2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

annem gelecek zaten ama en çok 20 gün falan kalır öbürleri de gelecek diye bir de okulu bırakamaz çok uzun süre.yine de tedirgin oluyorum. bu ara hormonlarım tavan yaptı:))kitap falan alıcaz ama erken demiştik.iyisimi başlayayım ben.yine de bilen birileriyle konuşmak gibi olmuyor.çok sağol çok yardımcı oldun:)

sorma benim hormonlarda tavsn yaptı bu aralar çok asabi davranıyorum bazen..engelleyemiyorum kendimi....

olsun 20 gün 20 gündür...baya bişey kaparsın annenden...çocukta kendini biraz toplamış olur 20 günde....

sorma benim hormonlarda tavsn yaptı bu aralar çok asabi davranıyorum bazen..engelleyemiyorum kendimi....

olsun 20 gün 20 gündür...baya bişey kaparsın annenden...çocukta kendini biraz toplamış olur 20 günde....

sorma ya bu kadınlık hormonları felaket:)) canavar gibi oluyorum ben de.işte bile öyşeyim.neyseki az kaldı izne ayrılmamama:lepi:

bir de göbeğim büyüdükçe tuhaf hissediyorum herkes küçük diyor ama bana koocaman geliyor :CüvCüv:

iyi akşamlar hepinize arkadaşlar,siz beni tanımazsınız ama ben hamileleiğimi öğrendiğim günden beri sıkı bir takipçisiyim forumun.ama hiç yazmamıştım,kısmet bugüneymiş.peri arkadaşım fitilden bahsetmiş,ben de bugün kontrole gittim ve doktorum bana da akıntı sebebiyle aynı fitili verdi.doktoruma da çok güveniyorum çok bilgili ve işini hakkıyla yapan bi doktor.prospektüsünde ben de okudum seni endişelendiren şeyleri ama doktoruma çok güvendiğim için hiç düşünmeden kullanıcam.seni böyle tedirgin kararsız görünce yazmadan edemedim

hepinize hayırlı bir hamilelik ve doğum diliyorum.sağlıkla kucağımıza alırız inşallah bebeklerimizi.iyi akşamlar

ende kendime hiç bir şeyi yakıştırmaz oldum..çok irileştim gibi geliyor...moralim bozuluyor....doğumdan sonra eski kiloma dönebileçekmiyim diyede endişe içindeyim...kendimi çok dağınık hissediyorum...birde bana dokunmalarını karışmalarını hç istemiyorum...

bebeğin hayırlı olsun canım...arada görüyordum seni aşağıdaki listede...

bebeğin hayırlı olsun canım...arada görüyordum seni aşağıdaki listede...

teşekkür ederim canım,ben genelde eklediğiniz resimleri görebilmek için giriş yapmış oluyorum ama hep çıkış yapmayı unutuyorum forumdan.sayenizde epey bilgi sahibi oldum hamileliğin başından beri.senin de hayırlı olsun bebeğin canım

sağol canım...hayırlısıyla alırız inşallah bebeklerimizi kuçaklarımıza

iyi akşamlar kızlar valla uyudum acıkıp uyandım baktım bi laçık ve benim akrdeşelr başında yok hemen sizlere bi bakayım dedim.. iyikaynatmışsınız öpüyorum hepinizi ben bi yemek hazrılayıp geleyim hem yer hem sizlere bakarım :):):)

yaz canım odana da baktım çok güzel olmuş perdeyi annemede gösterdim sen başlar üşenir yapmazsın bana kalır dedi :):):): ) ama başlayacağım çok beğendim ben bunu ....

selkiecim zıbın kullanılmazsa olmazmı yani cıtlı badiler dahja pratik gelio bana..bu arada doguma kadar dogumdan sonra da bırakma bizi daha cok sorcaklarımız var sana biz acemi,ler olarakkaydirigubbakcemile5

canım yaa ben de öyleyim çok asabi ve tahammülsüzüm nolcak böyle bilmiyorum

ben de öyleyim hiçbir şey aasım yok( ama yüz vermemek lazım bu hallere yoksa kötü olur.ben de boyanıyorum bol bol o yüzden bu ara:)) makyajsız biyerecıkmıyom :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…