- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #28.661
canım eger doktoruna güveniyorsan ilacı kullan derim banada ilk aylar hazımsızlık için doktorumun verdigi ilaç prospektüsünde böyle bişey yazıyodu kullandım bişeyde olmadı ki doktorum profesör zaten güveniodum yani..genede önce doktoruna böyle bişey yazdıgını sorabilirsin cok tedirginsenevet canım netten araştırdım ordada bi şey bulamadım bu ilacı kullanan bi hamile gerek bana yada bilen ben bunu daha önce hamile deilken kullanmıştım off napcam benn yaaa
Ben bugün aşı oldum :) Bi aksilik olursa yazarım ama şimdilik iyiyim...
canım eger doktoruna güveniyorsan ilacı kullan derim banada ilk aylar hazımsızlık için doktorumun verdigi ilaç prospektüsünde böyle bişey yazıyodu kullandım bişeyde olmadı ki doktorum profesör zaten güveniodum yani..genede önce doktoruna böyle bişey yazdıgını sorabilirsin cok tedirginsen
canımcım onu deneyimliler daha iyi bilr ama bende bu konuya takmıştım bebege önce ne giydirilir diye hatta bugün sordum magaza saatış temsilcisine en önce atlet niyetine o cıtcıtlı kollu yada kolsuz badi üstüne tulum sıcxaklıga göre ince veya kalın,eger inceyse en üstüne örgü yelek olabilir bide üst alt ayrı pijama takımları ben böyle almayı düşünüorum..kızlarbişey merak ediyorum bebekleri üst üste giydiriyorlar ya ne giydiriyorlar sırasıyla bilen var mı?? ben bu ara buna taktım..giydirmakten başlıycam bebek bakımına hiç bişey de bilmiyorum( mesela kolsuz cıtcıtlı body atlet mi oluyor üstüne tulum mu yoksa başka bişey daha mı giydircez..v.s.
yardım lütfenkafamçokkarıştı
ben su zıbın olayını anlamıorum bi tek hani eskiler daha cok kullanılırdı üst alt ayrı..simdi sırtı acılmasın diye cıtcıtlı badiler verioruz dedi kızcanımcım onu deneyimliler daha iyi bilr ama bende bu konuya takmıştım bebege önce ne giydirilir diye hatta bugün sordum magaza saatış temsilcisine en önce atlet niyetine o cıtcıtlı kollu yada kolsuz badi üstüne tulum sıcxaklıga göre ince veya kalın,eger inceyse en üstüne örgü yelek olabilir bide üst alt ayrı pijama takımları ben böyle almayı düşünüorum..
Merhaba güzel Anneler..
Bizde simdi doktordan geldik,
Pasam masaallah kipir kipirdi dogru düzgün ölcemediler kalp atislarini
sürekli hareket etti durdu...
Bugün tam 28+2 haftaligiz 1400 gram olmus Oglum...
Yalniz bende yavas yavas Demir eksikligi basliyormus,
ne yemem lazim sormayi unuttum...Ne tavsiye edersiniz kizlar?
günaydınlar arkadaşlar,.hayırlı cumalar diliyorum.nasip olursa yarın bebikimi görmeye gitciz,.kuşum büyümüşmü acaba:ecrin_bebek: :ecrin_bebek:
arakdaşalr jet hızı ile gidiyrosunuz yetişemiyorum :):) bişey soracağım bana bir fikir verin lütfennn ...
eşim askere gitmeden önce iki güvercin balkondaki kombinin üstüne yuva yapmışlar ikide yumurta koymuşlardı bizde kıyamdık nasılsa evde yokuz diye balkonun camını açık bırakıp öyle kapattık evi arasıra gittik biliyorsunuz evimizde kaldık eşim geldiğinde gözlemlediğimiz kadarı ile iki tane güvercin doğdu büyüdü ve uçtualr ( bu arada çok tatlılardı ) sonra iki yumurta daha bırakmışlar biz en son gitiğimde baktım hala o yumurtalar değişmemiş eğer gitiğimde hala duruyor ise ne yapacağım ben . yuvayı bozsam günah bozmasam gömme balkon hadi balkondaki pisliğini temizlerim arasıra ama mutfak taraındaki balkon olduğu için kokusu çok fena üstelik evede geliyor o koku düşünün en son gitiğimde havalansın diye iki tanede cam açık bırakıp geldim yani ::):) ne yapayım şimdi ben bu güvercinelrime ? ?
kujuucum cook sewindim masallah bebişinin kilosu cok iyi canm ya nyle bsleniosunuz anacıım ya..buu arada benim bebito basından beri dogum pozisyonunda kafasını gömüyo assagı her saferinde galiba en önce ben dogurucamakannehir..ben soluma pek fazla yatamıorum kalkbimişn üstüne yattıgımda carpıntım oluyo helekide cok yiyip yattıysam..
işte oğlışumun odası için yaptığım kirpi perde resimler ışıktan dolayı pek net değil ama mafoldumben
Eki Görüntüle 31246
Eki Görüntüle 31247
Eki Görüntüle 31248
akşam birdaha çekerim belki daha net gözükür.zaten burası bebeğimin odası değil göstereyim diye başka odaya taktım.kendi odasındada akşama çekip koyacağım.
durun durun daha bitmedi:)) dün eşim kardeşiyle konuşuyordu sanırım gelecekler bize..benim sıpaya bişeyler örüyorlardı ben de çok örmesinler, çok sevmiyom hem yakar bebeği dedim..eşim kızdı kavga ettik
ben de dedim örgü ile uğraşacaklarına hayırlı olsun sağlıkla doğsun deselerdi.. ipler koptu anlayacağınız
epey atıştık akşam sonra barışştık ama içimde kaldı..
