2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

selkiecim zıbın kullanılmazsa olmazmı yani cıtlı badiler dahja pratik gelio bana..bu arada doguma kadar dogumdan sonra da bırakma bizi daha cok sorcaklarımız var sana biz acemi,ler olarakkaydirigubbakcemile5

ya bende ilkinde hiç kullanmadım zıbınn..dedim ya ya body ya zıbın giydirin diye...bazı kişilere zıbın kolay geliyor o nedenle onu tercih ediyorlar..ama zıbınlarda bebeğin beli falan açılıyor iyi olmuyor...ben bady yi öneririrm....

canım yaa ben de öyleyim çok asabi ve tahammülsüzüm nolcak böyle bilmiyorum

şu bebişler doğsada normale dönsek yoksa etrafımdaki erkesi sıradan geçireceğim...

ben de öyleyim hiçbir şey aasım yok( ama yüz vermemek lazım bu hallere yoksa kötü olur.ben de boyanıyorum bol bol o yüzden bu ara:)) makyajsız biyerecıkmıyom :)

valla bende makyaj falan yapmaya çalışıyorum ama pek içimden gelmiyor....eskisi gibi 1 saat ayrıntılı makyaj yapamıyorum sıkılıyorum....

zorlan da olsa becerdim sanırım:))

kızlar bu da benim 28 haftalık göbeemm:))
http://www.kadinlarkulubu.com/mart-anneleri/314568-2010-mart-annelerinin-gobusleri-25.html

maşalllah göbüşe... :))

günaydın kızlar hepinize güzel sağlıklı hafta sonları, yaklaşık bir haftadır dk aralığıyla girip çıkıyorum (kayınvalidem ve kayınpederim bendeler yaklaşık 1 ay kadar daha burdalar ) bakalım 1 haftayı geride bıraktık, daha 3 hafta var akşama kadar evdeyiz kar kış malum kimseyide tanımıyorlar yani bol bol tv karşısında zaman geçiriyoruz.

ilk hediyesini alan benim heralde :dance:hihoyyyt
merveege yle biribizimize cıkımıstık kurada, onun hediyesi ulasmıs bana
cok cici bi takım almış , oglusumla ben cok tesekkur ediyoruz ona opuyorumnanaktan:kedi:zemuszemus

canım benim, koolay gelsin sana, isin zor , allha sabır versin kaydirigubbakcemile5:kedi:

sağol canımcımopuyorumnanaktan.perde çok basit eğer sıkılmazsan iki günde bitirirsin.farklı ve hoş duruyor.
zorlan da olsa becerdim sanırım:))

kızlar bu da benim 28 haftalık göbeemm:))
http://www.kadinlarkulubu.com/mart-anneleri/314568-2010-mart-annelerinin-gobusleri-25.html

maşşallah göbüşe ve bebişeee...

handecim güle güle giysin tontişgamyoncuiremsu rica ederim:teselli:

amanın kızlarherkesin evinde misafir.Allah hepimize kolaylık versin.ben de 15 tatili bekliyorum,şööle köklü bi temizlik yaptırıcam dip köşe.gerçi o zaman da annem gelicek kardeşimle.heralde yaza anca yalnız kalıcam benkaydirigubbakcemile3

indirim başlığına da yazdım,indirimler başladı kızlar!!! chicco,mothercare,LCW,kanz,panço wenice!! en güzeli chicco net %40!!mothercare body'leri de inmiş,aradım magazayı!!ben gidiyorum alışverişe,görüşürüzkaydirigubbakcemile3

selam kızlar bu gün 10,30a kadar kocişimle 11,30a kadarda kızımla yatak keyfi yaptık, eşimin yeğeni geldi die sinir olmuştum dün ama bu sabah bi parçada onun sayesinde kocişimle uyuduk, uyandık oyunlar oynadık:kedi: uyuduk uyandık yine oyunlar oynadıksositososito yine uyuduk yani günlerin yorgunluğunun bir kısmını atmış oldum yarında pazar yarında yatarıs 10,11e kadar:)))keyfim yerinde yani giyindim kuşandım boyandım şimdi masamın başındayım:)
bu arada dün annemlşer geldi kızıma yine bi sürü cicişler almışlar ama üşeniorum resimlerini çekmeye 1 dolap doldu walla yer yok dolabın üstündeki küwetine istifliyorz artık alınanları

Son düzenleme:
yaz
tülün üstünü tığlamı yaptın? nasıl yaptın bnde dün bu tülü gördüm bayıldım anneme werdim ip siparişini ben beyaz ip uçlarına we iplerin arasına siyah boncuklar serpeceğim malum tek aşk beşiktaşk:)))))

ohhh ohh masallahhhh
ne guzel keyifler yapılmıs
calısan annelere ayıp oluyor ama mesela benn sabahın 8 ind ekalıp buraya geldimmm mafoldumben:bbo:
kocam uyuyodu, amann gerci aram kotu salakla offff cok kızıyorum ona bazen, kızıdım zamanda gozum hıcbırseyı gormuo, suanda benden uzak dursun baska bırsey ıstemıyorummm :umursamaz:

ay allah yardımcın olsun..ben yeni yolladım..

canım evet üst kısımı makrome ipiyle tığla ördüm:hulya:.kafes kafes ölçüsü camına göre değişir bitincede ipleri geçirdim.bende tülün aralarına ve üst kısıma inciler koydum ama resimlerde belli olmuyor birde süslü dursun diye o kafeslere kurdele geçirdim daha güzel oldu.seninkide güzel olur eminim nede olsa bjk renklerizemuszemus.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…