2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım kusura bakma sana geçmişi hatırlatmak istemedim geçmişte kalmış sen şimdi eşinle iyiysen onlar dışarda fazla düşünme canım yaa bendede benzer sorunlar olmuştu geçmişte herşey bebeklerimiz için :lepi:

maşallah kuzucuklarınada sanada annesi

ellerine sağlık fısıtğım çok iyi etmişsin ama biraz fazla sabretmişsin çok fazla ssabretmeden işin başında yapsak bunları aslında kendimizede zarar vermeyiz dimi

lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü

bi gun senınle ben patlıcaz haberın olsun ama hersey bebişlerimiz ıcın

bende varım bendeee

doğru herşey bebklerim için...

işte insan tatsızlık olmasın diye alttan alıyor..aslında en başından göstermek lazım ...ama çevrede durduruyor insanı........aslında dediğin gibi yılanın başını baştan ezeceksin ama küçüktüm o zamanlarda be...20-21 yaşlarındaydım henüz evlendiğimde....insan düşünemiyor....

benimde buradan yani forumdan yazdıklarımı okurlarmı aceba diyom bazen ama amannn salla yaa hatta bazen lafın onlara gideceğini bildiğim halde konusuyorumki hususi lafım gitsin onlara

tamam canım nick kullanıyoruz ama ben onları buldum onlarda beni bulabilirler :dilcikar::dilcikar::smiley-cool::smiley-cool:
bazen bende senin gibi düşünüyoruım , bulurlarmı diye bulsunlar ben olanları söylüyorum ,gerçi yüzlerinede söylüyorum anlamıyolar..
canım sabrın sonu selamettir, deyip boyun eğiyoz yapacak bişey kalmıyo bazen..

maşallah cnm bebeklerine,

maşallah yavrucuklar kocaman olmuşAllah çifte çifte nazarlardan saklasın bebiklerini.Selamlar bu arada herkese bebişlere annelere.Kızlar boğazım acıyo bir kaç gündür.İştahım da yok o yüzden halsizim fazla giremedim.öpüyorum sizleri.:1hug:

evet canım.mecbur kalıyor insan..hele birde çocuk varsa ortada mecbur sabrediyorsun...

selam cnm hoşgeldin.. geçmiş olsun aman kendine dikkat iştahım yok diye yememezlik yapma dahada halsiz kalırsın bebişin için çok yeeopuyorumnanaktan

aylardır misafirinmi war kimmiş kız o yüzsüzler gelip yerleşmişler o nasıl iş öleeklava:
17kişimi bi de hizmet mi ettin ya ebru warya şimdi yanımda olsan sana tokadı patlatacaktım heee:mymeka::mymeka:
sonunda kowdun kaynanayı bi süre konuşmadında keşke hiç konuşmasaydın ben de konuşmuyorum o tarafla we konuşmayıda hiiiiç düşünmüyorum çünki biliyorum bi yüz bulsalar anında kapımda biterler

günün süper haberi senden geldi çok sewindim wayy kıza bak 1kilo olmuş oğlanında maşallahı war süpersin canım:dance:

canım geçmiş olsun..inşallah yan etki falan yapmaz..dikkat et kendine.....

ya bana kalsa ben hiç konuşmazdımda,araya bir sürü kişi girdi...kaynanam kırk defa aradı..mecbur kaldım ama o zamandan bu yana hala bir soukluk var..yakın davranmıyorum..resmiyiz....

merveegenın görümce yanındaymış....

medicana da sibel hanımda aşıyı önerdi kızlar bnde olmayı düşünüyorum ama eşim pek taraftar değil birazdaha beklicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…