aahh ah kızlar,yazacak çok şey var bende de,buraya girip okurlar diye yazamıyorum.bende de misafir var aylardır,eşime hasret kaldım.evimin düzeni bozuldu,mutfak dolaplarını bi açıom,o tencere bi yerde süzgeç başka yerde.temizliğe de giremiom,ev 2 günde dandini oluyo,odalar dolu valiz filan.neyse gidecek 1 ay sonra,o zaman rahat rahat yazabilirim ayrıntılı.
selam kızlaaar ben eve geldim biraz yorulmuştum uzandım size bakim dedim ne var ne yok çıkmışken pazartesi yerine dr a bugün gittim benimkiler kafa kafaya vermişler yanyana kafalar aşağıdaydı değişiyor sürekli pozisyonları en son çaprazlardı :dance: dr um eğer değiştirmezlerse pozisyonlarını normal bile doğurursun dedi ama eşim izin vermedi :bbo:
Nilüfeeeer bu sana 26+4 te kızım 1000 gr oğlum 825 gr olmuş maaşallah diyelim
bir sürü ciciler aldık annemle eksik kalmadı ne benim ne bebeklerin hatta Pınarcıımın hediyesini aldım gönderdim kargoyla bugün umarım beğenir :asigim:
kızlarbişey merak ediyorum bebekleri üst üste giydiriyorlar ya ne giydiriyorlar sırasıyla bilen var mı?? ben bu ara buna taktım..giydirmakten başlıycam bebek bakımına hiç bişey de bilmiyorum( mesela kolsuz cıtcıtlı body atlet mi oluyor üstüne tulum mu yoksa başka bişey daha mı giydircez..v.s.
canımcım onu deneyimliler daha iyi bilr ama bende bu konuya takmıştım bebege önce ne giydirilir diye hatta bugün sordum magaza saatış temsilcisine en önce atlet niyetine o cıtcıtlı kollu yada kolsuz badi üstüne tulum sıcxaklıga göre ince veya kalın,eger inceyse en üstüne örgü yelek olabilir bide üst alt ayrı pijama takımları ben böyle almayı düşünüorum..
canım doktoruma pek güvenmiyorum ama en iyisi dediğin gibi yarın arıyım ben deilse başka türlü olmıcak
Ben bugün aşı oldum :) Bi aksilik olursa yazarım ama şimdilik iyiyim...
kızlarbişey merak ediyorum bebekleri üst üste giydiriyorlar ya ne giydiriyorlar sırasıyla bilen var mı?? ben bu ara buna taktım..giydirmakten başlıycam bebek bakımına hiç bişey de bilmiyorum( mesela kolsuz cıtcıtlı body atlet mi oluyor üstüne tulum mu yoksa başka bişey daha mı giydircez..v.s.
kızlar iyi akşamlar herkese.bakın odamızın son halini ve isteyen arkadaşlar için yaptığım perdenin daha net resimlerini koydum.işte buraddaaaopuyorumnanaktan...
http://www.kadinlarkulubu.com/mart-anneleri/308854-2010-mart-bebeklerinin-cicisleri-55.html
iyiaksamlar arkadasim,
B grubu ilaclar icin yarar/zarar iliskisi ve dr uygun gorurse kullanilir yaziyor ya, işte bu tam da senin durumun. ilacın şu an sana faydası zararından çok, o yüzden doktorun yazmis. tedavi olman gerekiyorsa baska caren yok, iltahap allah korusun, yayılmasın. yine de icin rahat edicekse tekrar sorarsın..
kızlar iyi akşamlar herkese.bakın odamızın son halini ve isteyen arkadaşlar için yaptığım perdenin daha net resimlerini koydum.işte buraddaaaopuyorumnanaktan...
http://www.kadinlarkulubu.com/mart-anneleri/308854-2010-mart-bebeklerinin-cicisleri-55.html
canım ben yardımı olayım sana...tecrubeli anne olaraktannn :)))))))))
şimdi bebek çıplak...bezini bağladın sonra badysini(hava sıçaksa kısa kollu,soğuksa uzun kollu) va ya iç zıbını giydirirsin..sonra altına iç donunu...üstünede...ya altlı üstlü takım yada tulumunu giydirirsin... ayaklı tulumsa ayaklarına birde patiklerini giydirirsin..değilse çorap üstüne patik giydirirsin ama ben çoraptansa ayaklı tulum veya don tercih ederim,,daha rahat oluyor...hava soğuksa tulumun üstüne yelek giydirir..ince battaniyesine sarasın..hava sıcaksa yelek ve battaniyeye gerek yok
canım çok güzel olmuş ellerine sağlık...maşallah hamartsınben de nerdeee alırım ben de artıkın:)) tembel işi
sağol canım yaa süper oldu bu bilgi dur ezberleyim ben bunu:))
ezberlemeyle uğraşma not et!:)) yada olmadı sorarsın bana yine...
bu ara çok şaşkınım selkie..sanırım bebek doğunca ne yapıcam korkusu sardı beni.eşim de öyle..nasıl olacak diye bakınıp duryoruz öyle:)) 2 tane hastane çıkışı aldk bir de beşik.beşiği de getirtmedik daha.anne baba moduna giremedik sanırım biz sık sık bişeyler sorarım zaten seni buldukça merak etme:) sok teşkür ettim opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?