2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

evet canım netten araştırdım ordada bi şey bulamadım bu ilacı kullanan bi hamile gerek bana yada bilen ben bunu daha önce hamile deilken kullanmıştım off napcam benn yaaa
canım eger doktoruna güveniyorsan ilacı kullan derim banada ilk aylar hazımsızlık için doktorumun verdigi ilaç prospektüsünde böyle bişey yazıyodu kullandım bişeyde olmadı ki doktorum profesör zaten güveniodum yani..genede önce doktoruna böyle bişey yazdıgını sorabilirsin cok tedirginsen

kızlarbişey merak ediyorum bebekleri üst üste giydiriyorlar ya ne giydiriyorlar sırasıyla bilen var mı?? ben bu ara buna taktım..giydirmakten başlıycam bebek bakımına hiç bişey de bilmiyorum( mesela kolsuz cıtcıtlı body atlet mi oluyor üstüne tulum mu yoksa başka bişey daha mı giydircez..v.s.
yardım lütfenkafamçokkarıştı

Ben bugün aşı oldum :) Bi aksilik olursa yazarım ama şimdilik iyiyim...

canım doktoruma pek güvenmiyorum ama en iyisi dediğin gibi yarın arıyım ben deilse başka türlü olmıcak

canımcım onu deneyimliler daha iyi bilr ama bende bu konuya takmıştım bebege önce ne giydirilir diye hatta bugün sordum magaza saatış temsilcisine en önce atlet niyetine o cıtcıtlı kollu yada kolsuz badi üstüne tulum sıcxaklıga göre ince veya kalın,eger inceyse en üstüne örgü yelek olabilir bide üst alt ayrı pijama takımları ben böyle almayı düşünüorum..

ben su zıbın olayını anlamıorum bi tek hani eskiler daha cok kullanılırdı üst alt ayrı..simdi sırtı acılmasın diye cıtcıtlı badiler verioruz dedi kız

maşallah canım kuzucuğuna tosuncuk olmuş

günaydınlar arkadaşlar,.hayırlı cumalar diliyorum.nasip olursa yarın bebikimi görmeye gitciz,.kuşum büyümüşmü acaba :ecrin_bebek: :ecrin_bebek:

hayırlı haberlerle gelirsin inşallah canımcım

aynı şey benim balkonumda da oldu ilkinde ellemedim ikincisinde de ellemedim tatile gittik bizim balkon açık ama döndüm bakamamış yavrularına sanırım ikiside ölmüş kurtlanmış az kalsın evin içine kadar girecekmiş kurtcuklar zor temizledi eşim ben bakamadım bile tuz ruhu falan yıkadı öyle bi durum olabilir o yüzden bu yumurtalardan sonra yuvayı boz temizle gelmesinler bi daha uğraşması çok zor çok pisletiyorlar bebekte olacak hijyenik olmaz tatlım

sağol tatlım kısmet vaktinde gelsinde inşallah sağlıklı

çok güzel olmuş eline sağlık becerikli hatunn

valla nazar değiyo kızlar bize böle arka arkaya sıkmayın canınızı tatlılarım üzülmeyin

canım Allah kolaylık versin ne diyim zor

iki kere maşallah kuzucuklarına canımcım nazar değmesin

valla bende acemiyim bu konuda hele bi doğsunlar öğreniriz

bu arada hepinize teşekkür ederim ayrı ayrı canlarım güzel dilekleriniz için opuyorumnanaktan
dimple yok bir iki gündür nerelerde acaba merak ettim

tulumun üstüne mi pijama giydirilecek?lahana gibi olucak be çocuk:))

canım doktoruma pek güvenmiyorum ama en iyisi dediğin gibi yarın arıyım ben deilse başka türlü olmıcak

iyiaksamlar arkadasim,
B grubu ilaclar icin yarar/zarar iliskisi ve dr uygun gorurse kullanilir yaziyor ya, işte bu tam da senin durumun. ilacın şu an sana faydası zararından çok, o yüzden doktorun yazmis. tedavi olman gerekiyorsa baska caren yok, iltahap allah korusun, yayılmasın. yine de icin rahat edicekse tekrar sorarsın..

canım ben yardımı olayım sana...tecrubeli anne olaraktannn :)))))))))
şimdi bebek çıplak...bezini bağladın sonra badysini(hava sıçaksa kısa kollu,soğuksa uzun kollu) va ya iç zıbını giydirirsin..sonra altına iç donunu...üstünede...ya altlı üstlü takım yada tulumunu giydirirsin... ayaklı tulumsa ayaklarına birde patiklerini giydirirsin..değilse çorap üstüne patik giydirirsin ama ben çoraptansa ayaklı tulum veya don tercih ederim,,daha rahat oluyor...hava soğuksa tulumun üstüne yelek giydirir..ince battaniyesine sarasın..hava sıcaksa yelek ve battaniyeye gerek yok

Son düzenleme:

tamam sağol canım yazılmış bişeyler ama açılamasını bilmiyorumki saol aydınlattığın için kaydirigubbakcemile5

canım çok güzel olmuş ellerine sağlık...maşallah hamartsınben de nerdeee alırım ben de artıkın:)) tembel işi

sağol canım yaa süper oldu bu bilgi dur ezberleyim ben bunu:))

ezberlemeyle uğraşma not et!:)) yada olmadı sorarsın bana yine...

bu ara çok şaşkınım selkie..sanırım bebek doğunca ne yapıcam korkusu sardı beni.eşim de öyle..nasıl olacak diye bakınıp duryoruz öyle:)) 2 tane hastane çıkışı aldk bir de beşik.beşiği de getirtmedik daha.anne baba moduna giremedik sanırım biz sık sık bişeyler sorarım zaten seni buldukça merak etme:) sok teşkür ettim opuyorumnanaktan

merak etme bebek doğunca bir kaç günde adapte olursun,yanında annen kalsın...yardımcı olur sana...bl bol bebek bakımıyla ilgili kitaplar oku...ben bebeğim büyürken diye bir kitap almıştım onu kullanıyordum başım sıkıştığında !burda birbirmize destek te oluruz sonuçta..endişe etme bu kadar....birde alışverişini tamamla derim..bu bebişler tam günlerinde gelmeye biliyor..hazırlıklı ol artık...birde önümüzdeki aydan itibaren zorlaşacak hareket etmemiz falan...son ay çok dinlenmeye ihtiyaç duyacaksın....özeldende yazabilirsin bana canım....opuyorumnanaktan

http://www.hepsiburada.com/cocugunu...s.aspx?CategoryId=9935&productId=kepsilon0007 bak şu kitap yeni doğan ,çin olanı var bu serinin..sen onu al..bu bir yaş üzeri için olanı...yani şunu http://www.hepsiburada.com/bebegini...s.aspx?CategoryId=9935&productId=kepsilon0006

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…