile istemiyorum..eşim hiç benden taraf olmadı...hep annesini tuttu..sadece şunu diyeyim ufak bişey olanlardan hastaneden eve geldiğimde salonda 17 kişi misafir vardı..kaynanam geçmiş baş köşeye..onlara o halimle hizmet ett,m..birde kendi yetmiyormuş gibi o kişilerin burda evi olduğu halde yatılı misafir aldı..evde yatacak yer yoktu....lohusam bitene kadar kaldı..bebeğe karıştı bana karıştı,oğlunu şişirip üstüme saldı.daha hangi birini anlatayım...ama çok bedduamı aldı..şimdi onları yaşıyor gözümün önünde...
selam kızlaaar ben eve geldim biraz yorulmuştum uzandım size bakim dedim ne var ne yok çıkmışken pazartesi yerine dr a bugün gittim benimkiler kafa kafaya vermişler yanyana kafalar aşağıdaydı değişiyor sürekli pozisyonları en son çaprazlardı :dance: dr um eğer değiştirmezlerse pozisyonlarını normal bile doğurursun dedi ama eşim izin vermedi :bbo:
bir sürü ciciler aldık annemle eksik kalmadı ne benim ne bebeklerin hatta Pınarcıımın hediyesini aldım gönderdim kargoyla bugün umarım beğenir :asigim:
bazen bende senin gibi düşünüyoruım , bulurlarmı diye bulsunlar ben olanları söylüyorum ,gerçi yüzlerinede söylüyorum anlamıyolar..
canım sabrın sonu selamettir, deyip boyun eğiyoz yapacak bişey kalmıyo bazen..
maşallah cnm bebeklerine,
maşallah yavrucuklar kocaman olmuşAllah çifte çifte nazarlardan saklasın bebiklerini.Selamlar bu arada herkese bebişlere annelere.Kızlar boğazım acıyo bir kaç gündür.İştahım da yok o yüzden halsizim fazla giremedim.öpüyorum sizleri.:1hug:
Ben bugün aşı oldum :) Bi aksilik olursa yazarım ama şimdilik iyiyim...
geçmiş olsunn..h1n1 aşısımı cnm?
aylardır misafirinmi war kimmiş kız o yüzsüzler gelip yerleşmişler o nasıl iş öleeaahh ah kızlar,yazacak çok şey var bende de,buraya girip okurlar diye yazamıyorum.bende de misafir var aylardır,eşime hasret kaldım.evimin düzeni bozuldu,mutfak dolaplarını bi açıom,o tencere bi yerde süzgeç başka yerde.temizliğe de giremiom,ev 2 günde dandini oluyo,odalar dolu valiz filan.neyse gidecek 1 ay sonra,o zaman rahat rahat yazabilirim ayrıntılı.
17kişimi bi de hizmet mi ettin ya ebru warya şimdi yanımda olsan sana tokadı patlatacaktım heee:mymeka::mymeka:görümce yani....!:bbo:
günün süper haberi senden geldi çok sewindim wayy kıza bak 1kilo olmuş oğlanında maşallahı war süpersin canım:dance:selam kızlaaar ben eve geldim biraz yorulmuştum uzandım size bakim dedim ne var ne yok çıkmışken pazartesi yerine dr a bugün gittim benimkiler kafa kafaya vermişler yanyana kafalar aşağıdaydı değişiyor sürekli pozisyonları en son çaprazlardı :dance: dr um eğer değiştirmezlerse pozisyonlarını normal bile doğurursun dedi ama eşim izin vermedi :bbo:
canım geçmiş olsun..inşallah yan etki falan yapmaz..dikkat et kendine.....Teşekkür ederim. Evet canım. Şu an içimde o mikrop var. :) Öğrencilerle çok iç içeyim ve sürekli kalaalık ortamlarrdayım, korktum açıkçası. 10 gün sonra korumaya başlıyormuş. Bir hafta daha dikkat edeceğim artık.
aylardır misafirinmi war kimmiş kız o yüzsüzler gelip yerleşmişler o nasıl iş öleeklava:
17kişimi bi de hizmet mi ettin ya ebru warya şimdi yanımda olsan sana tokadı patlatacaktım heee:mymeka::mymeka:
sonunda kowdun kaynanayı bi süre konuşmadında keşke hiç konuşmasaydın ben de konuşmuyorum o tarafla we konuşmayıda hiiiiç düşünmüyorum çünki biliyorum bi yüz bulsalar anında kapımda biterler
günün süper haberi senden geldi çok sewindim wayy kıza bak 1kilo olmuş oğlanında maşallahı war süpersin canım:dance:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?