- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #28.681
merak etme bebek doğunca bir kaç günde adapte olursun,yanında annen kalsın...yardımcı olur sana...bl bol bebek bakımıyla ilgili kitaplar oku...ben bebeğim büyürken diye bir kitap almıştım onu kullanıyordum başım sıkıştığında !burda birbirmize destek te oluruz sonuçta..endişe etme bu kadar....birde alışverişini tamamla derim..bu bebişler tam günlerinde gelmeye biliyor..hazırlıklı ol artık...birde önümüzdeki aydan itibaren zorlaşacak hareket etmemiz falan...son ay çok dinlenmeye ihtiyaç duyacaksın....özeldende yazabilirsin bana canım....opuyorumnanaktan
Hepsiburada.com : ÇOCUĞUNUZ BÜYÜRKEN SİZİ NELER BEKLER | Kitap bak şu kitap yeni doğan ,çin olanı var bu serinin..sen onu al..bu bir yaş üzeri için olanı...yani şunu Hepsiburada.com : BEBEĞİNİZİN İLK YILINDA SİZİ NELER BEKLER | Kitap
annem gelecek zaten ama en çok 20 gün falan kalır öbürleri de gelecek diye bir de okulu bırakamaz çok uzun süre.yine de tedirgin oluyorum. bu ara hormonlarım tavan yaptı:))kitap falan alıcaz ama erken demiştik.iyisimi başlayayım ben.yine de bilen birileriyle konuşmak gibi olmuyor.çok sağol çok yardımcı oldun:)
sorma benim hormonlarda tavsn yaptı bu aralar çok asabi davranıyorum bazen..engelleyemiyorum kendimi....
olsun 20 gün 20 gündür...baya bişey kaparsın annenden...çocukta kendini biraz toplamış olur 20 günde....
selam kızlar çarşamaba doktora gittiğimde sarı ve kokulu akıntımın olduğunu geçen haftada wc gittiğimde yanma olduğunu fakat şimdi olmadığınıu söledim oda bana fitil yazdı ama muayene yada test falan yapmadı ilacın adı Vagi-Hex sizce napmalıyım ??? gebelik ve laktasyonda kullanımı :gebelik kategorisi :B gebelik ve laktasyonda kullanımına ilişkin yapılımış kontrollü çalışmalar bulunmamaktadır bu dönemde bütün ilaçların kullanımından sakınılmalıdır .ilk trimester dışında ilaç kullanımı yalnız fayda /yarar ilişkisinin dikkatlice değerlendirildiği hekim kararı iledir
açıklaması böle doktor beni başınadan mı savdı aceba ne bu böle yaagebelikte yapılan çalışması olmayan ilşacı bana nası veriyor
sorma ya bu kadınlık hormonları felaket:)) canavar gibi oluyorum ben de.işte bile öyşeyim.neyseki az kaldı izne ayrılmamama:lepi:
bir de göbeğim büyüdükçe tuhaf hissediyorum herkes küçük diyor ama bana koocaman geliyor :CüvCüv:
iyi akşamlar hepinize arkadaşlar,siz beni tanımazsınız ama ben hamileleiğimi öğrendiğim günden beri sıkı bir takipçisiyim forumun.ama hiç yazmamıştım,kısmet bugüneymiş.peri arkadaşım fitilden bahsetmiş,ben de bugün kontrole gittim ve doktorum bana da akıntı sebebiyle aynı fitili verdi.doktoruma da çok güveniyorum çok bilgili ve işini hakkıyla yapan bi doktor.prospektüsünde ben de okudum seni endişelendiren şeyleri ama doktoruma çok güvendiğim için hiç düşünmeden kullanıcam.seni böyle tedirgin kararsız görünce yazmadan edemedim
hepinize hayırlı bir hamilelik ve doğum diliyorum.sağlıkla kucağımıza alırız inşallah bebeklerimizi.iyi akşamlar
bebeğin hayırlı olsun canım...arada görüyordum seni aşağıdaki listede...
teşekkür ederim canım,ben genelde eklediğiniz resimleri görebilmek için giriş yapmış oluyorum ama hep çıkış yapmayı unutuyorum forumdan.sayenizde epey bilgi sahibi oldum hamileliğin başından beri.senin de hayırlı olsun bebeğin canım
selkie kullanıcısından alıntı
sorma benim hormonlarda tavsn yaptı bu aralar çok asabi davranıyorum bazen..engelleyemiyorum kendimi....
olsun 20 gün 20 gündür...baya bişey kaparsın annenden...çocukta kendini biraz toplamış olur 20 günde....
ende kendime hiç bir şeyi yakıştırmaz oldum..çok irileştim gibi geliyor...moralim bozuluyor....doğumdan sonra eski kiloma dönebileçekmiyim diyede endişe içindeyim...kendimi çok dağınık hissediyorum...birde bana dokunmalarını karışmalarını hç istemiyorum...
sanada iyigeceler canım bissde seni tanımak isteriz amaaopuyorumnanaktanhepinize iyi geceler beni tanımayan ama benim çok iyi tanıdığım arkadaşlarım...
sanada iyigeceler canım bissde seni tanımak isteriz amaaopuyorumnanaktan
kimse bana bugün yazmasada hepinizi çok öpüyorum :)):))
iyi geceler allah rahatlık versin canlarımmm... ):)))
kimse bana bugün yazmasada hepinizi çok öpüyorum :)):))
iyi geceler allah rahatlık versin canlarımmm... ):)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?